Novy Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Én egy fényezetlent szettem szét. (pontosabban valami szerencsecsomag megütötte, és elpattant a kerete). Alex módszerével lehet látni, én is a tükörlapot vettem ki, és mögötte már ott a csoda. Nekem utángyártott tükör van fönt, ezen törtek a patentek mint a ropi, és elég elvetemült helyen vannak. (kívülről levenni szerintem esélytelen sérülés nélkül) Belülről lapos csavarhúzó, és annyi. :lol: Jah azóta nekem is ragasztva van hogy kapnábe, de legalább nem zörög. :)
jorvas Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Ha megvárjátok az estét, lefényképezem a levett tükrömet, azon már nincs burok és látszanak a bepattintók. Csak én durvább módszerrel vettem le :lol: Koszi, akkor en megvarnam az estet! :)
Losee Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Csak teló volt kéznél, de talán látszik a lényeg. A külső szélén van két bepattintó, mást nem találtam rajta. Szerintem bukta a leszedés, csak a tükörlap után lehet :lol: 1. 2. 3. 4. 5. 6.
Novy Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Csak teló volt kéznél, de talán látszik a lényeg. A külső szélén van két bepattintó, mást nem találtam rajta. Szerintem bukta a leszedés, csak a tükörlap után lehet :lol: 1. 2. 3. 4. 5. 6. és ezen felül a tükör burkolatában is van egy fül,ami a talpba akad be.
Losee Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 És ezen felül a tükör burkolatában is van egy fül,ami a talpba akad be. Azt nem tudom, mert ripityára tört :lol:
jorvas Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 és ezen felül a tükör burkolatában is van egy fül,ami a talpba akad be. Koszi a kepeket! Ez a ful melyik reszen talalhato kb?
Novy Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Koszi a kepeket! Ez a ful melyik reszen talalhato kb? Ha meghúzgálod kézzel a burkolatot, akkor látszani fog, a kocsitól próbáld húzni tenyérrel a visszapillantó széle felé. De ha kivetted a tükröt, szerintem az is fog látszani.
Alex0403 Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Csak teló volt kéznél, de talán látszik a lényeg. A külső szélén van két bepattintó, mást nem találtam rajta. Szerintem bukta a leszedés, csak a tükörlap után lehet :) 1. 2. 3. 4. 5. 6. Ahogy elnézem a képeket nem volt rossz az elképzelésem :lol: Ilyenkor aztán szétesek a büszkeségtől ;)
zotya975 Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 Ahogy elnézem a képeket nem volt rossz az elképzelésem :lol: Ilyenkor aztán szétesek a büszkeségtől :) Na akkor szedd össze magad! ;) Én is csak a tükörlap leszedése után tudtam lehúzni a tükörről a burkolatot egy hosszú csavarhúzóval benyúltam, és feszítettem a körömnél, de mivel nem mai gyerek, letörött. Most sziló fogja , hogy le ne csússzon. Ott a piros karikánál van a maradék köröm. A "patent" meg ugye az ami enged ha elsodorsz egy kéményseprőt stb.
Alex0403 Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 Na akkor szedd össze magad! :P Én is csak a tükörlap leszedése után tudtam lehúzni a tükörről a burkolatot egy hosszú csavarhúzóval benyúltam, és feszítettem a körömnél, de mivel nem mai gyerek, letörött. Most sziló fogja , hogy le ne csússzon. Ott a piros karikánál van a maradék köröm. A "patent" meg ugye az ami enged ha elsodorsz egy kéményseprőt stb. http://kep.ivpicture.hu/324858.jpg ;) ;) :P :lol: :) Nem is olyan egyszerű....Nem szeretném az új elektromos tüköröl letörni.
zotya975 Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 ;) ;) :P :lol: :) Nem is olyan egyszerű....Nem szeretném az új elektromos tüköröl letörni. Nekem mindenéppen le kellett vennem, mert bár komplett tükröt vttem, a bontott fekete volt. Végülis nem lett volna csúnya fekete tükörrel sem, azért átcseréltem. Hiba volt, már mindkettőnek lekopott a fényezés a végéről. :P
Novy Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 Ez a kocka, előbbiekben meg gömbölyű tükörről volt szó, és nem mindegy. :lol:
zotya975 Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 Ez a kocka, előbbiekben meg gömbölyű tükörről volt szó, és nem mindegy. :) Igazad van, ezt vinni kell a másikat meg gurítani. :lol:
Novy Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 Igazad van, ezt vinni kell a másikat meg gurítani. :lol: ... a körmök teljesen máshol vannak.
Zolka Elküldve Március8, 2010 Elküldve Március8, 2010 Én pont ma törtem le a fület a tükrömről, de mostmár tudom, hogy legközelebb hogyan tudom leszedni a burkolatot. A lényeg, hogy elösször a tükörlapot kell lepattintani, ekkor látni fogsz a lap mögött 2 kis nyílást, amik a fülecskékhez vezetnek és itt csavarhúzoval ki tudod feszíteni, így már a külső oldalt elengedte, a belső oldalnál pedig csak be van akasztva a fül, ennek kiakasztásához annyi a teendő, hogy behajtod az egész tükröt és úgy már kiakasztható a burkolat!
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Mindig nagyon figyeltem a karoszériára és szépen meg is védtem a kocsit így a mai napig rozsdamentes az alja. Erre alánézek minap és a mostani tél hatására a 4éve felszerelt bosal vonóhorgomról tenyérnyi darabokban jön le a festék és alatta jó rozsdás. Szerencsére az autó alja még hibátlannak tűnik. Miért nem tudják rendesen lealapozni ezeket a vonóhorgokat :lol: :) Sztem csak simán lefújták neoluxal mindenféle kezelés és alapozás nélkül. Most szedhetem le, hogy rendesen lekezeljem és fessem. És ez pont a műszaki előtt ;)
KRicsi123 Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Mindig nagyon figyeltem a karoszériára és szépen meg is védtem a kocsit így a mai napig rozsdamentes az alja. Erre alánézek minap és a mostani tél hatására a 4éve felszerelt bosal vonóhorgomról tenyérnyi darabokban jön le a festék és alatta jó rozsdás. Szerencsére az autó alja még hibátlannak tűnik. Miért nem tudják rendesen lealapozni ezeket a vonóhorgokat :lol: :) Sztem csak simán lefújták neoluxal mindenféle kezelés és alapozás nélkül. Most szedhetem le, hogy rendesen lekezeljem és fessem. És ez pont a műszaki előtt ;) én októberben rakattam vonóhorgot az astrámra, már jön elő a rozsda. valameik nap leszedem, teljesen átcsiszolom meg rozsdamarózom, és normális festékkel lefujom.
Alex0403 Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Mindig nagyon figyeltem a karoszériára és szépen meg is védtem a kocsit így a mai napig rozsdamentes az alja. Erre alánézek minap és a mostani tél hatására a 4éve felszerelt bosal vonóhorgomról tenyérnyi darabokban jön le a festék és alatta jó rozsdás. Szerencsére az autó alja még hibátlannak tűnik. Miért nem tudják rendesen lealapozni ezeket a vonóhorgokat :) ;) Sztem csak simán lefújták neoluxal mindenféle kezelés és alapozás nélkül. Most szedhetem le, hogy rendesen lekezeljem és fessem. És ez pont a műszaki előtt ;) Foszfátozás, és alapozás nélkül színterezik a vonóhorgokat. Ezért egy-max. 2 éven belül rozsdásodik . én októberben rakattam vonóhorgot az astrámra, már jön elő a rozsda. valameik nap leszedem, teljesen átcsiszolom meg rozsdamarózom, és normális festékkel lefujom. A helyedbe inkább elvinném homok szóratni. Kis felület, nem kerülne sokba. A homokszórás után alapoznám :P 25-30 micro felületi érdességbe jobban tud kapaszkodni az alapozó :lol:
Novy Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Foszfátozás, és alapozás nélkül színterezik a vonóhorgokat. Ezért egy-max. 2 éven belül rozsdásodik . A helyedbe inkább elvinném homok szóratni. Kis felület, nem kerülne sokba. A homokszórás után alapoznám :) 25-30 micro felületi érdességbe jobban tud kapaszkodni az alapozó :lol: Én is újrastettem, de halottnak a csók... Egy év telt el, és rozsdál elég jól.
zotya975 Elküldve Március13, 2010 Elküldve Március13, 2010 A helyedbe inkább elvinném homok szóratni. Kis felület, nem kerülne sokba. A homokszórás után alapoznám :) 25-30 micro felületi érdességbe jobban tud kapaszkodni az alapozó :lol: Kromofág nem jó? Aztán rozsdamaró, alapozó, festék?
Alex0403 Elküldve Március13, 2010 Elküldve Március13, 2010 Kromofág nem jó? Aztán rozsdamaró, alapozó, festék? Attól még hogy lekromofágozod, meg lérozsdamarozód nincs mibe kapaszkodnia az alapozónak :lol:
Novy Elküldve Március13, 2010 Elküldve Március13, 2010 Attól még hogy lekromofágozod, meg lérozsdamarozód nincs mibe kapaszkodnia az alapozónak :lol: én drótkoronggal szedtem le, szóval volt hova kapaszkodnia, és mégis ..........
J0hnny Elküldve Március13, 2010 Elküldve Március13, 2010 Én meg átkentem cinkes alapozóval és kapott két réteg "hemörrájtot" és azóta se rozsdál.Van vagy 3 éve.
Alex0403 Elküldve Március13, 2010 Elküldve Március13, 2010 Én meg átkentem cinkes alapozóval és kapott két réteg "hemörrájtot" és azóta se rozsdál.Van vagy 3 éve. És láss csodát...mégis csak jó valamire a hemörrájt :lol: Amúgy nekem nincs vonóhorgom......Nem ráncigálok utánam mindenféle talicskát :) ;)
Recommended Posts