öcsibácsi Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Zotya mielőtt neki álltál a melónak(bár most sem késő) méretet kellet volna venni 1 típusazonos masináról. Megkéred az 1-ik cartársat és szépen leméretezed az egész elejét. Kicsit könnyebb úgy. A hűtőt letakarod hegesztés előtt valami ellenállóanyaggal? Vagy az egész motorteret? :D És az adattáblát se feledd el kicserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Zotya mielőtt neki álltál a melónak(bár most sem késő) méretet kellet volna venni 1 típusazonos masináról. Megkéred az 1-ik cartársat és szépen leméretezed az egész elejét. Kicsit könnyebb úgy. A hűtőt letakarod hegesztés előtt valami ellenállóanyaggal? Vagy az egész motorteret? :wacko: Már kész van, és nem takartam semmit. :wacko: Szerintem nem lett nagyon vészes, az volt abaj, hogy már korábban is meg volt törve akocsi, így amúgy sem volt szinte semi a helyén, hiába méretezem, ha amire felhegeszteném ne ott van ahol lennie kellene. Nem takartam semmit, igazából nem nagyon fröcsög a drót, a zoknimat is csak 4 helyen égette átt. :D Majd azért le kell mosnom a motort, mert főleg fémpor került a motortérbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Adattábla? Nehogy a rendőrei megvicceljenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Ill. féltem annyira a motortérben levő holmit, hogy inkább letakarom 1 bőrköténnyel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Adattábla? Nehogy a rendőrei megvicceljenek. Tényleg... most hogy mondod... azt én is a csomagtartóban hordom egy fél éve :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Adattábla? Nehogy a rendőrei megvicceljenek. Levettem már a régi zárhídról, csak kell szereznem popszegecshúzót. Végülis nagyot nem tévedtem így szemre, mert a mociháztető beakadó tüskéjén csak egy kicsit kellett feszíteni, hogy belemenjen a likba. Ránézésre nem vészes, de aki ért hozzá persze kiszúrja az illesztéseket. Mondjuk amúgy sem volt egybe rendesen gondolom az előző törés miatt. Ill. féltem annyira a motortérben levő holmit, hogy inkább letakarom 1 bőrköténnyel. :wacko: Hát most így belegondolva nem lett volna hülyeség. :wacko: De azért csak megcopattam magam, elindultam vele, elkezdett rángatni, leállt, elment a gyujtás is, aztán visszajött..mondom mi a szar?! :D jah, az akkusarut csak visszaraktam, nem húztam meg. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Levettem már a régi zárhídról, csak kell szereznem popszegecshúzót. Végülis nagyot nem tévedtem így szemre, mert a mociháztető beakadó tüskéjén csak egy kicsit kellett feszíteni, hogy belemenjen a likba. Ránézésre nem vészes, de aki ért hozzá persze kiszúrja az illesztéseket. Mondjuk amúgy sem volt egybe rendesen gondolom az előző törés miatt. Hát most így belegondolva nem lett volna hülyeség. :D De azért csak megcopattam magam, elindultam vele, elkezdett rángatni, leállt, elment a gyujtás is, aztán visszajött..mondom mi a szar?! :D jah, az akkusarut csak visszaraktam, nem húztam meg. :wacko: :wacko: Nah azért. Hiányzott volna ha nem történik valami Zotyás dolog :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Levettem már a régi zárhídról, csak kell szereznem popszegecshúzót. Végülis nagyot nem tévedtem így szemre, mert a mociháztető beakadó tüskéjén csak egy kicsit kellett feszíteni, hogy belemenjen a likba. Ránézésre nem vészes, de aki ért hozzá persze kiszúrja az illesztéseket. Mondjuk amúgy sem volt egybe rendesen gondolom az előző törés miatt. Hát most így belegondolva nem lett volna hülyeség. :D De azért csak megcopattam magam, elindultam vele, elkezdett rángatni, leállt, elment a gyujtás is, aztán visszajött..mondom mi a szar?! :wacko: jah, az akkusarut csak visszaraktam, nem húztam meg. :wacko: Meg is lepődtem volna, ha minden simán megy. :D Már bocsi. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 :D Nah azért. Hiányzott volna ha nem történik valami Zotyás dolog :wacko: :P Meg is lepődtem volna, ha minden simán megy. :wacko: Már bocsi. :D :wacko: Ha láttátok volna, ugye a vontatókötéllel akasztottam fel a mociháztetőt a gerendára, mivel ugye a zárhíddal együtt levettem a kitámasztót is. Este meg majdnem visszajártam a kocsival a helyére. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Ha láttátok volna, ugye a vontatókötéllel akasztottam fel a mociháztetőt a gerendára, mivel ugye a zárhíddal együtt levettem a kitámasztót is. Este meg majdnem visszajártam a kocsival a helyére. :D :wacko: :wacko: :wacko: Na az szép lett volna. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Tényleg... most hogy mondod... azt én is a csomagtartóban hordom egy fél éve :wacko: :wacko: Nekem meg nincs is, de még eredetvizsgán és műszakin se érdekelt senkit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Nekem meg nincs is, de még eredetvizsgán és műszakin se érdekelt senkit :D Nem hát... sérülékeny helyen van, kutya se foglalkozik vele. Így én se. Csak azért van meg hogy tudjam a színkódomat :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Sziasztok! A motorháztetőm meg lett hosszabbítva előre fele úgy, hogy az első fényszóróból kitakar egy kis részt a toldat. Kérdés: Szerintetek ezért szólnak a rendőrök, illetve ezt a motorháztető módosítást elfogadják műszakin? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Sziasztok! A motorháztetőm meg lett hosszabbítva előre fele úgy, hogy az első fényszóróból kitakar egy kis részt a toldat. Kérdés: Szerintetek ezért szólnak a rendőrök, illetve ezt a motorháztető módosítást elfogadják műszakin? Rendőr szerintem nem szól érte (gyárilag is vannak lámpa-morcosító cuccok, nekem is volt fent ilyen, sosem szóltak érte, pedig állítottak meg sokszor! :wacko: A műszakinál nem vagyok biztos benne, hogy nem szólnak érte... :wacko: Én azért szedtem le, mert sokat jártam éjjel, és rengeteget lefogott a fényerőből, főleg éjjel esőben! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Sziasztok! A motorháztetőm meg lett hosszabbítva előre fele úgy, hogy az első fényszóróból kitakar egy kis részt a toldat. Kérdés: Szerintetek ezért szólnak a rendőrök, illetve ezt a motorháztető módosítást elfogadják műszakin? Rendőr szerintem nem szól érte (gyárilag is vannak lámpa-morcosító cuccok, nekem is volt fent ilyen, sosem szóltak érte, pedig állítottak meg sokszor! :D A műszakinál nem vagyok biztos benne, hogy nem szólnak érte... :wacko: Én azért szedtem le, mert sokat jártam éjjel, és rengeteget lefogott a fényerőből, főleg éjjel esőben! :D Rendőr nem szól, műszakin viszont buktautca ha "morcosított" motorháztetővel mész! Nekem ezért a lámpaspoilerért szóltak, és megakarták húzni a verdát...... még szerencse hogy volt ismerősöm :wacko: Klikk ide Ajánlani tudom azt a módszert, amit én is csinálok.......Vettem egy mocitetőt bontóba, meg lesz hosszabbítva.........A gyárit pedig padlásra, csak műszakira veszem elő 4 csavar......... Ablakokat cserélek motorháztetőt, hátsó lámpát........... :wacko: Szóval műszaki előtt egy nappal elvagyok!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Sziasztok! A motorháztetőm meg lett hosszabbítva előre fele úgy, hogy az első fényszóróból kitakar egy kis részt a toldat. Kérdés: Szerintetek ezért szólnak a rendőrök, illetve ezt a motorháztető módosítást elfogadják műszakin? Túl sok volt a fény? :wacko: Rendőr nem csesztet érte különösebben (ha csak nincs a fél lámpa morcizva) Vizsgáról viszont helyből kidobnak :D Ha már így a morcosításról van szó. Az mindig érdekelt, hogy egy morcis tetőnek, a nyitását hogy oldják meg. A kampónak valami trükkös nyitása van? Vagy nőgyógyász kéz a trükk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Nem hát... sérülékeny helyen van, kutya se foglalkozik vele. Így én se. Csak azért van meg hogy tudjam a színkódomat :wacko: :wacko: Ácsi! Szerintem két külön lapkán van az alvázszám, és a színkód! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Túl sok volt a fény? :D Rendőr nem csesztet érte különösebben (ha csak nincs a fél lámpa morcizva) Vizsgáról viszont helyből kidobnak :D Ha már így a morcosításról van szó. Az mindig érdekelt, hogy egy morcis tetőnek, a nyitását hogy oldják meg. A kampónak valami trükkös nyitása van? Vagy nőgyógyász kéz a trükk? Hát nem ezt mondjuk astrásgyerekel? :D :wacko: Csak a kinyitófület kell meghosszabbítani..... Ácsi! Szerintem két külön lapkán van az alvázszám, és a színkód! :wacko: Az alvázszám nem lapkán van, hanem bele van ütve a karosszériába :P Anyós ülés mellett van egy kis ablak rész kivágva a kárpitból.....ha akarod, képet is csinálok :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Hát nem ezt mondjuk astrásgyerekel? ;) :wacko: Csak a kinyitófület kell meghosszabbítani..... Képzelhetitek, mikor az öregem odaállított a verdával: rajta hátul a szárny szemöldök fóliás üvegek... Aszongya neki a srác: "Bácsi ez így nem lesz jó ám! :D Le kéne operálni ezeket róla!" :D :D :P Az öreg meg csak: :wacko: :wacko: ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Ácsi! Szerintem két külön lapkán van az alvázszám, és a színkód! :D Kisebb gondot okozna átcsinálni az alvázszámot, ha lapkán lenne :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Kisebb gondot okozna átcsinálni az alvázszámot, ha lapkán lenne :wacko: Hát lapkán van B+. Vagy nem ez az? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Hát lapkán van B+. Vagy nem ez az? http://kep.psharing.com/405665.jpg :D Is! :wacko: Ezt havernak nem kérték műszakin, csak az ülésnél nézték meg! Úgy vette, hogy nem is volt az már meg! :wacko: Egy "orvosnőé volt, csak autópályán használta és rendszeresen hordta márkaszervízbe, csak elköltözött, és lekeveredett a szervízfüzet!" :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Is! :D Ezt havernak nem kérték műszakin, csak az ülésnél nézték meg! Úgy vette, hogy nem is volt az már meg! :wacko: Egy "orvosnőé volt, csak autópályán használta és rendszeresen hordta márkaszervízbe, csak elköltözött, és lekeveredett a szervízfüzet!" :D És elkeveredett a zárhíd is, hogy cserélni kellett? :wacko: De, ezzel nem szoktak foglalkozni, helyből alul nézik. Sőt... Nem is az ablakon, hanem felszedi a kárpitot körülötte, és úgy nézik, hogy nem csak körülötte volt -e körbevágva :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 És elkeveredett a zárhíd is, hogy cserélni kellett? :wacko: De, ezzel nem szoktak foglalkozni, helyből alul nézik. Sőt... Nem is az ablakon, hanem felszedi a kárpitot körülötte, és úgy nézik, hogy nem csak körülötte volt -e körbevágva :D Ez hol van egészen pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 És elkeveredett a zárhíd is, hogy cserélni kellett? :wacko: De, ezzel nem szoktak foglalkozni, helyből alul nézik. Sőt... Nem is az ablakon, hanem felszedi a kárpitot körülötte, és úgy nézik, hogy nem csak körülötte volt -e körbevágva :D Áhhh! sérülésmenteeess! :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts