astra 8 Elküldve Június12, 2010 Elküldve Június12, 2010 Sziasztok!!! Szerintetek ki lehet hozni fényezés nélkül? http://imagerz.com/QFdCCFgBAVU
Tiv. Elküldve Június12, 2010 Elküldve Június12, 2010 Sziasztok!!! Szerintetek ki lehet hozni fényezés nélkül? http://imagerz.com/QFdCCFgBAVU Elég rossz kép. Én tavaly sokkal nagyobb horpadást nyomtam ki, szinte ugyanitt. Kicsit hullámos maradt, közelről látszik. De nem érdekel. :rolleyes:
astra 8 Elküldve Június12, 2010 Elküldve Június12, 2010 Elég rossz kép. Én tavaly sokkal nagyobb horpadást nyomtam ki, szinte ugyanitt. Kicsit hullámos maradt, közelről látszik. De nem érdekel. :rolleyes: Itt van még 1 kép és a festés nem sérült? http://imagerz.com/QFdCCFgBAV4
Tiv. Elküldve Június12, 2010 Elküldve Június12, 2010 Itt van még 1 kép és a festés nem sérült? http://imagerz.com/QFdCCFgBAV4 A festés ezt kibirja. De óvatosan kell bánni vele. És nem lesz teljesen jó. Minimális huplik maradhatnak.
astra 8 Elküldve Június12, 2010 Elküldve Június12, 2010 A festés ezt kibirja. De óvatosan kell bánni vele. És nem lesz teljesen jó. Minimális huplik maradhatnak. Oké köszi csak mondom érdeklődök mert hétvégén a karosszériás itt polgáron elérhetetlen. :rolleyes: :D Amúgy senki ne álljon kocsma és szórakozó hely élé illetve parkolójába! ;) :D
zotya975 Elküldve Június12, 2010 Elküldve Június12, 2010 A festés ezt kibirja. De óvatosan kell bánni vele. És nem lesz teljesen jó. Minimális huplik maradhatnak. Gondolom ha megnyúlt a lemez, akkor maradnak benne huplik. Én nekiesnék gumikalapáccsal bellülről. Ezért jó a Suzuki, ujjal kinyomod a horpadást. :rolleyes:
Dáwid Elküldve Június13, 2010 Elküldve Június13, 2010 Ne törődj vele. Sajnos az ilyen munkák drágák. Ezért is látni sokszor olcsó megoldásokat. A múltkor az egyik nagyáruház parkolójában láttam fehér astrát, ahol a sárvédőívek és az üa. betöltő alatt fehér szigetelőszag szerű izével volt beragasztva, ezzel tökéletesen elfedve a kasztni szó szerinti hiányosságait. Lehet hogy dekoros cégtől lehet kapni a kocsi színével tökéletesen egyező öntapadós fóliát és az esztétikai hibák IDEIGLENES elfedésére talán elegendő (amíg a páciens pénzt gyűjt a javításra, ha egyáltalán ki akarja javítani). :D Gondolom ha megnyúlt a lemez, akkor maradnak benne huplik. Én nekiesnék gumikalapáccsal bellülről. Ezért jó a Suzuki, ujjal kinyomod a horpadást. ^_^ Csak ha kicsit erősebben nyomod meg akkor átjön rajta az ujjad :P :P ;) Amúgy én az ilyeneket nem kalapálni szoktam, hanem egy műanyag görgővel (kicsórtam fater tapétázó készletéből :D ) addig simogatom amíg ki nem jön. Kisebbeknél be szokott jönni. Ami horpadás meg van az autómon, az az a kupac ami nem jött ki vele ;)
FPepe Elküldve Június13, 2010 Elküldve Június13, 2010 Csak ha kicsit erősebben nyomod meg akkor átjön rajta az ujjad :D :D :P Amúgy én az ilyeneket nem kalapálni szoktam, hanem egy műanyag görgővel (kicsórtam fater tapétázó készletéből ;) ) addig simogatom amíg ki nem jön. Kisebbeknél be szokott jönni. Ami horpadás meg van az autómon, az az a kupac ami nem jött ki vele ^_^ Mi egy VW Polon egyeszer WC-pumpával húztunk ki egy horpadást: vizesen rácuppantottuk, és jól megránt... tök jól kijött a horpadás, csak az sík felületen volt, nem ilyen íves helyen ;)
Johnny82 Elküldve Június15, 2010 Elküldve Június15, 2010 Szerintetek, egy jó műanyagos át tudja alakítani a GSi küszöböket 5 ajtósra?
webshark Elküldve Június15, 2010 Elküldve Június15, 2010 Általában ami kívül 3 centi, az bellül 23, és ugye ahogy te is írtad, fényezés nélkül. Ha kívül az látszik, hogy kicsit hólyagos a tankbeömlő körül a fényezés, akkor lehet hogy már a belső dob is kuka. Nekem úgy néz ki a dolog, hogy -talán hiba VOLT- mosás közben kiszedegettem a lazának tűnő részeket. Koszt, alvázvédőt, és szép centis rozsdás darabokat a tankoló gumit tartó henger tetejéről. Kívül nem rohad, nem hólyagos, a tankfedél az ugye törött és ragasztva van. összesen kb egy fül hiányzik. A sárvédő ív az ép, a többi részen is épnek tűnik, kivétel a pótkerék-tartó alulról, na az szépen rozsdás. Van egy hólyag az egyik hátsó ív lécén belül, de azt lehet kezelni még, volt 2 rohadó pont az ajtók felső gumizása(olyan durva anyag az) mellett- ezeket lecsiszoltam és csak passzívátor, tömény rozsdagátló alapozó használatával megfogtam. Egyik nap még az új (2 éves ) tank tetejét is megverettem, jött rendesen róla le a kosz. Azt kell mondanom az alvázvédő ami rajta van, a legtöbb helyen stabilnak tűnik. Kapirgáltam is. Egy gumidugónál nem az de ott lehúztam az egész lazát.
webshark Elküldve Június15, 2010 Elküldve Június15, 2010 Rohadó fehér Astra, (hogy mehetett át a vizsgán?) :D .......................................................... Ez kb. melyik évjáratból való? Szépen eszi a korrózió...de nagyon
FPepe Elküldve Június15, 2010 Elküldve Június15, 2010 Ez kb. melyik évjáratból való? Szépen eszi a korrózió...de nagyon A rendszám már új rajta, úgyhogy abból nem derül ki, de az biztos, hogy facelift előtti, tehát max. '94.08, annál csak öregebb lehet.
Alex0403 Elküldve Június15, 2010 Elküldve Június15, 2010 Szerintetek, egy jó műanyagos át tudja alakítani a GSi küszöböket 5 ajtósra? Hát elvileg ez a hossza egyforma...Hogy aztán a többivel hogy boldogul...Azt nem tudni. De szerintem nem mutatna jól :D
Dáwid Elküldve Június15, 2010 Elküldve Június15, 2010 Ez kb. melyik évjáratból való? Szépen eszi a korrózió...de nagyon 94' előtti, de lövésem nincs. Csak a munkahelyemtől pár utcányira láttam meg amikor kajálni mentünk, aztán lekaptam. Profi lakatos munka :D ^_^
yankee Elküldve Június15, 2010 Elküldve Június15, 2010 Szerintetek, egy jó műanyagos át tudja alakítani a GSi küszöböket 5 ajtósra? Ember és nem tőlem kérded? :D Elmondom neked hogy TELJESEN EGY FORMA. a hossza. A végéből a fix részt ki kell vágni az ajtón lévő lécből le kell vágni és hozzá toldani a fix részből kivágotthoz és kész. ERGO rátehető. Még hülye műanyagossal is. Hozd át meg csinálom. De hogy hogy gsi design-ben utazol?
Zolka Elküldve Június15, 2010 Elküldve Június15, 2010 Sziasztok!!! Szerintetek ki lehet hozni fényezés nélkül? http://imagerz.com/QFdCCFgBAVU http://www.horpadasmechanika.hu/?gclid=CID...CFQsJ3wod-3cG6g Itt nézz körül! Igazán jó videók vannak az ilyesmi sérülések javításáról. :D
yankee Elküldve Június15, 2010 Elküldve Június15, 2010 http://www.horpadasmechanika.hu/?gclid=CID...CFQsJ3wod-3cG6g Itt nézz körül! Igazán jó videók vannak az ilyesmi sérülések javításáról. :D Azt mondják írják ők. Hogy ha a javítás közben meg sértik a fényezést lepattan, megreped. Akkor ők azt automatikusan javítják. Ingyé. Ha az elején azt mondják h persze hiba nélkül kijön közbe mégse akkor az az ő saruk. Sztem ez így van rendjén.
Johnny82 Elküldve Június15, 2010 Elküldve Június15, 2010 Ember és nem tőlem kérded? :D Elmondom neked hogy TELJESEN EGY FORMA. a hossza. A végéből a fix részt ki kell vágni az ajtón lévő lécből le kell vágni és hozzá toldani a fix részből kivágotthoz és kész. ERGO rátehető. Még hülye műanyagossal is. Hozd át meg csinálom. De hogy hogy gsi design-ben utazol? Pont erre ergondoltam én is. Mert ez nagyon tetszik nekem... Te meg felcsaptál műanygosnak? ^_^ Majd megdumáljuk, most megyek majd le balcsira, ha visszajöttem akkor megbeszélünk valami időpontot.
webshark Elküldve Június16, 2010 Elküldve Június16, 2010 94' előtti, de lövésem nincs. Csak a munkahelyemtől pár utcányira láttam meg amikor kajálni mentünk, aztán lekaptam. Profi lakatos munka :D ^_^ Hát nekem a tavalyi élmény jutott eszembe, öreg kb 40 éves Fiat (amiről a ladát mintázták a ruszkik) érvényes friss műszakis matricával. Alján a küszöbökön akkora lyukak voltak, hogy a patkányok fészket rakhattak volna alul a padlóban. Szépen le volt mind sorjázva.
Marek Elküldve Június20, 2010 Elküldve Június20, 2010 sziasztok sedan astrámnak a csomagtartó jobb oldali rugója eltört hol tudok szerezni egyet?:D
Dáwid Elküldve Június20, 2010 Elküldve Június20, 2010 sziasztok sedan astrámnak a csomagtartó jobb oldali rugója eltört hol tudok szerezni egyet?:D Csegőben, bontóban, meg szerintem a legtöbb autóalkatrészbótban tudnak ^_^
ambruzsg Elküldve Június20, 2010 Elküldve Június20, 2010 lehetetlen kuldetesbe kezdtem, a tankajto zar nyomorudjat szeretnem kicserelni rozsdamentesre.... probalkoztatok mar ilyesmivel? ahogy neztem a motor resz az hegesztett muanyag, nem bonthato.... a femrudat vhogy ki lehetne huzni a muanyagbol amit mozgat a motor?
zotya975 Elküldve Június20, 2010 Elküldve Június20, 2010 lehetetlen kuldetesbe kezdtem, a tankajto zar nyomorudjat szeretnem kicserelni rozsdamentesre.... probalkoztatok mar ilyesmivel? ahogy neztem a motor resz az hegesztett muanyag, nem bonthato.... a femrudat vhogy ki lehetne huzni a muanyagbol amit mozgat a motor? Szerintem nem. Még csak levágást-hegesztést sem merem mondani, mert megolvadna a motor. Én az enyémet lecsiszoltam, és lefestettem, vissza nem raktam, mert még kasztnizni kell a környéket.
ambruzsg Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Szerintem nem. Még csak levágást-hegesztést sem merem mondani, mert megolvadna a motor. Én az enyémet lecsiszoltam, és lefestettem, vissza nem raktam, mert még kasztnizni kell a környéket. na ja arra is gondoltam hogy keverek be mugyantat es belemartogatom mint a gyertyat :D
Delvecchio Elküldve Június23, 2010 Elküldve Június23, 2010 Heló srácok!! Nincs valakinek, esetleg nem tudtok valakit, akinek van GSi első lököse? Érdekelne :D
Recommended Posts