Alex0403 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Neked nincs asszonyod? :lol: Nem lehet ám mindig azt nézni, amit szeretnél. :devlish: Dehogy nincs! Sőt...jövök haza hétfőn este, mit láttok a tévébe azt a hülye dakotát ugrabugrálni....Mondom neki, hogy kapcsolja át, mert kiver a frász ettől a hülye cigótol, erre ő: Ezt akarja nézni, mert lehet rajta röhögni..... :lol: Mondtam neki, hogy reggel 4-kor keltem, nincs kedvem..... Neki volt, de én tüntetőleg fórumoztam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Rozsdásodik az auto beltere a kárpit allat kifestem ezzel:festék . tapasztalat valakinek a termékröl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 ne mán. Oszlásnak indult az autóm. :devlish: Elvitte a szisza. Persze fényezett volt. Hogy mikor hagytam el. és hol a fene tudja. Lehet hogy napok óta nincs meg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 ne mán. Oszlásnak indult az autóm. :devlish: Elvitte a szisza. Persze fényezett volt. Hogy mikor hagytam el. és hol a fene tudja. Lehet hogy napok óta nincs meg. :lol: Miből gondolod hogy elhagytad? Lehet hogy trombitának nézték! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Miből gondolod hogy elhagytad? Lehet hogy trombitának nézték! Akkor elvitték volna az egészet nem? :devlish: Ezt azért elég nehéz magában leszedni. :lol: Mondjuk csak úgy magától sem esik azért le szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Miből gondolod hogy elhagytad? Lehet hogy trombitának nézték! ÁÁÁ. Laza volt. Az előző gazdi sziloplaszttal rakta vissza, és néha kimozdult. Én voltam a balfék hogy nem rögzítettem rendesen. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 ÁÁÁ. Laza volt. Az előző gazdi sziloplaszttal rakta vissza, és néha kimozdult. Én voltam a balfék hogy nem rögzítettem rendesen. :lol: Hja, így már más a helyzet... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 ÁÁÁ. Laza volt. Az előző gazdi sziloplaszttal rakta vissza, és néha kimozdult. Én voltam a balfék hogy nem rögzítettem rendesen. :lol: Így van, az info teljes tudatában, más a szitu, egyébként nem rég mutatta meg a szerelőm, hogy lehet leszedni a burkolatot, kb 2másodperc, csak tudni kell hova nyúlj :devlish: Egyébként van ilyen burkolatom elfekvőbe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Rozsdásodik az auto beltere a kárpit allat kifestem ezzel:festék . tapasztalat valakinek a termékröl? Szerintem mindegy mivel kened le, csak előtte el kell távolítani a rozsdát teljesen. ne mán. Oszlásnak indult az autóm. :devlish: Elvitte a szisza. Persze fényezett volt. Hogy mikor hagytam el. és hol a fene tudja. Lehet hogy napok óta nincs meg. :lol: Napok óta? Letojta a kocsimat egy veréb, és már akkor észrevettem amikor még meg sem száradt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Így van, az info teljes tudatában, más a szitu, egyébként nem rég mutatta meg a szerelőm, hogy lehet leszedni a burkolatot, kb 2másodperc, csak tudni kell hova nyúlj :devlish: Egyébként van ilyen burkolatom elfekvőbe :lol: Ugyanilyen színrefújt? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Napok óta? Letojta a kocsimat egy veréb, és már akkor észrevettem amikor még meg sem száradt. :lol: Jóvanna. Valahogy mindig hátulról közelítettem meg. :lol: Vagyok ezzel így más esetben is. :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Jóvanna. Valahogy mindig hátulról közelítettem meg. :lol: Vagyok ezzel így más esetben is. :devlish: :lol: Én a jobb oldalát látom ritkán....ezért kerül oda pl. a picit sérült felni.....ne is lássam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Ugyanilyen színrefújt? :devlish: :lol: Formára ugyanilyen, meg színrefújt, csak épp kék. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Jóvanna. Valahogy mindig hátulról közelítettem meg. :P Vagyok ezzel így más esetben is. :lol: :lol: Ha elb@szod kezdheted előröl? :lol: ;) Ugyanilyen színrefújt? :devlish: :lol: Igen! Ugyanilyen színre fújt, csak éppen zőőőőd ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Igen! ugyanilyen színre fújt, csak éppen zőőőőd :lol: Lehet veled egyezkedni? :devlish: Mármint hogy esetleg kifakulhatna az a zőőőd. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Lehet veled egyezkedni? :devlish: Mármint hogy esetleg kifakulhatna az a zőőőd. :lol: Fújam le világos zőőődre? :lol: :lol: Szerk: Persze hogy lehet, karcolj ide nekem egy color számot, és jővőhéten valamelyik nap ütközünk a megyeszékhelyen, egy átadás pillanatáig ;) Tudod az a kis tábla a zárhídon PL: 474/10L, 291/12L, 369/65L, 555/51L, 272/17 több nem jut eszembe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Fújam le világos zőőődre? :devlish: :lol: Szerk: Persze hogy lehet, karcolj ide nekem egy color számot, és jővőhéten valamelyik nap ütközünk a megyeszékhelyen, egy átadás pillanatáig :lol: Szerintem ez már nem gyári fény rajta. Bárhol sérül picit, vagy az alján nézem, vagy bárhol ahol látható, pirosat látok alatta. Lehet hogy ez valamikor piros volt? A forgalmiban barna szín van . :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Szerintem ez már nem gyári fény rajta. Bárhol sérül picit, vagy az alján nézem, vagy bárhol ahol látható, pirosat látok alatta. Lehet hogy ez valamikor piros volt? A forgalmiban barna szín van . :lol: Hát kétlem, hogy nem gyári szín lenne... Ez olyan pezsgő metál féle, mint Spzoli cartársé. Vagy rosszul látom? :devlish: Olyan nagy az avatarod :lol: Mindegy, milyen színkód van a táblán? Az alapján már be tudom azonosítani.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Hát kétlem, hogy nem gyári szín lenne... Ez olyan pezsgő metál féle, mint Spzoli cartársé. Vagy rosszul látom? :devlish: Olyan nagy az avatarod :lol: Mindegy, milyen színkód van a táblán? Az alapján már be tudom azonosítani.... A piros nem lehet a kamu szín alatta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Hát kétlem, hogy nem gyári szín lenne... Ez olyan pezsgő metál féle, mint Spzoli cartársé. Vagy rosszul látom? :lol: Olyan nagy az avatarod :lol: Mindegy, milyen színkód van a táblán? Az alapján már be tudom azonosítani.... Nem. Ez barnás árnyalat. Van ennél világosabb, az a pezsgő. Majd megnézem holnap a számot. Aztán mondasz te is egy számot. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Nem. Ez barnás árnyalat. Van ennél világosabb, az a pezsgő. Majd megnézem holnap a számot. Aztán mondasz te is egy számot. :devlish: Oké! De holnap legkésőbb 15 óráig írd meg, a színkódot, vagy ide, vagy Pü-be, mert utána én nem leszek sokáig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Oké! De holnap legkésőbb 15 óráig írd meg, a színkódot, vagy ide, vagy Pü-be, mert utána én nem leszek sokáig :lol: Hova leszel :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Hova leszel :devlish: Én nem megyek sehova, internetem nem lesz :lol: Szolgáltató váltás miatt, utána meg megyek Németországba....Szóval Tiv, ezen a hétvégén meg tudom csinálni, utána már vagy vársz 2 hónapot, vagy fényezőt keressel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 szia Alex. két számot találtam. 146 és 032 . azt hiszem a 032 a szín száma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 szia Alex. két számot találtam. 146 és 032 . azt hiszem a 032 a szín száma. A 146 az ezüst szín, 032 meg nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts