zotya975 Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Helló Zotya! Még a mulkor láttam mikor le volt véve a két hátsó kerék hogy az a fém a tányér és a hossztartó között nekem is szét van rohadva. Csak már annyira hogy szerintem azt nem lehet meg heggeszteni. Szerinted annak van valami pontos neve? Szted bontóban van csak az a darab? Vagy nekem mindegy honnan csak vennem kell kettöt. Elöre is köszi a választ. Üdv. Hát nem tudom, szerintem nincs külön, én majd leveszem rugótányérokat, és alkotok rá laposvasból olyan közdarabot. Szerintem biztos, hogy olcsóbb, és úgyse látszik, csak legyen elég erős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Heló Találkozott már valaki valamelyik típussal? http://www.nteam.hu/?/Antenna-teleszkopos-...p;kod=N00000409 http://www.nteam.hu/?/Antenna-teleszkopos-...p;kod=N00000410 Vagy mit lehetne tenni a gyári antenna helyére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Heló Találkozott már valaki valamelyik típussal? http://www.nteam.hu/?/Antenna-teleszkopos-...p;kod=N00000409 http://www.nteam.hu/?/Antenna-teleszkopos-...p;kod=N00000410 Vagy mit lehetne tenni a gyári antenna helyére? Mondjuk gyári antennát! :D :D Pü-be tudok adni bontók telefonszámát ha gondolod ^_^ ! Vagy esetleg írsz öcsibácsinak, ő bont egy Astrát, lehet még megvan az antenna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Nincs valakinek a közelben egy jó állapotú bal első ülése? Kicsit összeszakadt az enyémnek a merevítése alul. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Nincs valakinek a közelben egy jó állapotú bal első ülése? Kicsit összeszakadt az enyémnek a merevítése alul. :D :D Melyik merevítésre gondolsz? Van 2 bal elsőm (1 szürke, 1 fekete) amik elég kopottak, de a merevítő, tartó, emelő stb. részek egyben vannak ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Melyik merevítésre gondolsz? Van 2 bal elsőm (1 szürke, 1 fekete) amik elég kopottak, de a merevítő, tartó, emelő stb. részek egyben vannak ^_^ Az ülés alatt a hátsó keresztmerevítő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Az ülés alatt a hátsó keresztmerevítő. Ez? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/77172-20100817-b8m1iL.jpg Ez? ^_^ Azt hiszem igen. Nem vagyok anorexiás. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Azt hiszem igen. Nem vagyok anorexiás. :D ;) Ha eljössz érte odaadom ^_^ Csak mostanában kicsit be vagyok havazva, egész héten egyedül vagyok a cégnél, és szabiról visszaérve, elég sok dolog csúszott össze :D Jut eszembe. Janinak is el volt törve (nem egy túlméretes gyerek pedig :D ) de ők meghegesztették és jó lett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Ha eljössz érte odaadom ^_^ Csak mostanában kicsit be vagyok havazva, egész héten egyedül vagyok a cégnél, és szabiról visszaérve, elég sok dolog csúszott össze :D Köszi, de nem a szomszédban vagy. :D Már végeztem a pesti melókkal. De ha esetleg arra járok, és még meglesz neked, akkor megkereslek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Köszi, de nem a szomszédban vagy. ^_^ Már végeztem a pesti melókkal. De ha esetleg arra járok, és még meglesz neked, akkor megkereslek. Baszki, odaígértem Zotyának, de ha eljössz érte a tied. Igaz szét van szedve, de negyed óra alatt szerelhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Mondjuk gyári antennát! :D :D Pü-be tudok adni bontók telefonszámát ha gondolod ^_^ ! Vagy esetleg írsz öcsibácsinak, ő bont egy Astrát, lehet még megvan az antenna :D Vettem már egyet. 7000. Igaz kereskedésben. De eltört ez is. Ritkán járok Zircen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Nincs valakinek a közelben egy jó állapotú bal első ülése? Kicsit összeszakadt az enyémnek a merevítése alul. :D :D Hali! Nekem is az törött el pár hónapja, pont a hajlatnál; kis merevítéssel és CO-val meg lett hegesztve, azóta bírja. Igaz hogy néha nyikorog egy picit, de legalább újra jó az ülés. ^_^ Szóval ha tudod, érdemes meghegeszteni, bírni fogja. Hy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Baszki, odaígértem Zotyának, de ha eljössz érte a tied. Igaz szét van szedve, de negyed óra alatt szerelhető. Nem gond, viheti, igazából nekem csak az egyik háttámla kellett volna a fejtámlával. ^_^ Hátul 3 fejtámla projekt lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Nem gond, viheti, igazából nekem csak az egyik háttámla kellett volna a fejtámlával. ^_^ Hátul 3 fejtámla projekt lesz. :D Vajon a könyöklősnél is meg lehet csinálni a 3. fejtámlát? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Vajon a könyöklősnél is meg lehet csinálni a 3. fejtámlát? ^_^ Hát igazából azt sem tudom, ennél meg lehet-e csináni. Szerintem ha a fejtámla befogadó szerkezete elfér a könyöklő feletti maradék háttámlában akkor sima ügy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Hát igazából azt sem tudom, ennél meg lehet-e csináni. Szerintem ha a fejtámla befogadó szerkezete elfér a könyöklő feletti maradék háttámlában akkor sima ügy. az mennyi? max 10 cm nem? ^_^ Szerinted elfér? Kép 1 Kép 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 az mennyi? max 10 cm nem? ^_^ Szerinted elfér? Kép 1 Kép 2 Hát minimum annyi, amennyire a fejtámla bemegy a háttámlába. A hétvégén elhozom a Karcsitól a háttámlát, ha jól értettem Tivnek csak az ülőrész kell, szétboncolom, és meg tudom mérni pontosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Hát minimum annyi, amennyire a fejtámla bemegy a háttámlába. A hétvégén elhozom a Karcsitól a háttámlát, ha jól értettem Tivnek csak az ülőrész kell, szétboncolom, és meg tudom mérni pontosan. Az szuper lenne, majd írd meg légyszi az adatokat, lehet én is belevágnék majd a projektbe, ha jó lenne könyöklősbe is! (max rövidítek a fejtámlák fém részeinek hosszán! ^_^ ha lehet) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Az szuper lenne, majd írd meg légyszi az adatokat, lehet én is belevágnék majd a projektbe, ha jó lenne könyöklősbe is! (max rövidítek a fejtámlák fém részeinek hosszán! ^_^ ha lehet) Oké, szerintem hétvégén kiderül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Oké, szerintem hétvégén kiderül. :D De viszed ám az egész cuccot. Nem marad itt belőle egy alátét sem. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 De viszed ám az egész cuccot. Nem marad itt belőle egy alátét sem. ^_^ :D Egy fordulóval eljön? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 :D Egy fordulóval eljön? :D Kettő komplett első ülés elfér hátul, ha nekem a Karcsié elfért és még volt mellette hely bőven. :D Egyébként jövő hét pénteken megyek Győrbe, esetleg Tiv.-nek az ülést el tudom hozni, vagy ami kell neki... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Kettő komplett első ülés elfér hátul, ha nekem a Karcsié elfért és még volt mellette hely bőven. :D Egyébként jövő hét pénteken megyek Győrbe, esetleg Tiv.-nek az ülést el tudom hozni, vagy ami kell neki... ^_^ Akkor valszeg nálam lesz minden, addíg nem kezdem bontani. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
baggio30 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Sziasztok 98-as hoz keresnék csomagtér ajtót, (ferde hátú) mert mai nap megbontottam az enyémet, bár ne tettem volna a fekete műanyag dísz mögött enyhén volt elrohadva valamint az ablaktörlőt is csak a lélek tartja.Vagy mit tudnék kezdeni vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts