egyhapsi Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Lenne egy kérdésem :rolleyes: A lökáritómba be akarok épiteni 1-pár ködfényszórót, de a lökősbe nincs kivágva a helye. Mivel vágjam ki a ködfényszórónak a helyét? Dekopir fűrésszel, vagy valami finomabb fűrésszel? Tipp? Valamilyen nagyobb teljesítményű lézerrel próbálkozz. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Ahogy a képeken látszik, körbefurkáltam, aztán tapétavágóval ki, aztán reszelő, csiszpapír....ami jobban tetszik...közben érdemes többször rápbóbálni a lámpát, és akkor olyan szép passzentos lesz mint nekem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Valamilyen nagyobb teljesítményű lézerrel próbálkozz. :rolleyes: :D tegnap volt egy műsor, egy elég erős lézerről... acélban 3mmert vág 1mp alatt :P sztem ettől gyengébb iselég lesz oda :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 tegnap volt egy műsor, egy elég erős lézerről... acélban 3mmert vág 1mp alatt :P sztem ettől gyengébb iselég lesz oda :lol: :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuszó Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Köszönöm szépen, sajna nem áll rendelkezésemre lézeres vágó, még nagy, de kis teljesítményű sem, :D így megoldóm majd hagyománoyssan. De köszönöm a sok lehetőségeket amit irtatok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Lenne egy kérdésem :rolleyes: A lökáritómba be akarok épiteni 1-pár ködfényszórót, de a lökősbe nincs kivágva a helye. Mivel vágjam ki a ködfényszórónak a helyét? Dekopir fűrésszel, vagy valami finomabb fűrésszel? Tipp? Én pvc vágóval csináltam,mert a gyári lökös anyaga elég lágy, aztán a sarkokat ostorköszörűvel formáztam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe20 Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Üdv! A tetőkárpitom majdnem fele lóg! :rolleyes: van valami sufni, otthoni javaslat az orvoslásra? :D Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Üdv! A tetőkárpitom majdnem fele lóg! :rolleyes: van valami sufni, otthoni javaslat az orvoslásra? :D Köszi! Az egyéb csevegésben astra8 válaszolt rá, nézz át oda. :P 2024-es oldal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe20 Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Az egyéb csevegésben astra8 válaszolt rá, nézz át oda. :rolleyes: 2024-es oldal. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
radler Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Köszönöm! Hali! Szerintetek érdemes alvázvédőzni az autót, v fölösleges?( nincs vele gáz, csak kérdem ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Hali! Szerintetek érdemes alvázvédőzni az autót, v fölösleges?( nincs vele gáz, csak kérdem ) érdemes, de a lényeg az üregvédelem, peremek védelme, főként kerékjáratnál, mivel ott állandóan kapja a sarat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atiss Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Sziasztok! Szereztem gsi első hátsó lökösöket elég olcsón :rolleyes: ,bár az olcsósága lehet hogy abból adódik, hogy az elsőben nincs benne a merevítővas meg az oldalán belül a felfogatófülek!!:D Kérdésem az lenne felétek hogy az f-es astra első gyári lökhárítójából ha kiveszem a vasmerevítőt, akkor az jó lesz a gsi lököshöz? És ha elviszem ey műanyagoshoz a felfogatófülek miatt akkor szereznem kellene olyan felfogatófüleket amiket beleheggeszt-forraszt?vagy ő tud csinálni ilyet?esetleg honnan tudnék olyan füleket szerezni? Válaszotokat köszönöm!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Sziasztok! Olyan kérdés merült fel bennem, hogy a sárvédő elemen a díszcsík épségben leszedhető?Ha igen, akkor hogyan? Mert akkor nem fontos csak a régi széles díszcsikosat keresnem és igy bővül a kör. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atiss Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Nekem úgy jött le hogy kapott egy kis hőlégfúvást utána meg damillal lehúztam (mint mikor a kézművesek az agyagot leválasztják arról a forgó formáról) :rolleyes: rem érthető :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Nekem úgy jött le hogy kapott egy kis hőlégfúvást utána meg damillal lehúztam (mint mikor a kézművesek az agyagot leválasztják arról a forgó formáról) :rolleyes: rem érthető :D Igen, érthető..szóval ragasztva van a dolog :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 http://racing-bazar.hu/alkatresz/belter/as...t_4-fejtamlaval Ránézésre jól nézki...meg az ára is baráti volna...de tuti nem 5 ajtóshoz való, és tuti van valami hiba benne:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 http://racing-bazar.hu/alkatresz/belter/as...t_4-fejtamlaval Ránézésre jól nézki...meg az ára is baráti volna...de tuti nem 5 ajtóshoz való, és tuti van valami hiba benne:D Lehet, hogy jó 5 ajtóshoz, fel kell hívni. De nem adnék érte ennyit! Még akkor sem, ha plüss. A múltkor láttam egy ilyen szettet fehérben, de kagyló üléssel 20-ért. Az megérte volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Lehet, hogy jó 5 ajtóshoz, fel kell hívni. De nem adnék érte ennyit! Még akkor sem, ha plüss. A múltkor láttam egy ilyen szettet fehérben, de kagyló üléssel 20-ért. Az megérte volna... Jah hogy ez drágának számít...jólvan én nem tudom ám :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Jah hogy ez drágának számít...jólvan én nem tudom ám :rolleyes: Szeintem 15-öt adj érte, ha jó ferdehátúba, és kifogástalan minden kárpit (ülések+ajtó). Ja és, ha plüss. Ha sima akkor lemehetsz 10-ig. Én nem adnék érte többet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 http://racing-bazar.hu/alkatresz/belter/as...t_4-fejtamlaval Ránézésre jól nézki...meg az ára is baráti volna...de tuti nem 5 ajtóshoz való, és tuti van valami hiba benne:D nekem is ilyen volt a donorban, hamar át is raktam :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 http://racing-bazar.hu/alkatresz/belter/as...t_4-fejtamlaval Ránézésre jól nézki...meg az ára is baráti volna...de tuti nem 5 ajtóshoz való, és tuti van valami hiba benne:D 4 ajtós sedanba való! :rolleyes: És valóban sok érte a 20ezer. 3-15ezer között esetleg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 4 ajtós sedanba való! :rolleyes: És valóban sok érte a 20ezer. 3-15ezer között esetleg! Azért az ülések + kárpitok együtt....nem sok a 20. Én a régi nem plüssös, legfapadosabb mintás üléseim adtam el 12 ezerért az elsőt, 6-ért a hátsót és 7-ért a 4 kárpitot. Ez összesen 25. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 4 ajtós sedanba való! :P És valóban sok érte a 20ezer. 3-15ezer között esetleg! bontóba duplája lenne, azé annyira nem vészes az ár :rolleyes: általában azért jobb magánszemélytől venni, mert az meg akar hamarabb szabadulni a cucctól, és pénzt akar látni belőlle :D ezért is adja sokuk ár alatt a cuccát :D és ez nekünk milyen jóóó :D :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Azért az ülések + kárpitok együtt....nem sok a 20. Én a régi nem plüssös, legfapadosabb mintás üléseim adtam el 12 ezerért az elsőt, 6-ért a hátsót és 7-ért a 4 kárpitot. Ez összesen 25. Akkor neked szerencséd volt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Akkor neked szerencséd volt :rolleyes: Bizony lehet találni balekot aki kipenget 25 darab ezrest. De a kollégám GSI üléseket vett kárpittal együtt 19-ért. 20-ért volt hirdetve, és még le piszkoskodott egy ezrest :D Ahogy astrásgyerek is mondta, ha meg akar szabadulni a cucctól, akkor engednie kell! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts