invictus Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Házilag újra lehet kárpitozni az ajtókat? Ha elektromos ablak kerül be hogy el tudjam tüntetni a lukat a kárpitban. Én OBI-ban vettem műanyag csővégdugót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Én OBI-ban vettem műanyag csővégdugót. http://img7.tar.hu/invictus/img/74400029.jpg Vasbót. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Én OBI-ban vettem műanyag csővégdugót. http://img7.tar.hu/invictus/img/74400029.jpg Én meg vettem új kárpitgarnitúrát :rolleyes: Lehet hogy a dugó ócsóbb lett volna? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Én meg vettem új kárpitgarnitúrát :rolleyes: Lehet hogy a dugó ócsóbb lett volna? ;) :D http://pics.coldline.hu/pics/41911-20100524-shbVZV.jpg Na ja, de a tied fekete! Szürkében egyáltalán van lyuk nélküli kárpit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
amavisca Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Hali! Eltört az ülésem! :rolleyes: Csak f astra ülést tudok beletenni a verdába?Vagy akár b corsa,a vectra, kadett ülés is jó?Vagy másképp vannak a csavarok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Hali! Eltört az ülésem! :rolleyes: Csak f astra ülést tudok beletenni a verdába?Vagy akár b corsa,a vectra, kadett ülés is jó?Vagy másképp vannak a csavarok? Úgy rémlik vectra belemehet, de most hirdetnek az eladóban üléseket. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Na ja, de a tied fekete! Szürkében egyáltalán van lyuk nélküli kárpit? 92-be is volt már villanyablak....Biztos volt kő gazdag, aki úgy rendelte a verdát :rolleyes: Vagy nem? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 92-be is volt már villanyablak....Biztos volt kő gazdag, aki úgy rendelte a verdát :rolleyes: Vagy nem? ;) Nem tudom, nem nagyon láttam még szürke kárpitot villanyablakkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Nem tudom, nem nagyon láttam még szürke kárpitot villanyablakkal. Én viszont igen és van olyan kárpit. Fehér zorró esete... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Én viszont igen és van olyan kárpit. Fehér zorró esete... :rolleyes: Fehér zorró.....nem hallottam róla, mostanában regisztrált? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Hali! Eltört az ülésem! :rolleyes: Csak f astra ülést tudok beletenni a verdába?Vagy akár b corsa,a vectra, kadett ülés is jó?Vagy másképp vannak a csavarok? B veki ülése jó bele úgy tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 B veki ülése jó bele úgy tudom. Inkább az A vekié,de lehet a B-t is belehetne próbálni,bár nem tudom...nem túl széles az? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Inkább az A vekié,de lehet a B-t is belehetne próbálni,bár nem tudom...nem túl széles az? ;) A lesz az. De jó is a deréktámasz. :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 A lesz az. De jó is a deréktámasz. :rolleyes: :D Ebben a korban. :D Nekem is jól jönne már néha. ;) De a B Omiét jobban el tudnám képzelni benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Ebben a korban. :D Nekem is jól jönne már néha. :rolleyes: De a B Omiét jobban el tudnám képzelni benne. Ez nincs korhoz kötve vénember. ;) :D Az omiét sokáig kéne faragni, hogy belemenjen. Ez meg egy délután alatt meg volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Ezaz... beszéljétek csak le róla hogy megvegye az enyémet :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Hali! Eltört az ülésem! ;) Csak f astra ülést tudok beletenni a verdába?Vagy akár b corsa,a vectra, kadett ülés is jó?Vagy másképp vannak a csavarok? Az A Vectra első ülése simán passzol az F Astrába. Már csináltam ilyen cserét. Semmit nem kell alakítani. :rolleyes: Annyi kis különbség van, hogy a Vectra ülése alacsonyabb 1 picivel, tehát aki magas és szorong az Astrájában simán cserélje át. Ill. fordítva is igaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
amavisca Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Az A Vectra első ülése simán passzol az F Astrába. Már csináltam ilyen cserét. Semmit nem kell alakítani. :rolleyes: Annyi kis különbség van, hogy a Vectra ülése alacsonyabb 1 picivel, tehát aki magas és szorong az Astrájában simán cserélje át. Ill. fordítva is igaz. Köszke Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Na ja, de a tied fekete! Szürkében egyáltalán van lyuk nélküli kárpit? úgy emléxem nekem az van de majd ma megnézem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 úgy emléxem nekem az van de majd ma megnézem :rolleyes: http://i50.tinypic.com/o7o7e1.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 http://i50.tinypic.com/o7o7e1.jpg bazze ;) :D :D Fehér Zorro jelen :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 bazze ;) :D :D Fehér Zorro jelen :rolleyes: ezt nemértem :D ilyen ritkaság, vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 ezt nemértem ;) ilyen ritkaság, vagy mi? Olvasd el az előző oldal végét, meg ennek az elejét :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Olvasd el az előző oldal végét, meg ennek az elejét :rolleyes: akkor ezt igennek veszem ;) én feketét akarok szal ha vkinek megéri ezért a ritkaságért és szerez nekem egy garnitúra szép feketét akkor lehet csereberélni :D *a fehér zorrora amugy ez nem válasz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Nem tudom, nem nagyon láttam még szürke kárpitot villanyablakkal. Én viszont igen és van olyan kárpit. Fehér zorró esete... :rolleyes: akkor ezt igennek veszem ;) én feketét akarok szal ha vkinek megéri ezért a ritkaságért és szerez nekem egy garnitúra szép feketét akkor lehet csereberélni :D *a fehér zorrora amugy ez nem válasz :D gyáááá... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts