Breki Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 Fenn van végre az új lökös! <_< További képek: kép2, kép3 A lökös miatt átalakult a vonószem is. Egy laza nyisszantás után szögvasból készült egy konzol amibe M12-es menet van. Ezt lehet beletekerni és így néz ki vontatásra készen. Ha nincs rá szükség elvan a csomitartóban. :rolleyes:
Novy Elküldve Október9, 2009 Elküldve Október9, 2009 ilyen műanyag dobbetétre irányuló boltokat én is megnéznék. most van pesten ismerős, így elképzelhető, hogy a postát megúsznám.... honnan lehet ilyet rendelni, ahol pesten belül ingyenes a kiszállítás?
Breki Elküldve Október10, 2009 Elküldve Október10, 2009 ilyen műanyag dobbetétre irányuló boltokat én is megnéznék. most van pesten ismerős, így elképzelhető, hogy a postát megúsznám.... honnan lehet ilyet rendelni, ahol pesten belül ingyenes a kiszállítás? Keresd pl. itt ---> opel--->astra--->mind--->mind--->karosszéria és világítás alkatrészek--->karosszériaelemek--->klokkerholm, kb. az ötödik oldalon megtalálod :rolleyes: A lökös képek frissítve!
Reeckatee Elküldve Október12, 2009 Elküldve Október12, 2009 A lökös képek frissítve! Egész jó lett <_< Mikor linkelted volt a frissen festett képet picit szemcsésnek látszott de most egész jól néz ki. Grats :D :rolleyes:
Alex0403 Elküldve Október12, 2009 Elküldve Október12, 2009 Fenn van végre az új lökös! :D További képek: kép2, kép3 A lökös miatt átalakult a vonószem is. Egy laza nyisszantás után szögvasból készült egy konzol amibe M12-es menet van. Ezt lehet beletekerni és így néz ki vontatásra készen. Ha nincs rá szükség elvan a csomitartóban. :rolleyes: Csini!! Nem rossz B) Nekem nagyon tetszik....az enyémnek még neki se álltam <_< Nincs kedved megcsinálni???? -_-
beligrom Elküldve Október12, 2009 Elküldve Október12, 2009 vki tudna ajánlani vmi jó karosszérialakatost? f astrán kéne helyrekupálni a "gyári" rózsdásodást (hátsó sárhányóívek töve+tanksapkánál)
Novy Elküldve Október12, 2009 Elküldve Október12, 2009 vki tudna ajánlani vmi jó karosszérialakatost? f astrán kéne helyrekupálni a "gyári" rózsdásodást (hátsó sárhányóívek töve+tanksapkánál) meg a végénlehet egy negyed astrát kell kicserélni! ott már szokásos az ilyen művelet.
Udi Elküldve Október12, 2009 Elküldve Október12, 2009 Tudok egy mestert Nyárlőrincen nekem ő csinálta anno a hátsó negyed cserét, képeket itt találsz róla: http://www.kep.tar.hu/udi/50628277#2
Breki Elküldve Október12, 2009 Elküldve Október12, 2009 Egész jó lett :D Mikor linkelted volt a frissen festett képet picit szemcsésnek látszott de most egész jól néz ki. Grats ;) :rolleyes: Köszi! :D Annak örülök a legjobban, hogy nem lett szemcsés. Szigorú MEO-n ment át (megnézte az asszony -_- ) A fényképező szerkezet hagy némi kivetnivalót maga után... Csini!! Nem rossz :lol: Nekem nagyon tetszik....az enyémnek még neki se álltam <_< Nincs kedved megcsinálni???? B) Háááát.... ha nem sürgős.... Végülis van egy echte, meg egy egérrágta ( kellett az alapanyag :D ) attól függ mennyire akarod átalakítani...
Alex0403 Elküldve Október12, 2009 Elküldve Október12, 2009 Háááát.... ha nem sürgős.... Végülis van egy echte, meg egy egérrágta ( kellett az alapanyag :D ) attól függ mennyire akarod átalakítani... Jaaa nekem maga a lökös már kész van(már csak füllerezni kell, és mehet rá a szín)....csak a rácsal nem tudok mit kezdeni :rolleyes: Az enyém egy kicsit bonyolult <_<
Breki Elküldve Október12, 2009 Elküldve Október12, 2009 Jaaa nekem maga a lökös már kész van(már csak füllerezni kell, és mehet rá a szín)....csak a rácsal nem tudok mit kezdeni :rolleyes: Az enyém egy kicsit bonyolult <_< Érthető a probléma, tényleg nem túl tetszetős az az átkozott gyári vacak. Ez valóban bonyolultabb feladat, mondjuk az enyémbe pont ezért került be a két szélső pálca A rácsról a lyukat eltudod tüntetni?
invictus Elküldve Október12, 2009 Elküldve Október12, 2009 Jaaa nekem maga a lökös már kész van(már csak füllerezni kell, és mehet rá a szín)....csak a rácsal nem tudok mit kezdeni <_< Az enyém egy kicsit bonyolult :D Ugye a rács fekete lesz? :rolleyes:
Alex0403 Elküldve Október13, 2009 Elküldve Október13, 2009 Érthető a probléma, tényleg nem túl tetszetős az az átkozott gyári vacak. Ez valóban bonyolultabb feladat, mondjuk az enyémbe pont ezért került be a két szélső pálca A rácsról a lyukat eltudod tüntetni? Igazából ez csak maga a sablon, erre a mintára készült üvegszálból, és gyantából az enyém! A tulajdonosa így oldotta meg a vonószem problémáját....és ez nagyon nem tetszik nekem. Szóval még nincs benne a rács....pont ezért, mert nem tudom hogyan lehet megoldani <_< Ugye a rács fekete lesz? :rolleyes: Természetesen fekete lesz :D
Losee Elküldve Október13, 2009 Elküldve Október13, 2009 Régebben kajtattam ilyen után, most találtam újat, na de ennyiért :D Heckspoiler Ilyen meg Udinak van, ez is új: Maszk
zotya975 Elküldve Október13, 2009 Elküldve Október13, 2009 Régebben kajtattam ilyen után, most találtam újat, na de ennyiért :) Heckspoiler Ilyen meg Udinak van, ez is új: Maszk Az a maszk nagyon tetszik, egyszer meglepem magam vele. :D
invictus Elküldve Október13, 2009 Elküldve Október13, 2009 Régebben kajtattam ilyen után, most találtam újat, na de ennyiért :D Heckspoiler Ilyen meg Udinak van, ez is új: Maszk A spoilert én is sokáig kerestem, német ebayről lehet talán, de ott sem olcsó, unixéknál 50ezer körül lehet kapni. A maszk sem rossz, és arra gondoltam hogy simán a hűtőrács mögé teszek be 2 távfényt, az se lenne rossz.
Reeckatee Elküldve Október13, 2009 Elküldve Október13, 2009 Az a maszk nagyon tetszik, egyszer meglepem magam vele. :D Viszont kár, hogy a szembejövő elvakításán kívül semmi haszna a fényszóróknak benne :)
invictus Elküldve Október13, 2009 Elküldve Október13, 2009 Viszont kár, hogy a szembejövő elvakításán kívül semmi haszna a fényszóróknak benne :D Távfényt nem használ az ember ha jönnek szembe. :)
Novy Elküldve Október13, 2009 Elküldve Október13, 2009 Viszont kár, hogy a szembejövő elvakításán kívül semmi haszna a fényszóróknak benne :D hát látni biztos nem lesz rosszabb tőle... de nekem nem tecc
Reeckatee Elküldve Október13, 2009 Elküldve Október13, 2009 hát látni biztos nem lesz rosszabb tőle... de nekem nem tecc Nekem sem és részben a motor hűtését is akadályozza.
zotya975 Elküldve Október13, 2009 Elküldve Október13, 2009 Az előbb átraktam a téli gumikat, és észrevettem, hogy a jobb felső rugótányérnak ki van rohadva a hátsó része. Ez nagyon ciki, vagy qrva gáz? :D
Reeckatee Elküldve Október13, 2009 Elküldve Október13, 2009 Az előbb átraktam a téli gumikat, és észrevettem, hogy a jobb felső rugótányérnak ki van rohadva a hátsó része. Ez nagyon ciki, vagy qrva gáz? :D http://kep.ivpicture.hu/203081.jpg Nem ciki mert talál a tankbeömlőhöz meg a hátsó sárvédőkhöz is :) :D Amugy nem olyan nagy gáz de a lakatosnak mutasd meg ezt is a javításkor :D
zotya975 Elküldve Október13, 2009 Elküldve Október13, 2009 Nem ciki mert talál a tankbeömlőhöz meg a hátsó sárvédőkhöz is :D :) Amugy nem olyan nagy gáz de a lakatosnak mutasd meg ezt is a javításkor :D Úgy néz ki a lakatos én leszek, úgyhogy a megmutatáson már átestem. De azon aggódom, nem fog-e kiesni alólam a futómű? Vagy eddíg is így jártam, mert gondolom nem két hét alatt rohadt ki?
Novy Elküldve Október13, 2009 Elküldve Október13, 2009 Úgy néz ki a lakatos én leszek, úgyhogy a megmutatáson már átestem. De azon aggódom, nem fog-e kiesni alólam a futómű? Vagy eddíg is így jártam, mert gondolom nem két hét alatt rohadt ki? ilyet fogsz tudni venni? mert sztem nemolyan nehéz kicserélni csak hogy van e ujba ilyen. most per pill azt se tudom,hogynekem hogyan van megoldva... pedig hidat cseréltem már én is.... de remélem ettől csak jobb állapotban van :D
daykiller Elküldve Október13, 2009 Elküldve Október13, 2009 ilyet fogsz tudni venni? mert sztem nemolyan nehéz kicserélni csak hogy van e ujba ilyen. most per pill azt se tudom,hogynekem hogyan van megoldva... pedig hidat cseréltem már én is.... de remélem ettől csak jobb állapotban van :D igen.
Recommended Posts