Dark_Errant Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Ha vársz holnapig akkor a caravant lemérem. :lol: hetvegen ugyse postaznak :lol: meg varom, es koszi elore is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Gurulj el egy teszkóparkolóba, és válassz :lol: (csak aztán siess, mert egyszerűbb sietni mint megmagyarázni :lol: ) :( lol Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 hetvegen ugyse postaznak :lol: meg varom, es koszi elore is Oks, én meg felírom, mert rövid az eszem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Oks, én meg felírom, mert rövid az eszem. :lol: told meg egy hosszulepessel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Oks, én meg felírom, mert rövid az eszem. :lol: ne faraszd magad, a caravan biztos nem jo... mas a hatso ablak lejtese. viszont a Sedan meg elvileg stimmel meretben... ( kutyaval korbe rohantam a lakotelep parkolojaban :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 ne faraszd magad, a caravan biztos nem jo... mas a hatso ablak lejtese. viszont a Sedan meg elvileg stimmel meretben... ( kutyaval korbe rohantam a lakotelep parkolojaban :lol: ) Szegény kutya....ilyen hidegben... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Szegény kutya....ilyen hidegben... :lol: kenytelen voltam menni, aztan ossze kotottem a kellemest a hasznossal... am, azon filozom, hogy rendelek sedanra valot, max meghirdetemm nektek a hatso ketott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 kenytelen voltam menni, aztan ossze kotottem a kellemest a hasznossal... am, azon filozom, hogy rendelek sedanra valot, max meghirdetemm nektek a hatso ketott :lol: De az érdekes hogy hatchback-re nem adnak 4 darabos szettet. Próbáltál beszélni velük? Nem lehet hogy csak hülyén hirdették meg, és a tiedre is van 4db-os? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 De az érdekes hogy hatchback-re nem adnak 4 darabos szettet. Próbáltál beszélni velük? Nem lehet hogy csak hülyén hirdették meg, és a tiedre is van 4db-os? :lol: ilyenkor? felhivni oket? :lol: Heko tipusu, ( remelem leirhatom ) a szatuna egy picivel dragabb, es naluk csak ket darabos van OPEL ASTRA F 5d 1992r.-1998r. OPEL ASTRA I F / CLASSIC 4d 1992r.-2002r. ( 4 db-os készlet ) sedan OPEL ASTRA I "F" 5D 1992 - 2002R ( 4 db-os készlet ) COMBI am neztem tobb helyen, akit erdekelnek linkek szoljanak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 egyik helyen akcios most a legterelo, akit erdekel irjon ram adok linket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 ilyenkor? felhivni oket? :lol: Heko tipusu, ( remelem leirhatom ) a szatuna egy picivel dragabb, es naluk csak ket darabos van OPEL ASTRA F 5d 1992r.-1998r. OPEL ASTRA I F / CLASSIC 4d 1992r.-2002r. ( 4 db-os készlet ) sedan OPEL ASTRA I "F" 5D 1992 - 2002R ( 4 db-os készlet ) COMBI am neztem tobb helyen, akit erdekelnek linkek szoljanak Itt van a kezemben a szatuna 2009-es katalógusa. Van benne első, hátsó ajtóra való, 3, 4, 5 ajtós, caravanra való. Szóval lefedi a teljes palettát. Csak külön -külön kell megvenni az elsőt, és a hátsót. Nekem az van, és ismerem a forgalmazót is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Itt van a kezemben a szatuna 2009-es katalógusa. Van benne első, hátsó ajtóra való, 3, 4, 5 ajtós, caravanra való. Szóval lefedi a teljes palettát. Csak külön -külön kell megvenni az elsőt, és a hátsót. Nekem az van, és ismerem a forgalmazót is. :lol: Mennyi sedanra a két hátsó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 ilyenkor? felhivni oket? :lol: Heko tipusu, ( remelem leirhatom ) a szatuna egy picivel dragabb, es naluk csak ket darabos van OPEL ASTRA F 5d 1992r.-1998r. OPEL ASTRA I F / CLASSIC 4d 1992r.-2002r. ( 4 db-os készlet ) sedan OPEL ASTRA I "F" 5D 1992 - 2002R ( 4 db-os készlet ) COMBI am neztem tobb helyen, akit erdekelnek linkek szoljanak Nem akarlak ijesztegetni, de nekem anno az Opeléknél vett Heko márkával csak a bajom volt...aztán nyáron Káptalanfüreden voltunk nyaralni, onnan átruccantam Fűzfőre és a Szatunások sec perc felrakták és azóta is remekül szuperál. Igaz csak az első 2 ablakra, de tudnak adni minden ablakra is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Mennyi sedanra a két hátsó? :lol: Árat nem tudok mondani, de elküldöm a számát, ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Mennyi sedanra a két hátsó? :lol: tegnap megrendeltem a sedanra valo 4db.-ost, ha az enyemre nem tom felrakni akkor is lesz ket hatsom folosbe... aztan megbeszljuk az arat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 tegnap megrendeltem a sedanra valo 4db.-ost, ha az enyemre nem tom felrakni akkor is lesz ket hatsom folosbe... aztan megbeszljuk az arat.... Okés! Most egy pötyet elvesztettem a fonalat....Ha nem tudod felrakni, akkor eladod, hogy hátha én feltudom? Ha már alapból van két hátsó, miért vettél 4 db-ost? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Okés! Most egy pötyet elvesztettem a fonalat....Ha nem tudod felrakni, akkor eladod, hogy hátha én feltudom? Ha már alapból van két hátsó, miért vettél 4 db-ost? mar en se ertem... :lol: alapbol van ket hatso? ez a resze nem stim... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 mar en se ertem... :lol: alapbol van ket hatso? ez a resze nem stim... Gondolom sedanod van.....Azt írtad, hogy ha a tiédre nem tudod felrakni.....akkor lesz két hátsó felesbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Gondolom sedanod van.....Azt írtad, hogy ha a tiédre nem tudod felrakni.....akkor lesz két hátsó felesbe hatchback-em van... de egy probat meg er, hogy fel tom e rakni a hatso ablakokra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 hatchback-em van... de egy probat meg er, hogy fel tom e rakni a hatso ablakokra. Értem....és ha nem tudod feltenni, akkor lesz két hátsó :lol: Oké! Összeállt a kép :lol: Amúgy fel fogod tudni tenni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Értem....és ha nem tudod feltenni, akkor lesz két hátsó :lol: Oké! Összeállt a kép :lol: Amúgy fel fogod tudni tenni..... remelem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Sziasztok! Néhány nap múlva lejár a műszaki vizsga az autómon, és van egy bazi nagy repedés az első szélvédőn. Azt szeretném kérdezni, hogy jó e bele régebbi évjáratú astrából bontott szélvédő, esetleg GSI-é? Esetleg ha valamelyikőtöknek van és nem lakik túl messze mondjon egy jó árat és vevő vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Sziasztok! Néhány nap múlva lejár a műszaki vizsga az autómon, és van egy bazi nagy repedés az első szélvédőn. Azt szeretném kérdezni, hogy jó e bele régebbi évjáratú astrából bontott szélvédő, esetleg GSI-é? Esetleg ha valamelyikőtöknek van és nem lakik túl messze mondjon egy jó árat és vevő vagyok! Az első szélvédők - tudtommal - teljesen függetlenek a karosszériaváltozattól és az évjárattól, teljesen egyformák. Különbség a színezett/sima változat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Úgy gondoltam lecserélem a már szinte csak szigetelőszalag által tartott agyongyötört tükreimet... S ha már csere, akkor legyen elektromos, és fűthető... találtam is egy helyen (http://www.alkatresz.eu) de itt is van 2 féle (kép ugyanaz, csak a száma nem: 1.:325-0007 2.:MOP111-R) szerintetek az ilyen jó lenne? 6282 Ft/db. Igaz utángyártott, de bontóban is 5000 ft/db, és ez mégiscsak új :lol: (nekem a fűthetőség lenne a lényeg :( ... 1x beállítom, és kész, nem szoktam bajlódni vele :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Úgy gondoltam lecserélem a már szinte csak szigetelőszalag által tartott agyongyötört tükreimet... S ha már csere, akkor legyen elektromos, és fűthető... találtam is egy helyen (http://www.alkatresz.eu) de itt is van 2 féle (kép ugyanaz, csak a száma nem: 1.:325-0007 2.:MOP111-R) szerintetek az ilyen jó lenne? 6282 Ft/db. Igaz utángyártott, de bontóban is 5000 ft/db, és ez mégiscsak új :lol: (nekem a fűthetőség lenne a lényeg :( ... 1x beállítom, és kész, nem szoktam bajlódni vele :lol: ) Teljesen jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts