Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Már régóta érzem, a kocsiban hogy egy kicsit dohos szag van néha.

Jobb oldali tűzfal!

Egy kicsit átrohadt........... :D

A többi csak ráadás..........

01

02

Lehet, hogy hamarabb fogom lecserélni a vasat mint hittem.............................................

A motortérben nekem is látszik a tűzfalon rozsda folt.Lehet,hogy érdemes lenne felrángatnom egy szép hétvégén a szőnyegeket? ^_^ A bal hátsó ülés padlójánál tudok rozsdáról,de belül nem néztem

Megosztás:

A motortérben nekem is látszik a tűzfalon rozsda folt.Lehet,hogy érdemes lenne felrángatnom egy szép hétvégén a szőnyegeket? ^_^ A bal hátsó ülés padlójánál tudok rozsdáról,de belül nem néztem

Lehet, hogy meg kéne nézned...

De csak nyúlj a szivacs alá, hogy vizes-e. Nekem csak úgy csorog belőle.. :D

Kezeld le minél elöbb.

Megosztás:

Lehet, hogy meg kéne nézned...

De csak nyúlj a szivacs alá, hogy vizes-e. Nekem csak úgy csorog belőle.. :D

Kezeld le minél elöbb.

Lesz még mit tennem rajt.Balos küszöbömön nem gyári szellőző jelentkezett.Két helyen is.

Vagy titkos levelesláda,mert az A4-es formanyomtatvány simán becsusszan :P

Lehet,ha jó idő lesz,felrángatom a szőnyegeket egy sasolásnyi időre.De elötte elmegyek sörért

^_^

Megosztás:

Már régóta érzem, a kocsiban hogy egy kicsit dohos szag van néha.

Jobb oldali tűzfal!

Egy kicsit átrohadt........... ^_^

A többi csak ráadás..........

01

02

Lehet, hogy hamarabb fogom lecserélni a vasat mint hittem.............................................

Az nem rohadás....ez a rohadás:

378907.jpg

Amúgy nekem is tocsogot a víztől mindkét szivacs, főleg a tűzfal felőli, a taposo feletti "csak" nedves volt. Úgy látom sokaknak van ez a gond, valaki kinyomozhatná már, hogy mitől-honnan vizesedik be. :D

Megosztás:

Amúgy nekem is tocsogot a víztől mindkét szivacs, főleg a tűzfal felőli, a taposo feletti "csak" nedves volt. Úgy látom sokaknak van ez a gond, valaki kinyomozhatná már, hogy mitől-honnan vizesedik be. :D

Hát apukám.....Ehhez nem csak sört vennék,hanem valami rövidet is. ^_^

Lehet,hogy elsírom magam,ha az enyém is ilyen lesz.Azt sem tudnám,hogyan kezdjek neki a javításnak....

Megosztás:

%7Boption%7Dhttp://kep.psharing.com/378907.jpg

Például, ha a pollenszűrő felett rosszul van visszatéve az a műanyag vízelvezető burkolat, akkor be tud jutni a víz a szellőzőrendszerbe, onnan pedig kifolyik a lábtérbe! ^_^ Már láttam ilyet sajna.

Megosztás:

Üdv. Sikerült a bontós srácal beszélni?

Igen, beszéltem vele.

Köszi ;)

Lesz még mit tennem rajt.Balos küszöbömön nem gyári szellőző jelentkezett.Két helyen is.

Vagy titkos levelesláda,mert az A4-es formanyomtatvány simán becsusszan ;)

Lehet,ha jó idő lesz,felrángatom a szőnyegeket egy sasolásnyi időre.De elötte elmegyek sörért

:P

Az se rossz.

Nekem még nincsen ekkora problémám, szerencsére.

Csak megint hátsó sárvédőt kell cserélnem ^_^

http://kep.psharing.com/378907.jpg

Te nyertél :D

Amúgy azokat a pici gyári lukakat muszáj meghagyni???

Megosztás:

Például, ha a pollenszűrő felett rosszul van visszatéve az a műanyag vízelvezető burkolat, akkor be tud jutni a víz a szellőzőrendszerbe, onnan pedig kifolyik a lábtérbe! ^_^ Már láttam ilyet sajna.

Hmmm-...ott van valami összeköttetés a polenszűrő, és a lábtér között? :D Nem igazán férni hozzá megnézni.

Megosztás:

Igen, beszéltem vele.

Köszi ^_^

Az se rossz.

Nekem még nincsen ekkora problémám, szerencsére.

Csak megint hátsó sárvédőt kell cserélnem :D

Te nyertél :P

Amúgy azokat a pici gyári lukakat muszáj meghagyni???

Amikor megvettem,két hátsó ív és a jobbos küszöb már új volt.Azt cserélték.A tanknál meg a hátsó ajtón mi foltoztunk,a küszöb maradt el a szemét idő végett.Garázsom nincs...

Majd kicsit úgy is megborítom,hogy a padlót jobban megnézzem alulról.Nem szeretnék kellemetlen meglepit.

Végülis ennyiért mit vár az ember.Apróért vettem ;)

Megosztás:

Értem.

Köszi.

Amúgy egész jó lett a műved ^_^

Kösz az ember igyekszik.

Ami a lábadat fűti télen, na abból folyhat ki víz, ha az eső bejut a szellőzőrenszerbe. Érted? :D

Értem, csak eléggé el van dugva ez a része a dolognak, nem egyszerű ránézni. Lehet szerkesztek egy takarót a pollenszűrő fölé műbőrből.

Megosztás:

Amikor megvettem,két hátsó ív és a jobbos küszöb már új volt.Azt cserélték.A tanknál meg a hátsó ajtón mi foltoztunk,a küszöb maradt el a szemét idő végett.Garázsom nincs...

Majd kicsit úgy is megborítom,hogy a padlót jobban megnézzem alulról.Nem szeretnék kellemetlen meglepit.

Végülis ennyiért mit vár az ember.Apróért vettem :D

Hát igen, ha nincs az embernek garázsa akkor nagyon megvan lőve, ilyen szempontból.

Tök mindegy mennyiért veszed, úgy is van valami baja...

Megosztás:

Jogos!

Vehettem volna kétszer ennyiért is,annak meg lehet,hogy más kányája van.

Az ára kétszeresével sem éri el az 500-at :D

Puding próbája a ....pudingpróba ^_^

Hát igen.

Én 430-ért vettem, de úgy hogy volt rajta alufelni, új gumik, ültetés, morcisított géptető, tuning lökös, hátsó lökösön toldat, sportdob.

Annyi baja volt, hogy 2 hónap műszaki volt rajta, és rohadt a szokásos helyeken.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.