Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Házilag újra lehet kárpitozni az ajtókat? Ha elektromos ablak kerül be hogy el tudjam tüntetni a lukat a kárpitban.

Én OBI-ban vettem műanyag csővégdugót.

74400029.jpg

Elküldve

Hali!

Eltört az ülésem! :rolleyes:

Csak f astra ülést tudok beletenni a verdába?Vagy akár b corsa,a vectra, kadett ülés is jó?Vagy másképp vannak a csavarok?

Elküldve
Hali!

Csak f astra ülést tudok beletenni a verdába?Vagy akár b corsa,a vectra, kadett ülés is jó?Vagy másképp vannak a csavarok?

Úgy rémlik vectra belemehet, de most hirdetnek az eladóban üléseket. ;)

Elküldve
Na ja, de a tied fekete! Szürkében egyáltalán van lyuk nélküli kárpit?

92-be is volt már villanyablak....Biztos volt kő gazdag, aki úgy rendelte a verdát :rolleyes: Vagy nem? ;)

Elküldve
92-be is volt már villanyablak....Biztos volt kő gazdag, aki úgy rendelte a verdát :rolleyes: Vagy nem? ;)

Nem tudom, nem nagyon láttam még szürke kárpitot villanyablakkal.

Elküldve
Hali!

B veki ülése jó bele úgy tudom.

Elküldve
Inkább az A vekié,de lehet a B-t is belehetne próbálni,bár nem tudom...nem túl széles az? ;)

A lesz az. De jó is a deréktámasz. :rolleyes: :D

Elküldve
A lesz az. De jó is a deréktámasz. :rolleyes: :D

Ebben a korban. :D Nekem is jól jönne már néha. ;) De a B Omiét jobban el tudnám képzelni benne.

Elküldve
Ebben a korban. :D Nekem is jól jönne már néha. :rolleyes: De a B Omiét jobban el tudnám képzelni benne.

Ez nincs korhoz kötve vénember. ;) :D

Az omiét sokáig kéne faragni, hogy belemenjen. Ez meg egy délután alatt meg volt. :D

Elküldve
Hali!

Eltört az ülésem! ;)

Az A Vectra első ülése simán passzol az F Astrába. Már csináltam ilyen cserét. Semmit nem kell alakítani. :rolleyes:

Annyi kis különbség van, hogy a Vectra ülése alacsonyabb 1 picivel, tehát aki magas és szorong az Astrájában simán cserélje át. Ill. fordítva is igaz.

Elküldve
Az A Vectra első ülése simán passzol az F Astrába. Már csináltam ilyen cserét. Semmit nem kell alakítani. :rolleyes:

Annyi kis különbség van, hogy a Vectra ülése alacsonyabb 1 picivel, tehát aki magas és szorong az Astrájában simán cserélje át. Ill. fordítva is igaz.

Köszke

Elküldve
Olvasd el az előző oldal végét, meg ennek az elejét :rolleyes:

akkor ezt igennek veszem ;) én feketét akarok szal ha vkinek megéri ezért a ritkaságért és szerez nekem egy garnitúra szép feketét akkor lehet csereberélni :D

*a fehér zorrora amugy ez nem válasz :D

Elküldve
Nem tudom, nem nagyon láttam még szürke kárpitot villanyablakkal.

Én viszont igen és van olyan kárpit. Fehér zorró esete... :rolleyes:

akkor ezt igennek veszem ;) én feketét akarok szal ha vkinek megéri ezért a ritkaságért és szerez nekem egy garnitúra szép feketét akkor lehet csereberélni :D

*a fehér zorrora amugy ez nem válasz :D

gyáááá... :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.