Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Helló Zotya!

Még a mulkor láttam mikor le volt véve a két hátsó kerék hogy az a fém a tányér és a hossztartó között nekem is szét van rohadva. Csak már annyira hogy szerintem azt nem lehet meg heggeszteni. Szerinted annak van valami pontos neve? Szted bontóban van csak az a darab?

Vagy nekem mindegy honnan csak vennem kell kettöt.

Elöre is köszi a választ. Üdv.

Hát nem tudom, szerintem nincs külön, én majd leveszem rugótányérokat, és alkotok rá laposvasból olyan közdarabot. Szerintem biztos, hogy olcsóbb, és úgyse látszik, csak legyen elég erős.

Elküldve
Nincs valakinek a közelben egy jó állapotú bal első ülése?

Kicsit összeszakadt az enyémnek a merevítése alul. :D :D

Melyik merevítésre gondolsz? Van 2 bal elsőm (1 szürke, 1 fekete) amik elég kopottak, de a merevítő, tartó, emelő stb. részek egyben vannak ^_^

Elküldve
Melyik merevítésre gondolsz? Van 2 bal elsőm (1 szürke, 1 fekete) amik elég kopottak, de a merevítő, tartó, emelő stb. részek egyben vannak ^_^

Az ülés alatt a hátsó keresztmerevítő.

Elküldve
Azt hiszem igen. Nem vagyok anorexiás. :D ;)

Ha eljössz érte odaadom ^_^ Csak mostanában kicsit be vagyok havazva, egész héten egyedül vagyok a cégnél, és szabiról visszaérve, elég sok dolog csúszott össze :D

Jut eszembe. Janinak is el volt törve (nem egy túlméretes gyerek pedig :D ) de ők meghegesztették és jó lett :D

Elküldve
Ha eljössz érte odaadom ^_^ Csak mostanában kicsit be vagyok havazva, egész héten egyedül vagyok a cégnél, és szabiról visszaérve, elég sok dolog csúszott össze :D

Köszi, de nem a szomszédban vagy. :D Már végeztem a pesti melókkal. De ha esetleg arra járok, és még meglesz neked, akkor megkereslek.

Elküldve
Köszi, de nem a szomszédban vagy. ^_^ Már végeztem a pesti melókkal. De ha esetleg arra járok, és még meglesz neked, akkor megkereslek.

Baszki, odaígértem Zotyának, de ha eljössz érte a tied. Igaz szét van szedve, de negyed óra alatt szerelhető.

Elküldve
Mondjuk gyári antennát! :D :D

Pü-be tudok adni bontók telefonszámát ha gondolod ^_^ ! Vagy esetleg írsz öcsibácsinak, ő bont egy Astrát, lehet még megvan az antenna :D

Vettem már egyet. 7000. Igaz kereskedésben.

De eltört ez is. Ritkán járok Zircen.

Elküldve
Nincs valakinek a közelben egy jó állapotú bal első ülése?

Kicsit összeszakadt az enyémnek a merevítése alul. :D :D

Hali!

Nekem is az törött el pár hónapja, pont a hajlatnál; kis merevítéssel és CO-val meg lett hegesztve, azóta bírja. Igaz hogy néha nyikorog egy picit, de legalább újra jó az ülés. ^_^ Szóval ha tudod, érdemes meghegeszteni, bírni fogja. Hy! :D

Elküldve
Baszki, odaígértem Zotyának, de ha eljössz érte a tied. Igaz szét van szedve, de negyed óra alatt szerelhető.

Nem gond, viheti, igazából nekem csak az egyik háttámla kellett volna a fejtámlával. ^_^ Hátul 3 fejtámla projekt lesz. :D

Elküldve
Vajon a könyöklősnél is meg lehet csinálni a 3. fejtámlát? ^_^

Hát igazából azt sem tudom, ennél meg lehet-e csináni. Szerintem ha a fejtámla befogadó szerkezete elfér a könyöklő feletti maradék háttámlában akkor sima ügy.

Elküldve
az mennyi? max 10 cm nem? ^_^

Szerinted elfér?

Kép 1

Kép 2

Hát minimum annyi, amennyire a fejtámla bemegy a háttámlába. A hétvégén elhozom a Karcsitól a háttámlát, ha jól értettem Tivnek csak az ülőrész kell, szétboncolom, és meg tudom mérni pontosan.

Elküldve
Hát minimum annyi, amennyire a fejtámla bemegy a háttámlába. A hétvégén elhozom a Karcsitól a háttámlát, ha jól értettem Tivnek csak az ülőrész kell, szétboncolom, és meg tudom mérni pontosan.

Az szuper lenne, majd írd meg légyszi az adatokat, lehet én is belevágnék majd a projektbe, ha jó lenne könyöklősbe is! (max rövidítek a fejtámlák fém részeinek hosszán! ^_^ ha lehet)

Elküldve
Az szuper lenne, majd írd meg légyszi az adatokat, lehet én is belevágnék majd a projektbe, ha jó lenne könyöklősbe is! (max rövidítek a fejtámlák fém részeinek hosszán! ^_^ ha lehet)

Oké, szerintem hétvégén kiderül. :D

Elküldve
:D Egy fordulóval eljön? :D

Kettő komplett első ülés elfér hátul, ha nekem a Karcsié elfért és még volt mellette hely bőven. :D

Egyébként jövő hét pénteken megyek Győrbe, esetleg Tiv.-nek az ülést el tudom hozni, vagy ami kell neki... ^_^

Elküldve
Kettő komplett első ülés elfér hátul, ha nekem a Karcsié elfért és még volt mellette hely bőven. :D

Egyébként jövő hét pénteken megyek Győrbe, esetleg Tiv.-nek az ülést el tudom hozni, vagy ami kell neki... ^_^

Akkor valszeg nálam lesz minden, addíg nem kezdem bontani. :D

Elküldve

Sziasztok

98-as hoz keresnék csomagtér ajtót, (ferde hátú) mert mai nap megbontottam az enyémet, bár ne tettem volna a fekete műanyag dísz mögött enyhén volt elrohadva valamint az ablaktörlőt is csak a lélek tartja.Vagy mit tudnék kezdeni vele?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.