Alex0403 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Parkoló-Bálintka szekere http://www.sosekopelclub.hu/viewforum.php?f=36 Ott a Fótos :lol: Csak regisztrált felhasználók tekinthetik meg ezt a fórumot. :lol: :lol: Ne kelljen már regelnem, csak azért már képet meg akarok nézni, nem lenne egyszerűbb ha dobnál pár linket? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Na várj csak..... http://share.weboldala.net/images.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Na várj csak..... http://share.weboldala.net/images.php Nem rossz! Szépen illeszkedik a sárvédő az ajtóhoz...lefestve is linkelj pár képet! Köszi :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Nem rossz! Szépen illeszkedik a sárvédő az ajtóhoz...lefestve is linkelj pár képet! Köszi :devlish: Az még odébb lesz.A balos küszöb olyan mint a nápolyi:D Elöbb azt kell kiherélni,aztán pár apróság és onnan kezdődik a horror. Súlyos összeg lesz a fényezés,ha szépen meg akarom csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Akkor ezt megbeszéltük. :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Akkor ezt megbeszéltük. :devlish: :lol: :lol: Körbegrimaszoltuk a kocsit és már kész is:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Körbegrimaszoltuk a kocsit és már kész is:D lehet nem a kocsira lesett úgy, hanem a többi képre? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 lehet nem a kocsira lesett úgy, hanem a többi képre? :lol: Kicsit odafigyelhetett volna milyen képeket mutogat. Szerintem ez igy gáz. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Besz@roooooook.....most látom a többi képet. :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Besz@roooooook.....most látom a többi képet. :devlish: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Kicsit odafigyelhetett volna milyen képeket mutogat. Szerintem ez igy gáz. :devlish: Besz@roooooook.....most látom a többi képet. :lol: :lol: :lol: Ugye? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Ugye? :lol: Oszt mér gáz?Azt meséljétek el,had röhögjek én is:D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Oszt mér gáz? :lol: Hátt, te tudod. :devlish: Én a helyében nem örülnék neki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Hátt, te tudod. :devlish: Én a helyében nem örülnék neki. :lol: Most mi van? Nem értem.5 képet tettem fel a kocsiról... A többihez nincs közöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Most mi van? Nem értem.5 képet tettem fel a kocsiról... A többihez nincs közöm Ezt nem tudtuk. :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Ezt nem tudtuk. :devlish: :lol: Persze,majd mindenféle ganéj képeket teszek,aztán utána közzéteszem.Ennyire nem vagyok primitív.A régi oldal ahol a képeim voltak,bezárt,ezt találtam,ez van.Amúgy tényleg eléggé necces a többi. Csak a foltos astrához van közöm :lol: Vagy sem?:lol: Már azt se tudom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Persze,majd mindenféle ganéj képeket teszek,aztán utána közzéteszem.Ennyire nem vagyok primitív.A régi oldal ahol a képeim voltak,bezárt,ezt találtam,ez van.Amúgy tényleg eléggé necces a többi. Csak a foltos astrához van közöm :devlish: Vagy sem?:lol: Már azt se tudom :lol: Jóvanna. Semmi gond, most elhisszük. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Jóvanna. Semmi gond, most elhisszük. :devlish: :lol: Jaja. A bugris ilyen képeket rak fel aztán tagad ezerrel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Jaja. A bugris ilyen képeket rak fel aztán tagad ezerrel :devlish: Tök ciki mi? :lol: Elküldöd a csaj számát pü-ben? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Tök ciki mi? :lol: Elküldöd a csaj számát pü-ben? :lol: Szerinted? Hülyén érzem magam :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Szerinted? Hülyén érzem magam :lol: Megértelek. :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Tök ciki mi? :lol: Elküldöd a csaj számát pü-ben? :lol: Nem látszik a kulcscsontja, mi??? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts