Dark_Errant Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Jól néz ki. Nekem csak elöl van, de már nagyon karcos, majd egyszer veszek rá egy szettet. Kosz! nekem is nagyon jon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 remelem latszik nomalisan http://kepfeltoltes.hu/view/100217/PIC004_...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/100217/PIC003_...ltoltes.hu_.jpg :lol: :( :D Ez a rendszám odalőtt. Amúgy pont olyan dísztárcsád van ami szerintem az egyik legocsmányabb. :lol: (bocsi...nem sértésként de az a tengeri-csillag feeling nagyon randa) Új sárvédő ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 :lol: :( :D Ez a rendszám odalőtt. Amúgy pont olyan dísztárcsád van ami szerintem az egyik legocsmányabb. :lol: (bocsi...nem sértésként de az a tengeri-csillag feeling nagyon randa) ez volt "hozza". igy vettem. De oromodre egyet mar elhagytam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 remelem latszik nomalisan http://kepfeltoltes.hu/view/100217/PIC004_...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/100217/PIC003_...ltoltes.hu_.jpg köszi a fotókat! :D komoly nagyon :( Funkcióját tekintve milyen ? nem vág annyira be a szél, vagy azt még nem próbáltad?? nekem tapasztalatok csak a wartis korszakból vannak de ez kicsit másabb :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 köszi a fotókat! :D komoly nagyon :( Funkcióját tekintve milyen ? nem vág annyira be a szél, vagy azt még nem próbáltad?? nekem tapasztalatok csak a wartis korszakból vannak de ez kicsit másabb :lol: :lol: A terelo sztjeig lehuzott ablakkal mentem, es nem ereztem befuvast... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 A terelo sztjeig lehuzott ablakkal mentem, es nem ereztem befuvast... az jó, lehet majd én is beruházok egy ilyen szettre :lol: kössz az infókat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 az jó, lehet majd én is beruházok egy ilyen szettre :lol: kössz az infókat :lol: nekem szallitassal egyutt 8140 volt... nm ^^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 nekem szallitassal egyutt 8140 volt... nm ^^ :lol: 8e ft nekem nem érne ennyit :lol:, de még 4e sem. bocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 :lol: 8e ft nekem nem érne ennyit :(, de még 4e sem. bocsi 6300 a cumo. a maradek a futar. Am itt 4dbot kapsz a szatuna-nal meg 2db 7800 :D masreszt nekem megert annyit.. Izlesek es pofonok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 nekem szallitassal egyutt 8140 volt... nm ^^ aha egész jó ár,de most nekem előbb a műszaki, utánna meg ezek a fontosak, nyárára lehet beszerzem én is a terelőket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 aha egész jó ár,de most nekem előbb a műszaki, utánna meg ezek a fontosak, nyárára lehet beszerzem én is a terelőket :lol: Elektromos tükör , jó dolog. Még esőben is be szoktam kapcsolni a tükörfűtést, leszáradnak a cseppek a lapról. Meg persze parkolásnál is segít ha lefordítod a jobb tükröt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Elektromos tükör , jó dolog. Még esőben is be szoktam kapcsolni a tükörfűtést, leszáradnak a cseppek a lapról. Meg persze parkolásnál is segít ha lefordítod a jobb tükröt. de annak kéne vmi gomb nem? az addig ok hogy be van kábelezve, de a gombokat honnan kapja az ember? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 de annak kéne vmi gomb nem? az addig ok hogy be van kábelezve, de a gombokat honnan kapja az ember? ja kell is mégpedig EZ, de a donorban megvan minden (kábel, gomb, az a műanyag háromszög alakú takarólemez is, amin nincs állító kar, mint a manuálisnál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 ja kell is mégpedig EZ, de a donorban megvan minden (kábel, gomb, az a műanyag háromszög alakú takarólemez is, amin nincs állító kar, mint a manuálisnál :lol: és akinek nincs donorautója? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 és akinek nincs donorautója? :lol: akkor irány a bontó, vagy a VATERA :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 de annak kéne vmi gomb nem? az addig ok hogy be van kábelezve, de a gombokat honnan kapja az ember? Én a gombot bontóban vettem, a relét a Karcsitól kaptam , a kábeleket meg csináld magad! :lol: Mit fog anyázni a következő gazdi(már ha lesz) valaki az összes kábelt sárga-zöldből húzta be. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Én a gombot bontóban vettem, a relét a Karcsitól kaptam , a kábeleket meg csináld magad! :lol: http://kep.ivpicture.hu/311116.jpg Mit fog anyázni a következő gazdi(már ha lesz) valaki az összes kábelt sárga-zöldből húzta be. :lol: a kábellel nem lesz gond, csak menjek dolgozni.... simán el tudok tüntetni 100m 3*1,5 kábelt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 és akinek nincs donorautója? :lol: jut eszembe hogy nézne ki a dolog?? Lemegyek a ház elé ( 2 tízemeletes az egyik oldalon és vagy 3 4emeletes a balon ) és az egyik autóból pakolom át a cuccokat a másikba.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 jut eszembe hogy nézne ki a dolog?? Lemegyek a ház elé ( 2 tízemeletes az egyik oldalon és vagy 3 4emeletes a balon ) és az egyik autóból pakolom át a cuccokat a másikba.... :lol: Akkor se néznek érdekesebben amikor kiveszel minden ülést belőle a lakótelepi parkoló közepén, és fel-liftezed őket a 3.-ra :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 nem ide Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 a kábellel nem lesz gond, csak menjek dolgozni.... simán el tudok tüntetni 100m 3*1,5 kábelt :lol: Nekem is tüntethetnél el :lol: A 4 ajtós sedan-nak, meg az 5 ajtósnak ugyanaz a hátsóajtaja? Úgy emlékszem, hogy erről már volt szó, és valaki azt mondta hogy igen. Ha igen, akkor a kárpit is ugyanaz nem de? http://pics.coldline.hu/pics/18458-20100218-psrZwk.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
richy09 Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Szép nappos időt mindenkinek...lenne egy kérdésem :lol: Szeretnék kicsi astrámnak egy friss szinezést, tudna valaki segiteni abban hogy, hogyan is lehet leszerelni az ajtók felső részéről azokat a gumiból készült külső szigetelést, sokszor nézegetem már de nem szeretném rosszul leveni őket, vagy ezek nem is leszerelhetőek? Bocsi a tudatlanságomért de jobb tudni mint elszakitani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Szép nappos időt mindenkinek...lenne egy kérdésem :lol: Szeretnék kicsi astrámnak egy friss szinezést, tudna valaki segiteni abban hogy, hogyan is lehet leszerelni az ajtók felső részéről azokat a gumiból készült külső szigetelést, sokszor nézegetem már de nem szeretném rosszul leveni őket, vagy ezek nem is leszerelhetőek? Bocsi a tudatlanságomért de jobb tudni mint elszakitani Arra a gumikéderre gondolsz, ami az atjókeretnél megy körbe, és ha kinyitod az ajtót akkor marad a kasztnin, vagy arra ami az ajtón marad nyitásnál? :lol: Ha a gumikéder, akkor simán alányúlsz, és addig szadizod amíg le nem jön. Ha már egy részen sikerült lebontani, akkor már könnyebb lehúzni.Arra figyelj hogy ne a puha oldalába kapaszkodj, mert azt simán letéped. Inkább a belső felénél küzdj vele :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
richy09 Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Bizony arra gondoltam ami az ajtóra van szerelve, vissza is tudom én ezeket majd szerelni vagy kötelező ezek után ujakat rendelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Bizony arra gondoltam ami az ajtóra van szerelve, vissza is tudom én ezeket majd szerelni vagy kötelező ezek után ujakat rendelni? :lol: életben nem szedtem még le :lol: Majd a fényezőmesterünk megaszondja :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts