Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

peremnél nem fér el, vagyis nekem nincs perem :huh:

jah :lol:

az komoly

egyik haverom is leflexelte....

nemtalálkoztam vele régen, hogy mi a helyzet azóta az ívével... nem porladt e még el neki :lol:

te is csak úgykivágtad, meg lekenegetted és cső???

vagy visszahajtottad?

Megosztás:

előtte szépen ki kell pucolni, és lekenni alvázvádővel

és egy lyukat kell neki furni, egy ponton, hogy rögzítsd.

unixnál most ennyi?

bardinál nincs kedvezményed?

4500re jött ki kéthte ahogy néztem 40% al

Aha. Akkor úgy lesz.

Nekem nincs de a szerelőknek lehet van... (Amúgy most a Bárdi webshop 3515öt ír darabra. De azt G Astrához írja)

Unixnál most 4326/darab.

Az 2595/darab a 40%ommal.

Tehát 5200 a kettő így.

Megosztás:

Aha. Akkor úgy lesz.

Nekem nincs de a szerelőknek lehet van... (Amúgy most a Bárdi webshop 3515öt ír darabra. De azt G Astrához írja)

Unixnál most 4326/darab.

Az 2595/darab a 40%ommal.

Tehát 5200 a kettő így.

én most néztem bardinál, de F re hozta, mivel egyenes a pereme.

nem is néztem egyébként, hogy F vagy G :huh:

Megosztás:

Nekem is van benne műanyag dob. Először aga autósboltból vettem, de az egyik oldalon szűk volt és megbapkolva beleért a gumi így ki si kopott így azt cseréltem. Cserét egy Veszprémi boltbol hozattam. Ingyen felhozták Csepelre. Ez utóbbi sokkal jobb minőségű, jobban passzol és elfér alatta a gumi ha megpakolva lóg a kocsi fara akkor is. Ez utóbbi 2500 volt /db.

Én csak amiatt aggódtam, hogy furni kell hozzá egy lyukat a kasztniba, de alaposan lekezeltem horganyspray és alvázvédővel így a furat ill. csavar környékén sincs rozsdásodásnak nyoma. A Tanknyíláshoz pedig így egy csepp sár és víz sem jut így esélye sincs ott roszdásodni. Szóval nagyon ajánlott!

Megosztás:

Nekem is van benne műanyag dob. Először aga autósboltból vettem, de az egyik oldalon szűk volt és megbapkolva beleért a gumi így ki si kopott így azt cseréltem. Cserét egy Veszprémi boltbol hozattam. Ingyen felhozták Csepelre. Ez utóbbi sokkal jobb minőségű, jobban passzol és elfér alatta a gumi ha megpakolva lóg a kocsi fara akkor is. Ez utóbbi 2500 volt /db.

Én csak amiatt aggódtam, hogy furni kell hozzá egy lyukat a kasztniba, de alaposan lekezeltem horganyspray és alvázvédővel így a furat ill. csavar környékén sincs rozsdásodásnak nyoma. A Tanknyíláshoz pedig így egy csepp sár és víz sem jut így esélye sincs ott roszdásodni. Szóval nagyon ajánlott!

Dettó. Tavaly nyáron került fel vonóhorog a gépre, akkor leszedtem én, alatta teljesen tiszta volt a lealvázvédett felület. Abszolút ajánlott. :huh:

Megosztás:

Rider autós van akkor neked. Én is ilyeneket tettem be....tökéletes. :huh:

Megosztás:

Üdv!

A kérdésem az lenne, hogy próbált-e már valaki beszerelni amolyan óccsó obis kocka ködlámpát?2ezerért nem akartam otthagyni, de most bajba vagyok hogy hová tegyem.Várom a tapasztalatokat, ötleteket, FÓTÓKAT.

előre is köszi

csáóó

Láttam ilyet már Astrán. A lökhárító rácsos részéből kicsit ki kell vágni és fel lehet rá csavarozni.

Megosztás:

Na olyat biztosan nem csinálnék. :huh:

én se igazán...

arra gondoltam, hogy a gyári helyére furék lyukat, és oda, később úgyis gyári kerül bele mindenképpen.

vagy ha a rácsozott részhez tenném, akkor alulról furnék lyukat egy tartókonzolnak, az később legalább nem látszik, ha lekerül róla

Megosztás:

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne a nagy astra-buherátorokhoz :lol:

A f@szliftes és a régi hűtőmaszk a lámpaíven kívül eltér még valamiben egymástól? Tehát, ha én az újabb verziót lecserélném a régebbire, akkor csak a lámpaívre kell figyelnem, vagy másra is?

ui: Ha válaszoltok, akkor nem csapok szét köztetek, ha offoltok! Majd szólok a Karcsi-papának :huh: :lol:

Megosztás:

Sziasztok!

A f@szliftes és a régi hűtőmaszk a lámpaíven kívül eltér még valamiben egymástól? Tehát, ha én az újabb verziót lecserélném a régebbire, akkor csak a lámpaívre kell figyelnem, vagy másra is?

ui: Ha válaszoltok, akkor nem csapok szét köztetek, ha offoltok! Majd szólok a Karcsi-papának :huh: :lol:

Tudomásom szerint nincs más különbség.

Megosztás:

Sziasztok!

ui: Ha válaszoltok, akkor nem csapok szét köztetek, ha offoltok! Majd szólok a Karcsi-papának :lol: :D

Asztrásgyerek cserélte is a frontot, mert lámpát újított, és dobott hozzájuk való hűtőmaszkot is. (és föntmaradt az autón, úgyhogy gondolom lehet cserebere :huh: )

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.