astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 a pollen szűrőnek nem lehet valamiféle házat csinálni? ez csak így van gyárilag is a műanyag alatt?? :) 1.kép 2.kép 3.kép mert ha beázik az ablak aljánál, pont ráfolyik a víz, nem? asszem én is ki kellene nyomjam szilóval :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 a pollen szűrőnek nem lehet valamiféle házat csinálni? ez csak így van gyárilag is a műanyag alatt?? :D 1.kép 2.kép 3.kép mert ha beázik az ablak aljánál, pont ráfolyik a víz, nem? asszem én is ki kellene nyomjam szilóval :lol: Ott emlékeim szerint kéne lennie egy takaró műanyagnak :) Vagy rosszul emlékszem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Ott emlékeim szerint kéne lennie egy takaró műanyagnak :) Vagy rosszul emlékszem? :) Nekem sincs ott semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Nekem sincs ott semmi. azért gondoltam, mert a donorba sem volt, még csak arra utaló jel sem :) és van 2 kis pattintós fülecske, ami fogja a pollen-szűrőt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 a pollen szűrőnek nem lehet valamiféle házat csinálni? ez csak így van gyárilag is a műanyag alatt?? :D 1.kép 2.kép 3.kép mert ha beázik az ablak aljánál, pont ráfolyik a víz, nem? asszem én is ki kellene nyomjam szilóval :lol: igen szilóval is ki lehet nyomni, de ahogy DÁW írta ott lenne gyárilag egy műanyag a donorba sincs meg? Ott emlékeim szerint kéne lennie egy takaró műanyagnak :) Vagy rosszul emlékszem? :) dede Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 igen szilóval is ki lehet nyomni, de ahogy DÁW írta ott lenne gyárilag egy műanyag a donorba sincs meg? shit, sajna nincs meg akkor abban sem :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 igen szilóval is ki lehet nyomni, de ahogy DÁW írta ott lenne gyárilag egy műanyag a donorba sincs meg? dede nekem sincs, meg a haveréba sem! Akkor hogy van ez? :) Még nyomát se látom, hogy hol lenne a helye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Nekem sincs ott semmi. azért gondoltam, mert a donorba sem volt, még csak arra utaló jel sem :) és van 2 kis pattintós fülecske, ami fogja a pollen-szűrőt :) http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=ac644a9e2...&aid=150222 itt látszik egy kevés belőle ezen méginkább: http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=150222&am...tes=0&sort= Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=ac644a9e2...&aid=150222 itt látszik egy kevés belőle hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Ott emlékeim szerint kéne lennie egy takaró műanyagnak :) Vagy rosszul emlékszem? :) attól függ mit értesz takaró műanyagon! : ami ezen a képen rajta van a mocin? azt vettem ki felette volt, meg a gumcsík is a műanyag előtt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 ÁÁÁÁÁ! Én nem arról beszélek!!! Az van nekem is! Az hogyne lenne már! Én arról beszélek, hogy a szűrő felett közvetlen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=ac644a9e2...&aid=150222 itt látszik egy kevés belőle ezen méginkább: http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=150222&am...tes=0&sort= ez tiszta sor, de az rajta van nekem is a képen (félre van téve a motorra) én a pollenszűrőre magára gondoltam, hogy nem megy semmi? az a nagy műanyag, ami végigér az autón szélességben, az megvan, meg a gumicsík is ami elé jár :) ÁÁÁÁÁ! Én nem arról beszélek!!! Az van nekem is! Az hogyne lenne már! Én arról beszélek, hogy a szűrő felett közvetlen! arról arról Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 attól függ mit értesz takaró műanyagon! : ami ezen a képen rajta van a mocin? azt vettem ki felette volt, meg a gumcsík is a műanyag előtt :) nem ezen kívül van mégegy nézzétek meg tettem képet van egy gumi meg egy olyan tejfölösdoboz műanyag amit te mutattál, meg va egy erősebb ami látszik a második képen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 ÁÁÁÁÁ! Én nem arról beszélek!!! Az van nekem is! Az hogyne lenne már! Én arról beszélek, hogy a szűrő felett közvetlen! jááá, ott nincs nekem se... azthittem hogy ez a lefolyós nagy műanyag nincs meg. :) (monnyuk ha közvetlen le lenne zárva a szűrő akkor mit szűrne? :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 ez tiszta sor, de az rajta van nekem is a képen (félre van téve a motorra) én a pollenszűrőre magára gondoltam, hogy nem megy semmi? az a nagy műanyag, ami végigér az autón szélességben, az megvan, meg a gumicsík is ami elé jár :) arról arról ami neked félre van téve a képen az a gumicsík, meg a motorfelé lóg be aza műanyag de van egy vastagabb, amit a szélvédő alá kell egy perembe bedugni, és a gumit is rá kell húzni arra is Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 jááá, ott nincs nekem se... azthittem hogy ez a lefolyós nagy műanyag nincs meg. :) (monnyuk ha közvetlen le lenne zárva a szűrő akkor mit szűrne? :D ) nem is az, csak valami burkolatféle, nem tom, kicsit megemelve, az oldalán lyukakkal (vagy ne gondolkozzak annyit? :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Szóval elmagyarázni annyira nem megy :) nekem van egy gumi-tömítő ami rá van húzva 2 műanyag szélére. gumi le, egyik műanyag ki, utána a másik műanyag ki, és utána látom a szűrőt. Így jobban érthető mit akarok? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 ami neked félre van téve a képen az a gumicsík, meg a motorfelé lóg be aza műanyag de van egy vastagabb, amit a szélvédő alá kell egy perembe bedugni, és a gumit is rá kell húzni arra is http://img10.tar.hu/ujlakimisi/img/39163213.jpg#3 nekem ilyen nincs, ez csak benzinesnél van (pl donor) ott van valami elektromos kütyü alatta asszem! az ami félre van téve nekem az megy az ablak alá bepattintva, és elé a gumi ( a motor felől a kasztnira pattintós, mármint a gumi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 nem is az, csak valami burkolatféle, nem tom, kicsit megemelve, az oldalán lyukakkal (vagy ne gondolkozzak annyit? :) ) ha a gyári a hellyén van tejes létszámmal nem kell neki más. de 3 db van az a vékony, meg a gumi, ami a motorodon van, meg mégegy ami a szélvédő alá megy be, és a tűzfalra meg még rá a gumi alá tehát nem látod a pollenszűrőt elvileg, csak oldalról esetleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Szóval elmagyarázni annyira nem megy :) nekem van egy gumi-tömítő ami rá van húzva 2 műanyag szélére. gumi le, egyik műanyag ki, utána a másik műanyag ki, és utána látom a szűrőt. Így jobban érthető mit akarok? :) nem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Szóval elmagyarázni annyira nem megy :) nekem van egy gumi-tömítő ami rá van húzva 2 műanyag szélére. gumi le, egyik műanyag ki, utána a másik műanyag ki, és utána látom a szűrőt. Így jobban érthető mit akarok? :) nekem csak ezek vannak, amik a képen is vannak :D akkor ezek szerint neked van még 1 műanyag :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 nem! :D Akkor feladom :) :lol: nekem csak ezek vannak, amik a képen is vannak :lol: akkor ezek szerint neked van még 1 műanyag B) igen. Legalábbis úgyemlékszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 nekem csak ezek vannak, amik a képen is vannak :) akkor ezek szerint neked van még 1 műanyag :lol: ja igen tényleg :) csak összekevertem a vékonnyal, mert nem jól tetted oda nem ismertem fel :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 nem! :) :) :D :lol: :lol: nah ebbe aztán belebonyolódtunk B) ;) :P ja igen tényleg :D csak összekevertem a vékonnyal, mert nem jól tetted oda nem ismertem fel :D :D bocsi, minden az én hibám ugyi? :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 nekem csak ezek vannak, amik a képen is vannak :) akkor ezek szerint neked van még 1 műanyag :) Nekem is ezek vannak, amit Novy képén bekarikáztál, az csak a benyásokon van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts