Dáwid Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 remélem nem rossz helyre írok, de nemtudom milyen néven kerssem pontosan azt az ívet amit a kerékjáratokba kéne raknom (műanyag) mert az enyémbe nincs azt mindenhova megy a dzsuva :S vagy van aki tud ilyet szerezni? van neki? mennyibe fájna ?? :rolleyes: Műanyag kerék-dob betét. Gyárilag csak előre tettek úgytudom. 3-8 ezer pénz körül vannak úgy emlékszem, de ha körbekérdezősködsz autóalkatrészeseknél, (Láng, Bárdi, Birner, Patacsi, estébé.) és a Csergőnél, akkor megtudod pontosabban ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
shootman Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 hát nekem még előre se :rolleyes: aktív egy hónap lesz, sok új cuccost kap az opelkám ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 hát nekem még előre se ;) aktív egy hónap lesz, sok új cuccost kap az opelkám :D Elöl sincs? Nem hiszem, elöl gyárilag van. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Elöl sincs? Nem hiszem, elöl gyárilag van. :rolleyes: Nekem is volt gyárilag, csak aztán valami hülye kiütötte egy villanyoszloppal ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Nekem is volt gyárilag, csak aztán valami hülye kiütötte egy villanyoszloppal :rolleyes: Szemét villanyoszlop ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Szemét villanyoszlop ;) :D az... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 az... :rolleyes: Én tegnap tolattam bele egy kőfalba. Mehetek megint a fényezőhöz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Én tegnap tolattam bele egy kőfalba. Mehetek megint a fényezőhöz :rolleyes: Odaugrott a szemét ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Odaugrott a szemét :rolleyes: Nem, ez ilyen rejtőzködő fajta ;) Csak a kocsi fele szélességéig ért, és alacsonyabb volt, mint a csomiajtó üvege, úgyhogy se hátranézve, se a bal tükörből nem láttam, a jobb oldali ablak meg párás volt, úgyhogy azt a tükröt nem láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Nekem is volt gyárilag, csak aztán valami hülye kiütötte egy villanyoszloppal :rolleyes: A dobbetétet? Azt hogy csináltad? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 A dobbetétet? Azt hogy csináltad? :rolleyes: Nekiment a villanyoszlopnak:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 A dobbetétet? Azt hogy csináltad? ;) Linkeltem már egy párszor :D Amúgy a dobbetétnek az tett be, hogy a lökös letépte az elejét meg hogy átment rajta a rezonátor :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Csodaszép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Rossz helyre írtam.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Linkeltem már egy párszor :D Amúgy a dobbetétnek az tett be, hogy a lökös letépte az elejét meg hogy átment rajta a rezonátor :rolleyes: Ja-ja persze erre emlékszem. Csak furcsálottam, hogy csak a dobbetét sérült, legalábbis így értelmeztem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pityusz13 Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 ismét itt :rolleyes: antenna kicserélve, ablakemelőt még szereznem kell de bontó midníg zárva amikor megyek. a kilincs újra visszaugrik :D köszi a segítségeket a jómúltkor olvastam nálatok ilyen microsoft meg General motorsos beszólást:D vagy nemtudom mi volt már de a lényeg valami ilyesmi volt. ha valaki elküldené nekem akkor nagyon hálás lennék ;) kösziii Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 ismét itt :rolleyes: antenna kicserélve, ablakemelőt még szereznem kell de bontó midníg zárva amikor megyek. a kilincs újra visszaugrik :D köszi a segítségeket a jómúltkor olvastam nálatok ilyen microsoft meg General motorsos beszólást:D vagy nemtudom mi volt már de a lényeg valami ilyesmi volt. ha valaki elküldené nekem akkor nagyon hálás lennék ;) kösziii http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=652539 a kereső a barátod Link to comment Megosztás: More sharing options...
Buma Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Szeretném megkérdezni, hogy a belinkelt képen látható f astra caravan csomagtartó ajtajának legalján elhelyezkedő fekete díszlécnek mi a hivatalos elnevezése? Semmilyen keresési variációval nem tudom megtalálni az interneten, ugyanis szükségem lenne egy ilyenre. Kérem, ha bárki tudja a hivatalos elnevezését vagy esetleg van neki egy eladó fölös darab legyen szíves jelezze nekem! http://www.autoalkatresz.hu/galeria/62299-151019-3-0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Szeretném megkérdezni, hogy a belinkelt képen látható f astra caravan csomagtartó ajtajának legalján elhelyezkedő fekete díszlécnek mi a hivatalos elnevezése? Semmilyen keresési variációval nem tudom megtalálni az interneten, ugyanis szükségem lenne egy ilyenre. Kérem, ha bárki tudja a hivatalos elnevezését vagy esetleg van neki egy eladó fölös darab legyen szíves jelezze nekem! http://www.autoalkatresz.hu/galeria/62299-151019-3-0 A hivatalos megnevezése: csomitartó alján lakó, megnevezhetetlen, műanyag díszléc, vagy caravan csomitartóajtó-élvédő. Én is vadásztam rá egy fél évig, aztán tök véletlenül találtam egyet bontóban. (nem is ezért mentem) Asszem spzolinak van egy fekete, de hogy megvan -e még neki, azt mittomén ;) nem tuti, de úgy rémlik hogy van neki :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Buma Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 értem... köszi a segítséget mindenesetre! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 A hivatalos megnevezése: csomitartó alján lakó, megnevezhetetlen, műanyag díszléc, vagy caravan csomitartóajtó-élvédő. Én is vadásztam rá egy fél évig, aztán tök véletlenül találtam egyet bontóban. (nem is ezért mentem) Asszem spzolinak van egy fekete, de hogy megvan -e még neki, azt mittomén :D nem tuti, de úgy rémlik hogy van neki :rolleyes: Nekem úgy rémlik hogy nem fekete, hanem fehér ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Nekem úgy rémlik hogy nem fekete, hanem fehér :rolleyes: Hogy egy fényező miken le nem tud akadni :D A fehéret amúgy is könnyebb feketíteni mint a feketét fehéríteni :D Viszont akkor nem csak én emlékszem úgy hogy van neki egy valamilyen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Nekem úgy rémlik hogy nem fekete, hanem fehér :rolleyes: Igen igen, most válaszoltam az embernek. Hogy egy fényező miken le nem tud akadni :D A fehéret amúgy is könnyebb feketíteni mint a feketét fehéríteni :D Viszont akkor nem csak én emlékszem úgy hogy van neki egy valamilyen ;) A gyári fehérről nehéz levakarni a színt, hogy színezetlen legyen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Hogy egy fényező miken le nem tud akadni :D A fehéret amúgy is könnyebb feketíteni mint a feketét fehéríteni :D Viszont akkor nem csak én emlékszem úgy hogy van neki egy valamilyen :rolleyes: :D :D :D Hát esetleg matt, vagy selyemfényű feketével le lehet fújni, de az soha nem lesz olyan mint a gyári fekete műanyag ;) A gyári fehérről nehéz levakarni a színt, hogy színezetlen legyen... :P Bizony az! Nincs az a pénz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Sziasztok! Sedan csomagtérajtó zárja elromlott. Két torx-szal kivettem a zárat és nem tudom, hogy hogy kellene jól működnie, de szerintem kell, hogy legyen egy rugó benne, ami a bronzszínű részt kötné össze a "zárnyelvvel". Jól gondolom? (és ha nem, akkor mi lehet a baj?) Mennyibe fáj egy új zár, ha ez a probléma? Link a képhez Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts