Bálintka 1.6i Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Igyál egy sört, és szúúszáá :D Majd megnevelődik :wacko: Én is lelépek mer' még én is kapok a pofámra a nagy lendületben :wacko: :D Szép estét és kellemes éjt mindenkinek :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 70e sok? ........... Ami sok az sok :wacko: :D Hogy merészelsz pénzt kérni? :wacko: :D Igyál egy sört, és szúúszáá :P Majd megnevelődik :P Az lesz...Ja nem iszom alkoholt ;) ;) Én is lelépek mer' még én is kapok a pofámra a nagy lendületben ;) :D Szép estét és kellemes éjt mindenkinek :wacko: ááá nem. Neked is jó éjt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Az lesz...Ja nem iszom alkoholt :wacko: :wacko: Akkor mégjobban nyugtat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Akkor mégjobban nyugtat :D Igazad van! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Sziasztok! Van valakinek egy-két fotója a ferde hátú astra tetejéről, amikor levan véve az a "műanyag csík". Mert szerintem ott nekem valahol befolyik a víz. Már sok helyen néztem csak ott nem. Amikor csak áll az autó az esőben vizes, a kis ablakot takaró műanyag. Ezért gondolok arra mert valahonnan felülről folyik be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 70e sok? Nos 1 normális CO hegesztőgép min. 150e + palack (csak a csere 10e) A rengeteg szerszám, nem tecsós flex 3e-ért. Aknás garázs, az se olcsó. Megfelelő áram, nem 230V meg 10A kitámasztott kismegszakítóval. Ezekbe bizony komolyan be kell ruházni és a munkabérről nem is beszéltem. Valamilyen megtérülési mutatóval kell dolgozni, különben kinek éri meg? A hozzáértésről még nem is beszéltél, azt is meg kell fizetni. :wacko: Az lesz...Ja nem iszom alkoholt :D :wacko: Szokj rá. :D :wacko: Sziasztok! Van valakinek egy-két fotója a ferde hátú astra tetejéről, amikor levan véve az a "műanyag csík". Mert szerintem ott nekem valahol befolyik a víz. Már sok helyen néztem csak ott nem. Amikor csak áll az autó az esőben vizes, a kis ablakot takaró műanyag. Ezért gondolok arra mert valahonnan felülről folyik be. Csak ferdehátú jó? Vedd le, nézz alája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Esetleg nemlátta valaki ezt a kasznielemet még olcsóbban valahol? Eddíg a Bárdi a nyerő 15ropival :D kódja: KK5050552 Utonért a műszaki végzete Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Esetleg nemlátta valaki ezt a kasznielemet még olcsóbban valahol? Eddíg a Bárdi a nyerő 15ropival :wacko: kódja: KK5050552 Utonért a műszaki végzete Na és mi a neve? Kóddal kereséshez hülye vagyok. :D Máshoz is, de ezt most hagyjuk. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Na és mi a neve? Kóddal kereséshez hülye vagyok. :D Máshoz is, de ezt most hagyjuk. :wacko: Jobb hátsó doblemez külső elem,üzemanyag betöltő furattal lágosok 42ropiér dobják (énmeg a hátast ingyen és bérmentve) A régi úgy szétrohadt azt kinem fotozza senki. Fiam kasznis de családonbelül is aztmondta: apu vegyé újat mert ezt még nekedse fotozom ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Jobb hátsó doblemez külső elem,üzemanyag betöltő furattal lágosok 42ropiér dobják (énmeg a hátast ingyen és bérmentve) A régi úgy szétrohadt azt kinem fotozza senki. Fiam kasznis de családonbelül is aztmondta: apu vegyé újat mert ezt még nekedse fotozom ki. Patacsinál 23.....vedd meg a bárdist! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Jobb hátsó doblemez külső elem,üzemanyag betöltő furattal lágosok 42ropiér dobják (énmeg a hátast ingyen és bérmentve) A régi úgy szétrohadt azt kinem fotozza senki. Fiam kasznis de családonbelül is aztmondta: apu vegyé újat mert ezt még nekedse fotozom ki. Én sem látok 15-nél olcsóbbat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Kösz fiuk. Akkor marad a Bárdi. Remélem azért egy darabig kibírja majd. Sarokelem+ doblemez - egy huszasbol megúszom nemszámítva az egyéb kelléket míg felkerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Nekem valami jó állapotú mocitetőre lesz szükségem,mert minden lecsukásnál potyog a rozsda a pereméből.Már ami megmaradt belőle. :D Nem kinlódom foltozással,mert úgysem lesz olyan mint a gyári közeli...... Bontósdit kell játszanom.Hajsza a piros színért :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 A hozzáértésről még nem is beszéltél, azt is meg kell fizetni. :P Szokj rá. ;) :wacko: Na és mi a neve? Kóddal kereséshez hülye vagyok. :D Máshoz is, de ezt most hagyjuk. :D Oké! És akkor leisszuk magunkat a sárga földig? :wacko: :D Mi újság a bodéval? Összeraktad már? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Nekem valami jó állapotú mocitetőre lesz szükségem,mert minden lecsukásnál potyog a rozsda a pereméből.Már ami megmaradt belőle. :wacko: Nem kinlódom foltozással,mert úgysem lesz olyan mint a gyári közeli...... Bontósdit kell játszanom.Hajsza a piros színért :wacko: Mi a száma? 538?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Nekem valami jó állapotú mocitetőre lesz szükségem,mert minden lecsukásnál potyog a rozsda a pereméből.Már ami megmaradt belőle. :D Nem kinlódom foltozással,mert úgysem lesz olyan mint a gyári közeli...... Bontósdit kell játszanom.Hajsza a piros színért :D Sok szerencsét :wacko: Én hónapokig kergettem, aztán végül egy fekete (!!!) autón találtam :wacko: :wacko: De ez se végleges, ennek is hólyagos az éle, de egy darabig még elvan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Sok szerencsét :wacko: Én hónapokig kergettem, aztán végül egy fekete (!!!) autón találtam :wacko: :wacko: De ez se végleges, ennek is hólyagos az éle, de egy darabig még elvan :D Hónapokig????Klikk ide kb 3 perc volt......... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Hónapokig????Klikk ide kb 3 perc volt......... :wacko: :wacko: :D Megsasolom Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Oké! És akkor leisszuk magunkat a sárga földig? :wacko: :wacko: Mi újság a bodéval? Összeraktad már? :D Még nem kezdtem el, mert szombaton reggel még kell a kocsi. Szerintem aznap délután nekiállok leszedni ablököst, sárvédőket, lámpákat ( FPepe), hűtőtt ki, aztán meglátom pontosan meddig görbül. Jó lenne, ha pont elemnél állna meg a sérülés, a gyári ponthegesztéseket lefúrnám, Öcsibácsi által szponzorált zárhídon szintúgy, és csak felbiggyesztem a helyére. Nem szeretnék elem középen toldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Még nem kezdtem el, mert szombaton reggel még kell a kocsi. Szerintem aznap délután nekiállok leszedni ablököst, sárvédőket, lámpákat ( FPepe), hűtőtt ki, aztán meglátom pontosan meddig görbül. Jó lenne, ha pont elemnél állna meg a sérülés, a gyári ponthegesztéseket lefúrnám, Öcsibácsi által szponzorált zárhídon szintúgy, és csak felbiggyesztem a helyére. Nem szeretnék elem középen toldani. Azt elhiszem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 :wacko: Megsasolom oksa! De nem biztos hogy ugyan az, bár tudtommal ebből a Ruby Red Met-ből nincs több árnyalat :D Mi a színkódja az autónak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 oksa! De nem biztos hogy ugyan az, bár tudtommal ebből a Ruby Red Met-ből nincs több árnyalat :D Mi a színkódja az autónak? Navazze... :wacko: Passzolok.Kopottas matt piros,itt-ott karcokkal :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Navazze... :D Passzolok.Kopottas matt piros,itt-ott karcokkal :wacko: :wacko: Aha...Tele vagy információbval :wacko: :D Zárhídon nézd, egy kis alumínium adattáblán Farbe szóval.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Aha...Tele vagy információbval :D :wacko: Zárhídon nézd, egy kis alumínium adattáblán Farbe szóval.......... Jól van.Minnyá meglesem,csak szakad az eső.De kemény vagyok Csoki :wacko: E547 051 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Jól van.Minnyá meglesem,csak szakad az eső.De kemény vagyok Csoki :D Így van! Elhagytuk a kis pályát..... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts