daykiller Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Ezek már nem alvázasak....Önhordókarosszériások :) :D Tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Tudom. Tudom hogy tudod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Azért nem maradok hétvégén autóbötykölés nélkül :D : Még nem vettem be a reggeli felesem, kicsit remegett a kezem, nem mindíg oda sikerült a pötty ahova akartam. Nem tudom látszik-e? :) Igazából csak optikai javítás, mert a lyukon betapogatva, éreztem hogy végig kezdi kajolni a rozsda bellülről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Azért nem maradok hétvégén autóbötykölés nélkül :D : http://kep.psharing.com/334362.jpg http://kep.psharing.com/334363.jpg Még nem vettem be a reggeli felesem, kicsit remegett a kezem, nem mindíg oda sikerült a pötty ahova akartam. Nem tudom látszik-e? :) Igazából csak optikai javítás, mert a lyukon betapogatva, éreztem hogy végig kezdi kajolni a rozsda bellülről. Nem is rossz. Ha érezted, hogy kajol a rozsda miért nem vágtad le az egész küszöböt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Csatlakozom az előttem szólóhoz :) Küszöb csere :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Nem is rossz. Ha érezted, hogy kajol a rozsda miért nem vágtad le az egész küszöböt? Csatlakozom az előttem szólóhoz :D Küszöb csere ;) ;) Majd, még azt sem tudom miből fizetem ki a szerelőt. :P Meg aztán ha megcsinálok minden most akkor mit fogok csinálni jövőre? Hmm....? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Majd, még azt sem tudom miből fizetem ki a szerelőt. ;) Meg aztán ha megcsinálok minden most akkor mit fogok csinálni jövőre? Hmm....? :) Üldögélsz a kertben, nézed a kocsid és örülsz, hogy nincs semmi problémája, nem kell szerelgetni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Üldögélsz a kertben, nézed a kocsid és örülsz, hogy nincs semmi problémája, nem kell szerelgetni. :) Mit mondani idegen? :D Ahhoz újjá kéne születnem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Érdekesek ezek a rozsdafoltok a küszöbön. Ha lecsiszolom csak egy tűhegynyi lyuk van befele, alig látszik, kint meg 2 cenit átmérőben felhólyagzik a festés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Érdekesek ezek a rozsdafoltok a küszöbön. Ha lecsiszolom csak egy tűhegynyi lyuk van befele, alig látszik, kint meg 2 cenit átmérőben felhólyagzik a festés. Igen, érdekesek. Nekem pl nem volt alatta semmi, pedig kivűlről rozsdafoltos volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Igen, érdekesek. Nekem pl nem volt alatta semmi, pedig kivűlről rozsdafoltos volt :) Ahogy csiszoltam úgy lett mindíg kisebb a rozsdás rész, amikor elértem a fémig, tényleg csak egy tühegynyi lyuk volt befele. Most csak látsszatmegoldásként ki lett javítva epokittel. Szerintem úgyis lesz jövőre küszöbcsere. Meg láttam valami bibit a hátsó híd felfogatásánál is csak nem mertem piszkálni, nehogy nagyobb legyen, és a műszakinál kiszúrják, majd utánna tényfetáró vizsgálatot végzek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Igen, érdekesek. Nekem pl nem volt alatta semmi, pedig kivűlről rozsdafoltos volt :) Ez a jobbik eset :) Valószínű kavicsfelverődésből származott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Sziasztok! A szélvédő bal felső sarkánál a guminál befolyik a víz. :) Láthatóan el is van válva a kasztnitól (kicsit felvan kunkorodva a gumi széle). A kérdésem az lenne, hogy ha vennék szélvédőragasztót az a gumit odaragasztaná a kasztnihoz? Mert szilikonnal próbáltam de az nem fogta oda. :) Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Sziasztok! A szélvédő bal felső sarkjánál a guminál befolyik a víz. :) Láthatóan el is van válva a kasztnitól (kicsit felvan kunkorodva a gumi széle). A kérdésem az lenne, hogy ha vennék szélvédőragasztót az a gumit odaragasztaná a kasztnihoz? Mert szilikonnal próbáltam de az nem fogta oda. :) Előre is köszi Szerintem a gumit azt nem. Az enyémnél nyomnák oda pillanatragasztót. Ha ki kell cserélni a szélvédőt akkor már olyan mindegy. Persze előtte rendesen ki kell szárítani, meg odanyomni amíg megköt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Szerintem a gumit azt nem. Az enyémnél nyomnák oda pillanatragasztót. Ha ki kell cserélni a szélvédőt akkor már olyan mindegy. Persze előtte rendesen ki kell szárítani, meg odanyomni amíg megköt. Hmmm..nem is rossz. De nem gond, hogy ott van már, úgynevezett vízelleni szigetelés gyanánt a korábban odanyomott és megszilárdult szilikon? Azaz a gumikédert a szilikonhoz vagy a kasztnihoz ragasszam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Hmmm..nem is rossz. De nem gond, hogy ott van már, úgynevezett vízelleni szigetelés gyanánt a korábban odanyomott és megszilárdult szilikon? Azaz a gumikédert a szilikonhoz vagy a kasztnihoz ragasszam? A szilikont próbáld valahogy eltávolítani. Ha nem megy, akkor ahogy sikerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 A szilikont próbáld valahogy eltávolítani. Ha nem megy, akkor ahogy sikerül. Rendben, megpróbálom. És köszi a segítséget! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 A szilikont próbáld valahogy eltávolítani. Ha nem megy, akkor ahogy sikerül. Azt teljesen el kell távolítani., Nem ahogy sikerül. Nekem mikor cserélték a szélvédőt, teljesen lekaparták. Imkább menjen a festékból is, de ne maradjon régi ragasztó. Aztán valami alapozóval végig kenték, és az uj ragasztó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Azt teljesen el kell távolítani., Nem ahogy sikerül. Nekem mikor cserélték a szélvédőt, teljesen lekaparták. Imkább menjen a festékból is, de ne maradjon régi ragasztó. Aztán valami alapozóval végig kenték, és az uj ragasztó. na most szilikon vagy régi ragasztó nem mindegy. az alapozó a szélvédőragasztóhoz jár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
HellTomy Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Sziasztok!! Az autóm kisebb átalakítás előtt és teljes fényezés előtt áll.... Lenne egy kérdésem remélem tudtok rá vmi irányadó választ adni esetleg h kit keressek ez ügyben vagy felejtsem el az egészet!! A következő lenne az elképzelés: Hátsólámpa A képek között a hátsó lámpa megoldását nézzétek! Maga az autó nem tetszik de a hátsó lámpája nagyon! Ahogy nézegettem én úgy gondolom h a ködlámpa helyére alulra rakhatta a féklámpát!+ én raknék fel az ablakra is gyárit! Ezt a változtatást ezt vhol be kell jelentenem? Rendőr fog érte baszogatni? Műszakin ez mennyire húzós? Esetleg észre sem veszik? Hallottam vmi forgalmiba való bejegyzésről ezt pontosan nem is tudom h micsoda és hogyan működik! Válaszaitokat és segítségeiteket előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Sziasztok!! Az autóm kisebb átalakítás előtt és teljes fényezés előtt áll.... Lenne egy kérdésem remélem tudtok rá vmi irányadó választ adni esetleg h kit keressek ez ügyben vagy felejtsem el az egészet!! A következő lenne az elképzelés: Hátsólámpa A képek között a hátsó lámpa megoldását nézzétek! Maga az autó nem tetszik de a hátsó lámpája nagyon! Ahogy nézegettem én úgy gondolom h a ködlámpa helyére alulra rakhatta a féklámpát!+ én raknék fel az ablakra is gyárit! Ezt a változtatást ezt vhol be kell jelentenem? Rendőr fog érte baszogatni? Műszakin ez mennyire húzós? Esetleg észre sem veszik? Hallottam vmi forgalmiba való bejegyzésről ezt pontosan nem is tudom h micsoda és hogyan működik! Válaszaitokat és segítségeiteket előre is köszönöm! Semmi über áthelyezés nincs ebben :) A hatchback lámpáját tette bele a szedánba mint Papp Norbi http://users.atw.hu/debreceniopeles/files/melak_1.jpg Mivel gyári lámpa, minden ugyan úgy világít mint egy 3 vagy 5 ajtóson, minden szabályos. Hogy milyen formában van benne, arra meg nem szólhatnak be :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Gepárd egy kicsit előbb megcsinálta, mint a debreceni srác... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Gepárd egy kicsit előbb megcsinálta, mint a debreceni srác... :) Az lehet, de én csak a debreceni srác autóját láttam :D :D (fúúúdecsúnye lökös volt rajta elöl :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
HellTomy Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Az lehet, de én csak a debreceni srác autóját láttam :D :) (fúúúdecsúnye lökös volt rajta elöl :) ) Értem! Szóval akkor ha én belerakom nem szólhat érte senki mivel gyári lámpa minden ott világít mint a gyárin mivel az, igaz nem azé az autó de na:D Jól értem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Értem! Szóval akkor ha én belerakom nem szólhat érte senki mivel gyári lámpa minden ott világít mint a gyárin mivel az, igaz nem azé az autó de na:D Jól értem? :) Szólhatnak bármiért. Plusz rohadni fog az egész segge a kocsinak.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts