Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Ez hol van egészen pontosan? Az anyósülés oldalán nem szedted még ki a szőnyeget fogadjunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Áhhh! sérülésmenteeess! :D :wacko: Van még olyan? :wacko: :wacko: Az enyémen eddíg 3 nyomot találtam azonkívül amit én csináltam. Egyszer már le volt cserélve a zárhíd, van egy horpadás a jobb belső sárvédőn, és volt egy a bal hátsó lámpa mögött. Ezt mondjuk olyan könnyen kinyomtam, hogy nem is értettem lámpa cserekor( gondolom az is eltörött) miért nem csinálták meg. Nem feküdt fel a lámpa gumija és beesett az eső. De úgy látszik a mester lecarta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Az anyósülés oldalán nem szedted még ki a szőnyeget fogadjunk :D Naaa! Ne viccelj Zotya! meg se nézted amikor megvetted??? :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Az anyósülés oldalán nem szedted még ki a szőnyeget fogadjunk :D Volt már kibelezve teljesen. :wacko: Na szóval hol is van? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Naaa! Ne viccelj Zotya! meg se nézted amikor megvetted??? :wacko: :wacko: Csak a zárhídon, nem tudtam, hogy máshol is van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Csak a zárhídon, nem tudtam, hogy máshol is van. :D Peersze! Már majdnem elhittem! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Volt már kibelezve teljesen. :wacko: Na szóval hol is van? :D Az anyósülés, és a küszöb között, van kivágva egy kis ablakocska a szöveten, és azon a pár centin, nincs alatta szivacs, így lelátni a vásig. Oda van beütve :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Peersze! Már majdnem elhittem! :wacko: Így van honnan tudtam volna? Első kocsi, első Opel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Az anyósülés, és a küszöb között, van kivágva egy kis ablakocska a szöveten, és azon a pár centin, nincs alatta szivacs, így lelátni a vásig. Oda van beütve :D Tudja ő, csak szivat minket! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Az anyósülés, és a küszöb között, van kivágva egy kis ablakocska a szöveten, és azon a pár centin, nincs alatta szivacs, így lelátni a vásig. Oda van beütve :D Kösz, majd megnézem. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 A hétvégén a kaszni munkába merülve láttam,hogy a padló gumi dugói körül eszi kicsit a rozsda a szekeret.Szerintetek,ha javítok meghagyjam a lyukakat a dugóknak,vagy befoltozzam....? Ja és sz..á van rohadva a bal hátsó rugótányér felül.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 A hétvégén a kaszni munkába merülve láttam,hogy a padló gumi dugói körül eszi kicsit a rozsda a szekeret.Szerintetek,ha javítok meghagyjam a lyukakat a dugóknak,vagy befoltozzam....? Ja és sz..á van rohadva a bal hátsó rugótányér felül.... :wacko: Szerintem nem a padlódugók a fő problémáid :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Szerintem nem a padlódugók a fő problémáid :D Hanem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Hanem? A hétvégén a kaszni munkába merülve láttam,hogy a padló gumi dugói körül eszi kicsit a rozsda a szekeret.Szerintetek,ha javítok meghagyjam a lyukakat a dugóknak,vagy befoltozzam....? Ja és sz..á van rohadva a bal hátsó rugótányér felül.... :D Csak én érzem bajosabbnak, a padlódugóknál? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Hát lapkán van B+. Vagy nem ez az? http://kep.psharing.com/405665.jpg :D Igen, rosszul mondtam/írtam, nem csak az adattáblán szerepel az alvázszám. Köszi astrásgyerek :P de műszakin soha nem nézik ezt az adattáblát..... Mert a zárhídon van 85%-ban és az sérülékeny felület. Sokan törésnél már nem rakják vissza.... Persze olyankor néznek rám mint ku*va az üdülési csekkre mikor tájékoztatom őket hogy azon volt a színkód :D :D Mégis csak csinálok róla képet :wacko: A hétvégén a kaszni munkába merülve láttam,hogy a padló gumi dugói körül eszi kicsit a rozsda a szekeret.Szerintetek,ha javítok meghagyjam a lyukakat a dugóknak,vagy befoltozzam....? Ja és sz..á van rohadva a bal hátsó rugótányér felül.... :wacko: Takarítsad le a rozsdát, szükség szerint hegezd be, de utána fúrd ki oda ahol volt! A rúgótányér körüli rozsda Astra betegség egyike....Azt hiszem le kell engedni a hátsó hidat hogy rendesen hozzáférj.... De ebben nem vagyok biztos...Majd öcsibácsi megmondja:rolleyes: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Csak én érzem bajosabbnak, a padlódugóknál? :D Még van belőle.....Kb a fele.De a napokban guberálok valahol bontóban.Azzal nincs gond. Nem veszélyes,csak szeretkezi a szemem :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Még van belőle.....Kb a fele.De a napokban guberálok valahol bontóban.Azzal nincs gond. Nem veszélyes,csak szeretkezi a szemem :wacko: Jól sejtem, hogy ez helyet más szót használtál? :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 A hétvégén a kaszni munkába merülve láttam,hogy a padló gumi dugói körül eszi kicsit a rozsda a szekeret.Szerintetek,ha javítok meghagyjam a lyukakat a dugóknak,vagy befoltozzam....? Ja és sz..á van rohadva a bal hátsó rugótányér felül.... :D Szerintem nyugodtan foltozd be, bár én meghagytam, de ha vissza van rakva a helyére, meg allulról kap alvázvédőt, olyan mintha nem is lenne. Mennyire gáz a rugótányér? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Még van belőle.....Kb a fele.De a napokban guberálok valahol bontóban.Azzal nincs gond. Nem veszélyes,csak szeretkezi a szemem :wacko: Csak ne menjen át csillagvizsgálóba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Jól sejtem, hogy ez helyet más szót használtál? :D :wacko: :wacko: Jaja.Érzéki együttlétük van a rozsdának meg a fémnek... :wacko: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Szerintem nyugodtan foltozd be, bár én meghagytam, de ha vissza van rakva a helyére, meg allulról kap alvázvédőt, olyan mintha nem is lenne. Mennyire gáz a rugótányér? Én is a befoltozáson eszeltem,de kiderül majd.Meg kell néznem közelebbről is.... Küszöbcsere megvolt,sárvédőknél a küszöbök vége is bajos volt.A tányér külső fele megszűnt. Szerintem,ha úgy alakul kikapom és csere lesz a vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 A hétvégén a kaszni munkába merülve láttam,hogy a padló gumi dugói körül eszi kicsit a rozsda a szekeret.Szerintetek,ha javítok meghagyjam a lyukakat a dugóknak,vagy befoltozzam....? Ja és sz..á van rohadva a bal hátsó rugótányér felül.... :D Sztem nyugodtan befoltozhatod, egy rizikófaktorral kevesebb. Gyárilag is csak azért van, hogy a felesleges festék kifolyjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Zotya cartárs! parancsolj :wacko: : 1. kép 2. kép Ha neked nincs ilyen az "alvázon"(érdekesség kép: Nem alváz, hanem önhordó karosszéria :wacko: :wacko: ) Akkor passz...Tudtommal ez nem évjáratfüggő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Én is a befoltozáson eszeltem,de kiderül majd.Meg kell néznem közelebbről is.... Küszöbcsere megvolt,sárvédőknél a küszöbök vége is bajos volt.A tányér külső fele megszűnt. Szerintem,ha úgy alakul kikapom és csere lesz a vége. Hát eléggé riasztó ára van a boltban olyan 8-9 ezer körül, ráadásul ahogy nézegettem bejátszik a benzintank is, meg talán a hátsó híd is, mert nem férni hozzá. Mondjuk pölö az UNIX-os képen pont az a rész nincs rajta ami ki van rohadva, szóval nem értem, most hogyan van. Klikk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Sztem nyugodtan befoltozhatod, egy rizikófaktorral kevesebb. Gyárilag is csak azért van, hogy a felesleges festék kifolyjon. Meg,hogy valahol kikezdje a rozsda.Lehet,hogy elsírom majd magam,de ki kell javíííni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts