Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Aki ajtókárpitot szerelt már, az adhatna tanácsot, hogy a két fény gyűrűszerűséget, ami a fogantyú alatti tálcát tartja,hogyan szedhető le roncsolás nélkül?

Köszi. :)

Én fúrógéppel oldottam meg.

Elküldve
Majd elküldenek, mint zsugorcsőért a kertészeti osztályra. :D

OFF:

Én többet eladót nem kérdezek. :) :) :D Meg a trafikos is: milyen öngyújtó kell: automata vagy mechanikus? :D :D :lol:

Elküldve
OFF:

Én többet eladót nem kérdezek. :) :D :D Meg a trafikos is: milyen öngyújtó kell: automata vagy mechanikus? :D :lol: :D

De hát te nem is dohányzol? :)

Elküldve

Valaki szedte már ki fűtött visszapillantó tükörlapját? Hogy van megoldva a fűtése, nem tudok kárt tenni benne, ha lepattintom?

Elküldve
Valaki szedte már ki fűtött visszapillantó tükörlapját? Hogy van megoldva a fűtése, nem tudok kárt tenni benne, ha lepattintom?

Nem. Persze, ha nem túl nagy lendülettel pattintod ki. :)

Elküldve

Két kábellel van bekötve, van pár centi bősége.

337332.jpg

Elküldve
Van még, de csak a kocka formájú.

Milyen az a kocka formájú? :D Ezekből is volt többféle?(sajnos nem tudom miről beszélsz :) :) ) Mindenesetre nekem nagyon csúnyán van belecsinálva a kapcsoló(ilyen ügyetlen vagyok :D ) és azért lenne szuper egy ilyen izé.

Elküldve
Milyen az a kocka formájú? :D Ezekből is volt többféle?(sajnos nem tudom miről beszélsz :) :) ) Mindenesetre nekem nagyon csúnyán van belecsinálva a kapcsoló(ilyen ügyetlen vagyok :D ) és azért lenne szuper egy ilyen izé.

A facelift ('94 09) előtti, ha ez többet mond.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.