Alex0403 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Erre gondoltatok? http://kep.ivpicture.hu/312339.jpg :lol: Tudok szerezni ócsóért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 nekem az a hajlat furcsa a kerékívnél... nem emlékszem, hogy az enyém hajlana de jónak kell lennie, mert a caravan is csak annyiban tér el, hogy felül van egy lyuk az 5 ajtóséba, ami a caravanéban nincs, az üveg sarkában lévő műanyag miatt. caravan 5 ajtós sedan 3 ajtós mindegyiknek ugyan az a teng táv így ameiken 4 ajtó legalább van azoknak az ajtajai is egyeznek alul. de a sedan egyezik fulra az 5 ajtóssal Prolbalj megállni, egy sedan, vagy egy hatchback mögött.. más az ajtó tetejének a futása. Vagyis arra gondolok, hogy a Caravan hátsó ajtójának a teteje párhuzamos a tetővel, egyenes. Mig a másik kettőnel van egy kis lejtés benne. Ha egymás melett van a két fajta, ordit a különbség :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Prolbalj megállni, egy sedan, vagy egy hatchback mögött.. más az ajtó tetejének a futása. Vagyis arra gondolok, hogy a Caravan hátsó ajtójának a teteje párhuzamos a tetővel, egyenes. Mig a másik kettőnel van egy kis lejtés benne. Ha egymás melett van a két fajta, ordit a különbség :lol: De ő nem az ajtóról beszélt hanem az ajtókárpitról :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 De ő nem az ajtóról beszélt hanem az ajtókárpitról :( :lol: jaa, egy picit lemaradtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 De ő nem az ajtóról beszélt hanem az ajtókárpitról :D :lol: és az ajtókárpitban is van különbség, caravan és 5 ajtós között :D Prolbalj megállni, egy sedan, vagy egy hatchback mögött.. más az ajtó tetejének a futása. Vagyis arra gondolok, hogy a Caravan hátsó ajtójának a teteje párhuzamos a tetővel, egyenes. Mig a másik kettőnel van egy kis lejtés benne. Ha egymás melett van a két fajta, ordit a különbség :lol: na most meik másabb meiktől? :( sedan is más caravan is más meg az 5 ajtós is más szerintem, legalábbisahogy nézegettema használtauton... de az tuti, hogy a caravannak eltér a kárpit is!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 és az ajtókárpitban is van különbség, caravan és 5 ajtós között :lol: na most meik másabb meiktől? :lol: sedan is más caravan is más meg az 5 ajtós is más szerintem, legalábbisahogy nézegettema használtauton... de az tuti, hogy a caravannak eltér a kárpit is!! Sedan, és az 5 ajtós teljesen egyforma...az ajtó is, meg a kárpit is! A Caraváné más..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Sedan, és az 5 ajtós teljesen egyforma...az ajtó is, meg a kárpit is! A Caraváné más..... akkor nagyon csalókák a képek. képről úgy látszik, hogy a sedannak is egyenes az ajtó felső éle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Erre gondoltatok? http://kep.ivpicture.hu/312339.jpg :( Jófajta kuplungtárcsa. :lol: Ezt is fel lehet fordítva tenni, vigyázz a mancsodra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Jófajta kuplungtárcsa. :( Ezt is fel lehet fordítva tenni, vigyázz a mancsodra :lol: Körömreszelő. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskoru Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 A száma: 90502757, 11 01 343; ára: 4300Ft körül van. Köszönet mindkettőtöknek. ( zotya975, FPepe) Sikerült beszereznem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Szerintetek az ilyen kis foltokkal érdemes foglalkozni? Ez a hátsó szélvédő bal oldala: http://kepfeltoltes.hu/view/100221/PIC005_...ltoltes.hu_.jpg És ha érdemes, mit kéne vele csinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Szerintetek az ilyen kis foltokkal érdemes foglalkozni? Ez a hátsó szélvédő bal oldala: http://kepfeltoltes.hu/view/100221/PIC005_...ltoltes.hu_.jpg És ha érdemes, mit kéne vele csinálni? hogyne lenne érdemes, kis foltból lesz a nagy folt. hogymit? lecsiszol fémig, alapoz, szinez, lakkoz, örül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Szerintetek az ilyen kis foltokkal érdemes foglalkozni? Ez a hátsó szélvédő bal oldala: http://kepfeltoltes.hu/view/100221/PIC005_...ltoltes.hu_.jpg És ha érdemes, mit kéne vele csinálni? Lehet hogy már a szélvédő alatt is csinálja a feszkót.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Lehet hogy már a szélvédő alatt is csinálja a feszkót.... :lol: Szerintem még nem....kavicsnyomnak látszik de mindenképp érdemes kijavítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Sziasztok! Ezt érdemes megvenni? Mennyire nehéz beszerelni? http://www.vatera.hu/auto_motor_alkatresz_...53.html?q=astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Sziasztok! Ezt érdemes megvenni? Mennyire nehéz beszerelni? http://www.vatera.hu/auto_motor_alkatresz_...53.html?q=astra konkrétan melyikre gondolsz? műanyag dobbetétre??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 konkrétan melyikre gondolsz? műanyag dobbetétre??? Igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Igen! persze, érdemes :lol: csak véd valamit :lol: annyira nem nehéz beszerelni Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Igen! Mindenképpen érdemes beszerelni, ha kihegesztem a kocsit én is veszek rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 persze, érdemes :( csak véd valamit :D annyira nem nehéz beszerelni kivétel ha nem fér el :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 kivétel ha nem fér el :lol: :lol: Nem mindenki húzza a porban a seggét. :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Nem mindenki húzza a porban a seggét. :lol: :lol: inkább a peremet nem tüntetik el :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 jól gondolom,h egy gyári klímás lököst fel lehet tenni egy klima nélküli autóra is, minden gond és átalakítás nélkül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 jól gondolom,h egy gyári klímás lököst fel lehet tenni egy klima nélküli autóra is, minden gond és átalakítás nélkül? Rá elvileg. Csak a kivágás más alul ha jól tudom. A klímásnak több rés van kivágva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Rá elvileg. Csak a kivágás más alul ha jól tudom. A klímásnak több rés van kivágva. van klíma egyébként az én autómban is,csak az utólag lett beletéve, csak azért kérdem, mert vettem egy állítolag gyárilag fényezett lököst 10 pénzért, csak mintha kicsit festék szaga lenne, ezért kicsit elbizonytalanodtam, meg a lökös belseje is kicsit vékony rétegben festékes, egyébként GM a lökös!! Vkinek, akinek gyárilag fényezett? Nektek is szines kicsit belül is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts