Dáwid Elküldve Május20, 2010 Elküldve Május20, 2010 A 146 az ezüst szín, 032 meg nincs. Arra a pirosra, ráfújták az ezüstöt, és így lett ez az egyedi szín :devlish:
FPepe Elküldve Május20, 2010 Elküldve Május20, 2010 szia Alex. két számot találtam. 146 és 032 . azt hiszem a 032 a szín száma. 146: Titaniumezüst A 032 meg a kárpit kódja, ha jól gondolom.
Alex0403 Elküldve Május20, 2010 Elküldve Május20, 2010 szia Alex. két számot találtam. 146 és 032 . azt hiszem a 032 a szín száma. Hát akkor ez nem lesz egyszerű, De holmi színkód nem gátol meg hogy lepiktoroljam, annyi, hogy le kell szedned a tanksapka ajtót :devlish:
davidka2 Elküldve Május20, 2010 Elküldve Május20, 2010 Sziasztok! Már jó ideje keresek Napellenző tartót de még nem találtam. Az lenne a kérdésem hogy hol és menyiért tudnák vásárolni napellenző tartót? Még egy kérdés Mivel lehet szép fényessé varázsolni a műanyag burkolatokat a kocsiban mert sima vizes fürdő után is ugyan olyan mint ha meg se lett volna takarítva.
Alex0403 Elküldve Május20, 2010 Elküldve Május20, 2010 Sziasztok! Már jó ideje keresek Napellenző tartót de még nem találtam. Az lenne a kérdésem hogy hol és menyiért tudnák vásárolni napellenző tartót? Bontó? :devlish:
davidka2 Elküldve Május20, 2010 Elküldve Május20, 2010 Bontó? :devlish: Már voltam 2xer és sose volt neki gyorsan elfogy :lol: Esetleg újjat nem tudjátok hol lehetne venni?
Alex0403 Elküldve Május20, 2010 Elküldve Május20, 2010 Már voltam 2xer és sose volt neki gyorsan elfogy :devlish: Esetleg újjat nem tudjátok hol lehetne venni? Hát esetleg márkaszervízbe, biztos nem lehet olyan eget verő.... Esetleg Fpepe cartárs majd tud neked segíteni cikkszámmal :lol: Vagy esetleg ez: Klikk ide
Dáwid Elküldve Május20, 2010 Elküldve Május20, 2010 Már voltam 2xer és sose volt neki gyorsan elfogy :devlish: Esetleg újjat nem tudjátok hol lehetne venni? Vagy esetleg megnézhetem hogy hány pár lötyög a "mindenféle köcsög kis állandóan elvesző aprólék" című dobozomban, és ha van akkor megbeszéljük :lol:
FPepe Elküldve Május20, 2010 Elküldve Május20, 2010 Már voltam 2xer és sose volt neki gyorsan elfogy :devlish: Esetleg újjat nem tudjátok hol lehetne venni? Hát esetleg márkaszervízbe, biztos nem lehet olyan eget verő.... Esetleg Fpepe cartárs majd tud neked segíteni cikkszámmal :lol: Vagy esetleg ez: Klikk ide Csergőben sztem kapsz, ezekkel a számokkal kérd: 90332334, ill. 14 38 336. 700Ft körül van darabja.
Norbi91 Elküldve Május22, 2010 Elküldve Május22, 2010 Sziasztok! Az utóbbi napok esős idején azt tapasztaltam, hogy F Astra-m vezetőoldali biztonsági öve bekapcsoláskor rendkívül kellemetlen illatot áraszt. Kicsit jobban szemügyre vételeztem a dolgokat és amikor kihúztam az övet teljes hosszában, akkor észrevettem, hogy több, mint a fele vizes. Valószínű, hogy ott ázott el az öv, ahová feltekeredik, mivel a környezete (szőnyegkárpit, ajtókárpit) száraz volt. Kérdésem az lenne, hogy milyen úton-módon juthat el oda a víz, és hogy az így felmerülő hiányosságokat, hogyan lehet orvosolni. Válaszaitokat, tanácsaitokat előre is nagyon szépen köszönöm! Kellemes estét mindenkinek! Üdv, Norbi
zotya975 Elküldve Május23, 2010 Elküldve Május23, 2010 Sziasztok! Az utóbbi napok esős idején azt tapasztaltam, hogy F Astra-m vezetőoldali biztonsági öve bekapcsoláskor rendkívül kellemetlen illatot áraszt. Kicsit jobban szemügyre vételeztem a dolgokat és amikor kihúztam az övet teljes hosszában, akkor észrevettem, hogy több, mint a fele vizes. Valószínű, hogy ott ázott el az öv, ahová feltekeredik, mivel a környezete (szőnyegkárpit, ajtókárpit) száraz volt. Kérdésem az lenne, hogy milyen úton-módon juthat el oda a víz, és hogy az így felmerülő hiányosságokat, hogyan lehet orvosolni. Válaszaitokat, tanácsaitokat előre is nagyon szépen köszönöm! Kellemes estét mindenkinek! Üdv, Norbi Gondolom fellülről ázhat be, tetőablak-ha van, tetősín felfogatása.
öcsibácsi Elküldve Május23, 2010 Elküldve Május23, 2010 Az első kerékjáratot is nézd át, lehet ott veri be a vizet. Ill. küszöb vizsgálatot is megejthetsz. Az ajtó gumit (kédert) is nézd körbe, sose mehet biztosra az ember.
Reeckatee Elküldve Május23, 2010 Elküldve Május23, 2010 Az első kerékjáratot is nézd át, lehet ott veri be a vizet. Ill. küszöb vizsgálatot is megejthetsz. Az ajtó gumit (kédert) is nézd körbe, sose mehet biztosra az ember. Az ajtónak nem sok köze van a B oszlophoz, mert külön üregben van a biztosnági öv. Le kell venni a B oszlop borítását közben valaki bőségesen öntse a vizet az autóra.
Alex0403 Elküldve Május23, 2010 Elküldve Május23, 2010 Az ajtónak nem sok köze van a B oszlophoz, mert külön üregben van a biztosnági öv. Le kell venni a B oszlop borítását közben valaki bőségesen öntse a vizet az autóra. Először inkább szemrevételezni kéne...Ha nincs szemmel látható hiba, csak utána öntözni, felesleges újra eláztatni...Vagy nem? :rolleyes: Csak bele dumálok ám, mert nekem még soha nem volt ilyen beázós gondom...persze le is kopogom ;)
m_petya Elküldve Május23, 2010 Elküldve Május23, 2010 Ma délután kocsimosás közben vettem észre hogy egy hajszál tartja a jobb első sárvédőn a díszcsíkot. Laza mozdulat, és le is jött a fémmel együtt. Valami szivacsos anyag van alatta ha jól láttam. Az tapad a vasra még rendesen. Várnám a javaslatokat, hogy mivel rakjam vissza a fém sínt, hogy lehetőleg ne hagyjam el. :rolleyes:
Alex0403 Elküldve Május23, 2010 Elküldve Május23, 2010 Ma délután kocsimosás közben vettem észre hogy egy hajszál tartja a jobb első sárvédőn a díszcsíkot. Laza mozdulat, és le is jött a fémmel együtt. Valami szivacsos anyag van alatta ha jól láttam. Az tapad a vasra még rendesen. Várnám a javaslatokat, hogy mivel rakjam vissza a fém sínt, hogy lehetőleg ne hagyjam el. :rolleyes: Sziló, vagy kétoldalú ragasztószalag ;)
m_petya Elküldve Május23, 2010 Elküldve Május23, 2010 Sziló, vagy kétoldalú ragasztószalag :D Hálám örökké üldözni fog :rolleyes: csak utol ne érjen ;)
Alex0403 Elküldve Május23, 2010 Elküldve Május23, 2010 Hálám örökké üldözni fog :rolleyes: csak utol ne érjen :D Úgy legyen ;) :D
FPepe Elküldve Május23, 2010 Elküldve Május23, 2010 Ma délután kocsimosás közben vettem észre hogy egy hajszál tartja a jobb első sárvédőn a díszcsíkot. Laza mozdulat, és le is jött a fémmel együtt. Valami szivacsos anyag van alatta ha jól láttam. Az tapad a vasra még rendesen. Várnám a javaslatokat, hogy mivel rakjam vissza a fém sínt, hogy lehetőleg ne hagyjam el. :rolleyes: Milyen fémmel? Az enyémen csak sima gumi a díszléc, semmi fém sincs alatta ;)
invictus Elküldve Május23, 2010 Elküldve Május23, 2010 Milyen fémmel? Az enyémen csak sima gumi a díszléc, semmi fém sincs alatta :rolleyes: A facelift modelleken a műanyag díszcsíknak vagy egy fém merevítője.
Alex0403 Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 A facelift modelleken a műanyag díszcsíknak vagy egy fém merevítője. Bizony...Óvatosan kell leszedni, mert ha meggörbül az alumínium, nincs az a ragasztó ami utána a helyén tartja :rolleyes:
hening Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 Bizony...Óvatosan kell leszedni, mert ha meggörbül az alumínium, nincs az a ragasztó ami utána a helyén tartja ;) Nekem sikerült visszatenni. Az alu meg elég rendesen össze-vissza volt görbülgetve. Amennyire tudtam kiegyenesítettem, és kétoldalassal visszatettem. Ennek kb 4 éve, és azóta is úgy van. :rolleyes:
öcsibácsi Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 Alex! Megtaláltam a régi dörrentőt ezzel vettem a gépet, csodás hangja volt. :rolleyes:
Alex0403 Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 Nekem sikerült visszatenni. Az alu meg elég rendesen össze-vissza volt görbülgetve. Amennyire tudtam kiegyenesítettem, és kétoldalassal visszatettem. Ennek kb 4 éve, és azóta is úgy van. :rolleyes: Vannak még csodák! :D Én mikor egyszer szedtem le, megkezdtem egy 10cm-es darabon, és letéptem a kaszniról ;) Úgy meghajolt, hogy utána semmivel nem tudtam visszarakni, másnap elengedte a kétoldalas is.... Úgyhogy szereztem egy bontottat, és azt raktam fel....a tulaj a mai napig nem tudja, műhelytitok :D Alex! Megtaláltam a régi dörrentőt ezzel vettem a gépet, csodás hangja volt. :D Az elhiszem :D :D A szomszédok biztos oda kívántak téged, mikor kövér gázzal indultál reggelente :D
davidka2 Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 Házilag újra lehet kárpitozni az ajtókat? Ha elektromos ablak kerül be hogy el tudjam tüntetni a lukat a kárpitban.
Recommended Posts