Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Azért nem maradok hétvégén autóbötykölés nélkül :D :

334362.jpg

334363.jpg

Még nem vettem be a reggeli felesem, kicsit remegett a kezem, nem mindíg oda sikerült a pötty ahova akartam. Nem tudom látszik-e? :) Igazából csak optikai javítás, mert a lyukon betapogatva, éreztem hogy végig kezdi kajolni a rozsda bellülről.

Elküldve
Azért nem maradok hétvégén autóbötykölés nélkül :D :

http://kep.psharing.com/334362.jpg

http://kep.psharing.com/334363.jpg

Még nem vettem be a reggeli felesem, kicsit remegett a kezem, nem mindíg oda sikerült a pötty ahova akartam. Nem tudom látszik-e? :) Igazából csak optikai javítás, mert a lyukon betapogatva, éreztem hogy végig kezdi kajolni a rozsda bellülről.

Nem is rossz. Ha érezted, hogy kajol a rozsda miért nem vágtad le az egész küszöböt?

Elküldve
Nem is rossz. Ha érezted, hogy kajol a rozsda miért nem vágtad le az egész küszöböt?

Csatlakozom az előttem szólóhoz :D Küszöb csere ;) ;)

Majd, még azt sem tudom miből fizetem ki a szerelőt. :P Meg aztán ha megcsinálok minden most akkor mit fogok csinálni jövőre? Hmm....? :)

Elküldve
Majd, még azt sem tudom miből fizetem ki a szerelőt. ;) Meg aztán ha megcsinálok minden most akkor mit fogok csinálni jövőre? Hmm....? :)

Üldögélsz a kertben, nézed a kocsid és örülsz, hogy nincs semmi problémája, nem kell szerelgetni. :D

Elküldve
Üldögélsz a kertben, nézed a kocsid és örülsz, hogy nincs semmi problémája, nem kell szerelgetni. :)

Mit mondani idegen? :D Ahhoz újjá kéne születnem! ;)

Elküldve

Érdekesek ezek a rozsdafoltok a küszöbön. Ha lecsiszolom csak egy tűhegynyi lyuk van befele, alig látszik, kint meg 2 cenit átmérőben felhólyagzik a festés.

Elküldve
Érdekesek ezek a rozsdafoltok a küszöbön. Ha lecsiszolom csak egy tűhegynyi lyuk van befele, alig látszik, kint meg 2 cenit átmérőben felhólyagzik a festés.

Igen, érdekesek.

Nekem pl nem volt alatta semmi, pedig kivűlről rozsdafoltos volt :)

Elküldve
Igen, érdekesek.

Nekem pl nem volt alatta semmi, pedig kivűlről rozsdafoltos volt :)

Ahogy csiszoltam úgy lett mindíg kisebb a rozsdás rész, amikor elértem a fémig, tényleg csak egy tühegynyi lyuk volt befele. Most csak látsszatmegoldásként ki lett javítva epokittel. Szerintem úgyis lesz jövőre küszöbcsere. Meg láttam valami bibit a hátsó híd felfogatásánál is csak nem mertem piszkálni, nehogy nagyobb legyen, és a műszakinál kiszúrják, majd utánna tényfetáró vizsgálatot végzek. :D

Elküldve

Sziasztok!

A szélvédő bal felső sarkánál a guminál befolyik a víz. :) Láthatóan el is van válva a kasztnitól (kicsit felvan kunkorodva a gumi széle).

A kérdésem az lenne, hogy ha vennék szélvédőragasztót az a gumit odaragasztaná a kasztnihoz? Mert szilikonnal próbáltam de az nem fogta oda. :)

Előre is köszi

Elküldve
Sziasztok!

A szélvédő bal felső sarkjánál a guminál befolyik a víz. :) Láthatóan el is van válva a kasztnitól (kicsit felvan kunkorodva a gumi széle).

A kérdésem az lenne, hogy ha vennék szélvédőragasztót az a gumit odaragasztaná a kasztnihoz? Mert szilikonnal próbáltam de az nem fogta oda. :)

Előre is köszi

Szerintem a gumit azt nem. Az enyémnél nyomnák oda pillanatragasztót. Ha ki kell cserélni a szélvédőt akkor már olyan mindegy. Persze előtte rendesen ki kell szárítani, meg odanyomni amíg megköt.

Elküldve
Szerintem a gumit azt nem. Az enyémnél nyomnák oda pillanatragasztót. Ha ki kell cserélni a szélvédőt akkor már olyan mindegy. Persze előtte rendesen ki kell szárítani, meg odanyomni amíg megköt.

Hmmm..nem is rossz. De nem gond, hogy ott van már, úgynevezett vízelleni szigetelés gyanánt a korábban odanyomott és megszilárdult szilikon? Azaz a gumikédert a szilikonhoz vagy a kasztnihoz ragasszam?

Elküldve
Hmmm..nem is rossz. De nem gond, hogy ott van már, úgynevezett vízelleni szigetelés gyanánt a korábban odanyomott és megszilárdult szilikon? Azaz a gumikédert a szilikonhoz vagy a kasztnihoz ragasszam?

A szilikont próbáld valahogy eltávolítani. Ha nem megy, akkor ahogy sikerül.

Elküldve
A szilikont próbáld valahogy eltávolítani. Ha nem megy, akkor ahogy sikerül.

Azt teljesen el kell távolítani., Nem ahogy sikerül. Nekem mikor cserélték a szélvédőt, teljesen lekaparták. Imkább menjen a festékból is, de ne maradjon régi ragasztó. Aztán valami alapozóval végig kenték, és az uj ragasztó.

Elküldve
Azt teljesen el kell távolítani., Nem ahogy sikerül. Nekem mikor cserélték a szélvédőt, teljesen lekaparták. Imkább menjen a festékból is, de ne maradjon régi ragasztó. Aztán valami alapozóval végig kenték, és az uj ragasztó.

na most szilikon vagy régi ragasztó nem mindegy.

az alapozó a szélvédőragasztóhoz jár.

Elküldve

Sziasztok!!

Az autóm kisebb átalakítás előtt és teljes fényezés előtt áll....

Lenne egy kérdésem remélem tudtok rá vmi irányadó választ adni esetleg h kit keressek ez ügyben vagy felejtsem el az egészet!!

A következő lenne az elképzelés:

Hátsólámpa

A képek között a hátsó lámpa megoldását nézzétek!

Maga az autó nem tetszik de a hátsó lámpája nagyon!

Ahogy nézegettem én úgy gondolom h a ködlámpa helyére alulra rakhatta a féklámpát!+ én raknék fel az ablakra is gyárit!

Ezt a változtatást ezt vhol be kell jelentenem? Rendőr fog érte baszogatni? Műszakin ez mennyire húzós? Esetleg észre sem veszik?

Hallottam vmi forgalmiba való bejegyzésről ezt pontosan nem is tudom h micsoda és hogyan működik!

Válaszaitokat és segítségeiteket előre is köszönöm!

Elküldve
Sziasztok!!

Az autóm kisebb átalakítás előtt és teljes fényezés előtt áll....

Lenne egy kérdésem remélem tudtok rá vmi irányadó választ adni esetleg h kit keressek ez ügyben vagy felejtsem el az egészet!!

A következő lenne az elképzelés:

Hátsólámpa

A képek között a hátsó lámpa megoldását nézzétek!

Maga az autó nem tetszik de a hátsó lámpája nagyon!

Ahogy nézegettem én úgy gondolom h a ködlámpa helyére alulra rakhatta a féklámpát!+ én raknék fel az ablakra is gyárit!

Ezt a változtatást ezt vhol be kell jelentenem? Rendőr fog érte baszogatni? Műszakin ez mennyire húzós? Esetleg észre sem veszik?

Hallottam vmi forgalmiba való bejegyzésről ezt pontosan nem is tudom h micsoda és hogyan működik!

Válaszaitokat és segítségeiteket előre is köszönöm!

Semmi über áthelyezés nincs ebben :) A hatchback lámpáját tette bele a szedánba mint Papp Norbi http://users.atw.hu/debreceniopeles/files/melak_1.jpg

Mivel gyári lámpa, minden ugyan úgy világít mint egy 3 vagy 5 ajtóson, minden szabályos. Hogy milyen formában van benne, arra meg nem szólhatnak be :)

Elküldve
Gepárd egy kicsit előbb megcsinálta, mint a debreceni srác... :)

Az lehet, de én csak a debreceni srác autóját láttam :D :D (fúúúdecsúnye lökös volt rajta elöl :) )

Elküldve
Az lehet, de én csak a debreceni srác autóját láttam :D :) (fúúúdecsúnye lökös volt rajta elöl :) )

Értem!

Szóval akkor ha én belerakom nem szólhat érte senki mivel gyári lámpa minden ott világít mint a gyárin mivel az, igaz nem azé az autó de na:D

Jól értem? :D

Elküldve
Értem!

Szóval akkor ha én belerakom nem szólhat érte senki mivel gyári lámpa minden ott világít mint a gyárin mivel az, igaz nem azé az autó de na:D

Jól értem? :)

Szólhatnak bármiért. Plusz rohadni fog az egész segge a kocsinak.. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.