Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Sztem első körben fogni kéne egy mérőszalagot, és megmérni a két műszerfal szélességét, abból már kiderülne, hogy érdemes-e foglalkozni vele.

Most jut eszembe, hogy a szémszédnak a fiának van egy B Vekije, majd megsassolom, és majd mérek ezerrel :lol:

Elküldve
De akkorsem egyszerű, a spirál helyett digit jeladó, újy szondák, rengeteg kábelezés, mókolás.

Úgy is kap egy új szép fehér színt a verda, és akkor mindent kibelezünk, de majd meglássuk :lol:

Elküldve
Sztem első körben fogni kéne egy mérőszalagot, és megmérni a két műszerfal szélességét, abból már kiderülne, hogy érdemes-e foglalkozni vele.

A felfogatási pontokról nem is beszélve,fűtés más stb...totál felejtős!

Elküldve

Elvittem ma a főnököm Boxerét kasztnishoz, meg el is mentem érte, a bal küszöb volt kirohadva olyan fél méteren. Tök szimpatikus ürge volt a lakatos, meg is beszéltem vele egy randit jövő hétre az Opellal. De amikor megláttam a foltozást... :lol: szépen rápöttyögette a lemezt a másikra, nem tudom egyáltalán kiflexelte-e a régit alóla? Mikor kiértünk a napfényre akkor láttam hogy 3-4 centi hosszan már el is engedte a heggesztés, meg átlyukadt a lemez. Azt mondta hogy kell rá üveghátó meg gitt, és oké lesz. :lol: Meg hogy lekezelte allulról rozsdagátló alapozóval, meg alvázvédővel, kivül meg majd fújjuk le a gittelés után. Alámásztam és bizony csak kátrányt láttam jó vastagon, alapozó volt-e alatta ki tudja. Nem kért sokat 3 ezer forintot. Azt mondta az Astrán 8 ezerért cseréli az ívet +anyagköltség. Búcsuzóul megkérdezte akkor jövő héten? Mondtam meglátjuk, nem biztos hogy odaérek. :lol: Vagy ennek így kell működnie? Ha nagyon felhúzom magam veszek CO-t aztán nekilátok itthon, mert szerintem így én is meg tudom csinálni a többit meg a gitt eltakarja, ahogy a mester mondta. :lol:

Elküldve
Elvittem ma a főnököm Boxerét kasztnishoz, meg el is mentem érte, a bal küszöb volt kirohadva olyan fél méteren. Tök szimpatikus ürge volt a lakatos, meg is beszéltem vele egy randit jövő hétre az Opellal. De amikor megláttam a foltozást... :lol: szépen rápöttyögette a lemezt a másikra, nem tudom egyáltalán kiflexelte-e a régit alóla? Mikor kiértünk a napfényre akkor láttam hogy 3-4 centi hosszan már el is engedte a heggesztés, meg átlyukadt a lemez. Azt mondta hogy kell rá üveghátó meg gitt, és oké lesz. :P Meg hogy lekezelte allulról rozsdagátló alapozóval, meg alvázvédővel, kivül meg majd fújjuk le a gittelés után. Alámásztam és bizony csak kátrányt láttam jó vastagon, alapozó volt-e alatta ki tudja. Nem kért sokat 3 ezer forintot. Azt mondta az Astrán 8 ezerért cseréli az ívet +anyagköltség. Búcsuzóul megkérdezte akkor jövő héten? Mondtam meglátjuk, nem biztos hogy odaérek. :D Vagy ennek így kell működnie? Ha nagyon felhúzom magam veszek CO-t aztán nekilátok itthon, mert szerintem így én is meg tudom csinálni a többit meg a gitt eltakarja, ahogy a mester mondta. :lol:

röviden, tömören :lol: :lol:

Elküldve
Elvittem ma a főnököm Boxerét kasztnishoz, meg el is mentem érte, a bal küszöb volt kirohadva olyan fél méteren. Tök szimpatikus ürge volt a lakatos, meg is beszéltem vele egy randit jövő hétre az Opellal. De amikor megláttam a foltozást... :lol: szépen rápöttyögette a lemezt a másikra, nem tudom egyáltalán kiflexelte-e a régit alóla? Mikor kiértünk a napfényre akkor láttam hogy 3-4 centi hosszan már el is engedte a heggesztés, meg átlyukadt a lemez. Azt mondta hogy kell rá üveghátó meg gitt, és oké lesz. :lol: Meg hogy lekezelte allulról rozsdagátló alapozóval, meg alvázvédővel, kivül meg majd fújjuk le a gittelés után. Alámásztam és bizony csak kátrányt láttam jó vastagon, alapozó volt-e alatta ki tudja. Nem kért sokat 3 ezer forintot. Azt mondta az Astrán 8 ezerért cseréli az ívet +anyagköltség. Búcsuzóul megkérdezte akkor jövő héten? Mondtam meglátjuk, nem biztos hogy odaérek. :lol: Vagy ennek így kell működnie? Ha nagyon felhúzom magam veszek CO-t aztán nekilátok itthon, mert szerintem így én is meg tudom csinálni a többit meg a gitt eltakarja, ahogy a mester mondta. :lol:

Így köll ezt csinányi!

http://kepfeltoltes.hu/090122/95375813923_...ltoltes.hu_.jpg

Elküldve

Hát én is ilyenre gondoltam. Lehet nyakamba veszem a várost, aztán minden kasztnis udvarán megsasolom a kocsikat. Addíg megyek amíg olyant nem látok ami nekem is tetszik. Hány pár cipőt vegyek? :lol: De egyre jobban foglalkoztat a gondolat., hogy veszek CO-t. Most amúgy is csak allul kellene renoválni, ott úgysem látszik, lehet gyakorolni. Mondjuk most a főnök odaigérte kölcsön az övékét, először kivárom mi lesz ebből. Akkor csak palack kell meg drót.

Elküldve
hali!ha gázfröccsnél nyikkan eggyet akkor szilentprobléma?

álló helyzetben, vagy menet közben?

Motortartó bakra gondoltál?

kézzel mozgatva-lökdösve-csesztetve is ad hangot?

Kicsit kevés azzzinfóó :lol:

De lehet hogy csak nyekereg a gázpedálod :lol: :lol:

Elküldve
Gázolajszű... izé. Ebben van az az aktív szén, ami az üzemanyagtank szellőztetésért (is) felelős. :lol:

Vagy ebben csempészte az előzző tulaj a kokót. :lol:

Elküldve
jó bele, de hova akarod tenni?

a donorautóban ez hiányzott, és most az egyik haver mondta, hogy kéne neki a tetőkárpit, de ez hiányzik belőlle, ezért kéne....

Ugye letárgyaltuk, hogy kivitelezhetetlen, hogy átrakjam az enyémbe cakli-pakli a tetőablakot :lol: :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.