Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Néztem.

De alíg kivehető, az enyémhez képest.

Illetve, szerintem nekem hiányzik már az a közdarab, vagy mittudomén.

Pedig az egyik képen jól látszik a szétrohadt, eredeti közdarab amin keresztülszúrt egy csavarhúzót...aztán a másik hsz.-ban pedig már a hegesztett, javitott állapotában mutatja.. :rolleyes: Lehetséges, hogy a tiédben az a darabka amit ő átszúrt már összerogyott és azért nem találod a kocsidon illetve azért ült le, hm? Vagy, ne adj Isten, neked is a rugók törtek? :blink:

Megosztás:

Pedig az egyik képen jól látszik a szétrohadt, eredeti közdarab amin keresztülszúrt egy csavarhúzót...aztán a másik hsz.-ban pedig már a hegesztett, javitott állapotában mutatja.. :rolleyes: Lehetséges, hogy a tiédben az a darabka amit ő átszúrt már összerogyott és azért nem találod a kocsidon illetve azért ült le, hm? Vagy, ne adj Isten, neked is a rugók törtek? :blink:

Itt van még egy előtte kép, de ez is közelről van.:

264165.jpg

Megosztás:

Akkor már értem..

Az egy csavarhúzó volt, ami látszik.

Az enyém már összerogyott. :lol:

A rugók nincsenek törve, nemrég föl volt emelve az autó, akkor szemrevételeztem a rugótányérokat.

Megosztás:

Sziasztok!

Ha utólag szeretnék ködlámpát beszerelni a kocsiba cseréljem le az egész lökhárítót, vagy csak simán vágjam ki a lámpák helyét? Gyárilag az enyémben nincs és nem is volt ködlámpa, így a lökhárítón még a helyét sem találtam meg!

Mit ajánlotok, hogyan fogjak hozzá?

Üdv: demars

Megosztás:

Sziasztok!

Ha utólag szeretnék ködlámpát beszerelni a kocsiba cseréljem le az egész lökhárítót, vagy csak simán vágjam ki a lámpák helyét? Gyárilag az enyémben nincs és nem is volt ködlámpa, így a lökhárítón még a helyét sem találtam meg!

Én is sima lökösbe készítettem lukakat. Elmondani felesleges, jobb ha a képek beszélnek. :rolleyes: Itt megtalálsz mindent. KÖDÖS BEÉPTÉS

Megosztás:

Sziasztok!

A lökös belső oldalán szokott lenni könnyítés ahol ki kell vágni, de úgy tudom nagyobb mint a ködlámpa, valaki úgy járt hogy kivágta , és nagyobb lett a rés mint kellett volna. Vedd le, nézd meg, de lehet így is látszik, nem tudom, alá kell feküdni, vagy esetleg a motortér felől látszik.

Na, elkéstem. :rolleyes:

Módosítva : zotya975
Megosztás:

jobban racsing közben érzed a hatását...

a hátsót amint látod csak kkor érdemes betenni, ha nem kell a csomagtér :P

aha értem :lol:

persze a hátsó az útban van... (mellesleg hátsó toronymerevítőről még nem is hallottam :lol: )

de az első az sem hasznos? stabilabban tartja a dolgokat nem? (nem nagyon értek ehhez, azért kérdem)

amúgy ahogy nézem nem egy nagy variáció csinálni ilyet...

így árulják: a hátsó 6.000, az első 7.000

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.