Tiv. Elküldve Május10, 2010 Elküldve Május10, 2010 Nem látszik a kulcscsontja, mi??? :devlish: De mocsok. :lol: :lol:
zotya975 Elküldve Május10, 2010 Elküldve Május10, 2010 Nem látszik a kulcscsontja, mi??? :lol: De nem ám! :devlish:
Bálintka 1.6i Elküldve Május10, 2010 Elküldve Május10, 2010 De mocsok. :devlish: :lol: Megszoktam. :lol: Csupa szex minden nap :lol: átb..nak leb..nak kib..nak ráb..ok :lol:
Tiv. Elküldve Május10, 2010 Elküldve Május10, 2010 Megszoktam. :devlish: Csupa szex minden nap :lol: átb..nak leb..nak kib..nak ráb..ok :lol: Akkor ne panaszkodj. :lol:
Bálintka 1.6i Elküldve Május10, 2010 Elküldve Május10, 2010 Akkor ne panaszkodj. :devlish: Jó dolog a cumi,csak nem mindegy,hogy a szerszám melyik végén vagyunk...Ugye :lol: Nesze kaszni fórum :lol:
hening Elküldve Május10, 2010 Elküldve Május10, 2010 Jó dolog a cumi,csak nem mindegy,hogy a szerszám melyik végén vagyunk...Ugye :lol: Nesze kaszni fórum :lol: No igen. :devlish:
Tiv. Elküldve Május10, 2010 Elküldve Május10, 2010 No igen. :lol: Végül is kaszniról beszélünk. :devlish: Csak nem vasból van a drága. :lol: :lol: :lol:
Bálintka 1.6i Elküldve Május10, 2010 Elküldve Május10, 2010 Végül is kaszniról beszélünk. :devlish: Csak nem vasból van a drága. :lol: :lol: :lol: Na ja.Egy jó kaszni,jó lökháríröval sose rossz :lol:
Nagymate Elküldve Május10, 2010 Elküldve Május10, 2010 Az F Astra karosszéria minősége kritikán aluli. Mondhatnám rohadtSZar 1. Csak ,hogy válaszoljak. 2. Ne gyertek a mosással meg a megfelelő kezelésekkel. Ez tipus betegség, illetve gyártás technólogia hiba, szartak rá. 3. Attól még a kedvenc bódém egyike. Most is ezzel nyomom a legsziveseben, de rozsda bajnok a többség. 4. A konkurenciát sikerült ebben legállább lenyomni:)) Még a Ford és a Suzuki is jobb. Na csá OK nem megyek a mosással, meg elég régi a hozzászólás de azt hallottam hogy sokat számít hogy egy astrát hol szereltek össze. Jelenleg 17 éves az astrám, 4 éves kora óta van nálam. Lehet azért nincs rajta SEHOL egyetlen rozsdafolt sem mert hetente , vagy használat után a sárvédőíveket kimosom, és a tankolónyílásnál 5 éves kora óta műanyaggal le van fedve. Így meg lehet még szép, gyári állapotú, megkímélt egy astra 230000 km-el 17 évesen is :devlish:
Dáwid Elküldve Május10, 2010 Elküldve Május10, 2010 OK nem megyek a mosással, meg elég régi a hozzászólás de azt hallottam hogy sokat számít hogy egy astrát hol szereltek össze. Jelenleg 17 éves az astrám, 4 éves kora óta van nálam. Lehet azért nincs rajta SEHOL egyetlen rozsdafolt sem mert hetente , vagy használat után a sárvédőíveket kimosom, és a tankolónyílásnál 5 éves kora óta műanyaggal le van fedve. Így meg lehet még szép, gyári állapotú, megkímélt egy astra 230000 km-el 17 évesen is :devlish: 326 ezer km, és az egyetlen rozsdafoltot én tettem rá, egy rozsdás motorháztetővel :lol:
zotya975 Elküldve Május11, 2010 Elküldve Május11, 2010 326 ezer km, és az egyetlen rozsdafoltot én tettem rá, egy rozsdás motorháztetővel :devlish: 16 év, 243 ezer kilóméter, és úgy csámcsog rajta, hogy nem bírok nyitott ablaknál aludni. :lol:
Bálintka 1.6i Elküldve Május11, 2010 Elküldve Május11, 2010 OK nem megyek a mosással, meg elég régi a hozzászólás de azt hallottam hogy sokat számít hogy egy astrát hol szereltek össze. Jelenleg 17 éves az astrám, 4 éves kora óta van nálam. Lehet azért nincs rajta SEHOL egyetlen rozsdafolt sem mert hetente , vagy használat után a sárvédőíveket kimosom, és a tankolónyílásnál 5 éves kora óta műanyaggal le van fedve. Így meg lehet még szép, gyári állapotú, megkímélt egy astra 230000 km-el 17 évesen is :devlish: 256 ezer km.18 év.Nem kevés,de minden lényeges elemet felzabált a rozsda,amire egy astrán étvágyat kaphat.A tankoló nyílásra nekem is ki kell találnom valamit,mert körülötte újá kellett építenem minden vasat.Eléggé elszart konstrukció,de beláthatjuk,hogy alkatrésznek fogyni kell :lol: Örülni is lehet a rozsdakupasnak,hiszen tuning nélkül is könnyebb a gyárinál,mert a rozsda súlya ugyebár..... :lol:
walker Elküldve Május11, 2010 Elküldve Május11, 2010 96-os Astrának szedte már le vki a külső visszapillantó burkolatát? Tükröt kéne cserélnem és mivel színrefújt, a borítást azt meghagynám. Le kell pattintani vagy belülről jön szét?
beligrom Elküldve Május11, 2010 Elküldve Május11, 2010 Tőlem meg kaptál volna egyet ingyen. De nem kell megkeresni, mert így legalább megmarad nekem. :devlish: bal első nincs?
spzoli Elküldve Május11, 2010 Elküldve Május11, 2010 96-os Astrának szedte már le vki a külső visszapillantó burkolatát? Tükröt kéne cserélnem és mivel színrefújt, a borítást azt meghagynám. Le kell pattintani vagy belülről jön szét? Két fog fogja a tükör síkjára merőlegesen, a külső szélétől kb 2centire. Illetve egy karom, ami a talpnál van visszahajtva, tehát be kell hajtani a tükröt. Előbb a két cuccot pattintsd ki. Nyúlj be óvatosan a burkolat alá és feszegesd.
walker Elküldve Május11, 2010 Elküldve Május11, 2010 Két fog fogja a tükör síkjára merőlegesen, a külső szélétől kb 2centire. Illetve egy karom, ami a talpnál van visszahajtva, tehát be kell hajtani a tükröt. Előbb a két cuccot pattintsd ki. Nyúlj be óvatosan a burkolat alá és feszegesd. Köszönöm.
Zolka Elküldve Május11, 2010 Elküldve Május11, 2010 Két fog fogja a tükör síkjára merőlegesen, a külső szélétől kb 2centire. Illetve egy karom, ami a talpnál van visszahajtva, tehát be kell hajtani a tükröt. Előbb a két cuccot pattintsd ki. Nyúlj be óvatosan a burkolat alá és feszegesd. Szerintem az a legjobb megoldás, ha elösször a tükörlapot feszíted le, akkor már láthatóvá válik 2 db lyuk, amik azokhoz a fülecskékhez vezetnek, amik a burkolatot fogják. Oda benyomod a csavarhuzó hegyét és így már szépen feszgetés nélkül ki tudod akasztani a rögzítőfüleket! :devlish:
spzoli Elküldve Május11, 2010 Elküldve Május11, 2010 Szerintem az a legjobb megoldás, ha elösször a tükörlapot feszíted le, akkor már láthatóvá válik 2 db lyuk, amik azokhoz a fülecskékhez vezetnek, amik a burkolatot fogják. Oda benyomod a csavarhuzó hegyét és így már szépen feszgetés nélkül ki tudod akasztani a rögzítőfüleket! :devlish: Meglehet, így még nem próbáltam. :lol:
erik1985 Elküldve Május11, 2010 Elküldve Május11, 2010 Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni épp rakom össze az astrám elejét amit aranyosan össze törtem és van egy olyan rész a egy hegesztésnél ami le van kenve nem tudom mi lehet én szilónak nézem szerintetek ? http://pics.coldline.hu/pics/38943-20100511-88KGHx.jpg
spzoli Elküldve Május11, 2010 Elküldve Május11, 2010 Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni épp rakom össze az astrám elejét amit aranyosan össze törtem és van egy olyan rész a egy hegesztésnél ami le van kenve nem tudom mi lehet én szilónak nézem szerintetek ? http://pics.coldline.hu/pics/38943-20100511-88KGHx.jpg Elég rossz ez a kép. De ez akár a heggesztés varrata is lehet. :devlish: Jó ronda.
erik1985 Elküldve Május11, 2010 Elküldve Május11, 2010 igen az etöl már megszabadultam csak ilyen fura anyag van rajta és arra voltam kiváncsi ha felrakom a másikat szükség szerü e ez az anyag
zotya975 Elküldve Május11, 2010 Elküldve Május11, 2010 igen az etöl már megszabadultam csak ilyen fura anyag van rajta és arra voltam kiváncsi ha felrakom a másikat szükség szerü e ez az anyag Szerintem nem, de ha kensz is oda valamit akkor ne szilót, mert az ecetsavas.
Tiv. Elküldve Május11, 2010 Elküldve Május11, 2010 Szerintem nem, de ha kensz is oda valamit akkor ne szilót, mert az ecetsavas. Honnan tudod? :devlish: :lol:
Dáwid Elküldve Május11, 2010 Elküldve Május11, 2010 Honnan tudod? :devlish: :lol: Hát kérdezett :lol: :lol: (csak későn...) :lol:
Recommended Posts