Dáwid Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 A 146 az ezüst szín, 032 meg nincs. Arra a pirosra, ráfújták az ezüstöt, és így lett ez az egyedi szín :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 szia Alex. két számot találtam. 146 és 032 . azt hiszem a 032 a szín száma. 146: Titaniumezüst A 032 meg a kárpit kódja, ha jól gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 szia Alex. két számot találtam. 146 és 032 . azt hiszem a 032 a szín száma. Hát akkor ez nem lesz egyszerű, De holmi színkód nem gátol meg hogy lepiktoroljam, annyi, hogy le kell szedned a tanksapka ajtót :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
davidka2 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Sziasztok! Már jó ideje keresek Napellenző tartót de még nem találtam. Az lenne a kérdésem hogy hol és menyiért tudnák vásárolni napellenző tartót? Még egy kérdés Mivel lehet szép fényessé varázsolni a műanyag burkolatokat a kocsiban mert sima vizes fürdő után is ugyan olyan mint ha meg se lett volna takarítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Sziasztok! Már jó ideje keresek Napellenző tartót de még nem találtam. Az lenne a kérdésem hogy hol és menyiért tudnák vásárolni napellenző tartót? Bontó? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
davidka2 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Bontó? :devlish: Már voltam 2xer és sose volt neki gyorsan elfogy :lol: Esetleg újjat nem tudjátok hol lehetne venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Már voltam 2xer és sose volt neki gyorsan elfogy :devlish: Esetleg újjat nem tudjátok hol lehetne venni? Hát esetleg márkaszervízbe, biztos nem lehet olyan eget verő.... Esetleg Fpepe cartárs majd tud neked segíteni cikkszámmal :lol: Vagy esetleg ez: Klikk ide Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Már voltam 2xer és sose volt neki gyorsan elfogy :devlish: Esetleg újjat nem tudjátok hol lehetne venni? Vagy esetleg megnézhetem hogy hány pár lötyög a "mindenféle köcsög kis állandóan elvesző aprólék" című dobozomban, és ha van akkor megbeszéljük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Már voltam 2xer és sose volt neki gyorsan elfogy :devlish: Esetleg újjat nem tudjátok hol lehetne venni? Hát esetleg márkaszervízbe, biztos nem lehet olyan eget verő.... Esetleg Fpepe cartárs majd tud neked segíteni cikkszámmal :lol: Vagy esetleg ez: Klikk ide Csergőben sztem kapsz, ezekkel a számokkal kérd: 90332334, ill. 14 38 336. 700Ft körül van darabja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbi91 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Sziasztok! Az utóbbi napok esős idején azt tapasztaltam, hogy F Astra-m vezetőoldali biztonsági öve bekapcsoláskor rendkívül kellemetlen illatot áraszt. Kicsit jobban szemügyre vételeztem a dolgokat és amikor kihúztam az övet teljes hosszában, akkor észrevettem, hogy több, mint a fele vizes. Valószínű, hogy ott ázott el az öv, ahová feltekeredik, mivel a környezete (szőnyegkárpit, ajtókárpit) száraz volt. Kérdésem az lenne, hogy milyen úton-módon juthat el oda a víz, és hogy az így felmerülő hiányosságokat, hogyan lehet orvosolni. Válaszaitokat, tanácsaitokat előre is nagyon szépen köszönöm! Kellemes estét mindenkinek! Üdv, Norbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Sziasztok! Az utóbbi napok esős idején azt tapasztaltam, hogy F Astra-m vezetőoldali biztonsági öve bekapcsoláskor rendkívül kellemetlen illatot áraszt. Kicsit jobban szemügyre vételeztem a dolgokat és amikor kihúztam az övet teljes hosszában, akkor észrevettem, hogy több, mint a fele vizes. Valószínű, hogy ott ázott el az öv, ahová feltekeredik, mivel a környezete (szőnyegkárpit, ajtókárpit) száraz volt. Kérdésem az lenne, hogy milyen úton-módon juthat el oda a víz, és hogy az így felmerülő hiányosságokat, hogyan lehet orvosolni. Válaszaitokat, tanácsaitokat előre is nagyon szépen köszönöm! Kellemes estét mindenkinek! Üdv, Norbi Gondolom fellülről ázhat be, tetőablak-ha van, tetősín felfogatása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Az első kerékjáratot is nézd át, lehet ott veri be a vizet. Ill. küszöb vizsgálatot is megejthetsz. Az ajtó gumit (kédert) is nézd körbe, sose mehet biztosra az ember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Az első kerékjáratot is nézd át, lehet ott veri be a vizet. Ill. küszöb vizsgálatot is megejthetsz. Az ajtó gumit (kédert) is nézd körbe, sose mehet biztosra az ember. Az ajtónak nem sok köze van a B oszlophoz, mert külön üregben van a biztosnági öv. Le kell venni a B oszlop borítását közben valaki bőségesen öntse a vizet az autóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Az ajtónak nem sok köze van a B oszlophoz, mert külön üregben van a biztosnági öv. Le kell venni a B oszlop borítását közben valaki bőségesen öntse a vizet az autóra. Először inkább szemrevételezni kéne...Ha nincs szemmel látható hiba, csak utána öntözni, felesleges újra eláztatni...Vagy nem? :rolleyes: Csak bele dumálok ám, mert nekem még soha nem volt ilyen beázós gondom...persze le is kopogom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Ma délután kocsimosás közben vettem észre hogy egy hajszál tartja a jobb első sárvédőn a díszcsíkot. Laza mozdulat, és le is jött a fémmel együtt. Valami szivacsos anyag van alatta ha jól láttam. Az tapad a vasra még rendesen. Várnám a javaslatokat, hogy mivel rakjam vissza a fém sínt, hogy lehetőleg ne hagyjam el. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Ma délután kocsimosás közben vettem észre hogy egy hajszál tartja a jobb első sárvédőn a díszcsíkot. Laza mozdulat, és le is jött a fémmel együtt. Valami szivacsos anyag van alatta ha jól láttam. Az tapad a vasra még rendesen. Várnám a javaslatokat, hogy mivel rakjam vissza a fém sínt, hogy lehetőleg ne hagyjam el. :rolleyes: Sziló, vagy kétoldalú ragasztószalag ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Sziló, vagy kétoldalú ragasztószalag :D Hálám örökké üldözni fog :rolleyes: csak utol ne érjen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Hálám örökké üldözni fog :rolleyes: csak utol ne érjen :D Úgy legyen ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Ma délután kocsimosás közben vettem észre hogy egy hajszál tartja a jobb első sárvédőn a díszcsíkot. Laza mozdulat, és le is jött a fémmel együtt. Valami szivacsos anyag van alatta ha jól láttam. Az tapad a vasra még rendesen. Várnám a javaslatokat, hogy mivel rakjam vissza a fém sínt, hogy lehetőleg ne hagyjam el. :rolleyes: Milyen fémmel? Az enyémen csak sima gumi a díszléc, semmi fém sincs alatta ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Milyen fémmel? Az enyémen csak sima gumi a díszléc, semmi fém sincs alatta :rolleyes: A facelift modelleken a műanyag díszcsíknak vagy egy fém merevítője. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 A facelift modelleken a műanyag díszcsíknak vagy egy fém merevítője. Bizony...Óvatosan kell leszedni, mert ha meggörbül az alumínium, nincs az a ragasztó ami utána a helyén tartja :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Bizony...Óvatosan kell leszedni, mert ha meggörbül az alumínium, nincs az a ragasztó ami utána a helyén tartja ;) Nekem sikerült visszatenni. Az alu meg elég rendesen össze-vissza volt görbülgetve. Amennyire tudtam kiegyenesítettem, és kétoldalassal visszatettem. Ennek kb 4 éve, és azóta is úgy van. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Alex! Megtaláltam a régi dörrentőt ezzel vettem a gépet, csodás hangja volt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Nekem sikerült visszatenni. Az alu meg elég rendesen össze-vissza volt görbülgetve. Amennyire tudtam kiegyenesítettem, és kétoldalassal visszatettem. Ennek kb 4 éve, és azóta is úgy van. :rolleyes: Vannak még csodák! :D Én mikor egyszer szedtem le, megkezdtem egy 10cm-es darabon, és letéptem a kaszniról ;) Úgy meghajolt, hogy utána semmivel nem tudtam visszarakni, másnap elengedte a kétoldalas is.... Úgyhogy szereztem egy bontottat, és azt raktam fel....a tulaj a mai napig nem tudja, műhelytitok :D Alex! Megtaláltam a régi dörrentőt ezzel vettem a gépet, csodás hangja volt. :D Az elhiszem :D :D A szomszédok biztos oda kívántak téged, mikor kövér gázzal indultál reggelente :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
davidka2 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Házilag újra lehet kárpitozni az ajtókat? Ha elektromos ablak kerül be hogy el tudjam tüntetni a lukat a kárpitban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts