Bálintka 1.6i Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Biztos van olyan kókány tunyingos! :devlish: volt olyan ismerősöm, hogy a szögletes tükör nem tetszett neki és a gömbölyűt akarta betenni! Esélytelen! rájött, hogy kompletten kell cserélnie! :lol: Az anyósom pasija leverte a Skoda Favi tükrét,önmetszős csavarral rátette a 78-as Ford Granada tükröt.Nemhogy állítani nem lehetett,de még a műanyag talp háromszöge se stimmelt.Neki jó volt:D Állaaaaat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Sziasztok! :devlish: A szélvédőmet alul elengedte a gumicsík. Házilag meg lehet ezt szépen ragasztani? Ha igen milyen ragasztóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Sziasztok! :devlish: A szélvédőmet alul elengedte a gumicsík. Házilag meg lehet ezt szépen ragasztani? Ha igen milyen ragasztóval? Megjött a csajé! :lol: Szerintem mivel annak már úgyis mindegy pillanatragasztóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Megjött a csajé! :devlish: Szerintem mivel annak már úgyis mindegy pillanatragasztóval. Szerintem is bármivel,ami kéznél van.Technokol vagy pillanatnyi ragacs,sziló.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Sziasztok! :devlish: A szélvédőmet alul elengedte a gumicsík. Házilag meg lehet ezt szépen ragasztani? Ha igen milyen ragasztóval? Nekem felül engedte el egy kicsit, nem látszik, csak ha esik az eső, akkor egy kicsit bejön a víz! Én FBS-el kinyomtam és azóta szuper! Ezért nem fogom elvinni szélvédőshöz! :lol: szerintem próbáld meg FBS-el kinyomni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Megjött a csajé! :lol: Szerintem mivel annak már úgyis mindegy pillanatragasztóval. Senkinek sem hiányoztam. :lol: Pillanatragasztóval? :lol: Ne már, ugye most csak hülyítesz? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Köszönöm a válaszokat! :devlish: Az FBS a legszimpatikusabb. Jó "látni" Lalee. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Senkinek sem hiányoztam.. :lol: Pillanatragasztóval? :lol: Ne már, ugye most csak hülyítesz? :devlish: Ezt meg sem hallottam. :lol: Én azt nyomtam oda. Fogtam amíg megragadt, aztán még egy kicsit, amíg az asszony elment szikéért, és levágta az újjam a gumikéderről. :lol: Végülis visszaragadt, vízálló, meg úgysem veszem ki csak ha törik, akor meg úgyis újat ragasztanak bele nemigaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Senkinek sem hiányoztam. :lol: Pillanatragasztóval? :lol: Ne már, ugye most csak hülyítesz? :devlish: FBS jó cucc.Vagy kaszni tömítő.Sikaflex.Ki kell húzni vele óvatosan aztán belenyomni a gumit.Nem nagy művelet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Köszönöm a válaszokat! :devlish: Az FBS a legszimpatikusabb. Jó "látni" Lalee. :lol: Szerintem az a legbarátságosabb megoldás!Nem úgy mint a pillanatragasztó! Ugye Zotya? :lol: Köszönöm! :lol: Egy kicsit el voltam havazva! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 FBS jó cucc.Vagy kaszni tömítő.Sikaflex.Ki kell húzni vele óvatosan aztán belenyomni a gumit.Nem nagy művelet. :lol: Van egy munkatársam, úgy hívjuk Sika bácsi, bádogos, mindenhova sikaflexet nyom. :lol: Szerintem az a legbarátságosabb megoldás!Nem úgy mint a pillanatragasztó! Ugye Zotya? :lol: Köszönöm! :devlish: Egy kicsit el voltam havazva! :lol: Biztos az, de én nyomtam oda Ferrobondot és el is volt felejtve az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Ezt meg sem hallottam. :lol: Én azt nyomtam oda. Fogtam amíg megragadt, aztán még egy kicsit, amíg az asszony elment szikéért, és levágta az újjam a gumikéderről. :lol: Végülis visszaragadt, vízálló, meg úgysem veszem ki csak ha törik, akor meg úgyis újat ragasztanak bele nemigaz? Ne örülj nagyon, csak látogatóban vagyok. :lol: Én a pillanatragasztótól azért tartok, mert félek, hogy hamar "elöregszik" tőle a gumi. FBS jó cucc.Vagy kaszni tömítő.Sikaflex.Ki kell húzni vele óvatosan aztán belenyomni a gumit.Nem nagy művelet. Mégegyszer köszönöm! :devlish: Akkor valamelyik nap, nekiesek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Sajnos vannak ilyen emberek. :lol: :lol: Végülis ha abból indulsz ki, hogy a daewoo racer, meg egy az egyben kadett, akkor még akár passzolhat is. :devlish: ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Kicsit pontatlan az illesztés.... :devlish: De nem rossz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 http://mypic.carstyling.hu/pic/user_galeri/4541_61513.jpg ... :devlish: Itt egy remek példa a kókánykodásra! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Itt egy remek példa a kókánykodásra! :devlish: Gyumma cimbimnek linkeltem, hogy egy másképp hibás tulajú autó. Neki a kadetton van gsi lökös, meg gastra motorháztető. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Gyumma cimbimnek linkeltem, hogy egy másképp hibás tulajú autó. Neki a kadetton van gsi lökös, meg gastra motorháztető. :lol: A többi meg gyári kadett cucc. :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 A többi meg gyári kadett cucc. :devlish: :lol: :lol: Többnyire. :lol: Najó, ez nem annyira igaz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 http://mypic.carstyling.hu/pic/user_galeri/4541_61513.jpg ... :lol: Alkatrésznek eladó? Csak mert tudok a lökösre, meg a géptetőre vevőt :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Alkatrésznek eladó? Csak mert tudok a lökösre, meg a géptetőre vevőt :devlish: Én is csináltam átalakítást.Pl 120-as skoda átforgatott lököst,de az legalább illeszkedett.Ja és Samara műszerfalat :lol: http://share.weboldala.net/show-image.php?...382d394019e0284 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Én is csináltam átalakítást.Pl 120-as skoda átforgatott lököst,de az legalább illeszkedett.Ja és Samara műszerfalat :devlish: http://share.weboldala.net/show-image.php?...382d394019e0284 Azt írja hogy: "Elnézést! A megadott kép nem létezik, vagy lehet, hogy törölték megsértése miatt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Azt írja hogy: "Elnézést! A megadott kép nem létezik, vagy lehet, hogy törölték megsértése miatt..... Majd egyszer rájön hogy vannak van jobbabb képmegosztó is, mint pl Coldline az aláírásomban. :devlish: (Részesedést nem kapok a reklámért. :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Majd egyszer rájön hogy vannak van jobbabb képmegosztó is, mint pl Coldline az aláírásomban. :lol: (Részesedést nem kapok a reklámért. :lol:) Én már régóta azt használom :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Én már régóta azt használom :devlish: :lol: Akkó nem lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 :lol: Van egy munkatársam, úgy hívjuk Sika bácsi, bádogos, mindenhova sikaflexet nyom. :lol: Igaza van a fickónak az 1 komoly anyag. :lol: Ezt a hajót csináljuk mostanában, és ott szinte mindenhol sikával tömítünk. Gondolj bele, az óceán közepén vagy pár ezer km-re mindentől. Ott nem lehet gyurmával tömíteni. Arról nem beszélve, hogy a sós víz és pára szétrág mindent. A legközelebbi föld min 2km lefelé. :lol: Akinek van, használja bátran autóhoz is. Én is szoktam. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts