Tiv. Elküldve Február1, 2010 Elküldve Február1, 2010 Napot! F Caravanban meg lehet cserélni a vezetőoldali és az anyósoldali ülések háttámláját? Vagy netán a komplett ülést? Eléggé szét van ülve és hozzá képest az anyósoldali gyári állapot :rolleyes: Igen.
m_petya Elküldve Február1, 2010 Elküldve Február1, 2010 Igen. Le is tudnád irni? Mert eléggé hüvös van kint és nem szeretnék fél napot szorakozni a kitalálással. Csak a háttámlákat tudom felcserélni vagy a sinről le is tudom szedni a komplett ülést?
Tiv. Elküldve Február1, 2010 Elküldve Február1, 2010 Le is tudnád irni? Mert eléggé hüvös van kint és nem szeretnék fél napot szorakozni a kitalálással. Csak a háttámlákat tudom felcserélni vagy a sinről le is tudom szedni a komplett ülést? Nem tiz perces buli. De szerintem megoldható a kocsiban. Én kiszerelve szedtem szét pár éve, nem emlékszem a részletekre.
m_petya Elküldve Február1, 2010 Elküldve Február1, 2010 Nem tiz perces buli. De szerintem megoldható a kocsiban. Én kiszerelve szedtem szét pár éve, nem emlékszem a részletekre. Hát akkor várunk egy melegebb napot :rolleyes: Mellesleg az övfeszitőnek mi a bánat funkciója van? Valahogy nem világos..
Tiv. Elküldve Február1, 2010 Elküldve Február1, 2010 Hát akkor várunk egy melegebb napot :D Mellesleg az övfeszitőnek mi a bánat funkciója van? Valahogy nem világos.. Csattanásnál, egy rugó előfesziti az övet, hogy ne törje össze a bordáidat. :rolleyes:
Reeckatee Elküldve Február1, 2010 Elküldve Február1, 2010 Csattanásnál, egy rugó előfesziti az övet, hogy ne törje össze a bordáidat. :D Akarod mondani nem nekifutásból töri össze. :rolleyes:
m_petya Elküldve Február1, 2010 Elküldve Február1, 2010 Csattanásnál, egy rugó előfesziti az övet, hogy ne törje össze a bordáidat. :rolleyes: Aham. Ülések kiszerelésénél meg ki kell biztositani a kis piros akármivel ugye?
m_petya Elküldve Február1, 2010 Elküldve Február1, 2010 Akarod mondani nem nekifutásból töri össze. :rolleyes: Most mondjam azt hogy : Te marha állat? :D
Tiv. Elküldve Február1, 2010 Elküldve Február1, 2010 Aham. Ülések kiszerelésénél meg ki kell biztositani a kis piros akármivel ugye? Pontosan.
m_petya Elküldve Február1, 2010 Elküldve Február1, 2010 Pontosan. Juteszembe, mivan akkor ha netán sikerül véletlenül eldurrantani a patront? szerk.: még életembe nem szedtem ki övfeszitős ülést :rolleyes:
Tiv. Elküldve Február1, 2010 Elküldve Február1, 2010 Juteszembe, mivan akkor ha netán sikerül véletlenül eldurrantani a patront? Séta a bontóba egy másikér. :rolleyes:
m_petya Elküldve Február1, 2010 Elküldve Február1, 2010 Séta a bontóba egy másikér. :rolleyes: Gondolom anélkül is használható a kocsi ideig oráig nem?
Reeckatee Elküldve Február1, 2010 Elküldve Február1, 2010 Juteszembe, mivan akkor ha netán sikerül véletlenül eldurrantani a patront? szerk.: még életembe nem szedtem ki övfeszitős ülést Odacsípi az öv a nyakad és szörnyethalsz. :rolleyes: El lehet durrantani de kár érte...élesben majd nem lessz. Akkor ne fogj neki egyedül.
m_petya Elküldve Február1, 2010 Elküldve Február1, 2010 Odacsípi az öv a nyakad és szörnyethalsz. :rolleyes: El lehet durrantani de kár érte...élesben majd nem lessz. Akkor ne fogj neki egyedül. Mivel itt a környéken nincs senki sem aki vágná a témát. Mástnem vagy sikeresen eldurrantom, vagy meguszom és öröm és bódottág
Tiv. Elküldve Február1, 2010 Elküldve Február1, 2010 Mivel itt a környéken nincs senki sem aki vágná a témát. Mástnem vagy sikeresen eldurrantom, vagy meguszom és öröm és bódottág Tedd be azokat a piros bizbaszokat, és nem lesz pukk.
Tompecs Elküldve Február1, 2010 Elküldve Február1, 2010 Hát akkor várunk egy melegebb napot :rolleyes: Mellesleg az övfeszitőnek mi a bánat funkciója van? Valahogy nem világos.. Szia! Az övfeszítő patron akkor lép működébe mikor a légzsák is nyílik és az a feladata, hogy miután az automata megfogta az előre lendülő testedet, akkor visszahúzzon az ülésbe, így nem csap akkorát az orrodra a légzsák és később éri el a mejjedet a kormány is. Rugós csillapításos feladata nincs (szerintem) legalábbis eddigi ismereteim alapján nincs!
daykiller Elküldve Február1, 2010 Elküldve Február1, 2010 Szia! Az övfeszítő patron akkor lép működébe mikor a légzsák is nyílik és az a feladata, hogy miután az automata megfogta az előre lendülő testedet, akkor visszahúzzon az ülésbe, így nem csap akkorát az orrodra a légzsák és később éri el a mejjedet a kormány is. Rugós csillapításos feladata nincs (szerintem) legalábbis eddigi ismereteim alapján nincs! És akinek nincs a kocsijában légzsák? :rolleyes: Az öv független a légzsáktól, nekem is és Invictusnak is elszólt már. :D
invictus Elküldve Február1, 2010 Elküldve Február1, 2010 És akinek nincs a kocsijában légzsák? :D Az öv független a légzsáktól, nekem is és Invictusnak is elszólt már. :P Pedig én csak alig piszkáltam. :rolleyes:
m_petya Elküldve Február1, 2010 Elküldve Február1, 2010 Pedig én csak alig piszkáltam. :rolleyes: Biztosito nélkül vetted ki?
invictus Elküldve Február1, 2010 Elküldve Február1, 2010 Biztosito nélkül vetted ki? Igazából nem nyúltam hozzá, a vezetőülés mögötti szőnyeggel babráltam és mikor beültem előre, észrevettem, hogy eldurrant.
m_petya Elküldve Február1, 2010 Elküldve Február1, 2010 Igazából nem nyúltam hozzá, a vezetőülés mögötti szőnyeggel babráltam és mikor beültem előre, észrevettem, hogy eldurrant. Elégggé hangos volt? vagy miből vetteed észre?
invictus Elküldve Február1, 2010 Elküldve Február1, 2010 Elégggé hangos volt? vagy miből vetteed észre? Nem vettem észre. Ugye a kocsi csáposon volt 2 napon keresztül, néha belenyúlkáltam...stb, de mondom, csak ott matattam, és mikor leengedtem, és ültem bele, akkor vettem észre, hogy az övcsat házából, amibe belenyomod a csatot, kijött egy sárga nyelv. Semmi több. Az esetleg nem lehet hogy mikor meg lett hegesztve az alja akkor amiatt durrant el? Mondjuk a hő miatt? Mert pont az első ülés alatt a parton mögött lett hegesztve.
m_petya Elküldve Február1, 2010 Elküldve Február1, 2010 Nem vettem észre. Ugye a kocsi csáposon volt 2 napon keresztül, néha belenyúlkáltam...stb, de mondom, csak ott matattam, és mikor leengedtem, és ültem bele, akkor vettem észre, hogy az övcsat házából, amibe belenyomod a csatot, kijött egy sárga nyelv. Semmi több. Az esetleg nem lehet hogy mikor meg lett hegesztve az alja akkor amiatt durrant el? Mondjuk a hő miatt? Mert pont az első ülés alatt a parton mögött lett hegesztve. Láng? vagy CO2?
Recommended Posts