zotya975 Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Elárulom, az enyém is hasonlóan van megoldva, majd kéne szereznem ilyen fullos ajtóátvezető csatikat, amiben megvan az összes érintkező, és akkor kicserélném. Nekem is, alig találtam szabad helyet amikor fúrtam át a tükörkábeleket. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Nekem is, alig találtam szabad helyet amikor fúrtam át a tükörkábeleket. :D de nem értem miért nem lehet akkor már átdugdosni egyenként a szálakat? B) Bőven lenne hely pl Én legalábbis biztosan nem fúrnám ki sosem, inkább pepecselnék az átdugdosással :D :rolleyes: Vagy csak én vagyok ilyen eredeti megoldás mániás ( <_< többen is mondták már :D ) ;) Amikor lebontottam, és megláttam micsoda kókány munkát végeztek, majd szívrohamot kaptam! :D :D ;) még meg kellett kapaszodjak -_- :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Mennyivel szebb egy ilyen csatlakozó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 de nem értem miért nem lehet akkor már átdugdosni egyenként a szálakat? B) Bőven lenne hely pl Én legalábbis biztosan nem fúrnám ki sosem, inkább pepecselnék az átdugdosással :D :rolleyes: Vagy csak én vagyok ilyen eredeti megoldás mániás ( <_< többen is mondták már :D ) :D Amikor lebontottam, és megláttam micsoda kókány munkát végeztek, majd szívrohamot kaptam! :D :D ;) még meg kellett kapaszodjak -_- :lol: Azért mert elég szo@ás átfűzni a kábeleket együtt is az ajtónyílásnál kifeszegetett-kicsavart gumin, meg átvezetőn, hát még egyenként. Az embernek szétvágja a lemez a kezét, meg amúgy egyáltalán szar odeférni. Itt még csak az elektromos ablakot fúrtuk be, de nem sok hely maradt szabadon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Azért mert elég szo@ás átfűzni a kábeleket együtt is az ajtónyílásnál kifeszegetett-kicsavart gumin, meg átvezetőn, hát még egyenként. Az embernek szétvágja a lemez a kezét, meg amúgy egyáltalán szar odeférni. Itt még csak az elektromos ablakot fúrtuk be, de nem sok hely maradt szabadon. Igazad van, aláírom! B) csak annyit mondtam, hogy én tuti nem fúrtam volna ki, ha nem lett volna eleve kifúrva, kikészítettem a kábelkorbácsot a donor ajtójából, hogy majd szépen átteszem az enyémbe... Errefel mivel kevés volt az idő a totális bontáshoz, így maradt az általad is használt lyukba behúzós módszer :rolleyes: Egyszer úgyis szétbontom teljesen, és kicserélem a donoréra -_- Apropó! A donoréban be van kötve minden, az enyémben meg nincsen <_< vajon lent a csatlakozónál (ami az első ajtó előtt van) ugyanúgy be tudom rakni (a kasztnin belül, ami jön az ajtótól a csatlakozókig?) Csak simán átcserélem a kettőt?? vagy azért nem ilyen egyszerű a dolog :D mármint ITT gondolom(a műszerfal alatt a kuplung melleti nagy csatiknál) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Sziasztok! Tudna abban nekem segíteni valaki, hogy az első ülésben (F astra Combi) azt a müanyag valamit amibe a fejtámlát kell belecsúsztatni, ezt hogy lehet kivenni? Egyáltalán ki lehet-e? Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Sziasztok! Tudna abban nekem segíteni valaki, hogy az első ülésben (F astra Combi) azt a müanyag valamit amibe a fejtámlát kell belecsúsztatni, ezt hogy lehet kivenni? Egyáltalán ki lehet-e? Köszönöm Még csak a hátsókat szedtem szét, de szerintem ugyan az a system lehet. a kárpitot kell levenni először, akkor ki tudod hajtogatni az ülés párna-részét, és ha a szivacsos párnás cucc kintvan, akkor férsz hozzá a vázhoz, amibe asszem belülről van bepattintva annak a karika szerű valaminek a belső része. ha azt kipattintod, akkor tudod kettészedni és úgy levenni a szövetről. Nem egyszerű <_< (caravan :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Ne ilyesztgessél!! akkor ki kell berheljem az akkut, mert a riasztó az nálam 15 éve nem működik! Vagy a kocsiba/ mellé kötözött rottweiler-en kívül tudtok még valami olcsóbb riasztót? :D :rolleyes: 230 voltot beléjeee! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 230 voltot beléjeee! :D Nem túl jó tanács. <_< Klikk ide! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 A hátsó kerékjáratba kapható müa dobbetétből csak egyfajta van, vagy a caravané különbözik a többitől? Még a lucskos idő beállta előtt jó lenne berakni és ahol láttam ott csak egy féle van F astra címszó alatt, nincs külön szelektálva típushoz Gondolom 3000-et megér darabja Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 A hátsó kerékjáratba kapható müa dobbetétből csak egyfajta van, vagy a caravané különbözik a többitől? Még a lucskos idő beállta előtt jó lenne berakni és ahol láttam ott csak egy féle van F astra címszó alatt, nincs külön szelektálva típushoz Gondolom 3000-et megér darabja Úgy tudom egyfajta van, mert a hátsó kerékjáratok azok ugyanolyanok, csak a külcsíny más. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Úgy tudom egyfajta van, mert a hátsó kerékjáratok azok ugyanolyanok, csak a külcsíny más. <_< Köszi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Nem túl jó tanács. <_< Klikk ide! :rolleyes: Vicc vót csak! :D Egyébként egy jól szerkesztett villanypásztor megtenné. Ha az állatoknak nem árt, akkor az emberállatokat sem vágja agyon.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Vicc vót csak! -_- Egyébként egy jól szerkesztett villanypásztor megtenné. Ha az állatoknak nem árt, akkor az emberállatokat sem vágja agyon.... Ne is mond, kisdobos koromban kiránduláson ismerkedtem meg vele. Városi gyerek létemre át akartam lépni, aztán majdnem ráolvasztotta a nejlon egyen rövidnacit a golyóimra. <_< És akkor odajött a tanárnéni, hogy Zolika nagyon fáj? Hát nem tudtad mi az? Nem B+!!! :rolleyes: Persze csak gondoltam nem mondtam.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 A hátsó kerékjáratba kapható müa dobbetétből csak egyfajta van, vagy a caravané különbözik a többitől? Még a lucskos idő beállta előtt jó lenne berakni és ahol láttam ott csak egy féle van F astra címszó alatt, nincs külön szelektálva típushoz Gondolom 3000-et megér darabja Én nyáron vettem Klokkerholm típusú, 3700Ft volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Én nyáron vettem Klokkerholm típusú, 3700Ft volt. Db-ja, vagy egy pár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Db-ja, vagy egy pár? Kedvezménnyel 3200Ft volt darabja, de mivel az egyik megrendelt dobbetét meg volt repedve, azért ideadták 500 forintért. Így a két hátsó került összesen 3700 forintba. http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=3499734a8...&aid=167351 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Kedvezménnyel 3200Ft volt darabja, de mivel az egyik megrendelt dobbetét meg volt repedve, azért ideadták 500 forintért. Így a két hátsó került összesen 3700 forintba. http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=3499734a8...&aid=167351 Tavaly tettem az enyémbe. 4500 volt a pár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Tavaly tettem az enyémbe. 4500 volt a pár. Az nagyon jó ár. Meg fogja hálálni az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
shootman Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 kéne egy kis segítség abba, hogy a kicsike úgydöntött hogy rohadni kezd küszöbnél :D 3 ajtós astra, és bal oldalt rohad, csatolok 1 képet, ott bejelölöm hol rohad (sajna sajátról nincs most nálam kép) http://www.djshootman.hu/opel.jpg az a kérdésem, hogy itt most mi a teendő?? elég egy küszöböt venni és azzal elvinni karosszériáshoz, vagy annál nagyobb a gáz??? <_< :rolleyes: meg kb mennyibe fog fájni nekem ez?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 kéne egy kis segítség abba, hogy a kicsike úgydöntött hogy rohadni kezd küszöbnél :D 3 ajtós astra, és bal oldalt rohad, csatolok 1 képet, ott bejelölöm hol rohad (sajna sajátról nincs most nálam kép) http://www.djshootman.hu/opel.jpg az a kérdésem, hogy itt most mi a teendő?? elég egy küszöböt venni és azzal elvinni karosszériáshoz, vagy annál nagyobb a gáz??? <_< :rolleyes: meg kb mennyibe fog fájni nekem ez?? Attól függ, mennyire rohad. Ha csak felületi rozsda, le kell csiszolni amíg tiszta fémes nem lesz a felület, aztán rozsdagátlós alapozót neki két rétegben, aztán mehet fényezőhöz. Ha már átlyukadt, akkor küszöbcsere, ami nem kis műtét, 5 körül van a küszöb + munkadíj + fényezés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 az a kérdésem, hogy itt most mi a teendő?? elég egy küszöböt venni és azzal elvinni karosszériáshoz, vagy annál nagyobb a gáz??? <_< :rolleyes: meg kb mennyibe fog fájni nekem ez?? maga a küszöb javítóelem olcsó, de a kasznis munka és a fényező drága... érdeklődj körbe a környéken, a meló lesz a vészes költség, nem az anyag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 maga a küszöb javítóelem olcsó, de a kasznis munka és a fényező drága... érdeklődj körbe a környéken, a meló lesz a vészes költség, nem az anyag. De azért halkan megjegyezném ha a küszöbnél rohad akkor előfordul, hogy máshol is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 De azért halkan megjegyezném ha a küszöbnél rohad akkor előfordul, hogy máshol is. :rolleyes: Na és még halkabban, hogy sajnos sok a kókler a kasztnisok között. Ha szarul csinálják meg akár 2 év mulva újra előjön a rozsda. Ha rohad akkor már csak időhúzás lehet, de tartós megoldás nem. (vagy csak én vagyok ilyen pesszimista?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Na és még halkabban, hogy sajnos sok a kókler a kasztnisok között. Ha szarul csinálják meg akár 2 év mulva újra előjön a rozsda. Ha rohad akkor már csak időhúzás lehet, de tartós megoldás nem. (vagy csak én vagyok ilyen pesszimista?) Hát ja, ezért hajtok én most egy CO-gépet ha sikerül szerezni nekilátok én. Szarul biztos meg tudom csinálni én is, akkor minek adjak ki rá pénzt. Aztán ki tudja még jól is sikerülhet. <_< Végülis nem látszó helyeken van a bibi, olyan nagyon rosszul nem mehet. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts