Dáwid Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 ^_^ Egy fordulóval eljön? ;) Caravanba ne jönne el?? :D hujevagy? :D :D 10ülésesen jöttem haza Debrecenből, plusz ajtókárpitok, plusz tetőkárpit, plusz ami alapjáraton van a csomagtartómban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Sziasztok 98-as hoz keresnék csomagtér ajtót, (ferde hátú) mert mai nap megbontottam az enyémet, bár ne tettem volna a fekete műanyag dísz mögött enyhén volt elrohadva valamint az ablaktörlőt is csak a lélek tartja.Vagy mit tudnék kezdeni vele? Mondjuk ez: Klikk ide ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Nekem is van 1 csomiajtóm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Caravanba ne jönne el?? :D hujevagy? :D :D 10ülésesen jöttem haza Debrecenből, plusz ajtókárpitok, plusz tetőkárpit, plusz ami alapjáraton van a csomagtartómban ;) ^_^ ??? Hogyan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Hát igazából azt sem tudom, ennél meg lehet-e csináni. Szerintem ha a fejtámla befogadó szerkezete elfér a könyöklő feletti maradék háttámlában akkor sima ügy. Utálni fogod a középső fejtámlát. Nem látsz hátra tőle. Én az Omegában első nap kivettem a középsőt. Érdekes, erre gondoltak már a gyárban, mert a csomitartóban külön helye volt a kivett középső fejtámlának. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Utálni fogod a középső fejtámlát. Nem látsz hátra tőle. Én az Omegában első nap kivettem a középsőt. Érdekes, erre gondoltak már a gyárban, mert a csomitartóban külön helye volt a kivett középső fejtámlának. ^_^ Hát igen, a csomagtartó, az tárolásra van. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 :D ??? Hogyan? Elöl beakasztottam a napellenzőkre, hátul meg volt alatt cucc bőven, ami nem engedte leesni a végét ^_^ Pepétől is úgy hoztam el egy tetőkárpitot, napellenzőkkel csak ott felakasztottam a hátulját a csomagtartó lámpájára, mert akkor üres volt az autó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Utálni fogod a középső fejtámlát. Nem látsz hátra tőle. Én az Omegában első nap kivettem a középsőt. Érdekes, erre gondoltak már a gyárban, mert a csomitartóban külön helye volt a kivett középső fejtámlának. :D Lehet, de majd megszokom, a biztonság fontosabb. :D Elöl beakasztottam a napellenzőkre, hátul meg volt alatt cucc bőven, ami nem engedte leesni a végét ^_^ Pepétől is úgy hoztam el egy tetőkárpitot, napellenzőkkel csak ott felakasztottam a hátulját a csomagtartó lámpájára, mert akkor üres volt az autó :D Ügyes. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Utálni fogod a középső fejtámlát. Nem látsz hátra tőle. Én az Omegában első nap kivettem a középsőt. Érdekes, erre gondoltak már a gyárban, mert a csomitartóban külön helye volt a kivett középső fejtámlának. :D Akkor képzeld azt, hogy a vivaróban 2 üléssor van a tükörben, mindkettönél középső fejtámla, és szerencsére 2oldalra nyílik az ajtó, így egy olyan 20 cm vas (a 2 ajtó találkozása) is belóg a látótérbe! ^_^ Valahogy az élet rákényszerített a tükörből való tolatásra , hátranézésre! Gyakorlatilag belső tükör nekem nem is kell egyik autóban sem! :D Egyszerűen reflexből már nem használom! Sokáig fenn volt a szárny az astrán is, az sem zavart, pedig attól aztán éppen nem láttam semmit! :D :D ;) Lehet, de majd megszokom, a biztonság fontosabb. :D Nem is kell majd neki sok idő! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Villi Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Eszre vettem hogy nedves a padloszonyeg, igyhat felszedtem az egesz padlo burkolatot egeszen a padlo lemezig es rajottem hogy nem ottvan a gond hanem a muszerfal alol folyik be a viz ha az elso szelvedot ontozom. Addig eljutottam hogy valahol a levego keringteto motor kornyeken azig be pedig a burkolat ami elvezeti a szelvedorol lefolyo vizet a helyen van es nincs elrepedve. Volt e valakinek ilyen gondja, igen megkoszonem a segitseget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Eszre vettem hogy nedves a padloszonyeg, igyhat felszedtem az egesz padlo burkolatot egeszen a padlo lemezig es rajottem hogy nem ottvan a gond hanem a muszerfal alol folyik be a viz ha az elso szelvedot ontozom. Addig eljutottam hogy valahol a levego keringteto motor kornyeken azig be pedig a burkolat ami elvezeti a szelvedorol lefolyo vizet a helyen van es nincs elrepedve. Volt e valakinek ilyen gondja, igen megkoszonem a segitseget. Le szokták venni a szélvédő alatti burkolatot, és szilót nyomnak alá, vagy a pollenszűrőre tesznek pölö műbőrből takarást, hogy ne jusson be a fűtőmotorhoz a víz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Akkor képzeld azt, hogy a vivaróban 2 üléssor van a tükörben, mindkettönél középső fejtámla, és szerencsére 2oldalra nyílik az ajtó, így egy olyan 20 cm vas (a 2 ajtó találkozása) is belóg a látótérbe! ^_^ Valahogy az élet rákényszerített a tükörből való tolatásra , hátranézésre! Gyakorlatilag belső tükör nekem nem is kell egyik autóban sem! :D Egyszerűen reflexből már nem használom! Sokáig fenn volt a szárny az astrán is, az sem zavart, pedig attól aztán éppen nem láttam semmit! :D :D :D Nem is kell majd neki sok idő! :D Én is leszoktam a Hiace-ben a belső tükörről, és sokáig az astrában sem volt (belső tükör nélkül vettük ;) ) Mostanra meg visszaszoktam rá ;) Eszre vettem hogy nedves a padloszonyeg, igyhat felszedtem az egesz padlo burkolatot egeszen a padlo lemezig es rajottem hogy nem ottvan a gond hanem a muszerfal alol folyik be a viz ha az elso szelvedot ontozom. Addig eljutottam hogy valahol a levego keringteto motor kornyeken azig be pedig a burkolat ami elvezeti a szelvedorol lefolyo vizet a helyen van es nincs elrepedve. Volt e valakinek ilyen gondja, igen megkoszonem a segitseget. http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry481327 Nekem az itt 1-es számú gumicsík volt lecsúszva a helyéről, és az illesztésnél befolyt a víz a pollenszűrőhöz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Én is leszoktam a Hiace-ben a belső tükörről, és sokáig az astrában sem volt (belső tükör nélkül vettük :D ) Mostanra meg visszaszoktam rá :D Én is használom, ha szabad az ablak az astrában, főleg ha hosszú utakra megyek, nem a semmiért találták ki, az biztos! :D Csak ha (mint pl ma is Nagyváradon bent agyig pakolva 5 fővel, tetőcsomagtartóval furikáztam) tetőig pakolok,és nem látok benne semmit, akkor nem érzem hiányát! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Én is használom, ha szabad az ablak az astrában, főleg ha hosszú utakra megyek, nem a semmiért találták ki, az biztos! :D Nekem meg pont a belső lényeges mert abból általában jól látom mit csinál(nak) a mögöttem jövő(k) ^_^ a külsők nem érdekelnek csak ugye a kampó miatt kellenek rá -legalábbis a jobb :D amúgy semmi hasznuk számomra, érzésből tolatok -tudom hol a kocsim hátulja ;) a céges Mazdával szintén ugyanez a szitu de ott a belsőből semmit se látni és a külsők is elég ramatyok, kolléga nagyon sokszor összetörte már a hátulját, én még futóval sem pedig be kellett már párszor tolnom jó hosszan -ráadásul általában pótcsokival :D meg kell tanulni tolatni és kész.. :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Nekem meg pont a belső lényeges mert abból általában jól látom mit csinál(nak) a mögöttem jövő(k) ^_^ a külsők nem érdekelnek csak ugye a kampó miatt kellenek rá -legalábbis a jobb :D amúgy semmi hasznuk számomra, érzésből tolatok -tudom hol a kocsim hátulja :D a céges Mazdával szintén ugyanez a szitu de ott a belsőből semmit se látni és a külsők is elég ramatyok, kolléga nagyon sokszor összetörte már a hátulját, én még futóval sem pedig be kellett már párszor tolnom jó hosszan -ráadásul általában pótcsokival ;) meg kell tanulni tolatni és kész.. :D :D :D Mondom én hogy jó arra közlekedni :D (ha elég halvérű hozzá az ember... ha nem akkor idegbeteg lesz 2 hét után ;) :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Nekem meg pont a belső lényeges mert abból általában jól látom mit csinál(nak) a mögöttem jövő(k) ^_^ a külsők nem érdekelnek csak ugye a kampó miatt kellenek rá -legalábbis a jobb :D amúgy semmi hasznuk számomra, érzésből tolatok -tudom hol a kocsim hátulja ;) a céges Mazdával szintén ugyanez a szitu de ott a belsőből semmit se látni és a külsők is elég ramatyok, kolléga nagyon sokszor összetörte már a hátulját, én még futóval sem pedig be kellett már párszor tolnom jó hosszan -ráadásul általában pótcsokival :D meg kell tanulni tolatni és kész.. :D :D ;) Én is ezért szeretem ha hosszabb utakra megyek, jó látni a tükörben a megelőzötteket! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a külső tükröt hogyan lehet visszanyomni rendesen a helyére, mert tegnap éjjel leverte valami vad az ismerősöknél a telken? Most vissza tudtam ugrasztani a helyére, de van az idom és a tükör burkolata között vagy 1cm különbség és gyanítom egy nagy esőben lehetséges ott be fog ázni a vas sajna! Ja és már a kerek formás tükör van az enyémen. Mit tudok ebben a dologban eszközölni? Szét lehet pattintani a tükör belsejét stb? Ha valakinek volt hasonló gondja és megosztaná velem a megoldást azt megköszönném! Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a külső tükröt hogyan lehet visszanyomni rendesen a helyére, mert tegnap éjjel leverte valami vad az ismerősöknél a telken? Most vissza tudtam ugrasztani a helyére, de van az idom és a tükör burkolata között vagy 1cm különbség és gyanítom egy nagy esőben lehetséges ott be fog ázni a vas sajna! Ja és már a kerek formás tükör van az enyémen. Mit tudok ebben a dologban eszközölni? Szét lehet pattintani a tükör belsejét stb? Ha valakinek volt hasonló gondja és megosztaná velem a megoldást azt megköszönném! Üdv Elméletileg csak oda kell illeszteni, és rá kall ütni az élére, ésvisszaugrik. Két rugós pöcök van benne. Szét lehet szedni a belső részt, de egy sima leütéskor az nem szokott szétjönni. Amúgy is az a tükörlap felé jön ki, nem a hátsó borítás felé. Nekem már be van járatva. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Elméletileg csak oda kell illeszteni, és rá kall ütni az élére, ésvisszaugrik. Két rugós pöcök van benne. Szét lehet szedni a belső részt, de egy sima leütéskor az nem szokott szétjönni. Amúgy is az a tükörlap felé jön ki, nem a hátsó borítás felé. Nekem már be van járatva. :D http://kep.psharing.com/411870.jpg Ez monnyuk pont kocka ^_^ Ha a tükörlapot kipattintja, akkor már látja a lényeget :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Hálás köszönet Karcsinak. Kicseréltem az ülés síneket, a magasság állító mindkét végén le vol törve a fül. Most olyan mintha egy újautóba ülnék be. Meg sem nyekken az ülés. Viszont valamit elbacta. Leejtettem az övfeszítő patront, és elcsattant. :D Mielőtt bárki letolna hogy miért nem ékeltem ki azzal a piros bizba-sszal, nem találtam sehol. Nem is letzt volna gond, ha nem ejtem le a betonra. Amugy egyáltalán nem zavarna ez a dolog, ha nem lenne könyöktámaszom, mert most ugye vagy tiz centivel rövidebb lett az öv csat. Alig férek hozzá az ülés és a könyöktámasz között. Ha valakinek lenne egy csatt mentes balos övfeszítője, kérem jelezze. ^_^ Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tancos Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Hálás köszönet Karcsinak. Kicseréltem az ülés síneket, a magasság állító mindkét végén le vol törve a fül. Most olyan mintha egy újautóba ülnék be. Meg sem nyekken az ülés. Viszont valamit elbacta. Leejtettem az övfeszítő patront, és elcsattant. :D Mielőtt bárki letolna hogy miért nem ékeltem ki azzal a piros bizba-sszal, nem találtam sehol. Nem is letzt volna gond, ha nem ejtem le a betonra. Amugy egyáltalán nem zavarna ez a dolog, ha nem lenne könyöktámaszom, mert most ugye vagy tiz centivel rövidebb lett az öv csat. Alig férek hozzá az ülés és a könyöktámasz között. Ha valakinek lenne egy csatt mentes balos övfeszítője, kérem jelezze. ^_^ Köszi. Nekem is sikerült eldurrantani az övfeszítőt. Nehezen mozgott az ülésem, kiszedtem, WD 40 és egyéb kencefincék, de egy ponton nagyon ragadt. Hát az erőhöz folyamodtam. ez annyira sikerült, hogy berobban t a patron és eldobtam az ülést. Azóta így furikázok, de az ülés úgy mozog mint kés a vajban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Nekem is sikerült eldurrantani az övfeszítőt. Nehezen mozgott az ülésem, kiszedtem, WD 40 és egyéb kencefincék, de egy ponton nagyon ragadt. Hát az erőhöz folyamodtam. ez annyira sikerült, hogy berobban t a patron és eldobtam az ülést. Azóta így furikázok, de az ülés úgy mozog mint kés a vajban. Nálam sincs semmi gond ezzel. Nem érdekel hogy elcsattant. Csdak mivel igy rövidebb lett, nehezen tudom becsatolni az övet. Nem férek el rendesen a könyöklő miatt. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Hálás köszönet Karcsinak. Kicseréltem az ülés síneket, a magasság állító mindkét végén le vol törve a fül. Most olyan mintha egy újautóba ülnék be. Meg sem nyekken az ülés. Viszont valamit elbacta. Leejtettem az övfeszítő patront, és elcsattant. :D Mielőtt bárki letolna hogy miért nem ékeltem ki azzal a piros bizba-sszal, nem találtam sehol. Nem is letzt volna gond, ha nem ejtem le a betonra. Amugy egyáltalán nem zavarna ez a dolog, ha nem lenne könyöktámaszom, mert most ugye vagy tiz centivel rövidebb lett az öv csat. Alig férek hozzá az ülés és a könyöktámasz között. Ha valakinek lenne egy csatt mentes balos övfeszítője, kérem jelezze. ^_^ Köszi. Nincs mit. :D Viszont övfeszítőm az elfogyott. Az utolsó működő darabot Ádámnak adtam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Elméletileg csak oda kell illeszteni, és rá kall ütni az élére, ésvisszaugrik. Két rugós pöcök van benne. Szét lehet szedni a belső részt, de egy sima leütéskor az nem szokott szétjönni. Amúgy is az a tükörlap felé jön ki, nem a hátsó borítás felé. Nekem már be van járatva. :D Köszi a segítséget Zotya, de nekem ezzel az ütéssel még mindíg nem áll helyre a rend, és a hézeg ugyan úgy ott van az idom és a burkolat közt sajna. De ezzel a tükör kipattintásos modszerrel megprobálom ma ismét a helyére tenni, van egy olyan érzésem, hogy a fülek hajoltak el rajta sajna ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Köszi a segítséget Zotya, de nekem ezzel az ütéssel még mindíg nem áll helyre a rend, és a hézeg ugyan úgy ott van az idom és a burkolat közt sajna. De ezzel a tükör kipattintásos modszerrel megprobálom ma ismét a helyére tenni, van egy olyan érzésem, hogy a fülek hajoltak el rajta sajna ^_^ Hát ha kipattintod a tükröt, azzal nem férsz oda a fülekhez, az a mások oldalon van a tükörburkolat alatt. De ha mindenáron ki akarod venni, akkor forgasd teljesen a kocsi felé, úgy férni legjobban alája, asszem 3, vagy 4 patent fogja úgy már hozáférsz jópárhoz hosszú csavarhúzóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts