invictus Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Akkor a gumiból ki kell csúsznia a régi antennának befelé? Nem kicsúszni, hanem kicsit erősebben kell kihúzni és kicuppan belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Nem kicsúszni, hanem kicsit erősebben kell kihúzni és kicuppan belőle. Köszönöm, megpróbálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti16 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Hali! Az ablaktekerőt ,hogy tudom leszedni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Köszönöm, megpróbálom. szilikonspray megkönnyíti a dolgot :lol: Hali! Az ablaktekerőt ,hogy tudom leszedni?? GYIK ban le van írva töviről hegyére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Hali! Az ablaktekerőt ,hogy tudom leszedni?? Kárpitot benyomod, egy kapmósra hajlított dróttal, vagy valami hasonló eszközzel benyúlsz mögé, és egy Omega-rugót kihúzol vele. Az tartja fönt. GyIK-ban képekkel illusztrálva is megtalálod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Hali! Az ablaktekerőt ,hogy tudom leszedni?? egy kis segítség :lol: meg ez is (ha van otthol kéznél egy bicikliküllő, akkor annál nagyobb segítség nem is kell :lol: , vagy hajlíthatsz drótot is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Beszereltem az antennát! Benne volt a gyári csatlakozó, rádugtam, és működik, viszont kitolásnál és behúzás végén két kattanás hallható. Ez valami mechanikus kapcsoló, ami mexakítja az áramot hogy a motor ne kapjon folyamatosan áramot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Beszereltem az antennát! Benne volt a gyári csatlakozó, rádugtam, és működik, viszont kitolásnál és behúzás végén két kattanás hallható. Ez valami mechanikus kapcsoló, ami mexakítja az áramot hogy a motor ne kapjon folyamatosan áramot? el tudom képzelni hogy a végállását valami mechanikus cucc jelzi neki, hogy meg kéne állni, és annak lehet ilyen hangja. (legalábbis utoljára amikor villanyantennás autóban ültem abban ilyen volt) Az astráét passzolom, nekem tetőantennám van, és azt nem húzom be :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Beszereltem az antennát! Benne volt a gyári csatlakozó, rádugtam, és működik, viszont kitolásnál és behúzás végén két kattanás hallható. Ez valami mechanikus kapcsoló, ami mexakítja az áramot hogy a motor ne kapjon folyamatosan áramot? az en antennam el van sullyetve a karosszeriaban, a helye meg egy "H" matricaval le van ragasztva... van egy masik amivel kiszeretnem cserelni, aminek meg rovid a vezeteke. lehet vhol toldani? Vagy milyen csatlakzot irtal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 az en antennam el van sullyetve a karosszeriaban, a helye meg egy "H" matricaval le van ragasztva... van egy masik amivel kiszeretnem cserelni, aminek meg rovid a vezeteke. lehet vhol toldani? Vagy milyen csatlakzot irtal? Az elektromos antenna táp-csatlakozójára gondolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 az en antennam el van sullyetve a karosszeriaban, a helye meg egy "H" matricaval le van ragasztva... van egy masik amivel kiszeretnem cserelni, aminek meg rovid a vezeteke. lehet vhol toldani? Vagy milyen csatlakzot irtal? Nekem egy 98-as 5ajtós ferdehátúm van, ennek a gyári antennája a bal hátsó sárvédője alatt van az antenna, amit a csomagtartóban lévő műanyag burkolatok levételével lehet cserélni. Nekem egész addig jött le egy vezeték gyárilag, mert a kábelkötegből ágazott ki, és csak annyit kellett tennem hogy ezt a csatit bedugtam az elektromos antenna csatlakozójába, és megy mint az óra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Az elektromos antenna táp-csatlakozójára gondolt. Ha en is antennat cserelek valamikor akkor a kabelt nem kell vegig huznom ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Nekem egy 98-as 5ajtós ferdehátúm van, ennek a gyári antennája a bal hátsó sárvédője alatt van az antenna, amit a csomagtartóban lévő műanyag burkolatok levételével lehet cserélni. Nekem egész addig jött le egy vezeték gyárilag, mert a kábelkötegből ágazott ki, és csak annyit kellett tennem hogy ezt a csatit bedugtam az elektromos antenna csatlakozójába, és megy mint az óra! a tap az oke... de az coax hogy van, asszem az van benn.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Ha en is antennat cserelek valamikor akkor a kabelt nem kell vegig huznom ugye? Ha gyárilag benne van a tápcsatlakozód akkor nem kell egyebet tenned mint össze dugod az antennáéval! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 a tap az oke... de az coax hogy van, asszem az van benn.. Nekem az antenna kábel is ugyanaz volt a sima kihúzóson. Csak le kellett tekernem a régiről és rátekerni az elektromosra mert ugye menetes csatlakozású volt mind a kettő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Ha en is antennat cserelek valamikor akkor a kabelt nem kell vegig huznom ugye? A gyári antennakábelt tartsd meg ha nincs gond vele. Én kicseréltem a teljes antenna kábelt, húztam be újat, bekötöttem és gyárilag sz.r :lol: Ha lesz időm akkor visszakötöm az eredetit. :lol: Az elektromos antennához a táp, meg vagy szerencséd van, és már ott van a csatlakozó gyárilag, vagy nincs szerencséd, és akkor húzhatod be te. Ezt akkor látod meg amikor lebontod, és meglátod hogy nem látod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 A gyári antennakábelt tartsd meg ha nincs gond vele. Én kicseréltem a teljes antenna kábelt, húztam be újat, bekötöttem és gyárilag sz.r :lol: Ha lesz időm akkor visszakötöm az eredetit. :lol: Az elektromos antennához a táp, meg vagy szerencséd van, és már ott van a csatlakozó gyárilag, vagy nincs szerencséd, és akkor húzhatod be te. Ezt akkor látod meg amikor lebontod, és meglátod hogy nem látod. ezt jól megaszondtad :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 ezt jól megaszondtad :lol: :lol: miért? nem érted hogy érted hogy nem érted hogy mit nem értesz az értenivalóból? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Szerintetek a Sedan-nak es a Hatchback-nek ugyan akkora a hatso ajtoja? Legterelot keresek, es van 4db-os is, de sedan-ra, meg caravan-ra :lol: megmerjem venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Szerintetek a Sedan-nak es a Hatchback-nek ugyan akkora a hatso ajtoja? Legterelot keresek, es van 4db-os is, de sedan-ra, meg caravan-ra :( megmerjem venni? Az ablaka szerintem egyforma, de a biztos az ha megméred :lol: ácsi... most a légterelő alatt vasalódeszkára gondolsz, vagy az ablakokra való kis sötétített terelőkre? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Az ablaka szerintem egyforma, de a biztos az ha megméred :lol: ácsi... most a légterelő alatt vasalódeszkára gondolsz, vagy az ablakokra való kis sötétített terelőkre? :lol: utobbi. lemernem, de nics a kozelben se coaravan se sedan :( max az enyemhez tok meretet mondani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Szerintetek a Sedan-nak es a Hatchback-nek ugyan akkora a hatso ajtoja? Legterelot keresek, es van 4db-os is, de sedan-ra, meg caravan-ra :lol: megmerjem venni? A Caraváné tuti más méret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 OPEL ASTRA F 4 ajtós 1992 -2002 4 db-os sedan OPEL ASTRA F 4 ajtós / 5 ajtós 1992 -2002 OPEL ASTRA F 5 ajtós 1992 + 2002 4 db-os combi ez avalasztek Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 utobbi. lemernem, de nics a kozelben se coaravan se sedan :lol: max az enyemhez tok meretet mondani Ha vársz holnapig akkor a caravant lemérem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 utobbi. lemernem, de nics a kozelben se coaravan se sedan :lol: max az enyemhez tok meretet mondani Gurulj el egy teszkóparkolóba, és válassz :( (csak aztán siess, mert egyszerűbb sietni mint megmagyarázni :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts