hening Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Dunsztosüveg. :lol: Vazze ez nekem is hogy bántotta a szemem. Ha nem előztél volna meg, én is írok neki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Vazze ez nekem is hogy bántotta a szemem. Ha nem előztél volna meg, én is írok neki. :lol: Bazze már a modik is offolnak? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Bazze már a modik is offolnak? :lol: Jah. :lol: De ahogy látom Te is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Bazze már a modik is offolnak? :lol: De ők megdolgoznak az offolás jogáért :P :lol: Tegnap előtt begurultam egy gépi mosóba, legalább úgy nézzen ki kívülről mintha tiszta lenne. Ázik a Ribi...Ugyan ott ahol szétszedtem az egészet hogy megnézzem. Most is belemásztam zseblámpával, de egyszerűen semmi nem látszik. Másnak nem ázott még caravanban a bal oldali leghátsó oszlopnál? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 De ők megdolgoznak az offolás jogáért :P :lol: Tegnap előtt begurultam egy gépi mosóba, legalább úgy nézzen ki kívülről mintha tiszta lenne. Ázik a Ribi...Ugyan ott ahol szétszedtem az egészet hogy megnézzem. Most is belemásztam zseblámpával, de egyszerűen semmi nem látszik. Másnak nem ázott még caravanban a bal oldali leghátsó oszlopnál? :lol: :lol: Másszál be a csomitartóba miközben mossák. Hátha meglátod amit mindig is látni szerettél volna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Másszál be a csomitartóba miközben mossák. Hátha meglátod amit mindig is látni szerettél volna :lol: pár hete hétvégén kiszedtem a komplett belsejét, és ott néztem zseblámpával miközben locsolták. Azt láttam hogy folyik az oszlopban, de hogy hol jön be azt nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 pár hete hétvégén kiszedtem a komplett belsejét, és ott néztem zseblámpával miközben locsolták. Azt láttam hogy folyik az oszlopban, de hogy hol jön be azt nem. A tetőn futó "ereszcsatornában" van a tetőlemez és az oldallemez élben "összekorcolva", azaz valószínűleg ponthegesztve. A két lemez között tömítőmassza van, ami idővel elöregszik, és ott megrepedezik, és beázhat. Kis hiba esetén elég a csatorna takarítása is, mert ha nem áll meg benne a víz, akkor nincs ideje becsurogni, hanem lefolyik a leeresztő csövön. Ha nem látsz hajszálrepedéseket ezen a tömítésen, és a csatornád tiszta, akkor még mindig lehet, hogy a vízlevezető gumicsöved van eldugulva. Más útja a víznek befelé nem lehet, hacsak nincs nagyon átrohadva a tetőlemez.... No de azt látnod kellene. Én a helyedben egy olyan próbát végeznék, hogy valaki egy locsolótömlőből engedné a vizet az ominózus helyen a tetőcsatornába (levett fedővel), de csak olyan mennyiségben (szabályozva), hogy a víz még éppen lefolyjon hátul a csövön, és ne áradjon ki a csatornából. Ha ilyenkor is befolyik a víz, akkor biztosan a csatornából kerül be, és tüzetesen át kell vizsgálni minden pontját! Valahol a tömítés hibás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Srácok! Esetleg ha valakit érdekel: http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...e7f2&s=3279 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 pár hete hétvégén kiszedtem a komplett belsejét, és ott néztem zseblámpával miközben locsolták. Azt láttam hogy folyik az oszlopban, de hogy hol jön be azt nem. A vezetékátvezető gumicső a helyén van? Nincs kilyukadva? Srácok! Esetleg ha valakit érdekel: http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...e7f2&s=3279 Nemteccik, az Invictus-féle kristálylámpa sztem szebb (és olcsóbb is). Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 A vezetékátvezető gumicső a helyén van? Nincs kilyukadva? Nemteccik, az Invictus-féle kristálylámpa sztem szebb (és olcsóbb is). Nekem is az invictus-féle jön be és csak 19 vót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Nekem is az invictus-féle jön be és csak 19 vót. :lol: 19ezer? Sedanhoz miért nem lehet kapni ilyen olcsón :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Nekem is az invictus-féle jön be és csak 19 vót. :lol: nekem meg az espézoliféle :lol: :lol: és majdnem ingyé vót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 nekem meg az espézoliféle :lol: :lol: és majdnem ingyé vót Miért a tiéd milyen? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Szerintetek nagyon fognak cincogni műszakin, ha átalakítom az első vonószemet kitekerősre? foglalkoznak vele egyáltalán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Szerintetek nagyon fognak cincogni műszakin, ha átalakítom az első vonószemet kitekerősre? foglalkoznak vele egyáltalán? Nem. De neked megéri mókolni vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Nem. De neked megéri mókolni vele? annyira nem hiányzik, de inkább a vonószem, mint a rács KLIKK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Szerintetek nagyon fognak cincogni műszakin, ha átalakítom az első vonószemet kitekerősre? foglalkoznak vele egyáltalán? Az átalakítás engem is érdekelne...hogyan csinálnád? Folyamatba van nekem is az új lökösöm, és a vonoszem tényleg rotya az összképet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Az átalakítás engem is érdekelne...hogyan csinálnád? Folyamatba van nekem is az új lökösöm, és a vonoszem tényleg rotya az összképet :lol: az elképzelés az lenne, hogy egy laza flexmozdulattal megszabadulok az eredetitől, majd a nyúlványt amiből kilóg lefenekelem valami durung lemezzel (mondjuk 5-ös kazánlemez) amibe először fúrok egy 16-os lyukat és belülről behegesztek egy 16-os anyát. Vonószemnek meg csavarboltba kapható emelőszemet tekernék bele, nehezebb gépek emeléséhez szoktuk használni, többféle menettel kapható (alapból a csomitartóban fog lakni) :lol: A rácsot meg simán kiszedhetővé alakítom azon a részen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 A vezetékátvezető gumicső a helyén van? Nincs kilyukadva? Rendben van, megnyomkodtam, és lyuk sincs rajta. Egy ötletem még van, de ott nem tudom elképzelni hogy ilyen mennyiségű víz hogy tud bemenni. A tető sarkánál, ahol 3 lemez van összegyógyítva, ott mintha lenne egy repedés, de ott nem tudom elképzelni hogy ennyi víz bemenjen :lol: Majd meglássuk 7végén, meglocsolom azt a pontot, aztán lesz ami nem lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 az elképzelés az lenne, hogy egy laza flexmozdulattal megszabadulok az eredetitől, majd a nyúlványt amiből kilóg lefenekelem valami durung lemezzel (mondjuk 5-ös kazánlemez) amibe először fúrok egy 16-os lyukat és belülről behegesztek egy 16-os anyát. Vonószemnek meg csavarboltba kapható emelőszemet tekernék bele, nehezebb gépek emeléséhez szoktuk használni, többféle menettel kapható (alapból a csomitartóban fog lakni) :lol: A rácsot meg simán kiszedhetővé alakítom azon a részen aha vágom! Gondolom ez a darab rács lenne a kivehető: http://kep.ivpicture.hu/183959.jpg Nem fog nagyon látszani? Mármint a kivehető rács? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 aha vágom! Gondolom ez a darab rács lenne a kivehető: http://kep.ivpicture.hu/183959.jpg Nem fog nagyon látszani? Mármint a kivehető rács? igen, az lenne. bár most még egy darabban van a lökös közepéig, de semeddig se tart nyisszantani csak húzom még amíg kitalálom a végleges megoldást. Valami eltolható, rögzíthető verzióra gondoltam, az nem annyira macerás és nem látszik a mobilitása Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 igen, az lenne. bár most még egy darabban van a lökös közepéig, de semeddig se tart nyisszantani csak húzom még amíg kitalálom a végleges megoldást. Valami eltolható, rögzíthető verzióra gondoltam, az nem annyira macerás és nem látszik a mobilitása és ha a rács maradna fixen, de mögötte közvetlen lyuknál lenne a vonoszem tartó konzol, és amikor kell csak felcsavarozza az ember és kész valami hasonlóra gondoltam:(csak egy vázlat, de érted mire gondolok???) http://kep.ivpicture.hu/184066.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 és ha a rács maradna fixen, de mögötte közvetlen lyuknál lenne a vonoszem tartó konzol, és amikor kell csak felcsavarozza az ember és kész valami hasonlóra gondoltam:(csak egy vázlat, de érted mire gondolok???) http://kep.ivpicture.hu/184066.jpg az ötlet nagyon jó, kérdés mekkora csavar fér át a rács lyukain, mindjárt megnézem, de 6-osnál nagyobb biztos nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 az ötlet nagyon jó, kérdés mekkora csavar fér át a rács lyukain, mindjárt megnézem, de 6-osnál nagyobb biztos nem Ez igaz :lol: :lol: Kérdem én...azok akiknek az autóján nagy hótoló tuninglökös van, azoknak hol van vonószem? És ha lerohadnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 Ez igaz :lol: :lol: Kérdem én...azok akiknek az autóján nagy hótoló tuninglökös van, azoknak hol van vonószem? És ha lerohadnak? megnéztem, max. 6-os fér át! nem tudom 4db 8.8-as csavar elbírná-e? elméletben igen, de ha hozzászámolom az esetleges rángatást.... nem biztos, hogy aki vontat tud úgy váltani, hogy ne rántson meg aki gsi lököst rak fel annak van egy kipattintható fedele, hogy a hótoló, hangyaborotváló tunyingokat hogy vontatják...? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts