Imike20 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Majd ha egyszer nem esik az eső és lesz kedvem/időm szétbombázni a kocsi teljes belsejét, szétszedem az ablakot és megnézem mi a baja. Még jó hogy nem raktam rá az elekromos motort, az most ######án elázott volna. :lol: Miért nem próbálod meg ha nincs kint minusz valakit megkérsz öntsön vízet rá vagy akár mosóba lemenni? Én így deritettem ki hol ázik a be a csomitérajtó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Nekem is volt egy kicsi rozsda, az első ajtók alsó élénél, ahol a küszöbhöz csukódik. Én fogtam a flexet, laminált koronggal addig csiszoltam, míg teljesen rozsdamentes lett, lekentem rozsdagátlós alapozóval két rétegben, aztán fényező ráment a színnel, én meg még egy réteg lakkal. Nem olyan nagy a hiba! Mellékeltem egy képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Nem olyan nagy a hiba! Mellékeltem egy képet. http://kepfeltoltes.hu/100111/DSC01625_www...ltoltes.hu_.jpg Nekem is pont így nézett ki, az alatt a műanyag csík alatt volt rozsdás. Azt levágtam, flexbe laminált korong, és addig csiszoltam, míg fémtiszta lett teljesen. Aztán két réteg korróziógátló alapozó, aztán szín, aztán lakk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Sziasztok Mivel egy taxis kicsit fénysérültté tette a bal első sárvédőmet, ki kell cseréltessem. Nem akarok utólag bosszankodni, ugye a az első sárvédő ugyanolyan volt 91-től egészen az indexlyuk megjelenéséig? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Sziasztok Mivel egy taxis kicsit fénysérültté tette a bal első sárvédőmet, ki kell cseréltessem. Nem akarok utólag bosszankodni, ugye a az első sárvédő ugyanolyan volt 91-től egészen az indexlyuk megjelenéséig? Igen. De akkor is csak az a lyuk volt a változás. De jobb ha bontottat veszel, egy hibátlant. Mert az tuti mindenhol passzol. Az utángyártottal nagyot lehet szívni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Igen. De akkor is csak az a lyuk volt a változás. De jobb ha bontottat veszel, egy hibátlant. Mert az tuti mindenhol passzol. Az utángyártottal nagyot lehet szívni. Igen, ezt én is így hallottam. Ezért is kérdeztem rá, hogy ugyanolyanok voltak-e az elemek a régebbi évjáratoknál. Elvileg sikerült találjak egy tökéletes darabot, és ha mégse passzolna, nyugodtan visszavihetem és a fejéhez vághatom. Mellesleg szerencsém volt Prágában a taxissal, némi lelki masszázs után egész szép pénzt fizetett a mutatványért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Igen, ezt én is így hallottam. Ezért is kérdeztem rá, hogy ugyanolyanok voltak-e az elemek a régebbi évjáratoknál. Elvileg sikerült találjak egy tökéletes darabot, és ha mégse passzolna, nyugodtan visszavihetem és a fejéhez vághatom. Nyugodtan visszaviheted, de a fejéhez azért ne vágd, vagy pedig csak az után, miután kicserélte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a Caravanokban van gyárilag hátsó dobbetét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a Caravanokban van gyárilag hátsó dobbetét? Tudtommal nincs (de párezerért pótolható) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a Caravanokban van gyárilag hátsó dobbetét? Nekem van a csacsin :lol: de nem gyári. (miben is különbözik a caraván, és a nem caraván hátsó dobbetét műanyagja?) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Nekem van a csacsin. :lol: (miben is különbözik a caraván, és a nem caraván hátsó dobbetét műanyagja?) :P őő... nemtom. :lol: De valami más benne, mert külön árulják. :lol: Ahogy elképzelem hogy belenézek a hátsó ívbe... ott van a tank pl. A csapottseggűeknek az a hátsó ülés alatt van. Lehet hogy az is beleszól? (csak 1 ötlet vót :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Nyugodtan visszaviheted, de a fejéhez azért ne vágd, vagy pedig csak az után, miután kicserélte :lol: Kösz a tanácsot, látod ez eszembe se jutott, majd figyelek a sorrendre :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Tudtommal nincs (de párezerért pótolható) :lol: Esetleg tudod, hogy hol lehet kapni? Illetve, hogyan vagyis hova kell felfogatni? Jah és mivel? (patenttal? , de van otthon szuper önmetszőcsavarom is :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
demars Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Hello Mindenkinek! Egy kérdés: ha alvázvédőzik a kocsit, a fekete festék ugye nem kerül rá a kipufogó rendszerre, hanem csak mögé fújják... ( ha jól tudom ), van valamiféle speciális hőálló festék, amivel a kipufogó rendszert le lehet festeni? ( mikor zöldkártyára vittem a gépet, a műhelybe bekukkantottam, s ott egy szerelő festegette a rendszert egy peugeot307 en s mondta a tulajnak, hogy az a cucc amivel lefesti az kimondottam kipufogóra való...) Érdemes kezelni a rendszert valamivel? Üdv: demars Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Hello Mindenkinek! Egy kérdés: ha alvázvédőzik a kocsit, a fekete festék ugye nem kerül rá a kipufogó rendszerre, hanem csak mögé fújják... ( ha jól tudom ), van valamiféle speciális hőálló festék, amivel a kipufogó rendszert le lehet festeni? ( mikor zöldkártyára vittem a gépet, a műhelybe bekukkantottam, s ott egy szerelő festegette a rendszert egy peugeot307 en s mondta a tulajnak, hogy az a cucc amivel lefesti az kimondottam kipufogóra való...) Érdemes kezelni a rendszert valamivel? Üdv: demars Sztem nem érdemes festegetni mert általában úgy is belülről rohad kifele. Értelme tényleg csak ilyenkor lehet ha műszakira viszed, hogy ne nézzenek csúnyán ill. kritikusabban a kocsira a kicsit rozsdás dob miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Nekem van a csacsin :lol: de nem gyári. (miben is különbözik a caraván, és a nem caraván hátsó dobbetét műanyagja?) :lol: Nem különbözik semmiben. Itt megtalálod Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a Caravanokban van gyárilag hátsó dobbetét? Egyikben sincs...ezért rohadnak. Utólag rendelhető bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Nem különbözik semmiben. ....Itt megtalálod... És ez úgy néz ki a valóságban mint a képen ? Csak mert én vettem Klokkerholm gyártmányút, de az nem így néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 És ez úgy néz ki a valóságban mint a képen ? Csak mert én vettem Klokkerholm gyártmányút, de az nem így néz ki. Igen, ilyen Több itteni autóban is ilyen van. Pl. Karcsiéban is. 5 ajtósban, és van caravanban is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Igen, ilyen Több itteni autóban is ilyen van. Pl. Karcsiéban is. 5 ajtósban, és van caravanban is. Nekem is ilyen van, de az et37-es kerék beleér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Igen, ilyen Több itteni autóban is ilyen van. Pl. Karcsiéban is. 5 ajtósban, és van caravanban is. De én úgy láttam hogy a linkelt képen a lengéscsillapító ki van vágva. Az enyémben amit vettem abban meg nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 De én úgy láttam hogy a linkelt képen a lengéscsillapító ki van vágva. Az enyémben amit vettem abban meg nincs. Csak az elsőnél van kivágva. A hátsó dobbetéteknél nincs ilyen kivágás. (én is linkben szereplő cégtől vettem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Csak az elsőnél van kivágva. A hátsó dobbetéteknél nincs ilyen kivágás. (én is linkben szereplő cégtől vettem) Aha. Akkor a linken nem a hátsó szerepel. Most már értem akkor. Nekem elöl benne volt, csak hátul nem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Csak az elsőnél van kivágva. A hátsó dobbetéteknél nincs ilyen kivágás. (én is linkben szereplő cégtől vettem) Mennyi volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Mennyi volt? Ha jól emlékszem kb 5eft körül volt egy pár egy éve (igaz én csak egyet vettem a más gyártmányú tönkrement helyére). Ja, és felhozták ingyé pestre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts