Dáwid Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Heló srácok!! Nincs valakinek, esetleg nem tudtok valakit, akinek van GSi első lököse? Érdekelne :D Írj egyet a kolléga után ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Írj egyet a kolléga után :P ? :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 ? :D ^_^ http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...&start=1760 Jóvanna, ez lemaradt... ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Már régóta érzem, a kocsiban hogy egy kicsit dohos szag van néha. Jobb oldali tűzfal! Egy kicsit átrohadt........... :D A többi csak ráadás.......... 01 02 Lehet, hogy hamarabb fogom lecserélni a vasat mint hittem............................................. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Már régóta érzem, a kocsiban hogy egy kicsit dohos szag van néha. Jobb oldali tűzfal! Egy kicsit átrohadt........... :D A többi csak ráadás.......... 01 02 Lehet, hogy hamarabb fogom lecserélni a vasat mint hittem............................................. A motortérben nekem is látszik a tűzfalon rozsda folt.Lehet,hogy érdemes lenne felrángatnom egy szép hétvégén a szőnyegeket? ^_^ A bal hátsó ülés padlójánál tudok rozsdáról,de belül nem néztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 A motortérben nekem is látszik a tűzfalon rozsda folt.Lehet,hogy érdemes lenne felrángatnom egy szép hétvégén a szőnyegeket? ^_^ A bal hátsó ülés padlójánál tudok rozsdáról,de belül nem néztem Lehet, hogy meg kéne nézned... De csak nyúlj a szivacs alá, hogy vizes-e. Nekem csak úgy csorog belőle.. :D Kezeld le minél elöbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Már régóta érzem, a kocsiban hogy egy kicsit dohos szag van néha. Jobb oldali tűzfal! Egy kicsit átrohadt........... :D A többi csak ráadás.......... 01 02 Lehet, hogy hamarabb fogom lecserélni a vasat mint hittem............................................. Üdv. Sikerült a bontós srácal beszélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Lehet, hogy meg kéne nézned... De csak nyúlj a szivacs alá, hogy vizes-e. Nekem csak úgy csorog belőle.. :D Kezeld le minél elöbb. Lesz még mit tennem rajt.Balos küszöbömön nem gyári szellőző jelentkezett.Két helyen is. Vagy titkos levelesláda,mert az A4-es formanyomtatvány simán becsusszan :P Lehet,ha jó idő lesz,felrángatom a szőnyegeket egy sasolásnyi időre.De elötte elmegyek sörért ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Már régóta érzem, a kocsiban hogy egy kicsit dohos szag van néha. Jobb oldali tűzfal! Egy kicsit átrohadt........... ^_^ A többi csak ráadás.......... 01 02 Lehet, hogy hamarabb fogom lecserélni a vasat mint hittem............................................. Az nem rohadás....ez a rohadás: Amúgy nekem is tocsogot a víztől mindkét szivacs, főleg a tűzfal felőli, a taposo feletti "csak" nedves volt. Úgy látom sokaknak van ez a gond, valaki kinyomozhatná már, hogy mitől-honnan vizesedik be. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Az nem rohadás....ez a rohadás: Amúgy nekem is tocsogot a víztől mindkét szivacs, főleg a tűzfal felőli, a taposo feletti "csak" nedves volt. Úgy látom sokaknak van ez a gond, valaki kinyomozhatná már, hogy mitől-honnan vizesedik be. :D Hát apukám.....Ehhez nem csak sört vennék,hanem valami rövidet is. ^_^ Lehet,hogy elsírom magam,ha az enyém is ilyen lesz.Azt sem tudnám,hogyan kezdjek neki a javításnak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Az nem rohadás....ez a rohadás: http://kep.psharing.com/378907.jpg Amúgy nekem is tocsogot a víztől mindkét szivacs, főleg a tűzfal felőli, a taposo feletti "csak" nedves volt. Úgy látom sokaknak van ez a gond, valaki kinyomozhatná már, hogy mitől-honnan vizesedik be. :D Például, ha a pollenszűrő felett rosszul van visszatéve az a műanyag vízelvezető burkolat, akkor be tud jutni a víz a szellőzőrendszerbe, onnan pedig kifolyik a lábtérbe! ^_^ Már láttam ilyet sajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Hát apukám.....Ehhez nem csak sört vennék,hanem valami rövidet is. :D Lehet,hogy elsírom magam,ha az enyém is ilyen lesz.Azt sem tudnám,hogyan kezdjek neki a javításnak.... Már kész van, de képpel ne idézz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Üdv. Sikerült a bontós srácal beszélni? Igen, beszéltem vele. Köszi ;) Lesz még mit tennem rajt.Balos küszöbömön nem gyári szellőző jelentkezett.Két helyen is. Vagy titkos levelesláda,mert az A4-es formanyomtatvány simán becsusszan ;) Lehet,ha jó idő lesz,felrángatom a szőnyegeket egy sasolásnyi időre.De elötte elmegyek sörért :P Az se rossz. Nekem még nincsen ekkora problémám, szerencsére. Csak megint hátsó sárvédőt kell cserélnem ^_^ Az nem rohadás....ez a rohadás: http://kep.psharing.com/378907.jpg Amúgy nekem is tocsogot a víztől mindkét szivacs, főleg a tűzfal felőli, a taposo feletti "csak" nedves volt. Úgy látom sokaknak van ez a gond, valaki kinyomozhatná már, hogy mitől-honnan vizesedik be. :D Te nyertél :D Amúgy azokat a pici gyári lukakat muszáj meghagyni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Például, ha a pollenszűrő felett rosszul van visszatéve az a műanyag vízelvezető burkolat, akkor be tud jutni a víz a szellőzőrendszerbe, onnan pedig kifolyik a lábtérbe! ^_^ Már láttam ilyet sajna. Hmmm-...ott van valami összeköttetés a polenszűrő, és a lábtér között? :D Nem igazán férni hozzá megnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Te nyertél :D Amúgy azokat a pici gyári lukakat muszáj meghagyni??? Én is sokat filóztam rajtuk, de aztán beraktam a kupakot, allulról meg lekentem alvázvédővel, elméletileg azt is lezártam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Igen, beszéltem vele. Köszi ^_^ Az se rossz. Nekem még nincsen ekkora problémám, szerencsére. Csak megint hátsó sárvédőt kell cserélnem :D Te nyertél :P Amúgy azokat a pici gyári lukakat muszáj meghagyni??? Amikor megvettem,két hátsó ív és a jobbos küszöb már új volt.Azt cserélték.A tanknál meg a hátsó ajtón mi foltoztunk,a küszöb maradt el a szemét idő végett.Garázsom nincs... Majd kicsit úgy is megborítom,hogy a padlót jobban megnézzem alulról.Nem szeretnék kellemetlen meglepit. Végülis ennyiért mit vár az ember.Apróért vettem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Én is sokat filóztam rajtuk, de aztán beraktam a kupakot, allulról meg lekentem alvázvédővel, elméletileg azt is lezártam. Értem. Köszi. Amúgy egész jó lett a műved :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Hmmm-...ott van valami összeköttetés a polenszűrő, és a lábtér között? :D Nem igazán férni hozzá megnézni. Ami a lábadat fűti télen, na abból folyhat ki víz, ha az eső bejut a szellőzőrenszerbe. Érted? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Értem. Köszi. Amúgy egész jó lett a műved ^_^ Kösz az ember igyekszik. Ami a lábadat fűti télen, na abból folyhat ki víz, ha az eső bejut a szellőzőrenszerbe. Érted? :D Értem, csak eléggé el van dugva ez a része a dolognak, nem egyszerű ránézni. Lehet szerkesztek egy takarót a pollenszűrő fölé műbőrből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Amikor megvettem,két hátsó ív és a jobbos küszöb már új volt.Azt cserélték.A tanknál meg a hátsó ajtón mi foltoztunk,a küszöb maradt el a szemét idő végett.Garázsom nincs... Majd kicsit úgy is megborítom,hogy a padlót jobban megnézzem alulról.Nem szeretnék kellemetlen meglepit. Végülis ennyiért mit vár az ember.Apróért vettem :D Hát igen, ha nincs az embernek garázsa akkor nagyon megvan lőve, ilyen szempontból. Tök mindegy mennyiért veszed, úgy is van valami baja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Kösz az ember igyekszik. Értem, csak eléggé el van dugva ez a része a dolognak, nem egyszerű ránézni. Lehet szerkesztek egy takarót a pollenszűrő fölé műbőrből. Nekem egy hungarocell darab van ott :D De a műbőr se rossz ötlet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Kösz az ember igyekszik. Értem, csak eléggé el van dugva ez a része a dolognak, nem egyszerű ránézni. Lehet szerkesztek egy takarót a pollenszűrő fölé műbőrből. De elvileg, ha a helyén van minden, akkor nem ázhat be. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Hát igen, ha nincs az embernek garázsa akkor nagyon megvan lőve, ilyen szempontból. Tök mindegy mennyiért veszed, úgy is van valami baja... Jogos! Vehettem volna kétszer ennyiért is,annak meg lehet,hogy más kányája van. Az ára kétszeresével sem éri el az 500-at :D Puding próbája a ....pudingpróba ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Jogos! Vehettem volna kétszer ennyiért is,annak meg lehet,hogy más kányája van. Az ára kétszeresével sem éri el az 500-at :D Puding próbája a ....pudingpróba ^_^ Hát igen. Én 430-ért vettem, de úgy hogy volt rajta alufelni, új gumik, ültetés, morcisított géptető, tuning lökös, hátsó lökösön toldat, sportdob. Annyi baja volt, hogy 2 hónap műszaki volt rajta, és rohadt a szokásos helyeken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 ... Te nyertél :D Amúgy azokat a pici gyári lukakat muszáj meghagyni??? Tudtommal azok csak technológiai okokból voltak, hivatalosan festékkifolyásra, gondolom a gyártásnál a kasztnit belemerítették festékbe, és ott folyt ki a felesleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts