Jürgen Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Lehet, felteszem bal oldalra a kocka tükröt, meg a sárga indexet, jobb oldalon meg marad a gömbölyű tükör a fehér indexszel. :lol: nekem gyárilag az volt rajta. ('94 előtt ez volt az oridzsi) Nekem nem tetszett, és lecseréltem őket gömybölyűre. Nem újak, de nincsenek összetörve, megrepedve, egyebek. Ha érdekel akkor írj PÜ-t mert itt már elmegyünk offba :lol: PM ment, off vége. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 motorikusan mar majdnem minden rendben nalam, johet az optika... elso lepes az ablak folia :lol: Én ezt a fóliát ajánlom! Fémszálas 3M-es...kiválóan taszítja a hőt, és 99%-ban szűri az UV-t. http://pics.coldline.hu/pics/18200-20100215-POXBLx.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Én ezt a fóliát ajánlom! Fémszálas 3M-es...kiválóan taszítja a hőt, és 99%-ban szűri az UV-t. http://pics.coldline.hu/pics/18200-20100215-POXBLx.jpg Tükör csere és 40-es ültetés és máris ok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Tükör csere és 40-es ültetés és máris ok! :lol: Ha tudnád milyen utakon járok, akkor a 20-as ültetés is sok lenne! De a tükrökkel egyetértek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Én ezt a fóliát ajánlom! Fémszálas 3M-es...kiválóan taszítja a hőt, és 99%-ban szűri az UV-t. http://pics.coldline.hu/pics/18200-20100215-POXBLx.jpg ebbol okosabb lettem.... :lol: azert kosz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 ebbol okosabb lettem.... :lol: azert kosz Ja konkrét adattal csak holnap délelőtt tudok szolgálni...most csak menőzni akartam :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Én ezt a fóliát ajánlom! Fémszálas 3M-es...kiválóan taszítja a hőt, és 99%-ban szűri az UV-t. http://pics.coldline.hu/pics/18200-20100215-POXBLx.jpg Éjcaka milyen? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Éjcaka milyen? :lol: Pl tükörből izgi tolatni éjjel ilyen fóliával! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Pl tükörből izgi tolatni éjjel ilyen fóliával! :( és ha még az eső is esik, maga az élvezet :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Éjcaka milyen? :lol: JOhnny-nak van igaza...este sajnos semmit nem látsz hátra...főleg ezekkel a fos tükrökkel( Már tényleg alig várom hogy lerugdossam őket). Le szoktam engedni az ablakot, és kukucskálok hátra..persze szakadó esőbe ez izgalmas... De ez a két hátránya van, a második, hogy műszaki előtt üveget cserélek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 JOhnny-nak van igaza...este sajnos semmit nem látsz hátra...főleg ezekkel a fos tükrökkel( Már tényleg alig várom hogy lerugdossam őket). Le szoktam engedni az ablakot, és kukucskálok hátra..persze szakadó esőbe ez izgalmas... De ez a két hátránya van, a második, hogy műszaki előtt üveget cserélek. :D :lol: Akkor passzolom :lol: Most ami buborékgyűjtemény rajta van, az egy iszonyat, de amíg nem teszek fel mást addig marad... Csak B oszloptól hátrafelé fóliáznám (ahogy most is van) középső tükörről nagyrészt leszoktam, hála annak hogy teherautón tanultam vezetni :( :D Amúgy ha csak hátra teszem, akkor vizsgáztatható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 JOhnny-nak van igaza...este sajnos semmit nem látsz hátra...főleg ezekkel a fos tükrökkel( Már tényleg alig várom hogy lerugdossam őket). Le szoktam engedni az ablakot, és kukucskálok hátra..persze szakadó esőbe ez izgalmas... De ez a két hátránya van, a második, hogy műszaki előtt üveget cserélek. ugy hallotam, hogy a B oszlotol hatra senkit nem erdekel milyen a folia, de elol max olyan lehet ami 30% fenyt szur Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 JOhnny-nak van igaza...este sajnos semmit nem látsz hátra...főleg ezekkel a fos tükrökkel( Már tényleg alig várom hogy lerugdossam őket). Le szoktam engedni az ablakot, és kukucskálok hátra..persze szakadó esőbe ez izgalmas... De ez a két hátránya van, a második, hogy műszaki előtt üveget cserélek. Engem ez az,ami visszatart. Mélygarázsba állok le,tolatva,centizve a falat,figyelni kell nem kicsit. Másrészt a francnak adjak a paraszt rendőröknek kötözködési felületet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 ugy hallotam, hogy a B oszlotol hatra senkit nem erdekel milyen a folia, de elol max olyan lehet ami 30% fenyt szur ...az üveggel együtt, tehát ha az üveged eleve sötétített, akkor semmit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 ugy hallotam, hogy a B oszlotol hatra senkit nem erdekel milyen a folia, de elol max olyan lehet ami 30% fenyt szur nagyjából igaz, ami rajta van most nekem az egy olyan semmilyen (nah jó azért valamilyen--randa--) és még műszakin-úton, vizsgáztatók-kékek egyaránt lesz.rták, csak arra gondoltam hogy ha már megy rá valami normális, akkor legyen tuti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 nagyjából igaz, ami rajta van most nekem az egy olyan semmilyen (nah jó azért valamilyen--randa--) és még műszakin-úton, vizsgáztatók-kékek egyaránt lesz.rták, csak arra gondoltam hogy ha már megy rá valami normális, akkor legyen tuti :lol: www.llumar.hu csak sajna nem "olcsó". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Engem ez az,ami visszatart. Mélygarázsba állok le,tolatva,centizve a falat,figyelni kell nem kicsit. Másrészt a francnak adjak a paraszt rendőröknek kötözködési felületet. Így van! Ha németekhez megyek, berakom a gyári üvegeket...a magyar rendőrök meg le vannak szarva(tudom tudom, addig jár a korsó a kútra.....) ...az üveggel együtt, tehát ha az üveged eleve sötétített, akkor semmit. :lol: A gyári színezett üvegen már 30%os transzparens van, és annyi a megengedett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 A gyári színezett üvegen már 30%os transzparens van, és annyi a megengedett. Erre gondoltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Erre gondoltam :lol: Ja oké...bocsi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Az árak tájékoztató jellegűek! Gyártmány: OPEL Tipus: Astra Kivitel: 5 ajtós Fóliázás nettó ára: 31920 Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Az árak tájékoztató jellegűek! Gyártmány: OPEL Tipus: Astra Kivitel: 5 ajtós Fóliázás nettó ára: 31920 Ft. Helytálló, én 30-at fizettem, mert nem kértem az első szélvédőre a fekete napellenző csíkot. szerk: De most már innentől a fóliával kapcsolatba a Fólia témába :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Helytálló, én 30-at fizettem, mert nem kértem az első szélvédőre a fekete napellenző csíkot. erre meg jon az afa ami miatt mar 40ropi lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Hát tudom, nekem is ilyen van (normál, kézzel állítható változatban), a kockatükör az olyan Kadettes (ami persze egyáltalán nem baj, csak ez már egy másik generáció)... Csak attól félek, hogy ettől olyan összerakottnak fog kinézni. Lehet, el kéne dobnom a hátsó lámpákat meg a hűtőrácsot, meg a fehér indexeket... :lol: Nem hiszem, hogy feltűnő lesz, végülis nagy eltérés, csak a tükrüknél, meg a hűtőrácsnál van ráncfelvarrás előtt-után. Lehet, felteszem bal oldalra a kocka tükröt, meg a sárga indexet, jobb oldalon meg marad a gömbölyű tükör a fehér indexszel. :lol: PM ment, off vége. :( Legalább a tanúk ellentmodásba keverednek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Tegnap megtettem az első lépést a tetőkárpit felújítás felé és benéztem a helyi méteráru boltba. Voltak is mindenféle kápítok 990-2700 Ft között. Viszont a szélessége mindnek 130 cm. Ugyan nem mértem még föl a tetőt (Caravan) de szerintem keskeny a 130, tehát keresztbe kell fölraknom majd több darabból, ami viszont a mintázat miatt nem biztos, hogy túl szép lesz. Természetesen az egyszínű, világos volt a 2700 Ft/m, tehát ez alapból kiesett. Olvastam már korábban itt a fórumon tetőkárpit felújításról, de a magára a kárpira vonatkozóan nem emlékszem infóra. Tud valaki vmi tanácsot adni erről a dologról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Tegnap megtettem az első lépést a tetőkárpit felújítás felé és benéztem a helyi méteráru boltba. Voltak is mindenféle kápítok 990-2700 Ft között. Viszont a szélessége mindnek 130 cm. Ugyan nem mértem még föl a tetőt (Caravan) de szerintem keskeny a 130, tehát keresztbe kell fölraknom majd több darabból, ami viszont a mintázat miatt nem biztos, hogy túl szép lesz. Természetesen az egyszínű, világos volt a 2700 Ft/m, tehát ez alapból kiesett. Olvastam már korábban itt a fórumon tetőkárpit felújításról, de a magára a kárpira vonatkozóan nem emlékszem infóra. Tud valaki vmi tanácsot adni erről a dologról? Ajtókédertől-ajtókéderig 110cm a tetőkárpit, kicsit lelóg az A-oszlopnál, de még itt is kijön 130-cm-ből. Én műbőrt raktam fel rá, mert ehhez jutottam ingyen hozzá, és ha összetapizzák le lehet mosni. A hangsúly inkább a ragasztón van, én becoptam vele Palmafixet (vagy texet?) vettem, szépen ragad büdös is hülyén vigyorogtam mire végeztem vele a pincében. Csak az a bibi , hogy nyáron nagy melegben azokon a helyeken ahol feszül elöl az ívnél, vagy a kapaszkodóknál elengedi a ragastó, és lóg. Pedig hőlégfúvóval melengedtem ahol ívre kel hajtani. Vissza lehet nyomni, ha nincs meleg le sem jön, de gondolom hosszútávon előbb-utóbb gond lesz vele. Nekem másfél doboz fogyott el a caravanra, olyan 3 ezer volt, de próbálj mást keresni, mert ez nem a legjobb. Persze le kell venni, gondolom ezt tudod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts