Tiu Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Honnan tudod? :devlish: :lol: Hát kérdezett :lol: ;) (csak későn...) ;) Azért ez nem volt szép ! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Honnan tudod? :devlish: :lol: Mit, hogy ecetsavas? Szagold meg! Az ecetsav köztudottan korózziót indít meg a kasztnin, azt hittem ezt mindenki tudja. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti16 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Helló! Az első két ajtóban rezegnek az ablakok.ha kicserélem az ablkemelő mechanikát, akkor elképzelhető hogy meg szűnik a próblámám? Előre is köszi a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Helló! Az első két ajtóban rezegnek az ablakok.ha kicserélem az ablkemelő mechanikát, akkor elképzelhető hogy meg szűnik a próblámám? Előre is köszi a segítséget Elképzelhető, de az ajtó külső részén a gumi tömítés nálam szorítja hozzá alatta a belő tömítéshez. Nem is tud rezegeni :lol: Nincs nálad kikészülve a valamelyik gumi? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti16 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Elképzelhető, de az ajtó külső részén a gumi tömítés nálam szorítja hozzá alatta a belő tömítéshez. Nem is tud rezegeni :lol: Nincs nálad kikészülve a valamelyik gumi? :devlish: Nah ez nem is jutott eszembe. Köszi. Ha kivan készülve akkor ezt hogy tudnám kicserélni?Boltba lehet ilyen gumit kapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Nah ez nem is jutott eszembe. Köszi. Ha kivan készülve akkor ezt hogy tudnám kicserélni?Boltba lehet ilyen gumit kapni? Háááát... passz. :devlish: De szerintem fényezéshez is le szokták venni, akkor meg cserélni is lehet jobb bontottra. Alex majd megmondja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Nah ez nem is jutott eszembe. Köszi. Ha kivan készülve akkor ezt hogy tudnám kicserélni?Boltba lehet ilyen gumit kapni? Bontó. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Mit, hogy ecetsavas? Szagold meg! Az ecetsav köztudottan korózziót indít meg a kasztnin, azt hittem ezt mindenki tudja. :lol: :devlish: Ez a pali mekkora forma. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Helló! Az első két ajtóban rezegnek az ablakok.ha kicserélem az ablkemelő mechanikát, akkor elképzelhető hogy meg szűnik a próblámám? Előre is köszi a segítséget Teljesen felhúzva is rezeg? Szerintem nem jól van beállítva, és azért nem fekszik fel rendesen! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti16 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Teljesen felhúzva is rezeg? Szerintem nem jól van beállítva, és azért nem fekszik fel rendesen! :devlish: Rezeg sajnos és nagyon idegesítő. Csak azt nem tudom hogy bírnám megszűntetni Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Rezeg sajnos és nagyon idegesítő. Csak azt nem tudom hogy bírnám megszűntetni Lehet egy próbát megérne, hogy leszedd az ajtókárpitot, és megnézd az ablak beállításokat. Amikor húzod felfelé, és már majdnem teljesen fent van, nem mozdul el valamelyik irányba picit? (úgyértem, lehet, hogy csak egy ponton feszül meg, és a többi részen már nem tud odafeküdni rendesen) ezeken tudsz állítani, a dőlésén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti16 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Lehet egy próbát megérne, hogy leszedd az ajtókárpitot, és megnézd az ablak beállításokat. Amikor húzod felfelé, és már majdnem teljesen fent van, nem mozdul el valamelyik irányba picit? (úgyértem, lehet, hogy csak egy ponton feszül meg, és a többi részen már nem tud odafeküdni rendesen) ezeken tudsz állítani, a dőlésén. Köszi a segítséget . Holnap meg is nézem Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Köszi a segítséget . Holnap meg is nézem Szívesen! :devlish: Nekem emiatt zörgött a bal oldali, aztán utánnaállítottam, és jó is lett! :lol: Esetleg még megnézheted azt is, ha már le lesz szedve a kárpit, hogy nincs-e meglazulva valamelyik mehanikatartó popszegecs (vagy ha már volt berhelve, akkor csavar. -4db van belőle-). :lol: Szerintem az is okozhat ilyesmit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Szívesen! :lol: Nekem emiatt zörgött a bal oldali, aztán utánnaállítottam, és jó is lett! :lol: Esetleg még megnézheted azt is, ha már le lesz szedve a kárpit, hogy nincs-e meglazulva valamelyik mehanikatartó popszegecs (vagy ha már volt berhelve, akkor csavar. -4db van belőle-). :lol: Szerintem az is okozhat ilyesmit! :lol: Én ha egy nagyon picit visszaengedem az ablakot, elmúlik a rezgés, csak amikor totál fent van akkor rezeg. nekem ez azért van mert volt szélterelőm vagy 5 évig csak miután kifejeltem mind a kettőt, ugye a gumik már picit ki voltak tágulva ami alá volt téve. Gondolom ezért :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Szerintem nem, de ha kensz is oda valamit akkor ne szilót, mert az ecetsavas. Inkább szilót kenyeszüljön oda! Lehet kapni ecetsavmentes szilót, direkt festhetőt pl: ilyet :lol: Háááát... passz. :lol: De szerintem fényezéshez is le szokták venni, akkor meg cserélni is lehet jobb bontottra. Alex majd megmondja :lol: Le szoktuk venni. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Üdv. Faceliftes tükör felrakható faceliftes előtire? válaszokat ellőre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Üdv. Faceliftes tükör felrakható faceliftes előtire? válaszokat ellőre is köszi. Ha tokkal vonóval cseréled, akkor igen! Én is kicseréltem, mert nem tetszett a szögletes! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Köcce. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Ha tokkal vonóval cseréled, akkor igen! Én is kicseréltem, mert nem tetszett a szögletes! :lol: Miért? Ki az aki lebontja a talpáról? :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Miért? Ki az aki lebontja a talpáról? :devlish: :lol: :lol: Valakit ismertem, akinek a haverja próbált ilyet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 :devlish: Valakit ismertem, akinek a haverja próbált ilyet. :lol: Meg is érdemli. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Hülye kérdése volt az egyik ismerősömnek.Valami oknál fogva eszébe jutott,hogy daewoo nexia lököst tesz Astra F-re.Mondtam neki,hogy úgy sem fog menni,de nem hisz nekem.Szerintetek passzol rá? Szerintem attól,hogy hasonlít,semmi nem egyezik rajt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Meg is érdemli. :lol: Sajnos vannak ilyen emberek. :lol: :lol: Hülye kérdése volt az egyik ismerősömnek.Valami oknál fogva eszébe jutott,hogy daewoo nexia lököst tesz Astra F-re.Mondtam neki,hogy úgy sem fog menni,de nem hisz nekem.Szerintetek passzol rá? Szerintem attól,hogy hasonlít,semmi nem egyezik rajt. Végülis ha abból indulsz ki, hogy a daewoo racer, meg egy az egyben kadett, akkor még akár passzolhat is. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Végülis ha abból indulsz ki, hogy a daewoo racer, meg egy az egyben kadett, akkor még akár passzolhat is. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Miért? Ki az aki lebontja a talpáról? :devlish: :lol: Biztos van olyan kókány tunyingos! :lol: volt olyan ismerősöm, hogy a szögletes tükör nem tetszett neki és a gömbölyűt akarta betenni! Esélytelen! rájött, hogy kompletten kell cserélnie! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts