astrásgyerek Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Teljesen jó. :lol: Köszi szépen!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 :lol: Köszi szépen!! Én egy éve vettem ilyeneket, és mind külsőre, mind funkciójukat tekintve jobbak a régi rázkódós, kopott tükröknél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Én egy éve vettem ilyeneket, és mind külsőre, mind funkciójukat tekintve jobbak a régi rázkódós, kopott tükröknél. nekem csak simán esztétikailag csúnyák :lol: meg a fűthetőség kellene nekem, akkor gondoltam legyen már elektromos, a másikban megvan minden hozzá: vezeték, kapcsoló.. (annak a régebbi kockább el.tükrei vannak, de az nem tetszik :lol: ) ezen a képen látszik, hogy hogy is mutat most a tükör a szigetelőszalaggal :( ... ja, és még egy facsavar is tartja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 nekem csak simán esztétikailag csúnyák :lol: meg a fűthetőség kellene nekem, akkor gondoltam legyen már elektromos, a másikban megvan minden hozzá: vezeték, kapcsoló.. (annak a régebbi kockább el.tükrei vannak, de az nem tetszik :lol: ) ezen a képen látszik, hogy hogy is mutat most a tükör a szigetelőszalaggal :( ... ja, és még egy facsavar is tartja :D Az a szárny még mindig üt. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Az a szárny még mindig üt. :lol: :lol: Azt már szinte megszoktam, de a gumifelirat (de főleg a csíkok) fehérre festés az még jobban vonzza a szemet :( Van két kocka tükröm olcsóért ha mégsenem kell fűthető :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Az a szárny még mindig üt. :lol: :lol: gondolj bele mekkorát koppan rajta a fejed :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Úgy gondoltam lecserélem a már szinte csak szigetelőszalag által tartott agyongyötört tükreimet... S ha már csere, akkor legyen elektromos, és fűthető... találtam is egy helyen (http://www.alkatresz.eu) de itt is van 2 féle (kép ugyanaz, csak a száma nem: 1.:325-0007 2.:MOP111-R) szerintetek az ilyen jó lenne? 6282 Ft/db. Igaz utángyártott, de bontóban is 5000 ft/db, és ez mégiscsak új :D (nekem a fűthetőség lenne a lényeg :lol: ... 1x beállítom, és kész, nem szoktam bajlódni vele :D ) Tényleg Misi azt a szárnyat nem akarod lerugdalni hátulról? Nekem is le kell rugdosnom a visszapillantó tükröket, mi lenne ha együtt csinálnánk? :D nekem csak simán esztétikailag csúnyák :lol: meg a fűthetőség kellene nekem, akkor gondoltam legyen már elektromos, a másikban megvan minden hozzá: vezeték, kapcsoló.. (annak a régebbi kockább el.tükrei vannak, de az nem tetszik :lol: ) ezen a képen látszik, hogy hogy is mutat most a tükör a szigetelőszalaggal :( ... ja, és még egy facsavar is tartja :D Én is ilyeneket akarok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Van két kocka tükröm olcsóért ha mégsenem kell fűthető :( :lol: Mennyire jók azok a kockatükrök? :lol: Ha esetleg mégis kell neki a fűthető, elképzelhető, hogy vevő lennék... nagyon remeg, ugrál, ciripel a bal oldali, pályán nem sok semmit látok benne, úgyhogy lassan ki kéne cserélni. Csak nem tudom, nem lesz-e "csinált" utánérzése a kocsinak tőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Az a szárny még mindig üt. :lol: :lol: :D :D én is szeretlek :lol: :D gondolj bele mekkorát koppan rajta a fejed :D asziszem :( Tényleg Misi azt a szárnyat nem akarod lerugdalni hátulról? Nekem is le kell rugdosnom a visszapillantó tükröket, mi lenne ha együtt csinálnánk? :D "Csináljuk meg..." :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Az a szárny még mindig üt. :lol: :lol: Deszemét. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Mennyire jók azok a kockatükrök? :lol: Ha esetleg mégis kell neki a fűthető, elképzelhető, hogy vevő lennék... nagyon remeg, ugrál, ciripel a bal oldali, pályán nem sok semmit látok benne, úgyhogy lassan ki kéne cserélni. Csak nem tudom, nem lesz-e "csinált" utánérzése a kocsinak tőle... nekem az ilyen jobban tetszik...nem hiába ráncfelvarott :lol: De megoszlanak a vélemények, mert sokaknak a kocka tetszik :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Deszemét. :lol: ez is egy jelző a szárnyra, de Ádámka csak finomkodott, nőiesen, ahogy szokott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 "Csináljuk meg..." :D :lol: :( :D őőő majd csak akkor ha meglesznek az új tükrök :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Azt már szinte megszoktam, de a gumifelirat (de főleg a csíkok) fehérre festés az még jobban vonzza a szemet :lol: az már úgy volt, nem én festettem :lol: habár nekem is eszembe juthatott volna :( (mármint festve a gumi, azt a szettet (gumik + felnik) vettem 8000 pínzért, annyit nem megért, még ha festett is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 nekem az ilyen jobban tetszik...nem hiába ráncfelvarott :lol: De megoszlanak a vélemények, mert sokaknak a kocka tetszik :( Hát tudom, nekem is ilyen van (normál, kézzel állítható változatban), a kockatükör az olyan Kadettes (ami persze egyáltalán nem baj, csak ez már egy másik generáció)... Csak attól félek, hogy ettől olyan összerakottnak fog kinézni. Lehet, el kéne dobnom a hátsó lámpákat meg a hűtőrácsot, meg a fehér indexeket... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Hát tudom, nekem is ilyen van (normál, kézzel állítható változatban), a kockatükör az olyan Kadettes (ami persze egyáltalán nem baj, csak ez már egy másik generáció)... Csak attól félek, hogy ettől olyan összerakottnak fog kinézni. Lehet, el kéne dobnom a hátsó lámpákat meg a hűtőrácsot, meg a fehér indexeket... :lol: Nem hiszem, főleg ha gyári cuccokat használsz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Hát tudom, nekem is ilyen van (normál, kézzel állítható változatban), a kockatükör az olyan Kadettes (ami persze egyáltalán nem baj, csak ez már egy másik generáció)... Csak attól félek, hogy ettől olyan összerakottnak fog kinézni. Lehet, el kéne dobnom a hátsó lámpákat meg a hűtőrácsot, meg a fehér indexeket... :D kismilliónyi variációban futnak astrák :D hidd el nem mutatna rosszul (a múltkor olyat láttam.... :D az egyik index fehér, a másik sárga, kb így néztem :lol: :( azé az már sok volt nekem :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 kismilliónyi variációban futnak astrák :D hidd el nem mutatna rosszul (a múltkor olyat láttam.... :D az egyik index fehér, a másik sárga, kb így néztem :lol: :( azé az már sok volt nekem :lol: :D hat istenem nem volt penze masikra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 hat istenem nem volt penze masikra... vagy csak lassú tuning, most ennyit tudott rákölteni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 vagy csak lassú tuning, most ennyit tudott rákölteni :lol: motorikusan mar majdnem minden rendben nalam, johet az optika... elso lepes az ablak folia :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 vagy csak lassú tuning, most ennyit tudott rákölteni :lol: Ándör konsztráksön. :lol: Rendben, akkor lehet, hogy kockatükrös leszek. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 ...elso lepes az ablak folia :lol: nállam megvan (így vettem ahogy van), illetve lassan cserélni kéne eléggé karcos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 nállam megvan (így vettem ahogy van), illetve lassan cserélni kéne eléggé karcos :lol: akkor nem tudod milyenek vannak neked? hany % fenyt enged at? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 akkor nem tudod milyenek vannak neked? hany % fenyt enged at? halvány lila fingom sincs, már így volt... :lol: (de hátul nem jó, asszonykám mindíg mondja ha hátul ül, hogy a tájból nem lát semmit... én meg mondom, akko' tekerjed le az ablakot :lol: :( ) mellesleg tényleg sötét, vagy 30 %-ot engedhet át sac/kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Mennyire jók azok a kockatükrök? :lol: Ha esetleg mégis kell neki a fűthető, elképzelhető, hogy vevő lennék... nagyon remeg, ugrál, ciripel a bal oldali, pályán nem sok semmit látok benne, úgyhogy lassan ki kéne cserélni. Csak nem tudom, nem lesz-e "csinált" utánérzése a kocsinak tőle... nekem gyárilag az volt rajta. ('94 előtt ez volt az oridzsi) Nekem nem tetszett, és lecseréltem őket gömybölyűre. Nem újak, de nincsenek összetörve, megrepedve, egyebek. Ha érdekel akkor írj PÜ-t mert itt már elmegyünk offba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts