Tiv. Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Nem látszik a kulcscsontja, mi??? :devlish: De mocsok. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Nem látszik a kulcscsontja, mi??? :lol: De nem ám! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 De mocsok. :devlish: :lol: Megszoktam. :lol: Csupa szex minden nap :lol: átb..nak leb..nak kib..nak ráb..ok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Megszoktam. :devlish: Csupa szex minden nap :lol: átb..nak leb..nak kib..nak ráb..ok :lol: Akkor ne panaszkodj. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Akkor ne panaszkodj. :devlish: Jó dolog a cumi,csak nem mindegy,hogy a szerszám melyik végén vagyunk...Ugye :lol: Nesze kaszni fórum :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Jó dolog a cumi,csak nem mindegy,hogy a szerszám melyik végén vagyunk...Ugye :lol: Nesze kaszni fórum :lol: No igen. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 No igen. :lol: Végül is kaszniról beszélünk. :devlish: Csak nem vasból van a drága. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Végül is kaszniról beszélünk. :devlish: Csak nem vasból van a drága. :lol: :lol: :lol: Na ja.Egy jó kaszni,jó lökháríröval sose rossz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Az F Astra karosszéria minősége kritikán aluli. Mondhatnám rohadtSZar 1. Csak ,hogy válaszoljak. 2. Ne gyertek a mosással meg a megfelelő kezelésekkel. Ez tipus betegség, illetve gyártás technólogia hiba, szartak rá. 3. Attól még a kedvenc bódém egyike. Most is ezzel nyomom a legsziveseben, de rozsda bajnok a többség. 4. A konkurenciát sikerült ebben legállább lenyomni:)) Még a Ford és a Suzuki is jobb. Na csá OK nem megyek a mosással, meg elég régi a hozzászólás de azt hallottam hogy sokat számít hogy egy astrát hol szereltek össze. Jelenleg 17 éves az astrám, 4 éves kora óta van nálam. Lehet azért nincs rajta SEHOL egyetlen rozsdafolt sem mert hetente , vagy használat után a sárvédőíveket kimosom, és a tankolónyílásnál 5 éves kora óta műanyaggal le van fedve. Így meg lehet még szép, gyári állapotú, megkímélt egy astra 230000 km-el 17 évesen is :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 OK nem megyek a mosással, meg elég régi a hozzászólás de azt hallottam hogy sokat számít hogy egy astrát hol szereltek össze. Jelenleg 17 éves az astrám, 4 éves kora óta van nálam. Lehet azért nincs rajta SEHOL egyetlen rozsdafolt sem mert hetente , vagy használat után a sárvédőíveket kimosom, és a tankolónyílásnál 5 éves kora óta műanyaggal le van fedve. Így meg lehet még szép, gyári állapotú, megkímélt egy astra 230000 km-el 17 évesen is :devlish: 326 ezer km, és az egyetlen rozsdafoltot én tettem rá, egy rozsdás motorháztetővel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 326 ezer km, és az egyetlen rozsdafoltot én tettem rá, egy rozsdás motorháztetővel :devlish: 16 év, 243 ezer kilóméter, és úgy csámcsog rajta, hogy nem bírok nyitott ablaknál aludni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 OK nem megyek a mosással, meg elég régi a hozzászólás de azt hallottam hogy sokat számít hogy egy astrát hol szereltek össze. Jelenleg 17 éves az astrám, 4 éves kora óta van nálam. Lehet azért nincs rajta SEHOL egyetlen rozsdafolt sem mert hetente , vagy használat után a sárvédőíveket kimosom, és a tankolónyílásnál 5 éves kora óta műanyaggal le van fedve. Így meg lehet még szép, gyári állapotú, megkímélt egy astra 230000 km-el 17 évesen is :devlish: 256 ezer km.18 év.Nem kevés,de minden lényeges elemet felzabált a rozsda,amire egy astrán étvágyat kaphat.A tankoló nyílásra nekem is ki kell találnom valamit,mert körülötte újá kellett építenem minden vasat.Eléggé elszart konstrukció,de beláthatjuk,hogy alkatrésznek fogyni kell :lol: Örülni is lehet a rozsdakupasnak,hiszen tuning nélkül is könnyebb a gyárinál,mert a rozsda súlya ugyebár..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 96-os Astrának szedte már le vki a külső visszapillantó burkolatát? Tükröt kéne cserélnem és mivel színrefújt, a borítást azt meghagynám. Le kell pattintani vagy belülről jön szét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Tőlem meg kaptál volna egyet ingyen. De nem kell megkeresni, mert így legalább megmarad nekem. :devlish: bal első nincs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 96-os Astrának szedte már le vki a külső visszapillantó burkolatát? Tükröt kéne cserélnem és mivel színrefújt, a borítást azt meghagynám. Le kell pattintani vagy belülről jön szét? Két fog fogja a tükör síkjára merőlegesen, a külső szélétől kb 2centire. Illetve egy karom, ami a talpnál van visszahajtva, tehát be kell hajtani a tükröt. Előbb a két cuccot pattintsd ki. Nyúlj be óvatosan a burkolat alá és feszegesd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Két fog fogja a tükör síkjára merőlegesen, a külső szélétől kb 2centire. Illetve egy karom, ami a talpnál van visszahajtva, tehát be kell hajtani a tükröt. Előbb a két cuccot pattintsd ki. Nyúlj be óvatosan a burkolat alá és feszegesd. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Két fog fogja a tükör síkjára merőlegesen, a külső szélétől kb 2centire. Illetve egy karom, ami a talpnál van visszahajtva, tehát be kell hajtani a tükröt. Előbb a két cuccot pattintsd ki. Nyúlj be óvatosan a burkolat alá és feszegesd. Szerintem az a legjobb megoldás, ha elösször a tükörlapot feszíted le, akkor már láthatóvá válik 2 db lyuk, amik azokhoz a fülecskékhez vezetnek, amik a burkolatot fogják. Oda benyomod a csavarhuzó hegyét és így már szépen feszgetés nélkül ki tudod akasztani a rögzítőfüleket! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Szerintem az a legjobb megoldás, ha elösször a tükörlapot feszíted le, akkor már láthatóvá válik 2 db lyuk, amik azokhoz a fülecskékhez vezetnek, amik a burkolatot fogják. Oda benyomod a csavarhuzó hegyét és így már szépen feszgetés nélkül ki tudod akasztani a rögzítőfüleket! :devlish: Meglehet, így még nem próbáltam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Ok, akkor kipróbálom úgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
erik1985 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni épp rakom össze az astrám elejét amit aranyosan össze törtem és van egy olyan rész a egy hegesztésnél ami le van kenve nem tudom mi lehet én szilónak nézem szerintetek ? http://pics.coldline.hu/pics/38943-20100511-88KGHx.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni épp rakom össze az astrám elejét amit aranyosan össze törtem és van egy olyan rész a egy hegesztésnél ami le van kenve nem tudom mi lehet én szilónak nézem szerintetek ? http://pics.coldline.hu/pics/38943-20100511-88KGHx.jpg Elég rossz ez a kép. De ez akár a heggesztés varrata is lehet. :devlish: Jó ronda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
erik1985 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 igen az etöl már megszabadultam csak ilyen fura anyag van rajta és arra voltam kiváncsi ha felrakom a másikat szükség szerü e ez az anyag Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 igen az etöl már megszabadultam csak ilyen fura anyag van rajta és arra voltam kiváncsi ha felrakom a másikat szükség szerü e ez az anyag Szerintem nem, de ha kensz is oda valamit akkor ne szilót, mert az ecetsavas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Szerintem nem, de ha kensz is oda valamit akkor ne szilót, mert az ecetsavas. Honnan tudod? :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Honnan tudod? :devlish: :lol: Hát kérdezett :lol: :lol: (csak későn...) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts