Novy Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Hűtőmaszkba való takaró műanyag. Olvassámá' néha! :D motorháztetőre való szövetről volt szó még, olvass te is többet :) Nézegettem én is, van sokféle szigetelés, de azok közel sincsenek olyan vastagok, mint a gyári. amiket én mutogattam gyáriak voltak, mivel astrákból lehhet kiszedve, illetve nnémeik még a helyén volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Más téma. Te írtad valahol régebben, hogy van valami védő műanyag beépítve a jobb első kerékdobba, ami a főtengelyt, ill. a generátort védi a víztől? Kéne egy kép róla, élőben még nem láttam olyat, az EPC-s kép alapján meg el se tudom képzelni, hogy menne az oda... az enyémben van olyan, ha egyre gondolunk. A müa dob ugye kivan hagyva egy darabon, hogy hozzá lehessen férni a főtengelyhez stb... Nekem ott van egy külön műa darab felcsavarozva ami eltakarja a lyukat. Arra gondolsz? Ha nem felejtem el du lefotózom, hogy egyre gondolunk-e Hening Karcsi dobott fel róla képet egyszer, de most nem találom. Nem a Karcsit, hanem a képet. :D Tessék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Régebben tett valaki ilyet be, képeket is linkelt, megkeresem.Vagy mégsem találom. :S Az alsó részén elől van az, ha jól tudom. Egyszer láttam egy Astrát, aminél látszott a főtengely valamint a vezérlés burkolata is egy kicsit. Szerintem az lehet az. az enyémben van olyan, ha egyre gondolunk. A müa dob ugye kivan hagyva egy darabon, hogy hozzá lehessen férni a főtengelyhez stb... Nekem ott van egy külön műa darab felcsavarozva ami eltakarja a lyukat. Arra gondolsz? Ha nem felejtem el du lefotózom, hogy egyre gondolunk-e http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=ffa8e5f7b...&aid=167351 Ha a motortartó konzol alatt lenézel látni fogod. (vagy a földet, ha nincs) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=ffa8e5f7b...&aid=167351 Ha a motortartó konzol alatt lenézel látni fogod. (vagy a földet, ha nincs) Nálam tutira a földet látni, mert nincs, ezért is kérdeztem, esős időben szokott csikorogni a generátor szíj, pláne ha nagyobb teljesítményű fogyasztókat is bekapcsolok. Köszi a képeket mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 ezzel is csak kevésbé bár... mostanába ugye esik az eső.. és mióta egy picit ráeszítettem, azóta nem csikorog, hiába esik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Hmmm... A belinkelt képek elgondolkoztattak, én nem ilyenre emlékeztem ezzel a takaróval kapcsolatban. Jól rémlett, így megmarad egy lehetséges megoldásnak az ami nekem van felszerelve. Bár nem gyári, de a funkciót ellátja. A dob saras, mögötte a motor azon része ( generátor, főtengely, stb... ) viszont nem. Tehát működni látszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Télire most felkészülök. Szerzek hőtükröt a kipuffhoz és akkor lesz meleglevegőm is, tezsek műanyagot a maszk mögé, meg akarok szerezni dízelről motorháztető szigetelést, az is számít valamennyit. nem fogsz :D :D én is szerettem volna mert már cafatokban lóg a mostani, de nem találtam sehol. Csergőben rákérdeztem de valami 60 ropit böktek rá :D :D szerintem nem szerzel bele :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Szét kell nézni, nem csak bontóba, sokan bontanak egyedül autót, vatera, racing-bazar. Nekem 3000-ért mondtak egyik nap jó állapotút. holholhol??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 holholhol??? pl ferkónál is volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 pl ferkónál is volt Én kérdeztem, és akkor nem volt neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Hmmm... A belinkelt képek elgondolkoztattak, én nem ilyenre emlékeztem ezzel a takaróval kapcsolatban. Jól rémlett, így megmarad egy lehetséges megoldásnak az ami nekem van felszerelve. Bár nem gyári, de a funkciót ellátja. A dob saras, mögötte a motor azon része ( generátor, főtengely, stb... ) viszont nem. Tehát működni látszik :D Én is erre gondoltam és ez nekem is ott van, a másikat passzolom, nem figyeltem még. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 pl ferkónál is volt Nah majd meginformálom most van -e neki, csak legyen má' mit betakarni vele :) :D :D (lehet hogy ez a cucc a hidegek előtt jobban fogy? :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Nyomd ki szilóval Megvolt, a műanyag elengedte a szilót és újra beázott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Megvolt, a műanyag elengedte a szilót és újra beázott. de nem kell lenyomni a műanyagot. ki kell tölteni aszilóvala hézagot. de nincs neked hülyére tépve az ablaktörlő karja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 de nem kell lenyomni a műanyagot. ki kell tölteni aszilóvala hézagot. de nincs neked hülyére tépve az ablaktörlő karja? Nam az ablaktörlő csavarjával fogatod le a műanyagot, van alatta mégegy, ha jól rémlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Nam az ablaktörlő csavarjával fogatod le a műanyagot, van alatta mégegy, ha jól rémlik. akkor az mivan te se tudsz aludni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Megvolt, a műanyag elengedte a szilót és újra beázott. Van amelyik úgy megvetemedik, miután le lett szedve, hogy hiába szilózod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Van amelyik úgy megvetemedik, miután le lett szedve, hogy hiába szilózod... Ezért írtam, hogy bontó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Van amelyik úgy megvetemedik, miután le lett szedve, hogy hiába szilózod... Akkor marad a fekete ragasztószalag. (TAPE) Legalább a víz ne menjen bele. Azért köszi a hozzászólásokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Eggy kicsit unatkoztam és snasznak találtam a gyári BÉZS "A" oszlop burkolatot igy LEBŐRÖZTEM. Első próbálkozás szerintem elég jó lett gondoltam meg mutatom. Kiv vok a véleményekre. ÜDV Beszéljenek a képek:P KÉP1 KÉP2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Eggy kicsit unatkoztam és snasznak találtam a gyári BÉZS "A" oszlop burkolatot igy LEBŐRÖZTEM. Első próbálkozás szerintem elég jó lett gondoltam meg mutatom. Kiv vok a véleményekre. ÜDV Beszéljenek a képek:P és olá megérkeztek a képek linkjei de nem nyitja meg nekem :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Eggy kicsit unatkoztam és snasznak találtam a gyári BÉZS "A" oszlop burkolatot igy LEBŐRÖZTEM. Első próbálkozás szerintem elég jó lett gondoltam meg mutatom. Kiv vok a véleményekre. ÜDV Beszéljenek a képek:P KÉP1 KÉP2 Nem rossz, milyen ragasztót használtál? A torx csavar takarókupakját ís behúzod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 és olá megérkeztek a képek linkjei de nem nyitja meg nekem :S Próbáltam kép ként link ként de sehogy nem jó:D Inkább csak be másolom a linket:S http://img5.imagebanana.com/view/lbd0rotw/DSCI0881.JPG http://img5.imagebanana.com/view/q9bm4411/DSCI0882.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Nem rossz, milyen ragasztót használtál? A torx csavar takarókupakját ís behúzod? Pálmatexxel csináltam meg 120darab csipesszel:D Amugy bevan húzva a trox csavar helye de majd szikével kicsípem a trox dugót meg majd lefestem feketére. Első próbálkozás szerintem tűrhető élőbe szebb am. Kicsit még az alján kell finomítani habár az ugyse látszik mert eltakarja a műszerfal:) Tegnap beszereltem a motorháztetőhöz a teleszkópot is az is elég jó lett azóta meg kerüólt a vasba magasság állítós ülés sin is:P Ha valakit érdekel a dolgok menete segítek ha kiváncsiak vagytok a képekre holnap csinálok. AM holnap a burkolatot beszerelem és úgy is fényképelek:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Pálmatexxel csináltam meg 120darab csipesszel:D Amugy bevan húzva a trox csavar helye de majd szikével kicsípem a trox dugót meg majd lefestem feketére. Első próbálkozás szerintem tűrhető élőbe szebb am. Kicsit még az alján kell finomítani habár az ugyse látszik mert eltakarja a műszerfal:) Tegnap beszereltem a motorháztetőhöz a teleszkópot is az is elég jó lett azóta meg kerüólt a vasba magasság állítós ülés sin is:P Ha valakit érdekel a dolgok menete segítek ha kiváncsiak vagytok a képekre holnap csinálok. AM holnap a burkolatot beszerelem és úgy is fényképelek:P Én is Pálmatexel raktam fel a műbőrt a tetőkárpitra, de azokon a helyeken ahol feszül, mert hajlat van már párszor elengedte, főleg melegben. De van még anyagom ehhez is, lehet nekilátok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts