Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Lenne egy kérdésem :rolleyes:

A lökáritómba be akarok épiteni 1-pár ködfényszórót, de a lökősbe nincs kivágva a helye.

Mivel vágjam ki a ködfényszórónak a helyét?

Dekopir fűrésszel, vagy valami finomabb fűrésszel?

Tipp?

Valamilyen nagyobb teljesítményű lézerrel próbálkozz. :D :P

Megosztás:

Lenne egy kérdésem :rolleyes:

A lökáritómba be akarok épiteni 1-pár ködfényszórót, de a lökősbe nincs kivágva a helye.

Mivel vágjam ki a ködfényszórónak a helyét?

Dekopir fűrésszel, vagy valami finomabb fűrésszel?

Tipp?

Én pvc vágóval csináltam,mert a gyári lökös anyaga elég lágy, aztán a sarkokat ostorköszörűvel formáztam! :D

Megosztás:

Sziasztok! Szereztem gsi első hátsó lökösöket elég olcsón :rolleyes: ,bár az olcsósága lehet hogy abból adódik, hogy az elsőben nincs benne a merevítővas meg az oldalán belül a felfogatófülek!!:D Kérdésem az lenne felétek hogy az f-es astra első gyári lökhárítójából ha kiveszem a vasmerevítőt, akkor az jó lesz a gsi lököshöz? És ha elviszem ey műanyagoshoz a felfogatófülek miatt akkor szereznem kellene olyan felfogatófüleket amiket beleheggeszt-forraszt?vagy ő tud csinálni ilyet?esetleg honnan tudnék olyan füleket szerezni?

Válaszotokat köszönöm!!

Megosztás:

http://racing-bazar.hu/alkatresz/belter/as...t_4-fejtamlaval

Ránézésre jól nézki...meg az ára is baráti volna...de tuti nem 5 ajtóshoz való, és tuti van valami hiba benne:D

Lehet, hogy jó 5 ajtóshoz, fel kell hívni.

De nem adnék érte ennyit! Még akkor sem, ha plüss.

A múltkor láttam egy ilyen szettet fehérben, de kagyló üléssel 20-ért. Az megérte volna...

Megosztás:

Lehet, hogy jó 5 ajtóshoz, fel kell hívni.

De nem adnék érte ennyit! Még akkor sem, ha plüss.

A múltkor láttam egy ilyen szettet fehérben, de kagyló üléssel 20-ért. Az megérte volna...

Jah hogy ez drágának számít...jólvan én nem tudom ám :rolleyes:

Megosztás:

4 ajtós sedanba való! :rolleyes: És valóban sok érte a 20ezer. 3-15ezer között esetleg!

Azért az ülések + kárpitok együtt....nem sok a 20. Én a régi nem plüssös, legfapadosabb mintás üléseim adtam el 12 ezerért az elsőt, 6-ért a hátsót és 7-ért a 4 kárpitot. Ez összesen 25.

Megosztás:

4 ajtós sedanba való! :P És valóban sok érte a 20ezer. 3-15ezer között esetleg!

bontóba duplája lenne, azé annyira nem vészes az ár :rolleyes:

általában azért jobb magánszemélytől venni, mert az meg akar hamarabb szabadulni a cucctól, és pénzt akar látni belőlle :D ezért is adja sokuk ár alatt a cuccát :D

és ez nekünk milyen jóóó :D :P :lol:

Megosztás:

Akkor neked szerencséd volt :rolleyes:

Bizony lehet találni balekot aki kipenget 25 darab ezrest. De a kollégám GSI üléseket vett kárpittal együtt 19-ért. 20-ért volt hirdetve, és még le piszkoskodott egy ezrest :D Ahogy astrásgyerek is mondta, ha meg akar szabadulni a cucctól, akkor engednie kell!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.