Alex0403 Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Mindegy :) Már megoldottam. :) Ámen! Ügyes vagy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Mindegy :D Már megoldottam. :) Flex...balta...kalapács... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Én tudom mire gondolt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Én tudom mire gondolt. :) Én is, de legyen a mi titkunk! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Aki ajtókárpitot szerelt már, az adhatna tanácsot, hogy a két fény gyűrűszerűséget, ami a fogantyú alatti tálcát tartja,hogyan szedhető le roncsolás nélkül? Köszi. :) Én fúrógéppel oldottam meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Csak rendesen húzd le a rácson, nehogy megfolyjon! :D Klikk ide! :) Ez nagyon gagyi cucc. :D Esetleg szar melora, egyszer használatos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Én fúrógéppel oldottam meg. Én is lefúrtam végül János tanácsára, és így tartja. Mindjárt lesz kép. :) Íme: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Én is lefúrtam végül János tanácsára, és így tartja. Mindjárt lesz kép. :) Íme: http://kepfeltoltes.hu/100409/K_p0061_www....ltoltes.hu_.jpg Jó lett. A tekerő helyére kell még 3/4"-os dugó, és tökéletes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Jó lett. A tekerő helyére kell még 3/4"-os dugó, és tökéletes. Majd délután megyek az Obiba, ott remélem van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Majd délután megyek az Obiba, ott remélem van. :) Majd elküldenek, mint zsugorcsőért a kertészeti osztályra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Majd elküldenek, mint zsugorcsőért a kertészeti osztályra. :D OFF: Én többet eladót nem kérdezek. :) :) :D Meg a trafikos is: milyen öngyújtó kell: automata vagy mechanikus? :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 OFF: Én többet eladót nem kérdezek. :) :) :D Meg a trafikos is: milyen öngyújtó kell: automata vagy mechanikus? :D :D :lol: ÁÁÁÁ. LEDES. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 OFF: Én többet eladót nem kérdezek. :) :D :D Meg a trafikos is: milyen öngyújtó kell: automata vagy mechanikus? :D :lol: :D De hát te nem is dohányzol? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 De hát te nem is dohányzol? :) Szerintem a zsugorcsőhöz kellett vóna neki, amiért meg elküldték a kertészetre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Szerintem a zsugorcsőhöz kellett vóna neki, amiért meg elküldték a kertészetre. :) Jaaaa :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Semmi über áthelyezés nincs ebben :) A hatchback lámpáját tette bele a szedánba mint Papp Norbi http://users.atw.hu/debreceniopeles/files/melak_1.jpg Mivel gyári lámpa, minden ugyan úgy világít mint egy 3 vagy 5 ajtóson, minden szabályos. Hogy milyen formában van benne, arra meg nem szólhatnak be :) Amit HellTomy linkelt, biztos 5 ajtósé? Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Úgyis esik, gondoltam kicserélem a faragott ajtókárpit betétet azzal, a mit Hening adott, könyebb volt, mint gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Valaki szedte már ki fűtött visszapillantó tükörlapját? Hogy van megoldva a fűtése, nem tudok kárt tenni benne, ha lepattintom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Valaki szedte már ki fűtött visszapillantó tükörlapját? Hogy van megoldva a fűtése, nem tudok kárt tenni benne, ha lepattintom? Nem. Persze, ha nem túl nagy lendülettel pattintod ki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Valaki szedte már ki fűtött visszapillantó tükörlapját? Hogy van megoldva a fűtése, nem tudok kárt tenni benne, ha lepattintom? Két kábellel van bekötve, van pár centi bősége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Úgyis esik, gondoltam kicserélem a faragott ajtókárpit betétet azzal, a mit Hening adott, könyebb volt, mint gondoltam. http://kep.psharing.com/337131.jpg Nekem is kell ilyen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Nekem is kell ilyen! :) Karcsi hozta gondolom a bontós haverjától. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Nekem is kell ilyen! :) Van még, de csak a kocka formájú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Van még, de csak a kocka formájú. Milyen az a kocka formájú? :D Ezekből is volt többféle?(sajnos nem tudom miről beszélsz :) :) ) Mindenesetre nekem nagyon csúnyán van belecsinálva a kapcsoló(ilyen ügyetlen vagyok :D ) és azért lenne szuper egy ilyen izé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Milyen az a kocka formájú? :D Ezekből is volt többféle?(sajnos nem tudom miről beszélsz :) :) ) Mindenesetre nekem nagyon csúnyán van belecsinálva a kapcsoló(ilyen ügyetlen vagyok :D ) és azért lenne szuper egy ilyen izé. A facelift ('94 09) előtti, ha ez többet mond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts