zbandi Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Köszönöm, ez sokat segített! András Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Mibe fájhat a rugótányérok cseréje és ezáltal a 2 centis ültetés megszüntetése ? Csináltatott már valaki ilyet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Mibe fájhat a rugótányérok cseréje és ezáltal a 2 centis ültetés megszüntetése ? Csináltatott már valaki ilyet ? alkatrészeket nézve eléggé sok :S anyagár 20 felett van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 alkatrészeket nézve eléggé sok :S anyagár 20 felett van :rolleyes: Mi van ott anyagár ? Csak az új rugótányérok nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Mi van ott anyagár ? Csak az új rugótányérok nem ? De. 8-9 körül van darabja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Amatör! Én letörtem a rugókból egy menetet.: http://kep.ivpicture.hu/263234.jpg :blink: És is lekaptam egy mentet belőle :lol: de csak az egyik oldalról, és szépen feltekeredett a rugóra úgyhogy le se esett, ott fityegett rajta :rolleyes: a mostani törjön le ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Mi van ott anyagár ? Csak az új rugótányérok nem ? De ha neked sem a rugótányér van rohadva, hanem a közdarab mint nekem, akkor nem kell cserélni, le kell venni, felheggeszteni rá valami távtartót, és mehet visza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 De ha neked sem a rugótányér van rohadva, hanem a közdarab mint nekem, akkor nem kell cserélni, le kell venni, felheggeszteni rá valami távtartót, és mehet visza. Ez az, hogy nem tudom. Alíg hozzáférhető, meg az a közdarab nem is látszik rendesen. Nincs képed róla ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Ez az, hogy nem tudom. Alíg hozzáférhető, meg az a közdarab nem is látszik rendesen. Nincs képed róla ? Egyet lapozz vissza! Ott mutatott képeket. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Egyet lapozz vissza! Ott mutatott képeket. :rolleyes: Néztem. De alíg kivehető, az enyémhez képest. Illetve, szerintem nekem hiányzik már az a közdarab, vagy mittudomén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Néztem. De alíg kivehető, az enyémhez képest. Illetve, szerintem nekem hiányzik már az a közdarab, vagy mittudomén. Pedig az egyik képen jól látszik a szétrohadt, eredeti közdarab amin keresztülszúrt egy csavarhúzót...aztán a másik hsz.-ban pedig már a hegesztett, javitott állapotában mutatja.. :rolleyes: Lehetséges, hogy a tiédben az a darabka amit ő átszúrt már összerogyott és azért nem találod a kocsidon illetve azért ült le, hm? Vagy, ne adj Isten, neked is a rugók törtek? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Pedig az egyik képen jól látszik a szétrohadt, eredeti közdarab amin keresztülszúrt egy csavarhúzót...aztán a másik hsz.-ban pedig már a hegesztett, javitott állapotában mutatja.. :rolleyes: Lehetséges, hogy a tiédben az a darabka amit ő átszúrt már összerogyott és azért nem találod a kocsidon illetve azért ült le, hm? Vagy, ne adj Isten, neked is a rugók törtek? :blink: Itt van még egy előtte kép, de ez is közelről van.: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Pedig az egyik képen jól látszik a szétrohadt, eredeti közdarab amin keresztülszúrt egy csavarhúzót...aztán a másik hsz.-ban pedig már a hegesztett, javitott állapotában mutatja.. :rolleyes: Lehetséges, hogy a tiédben az a darabka amit ő átszúrt már összerogyott és azért nem találod a kocsidon illetve azért ült le, hm? Vagy, ne adj Isten, neked is a rugók törtek? :blink: Akkor már értem.. Az egy csavarhúzó volt, ami látszik. Az enyém már összerogyott. :lol: A rugók nincsenek törve, nemrég föl volt emelve az autó, akkor szemrevételeztem a rugótányérokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
demars Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Sziasztok! Ha utólag szeretnék ködlámpát beszerelni a kocsiba cseréljem le az egész lökhárítót, vagy csak simán vágjam ki a lámpák helyét? Gyárilag az enyémben nincs és nem is volt ködlámpa, így a lökhárítón még a helyét sem találtam meg! Mit ajánlotok, hogyan fogjak hozzá? Üdv: demars Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Sziasztok! Ha utólag szeretnék ködlámpát beszerelni a kocsiba cseréljem le az egész lökhárítót, vagy csak simán vágjam ki a lámpák helyét? Gyárilag az enyémben nincs és nem is volt ködlámpa, így a lökhárítón még a helyét sem találtam meg! Mit ajánlotok, hogyan fogjak hozzá? Üdv: demars Én is sima lökösbe készítettem lukakat. Elmondani felesleges, jobb ha a képek beszélnek. :rolleyes: Itt megtalálsz mindent. KÖDÖS BEÉPTÉS Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 (edited) Sziasztok! Ha utólag szeretnék ködlámpát beszerelni a kocsiba cseréljem le az egész lökhárítót, vagy csak simán vágjam ki a lámpák helyét? Gyárilag az enyémben nincs és nem is volt ködlámpa, így a lökhárítón még a helyét sem találtam meg! Mit ajánlotok, hogyan fogjak hozzá? Üdv: demars A lökös belső oldalán szokott lenni könnyítés ahol ki kell vágni, de úgy tudom nagyobb mint a ködlámpa, valaki úgy járt hogy kivágta , és nagyobb lett a rés mint kellett volna. Vedd le, nézd meg, de lehet így is látszik, nem tudom, alá kell feküdni, vagy esetleg a motortér felől látszik. Na, elkéstem. :rolleyes: Módosítva Január2, 2010 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
demars Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Én is sima lökösbe készítettem lukakat. Elmondani felesleges, jobb ha a képek beszélnek. :rolleyes: Itt megtalálsz mindent. KÖDÖS BEÉPTÉS Jól sikerült, gratulálok! Műszakin nem szólnak érte, ha pl nem gyári ködlámpát teszek be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Jól sikerült, gratulálok! Műszakin nem szólnak érte, ha pl nem gyári ködlámpát teszek be? Nem hinném, csak legyen jól bekötve, azaz helyzetjelző mellé legyen csak kapcsolható...stb. Meg legyen jól beállítva. Kinézetre a gyári a nyerő. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Jól sikerült, gratulálok! Műszakin nem szólnak érte, ha pl nem gyári ködlámpát teszek be? nem de hakivágod, oda csak utángyári mehet be. le kell venni, nem tul nehéz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
demars Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 nem de hakivágod, oda csak utángyári mehet be. le kell venni, nem tul nehéz. Megnéztem közelebbről, valóban meg van a helye. Kicsit megerősödök anyagilag, s nekiesek a beépítésnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Első toronymerevítő: 1.kép 2.kép 3.kép 4.kép Hátsó toronymerevítő: 1.kép 2.kép Ezek számítanak valamit, vagy csak ha extrém használatnak van kitéve? :lol: vagy csak amolyan "tuning felszerelés" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Első toronymerevítő: 1.kép 2.kép 3.kép 4.kép Hátsó toronymerevítő: 1.kép 2.kép Ezek számítanak valamit, vagy csak ha extrém használatnak van kitéve? :lol: vagy csak amolyan "tuning felszerelés" jobban racsing közben érzed a hatását... a hátsót amint látod csak kkor érdemes betenni, ha nem kell a csomagtér :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Első toronymerevítő: 1.kép 2.kép 3.kép 4.kép Hátsó toronymerevítő: 1.kép 2.kép Ezek számítanak valamit, vagy csak ha extrém használatnak van kitéve? :lol: vagy csak amolyan "tuning felszerelés" Ha véletlen törik az autó, akkor nemcsak az egyik oldal mászik el hanem a másik is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 jobban racsing közben érzed a hatását... a hátsót amint látod csak kkor érdemes betenni, ha nem kell a csomagtér :P aha értem :lol: persze a hátsó az útban van... (mellesleg hátsó toronymerevítőről még nem is hallottam :lol: ) de az első az sem hasznos? stabilabban tartja a dolgokat nem? (nem nagyon értek ehhez, azért kérdem) amúgy ahogy nézem nem egy nagy variáció csinálni ilyet... így árulják: a hátsó 6.000, az első 7.000 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Ha véletlen törik az autó, akkor nemcsak az egyik oldal mászik el hanem a másik is. :lol: ha alut vesz akkor nem, csak sztem az nem merevít annyit... nekem jó vastag acél omp van. még egy kínai márka a mattig, irmscher, steinmetz mellé :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts