Novy Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Egy teKKnológijáról hallott amivel sajtolják, és nem vágják a sárvédőt. Csak addig szerintem nem jutott el, hogy egy sajtolás alatt az egész lemez meg fok görbülni, és azon a környéken tutira lepattogzik a fényezés. De különben is, miért akarsz transzporter-szellőzőt rá Novy? :devlish: Tudom, hogy kell majd fényeztetni, és a transporter beömlő pont nem olyan amilyet szeretnék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Egy teKKnológijáról hallott amivel sajtolják, és nem vágják a sárvédőt. Csak addig szerintem nem jutott el, hogy egy sajtolás alatt az egész lemez meg fok görbülni, és azon a környéken tutira lepattogzik a fényezés. De különben is, miért akarsz transzporter-szellőzőt rá Novy? :lol: És úgy sajtolják, hogy nem kell levenni, nem tartanak ellen a másik oldalról? :devlish: Ne kérdezd, kell neki és kész. :lol: A matrinyás mire kellett neki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Nekem volt ilyen beömlős sárvédőm. Sprinter cucc volt belemókolva...Ha megtalálom a képeket, akkor belinkelem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 És úgy sajtolják, hogy nem kell levenni, nem tartanak ellen a másik oldalról? :devlish: Ne kérdezd, kell neki és kész. :lol: A matrinyás mire kellett neki? :lol: gondolkozz és rájössz :lol: próba Nekem volt ilyen beömlős sárvédőm. Sprinter cucc volt belemókolva...Ha megtalálom a képeket, akkor belinkelem. akartam írni, hogy előre is kössz, de már itt is van kössz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Nekem volt ilyen beömlős sárvédőm. Sprinter cucc volt belemókolva...Ha megtalálom a képeket, akkor belinkelem. http://mypic.carstyling.hu/pic/user_galeri/4541_61523.jpg http://mypic.carstyling.hu/pic/user_galeri/4541_61524.jpg Ez nem is néz ki rosszul. Nincs sima pirosban egy véletlenül? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Tyúúúúkkráááááács! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 gondolkozz és rájössz :lol: próba akartam írni, hogy előre is kössz, de már itt is van kössz :devlish: Nm. Ez nem is néz ki rosszul. Nincs sima pirosban egy véletlenül? :lol: Ez kérlek már majdnem két éves kép..azóta már ez a sárvédő kék színű. :lol: Azóta meg nem volt ilyesmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Ez nem is néz ki rosszul. Nincs sima pirosban egy véletlenül? :lol: na és neked minek ilyesmi? :lol: Tyúúúúkkráááááács! :devlish: mit ajánlasz? Nm. Ez kérlek már majdnem két éves kép..azóta már ez a sárvédő kék színű. :lol: Azóta meg nem volt ilyesmi... Mennyibe kerül egy ilyen elem ? Ill te mennyiért passzoltad el ha emlékszel még. Inkább ilyet tennék bele mint szállítósat. Van egy B veki ilyennel itt vadkerten, az is szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 mit ajánlasz? Ezeknek a rácsoknak elvileg az voilna a szerepe,hogy a dircsiszörcsi hideg levegőt kapjon. Nem tom...nekem nem tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Kell venni egy sprintert, meg el kell vinni emberhez aki megcsinálja, meg lefényezni....sok. Asszem 15ért ment el a sárvédő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Ezeknek a rácsoknak elvileg az voilna a szerepe,hogy a dircsiszörcsi hideg levegőt kapjon. Nem tom...nekem nem tetszik. Ja az lenne, de ahhoz még ki kell heffinteni azt a perforrált lemezt, ami a légszűrő ház mögött van még, de akkor se sok levegő jutna be ott, szóval... 20 % levegő többelt, a többi csak csilli villi, de tetszik nah :devlish: És ha le lennefestve feketére a tíkrács? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 na és neked minek ilyesmi? :lol: Dízeleken még mindig gyakoribb mint cétizenakárhányenzén :lol: :lol: Régen volt mergán is ilyesmi. Amúgy meg csak egy szebb sárvédőt akartam, mert a mostani az gyors-segély volt, de nem az igazi ;) Piros MHT valaki? :devlish: (nem kell rá semmilyen légbeömlő :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Dízeleken még mindig gyakoribb mint cétizenakárhányenzén :lol: :lol: Régen volt mergán is ilyesmi. Amúgy meg csak egy szebb sárvédőt akartam, mert a mostani az gyors-segély volt, de nem az igazi ;) Piros MHT valaki? :devlish: (nem kell rá semmilyen légbeömlő :lol: ) mert egy 1.7 d az hidenagyon ;) :lol: mercin meik oldalon van vajon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Ahh, ennyire nem bonyoult. mind1 melyik oldalon van, kivágod, beheggeszted, jónapot. Am meg tök felesleges. Sprinter, T4, MerciE beömlőket szokták feldobni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Ahh, ennyire nem bonyoult. mind1 melyik oldalon van, kivágod, beheggeszted, jónapot. Am meg tök felesleges. Sprinter, T4, MerciE beömlőket szokták feldobni.... Az én elképzelésem, az olyan hogy az index vonalát követné, de se a t4 se a sprinter nem olyan... azé lenne lényeges az oldali hovatartozás. Azé olyat meg nem akarok, hogy mind a kétoldalon legyen, mint egy régebben linkelt caravanon :devlish: Azért annyira neeeem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Tyúúúúkkráááááács! :devlish: Akartam valami frappánsat írni rá, de nem jutott semmi az eszembe, köszönöm! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 -Még egy ilyen dobása van,aztán megy a leves Üdv. Mért mi nm volt érthető benne? szivesen válaszolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gianniboy Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Sziasztok!!! Most fogok venni GSI lököst merevitö nélkül, és érdeklődnék, hogy az én sima F Astra merevitöm jó-e hozzá??? Üdv: Jani :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 -Még egy ilyen dobása van,aztán megy a leves Üdv. Mért mi nm volt érthető benne? szivesen válaszolok. Csak rossz napja volt :lol: Kimorogta magát és kész. :lol: Mondjuk a 4 soros mondatokat tagolva egyszerűbb értelmezni :devlish: De nem volt vészes, értettük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 A Caravan és a ferdehátú tanksapka ajtaja egyforma? Esetleg van valakinek felesleges bordó színben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 A Caravan és a ferdehátú tanksapka ajtaja egyforma? Esetleg van valakinek felesleges bordó színben? Egy fehérem van valahol, caravanra való. Ugye nem a tiedre kell a bordó? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Egy fehérem van valahol, caravanra való. Ugye nem a tiedre kell a bordó? :devlish: Nah a fehér az stipi stopi. Mennyit kérsz érte? Kérlek mond, hogy megvan rajta a festés épségben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Nah a fehér az stipi stopi. Mennyit kérsz érte? Kérlek mond, hogy megvan rajta a festés épségben :lol: Meg. Hibátlan, unokatesóm gépén volt (mármint a kiégés előtt :lol: ) lecserélte TT ajtóra, és azt olvasztotta bele. Megkeresem, aztán megbeszéljük :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Meg. Hibátlan, unokatesóm gépén volt (mármint a kiégés előtt :lol: ) lecserélte TT ajtóra, és azt olvasztotta bele. Megkeresem, aztán megbeszéljük :devlish: Isten után te vagy a harmadik ember. :lol: nah de off vége. ON első sárvédő ha az íven rozsdás akkor jobb a csere mi? Mivan akkor ha a hátsó íve is rozsdásodik a kerék fölött? Azt nem lehet cserélni kompletten mi? Gondolom azt lakatolni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Egy fehérem van valahol, caravanra való. Ugye nem a tiedre kell a bordó? :devlish: Nem nekem kell, egy ismerősnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts