Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Montammá, hogy a tetősint le kell pattintani, és alatta ki kell takarítani. Azzal már kész is!

Az a baj, hogy a hátsó végében összegyűlik a trutyi, és feltorlódik a víz. Ezután pedig a tetőlemez korcolásánál levő tömítőpaszta repedésein át lemegy a víz a rolóra. Nekem is ez volt, de a szimpla takarítás segített. Nem is kellett szilózni, mert ha tiszta a vályú, akkor a víz gyorsan lefolyik a levezető csövön. Csak akkor ázik be, ha megáll a víz a tetővályúban!

már volt levéve a tetősín, de majd ha nagyon ráérek lehet leveszem megint.

igazából az a furcsa h olyan helyen vizes a roló ahová nemtom hogy repül a víz....ablaktól és az ajtótól is messze van...átfolyni meg nem tud...

Megosztás:

már volt levéve a tetősín, de majd ha nagyon ráérek lehet leveszem megint.

igazából az a furcsa h olyan helyen vizes a roló ahová nemtom hogy repül a víz....ablaktól és az ajtótól is messze van...átfolyni meg nem tud...

Pedig, hát vagy fellülről folyik, vagy az ablaktól, vagy a csomiajtótól. Kihagytam vmit? :lol:

Megosztás:

Montammá, hogy a tetősint le kell pattintani, és alatta ki kell takarítani. Azzal már kész is!

Az a baj, hogy a hátsó végében összegyűlik a trutyi, és feltorlódik a víz. Ezután pedig a tetőlemez korcolásánál levő tömítőpaszta repedésein át lemegy a víz a rolóra. Nekem is ez volt, de a szimpla takarítás segített. Nem is kellett szilózni, mert ha tiszta a vályú, akkor a víz gyorsan lefolyik a levezető csövön. Csak akkor ázik be, ha megáll a víz a tetővályúban!

Bazze, tetősínt is cseréltem :lol: :lol: Kisöpörtem, (sérüléseket lerozsdagyilkoltuk, lealapoztuk, új tömítéssel új sínt feltettük) a takarókat is levettük, és végig kipucoltam az egészet. (figyeltem tanárúr, emlékszem :D )

Pedig, hát vagy fellülről folyik, vagy az ablaktól, vagy a csomiajtótól. Kihagytam vmit? :P

Jah, ha alulról mászik felfelé. Tudod, közel van a földhöz és a vízcsepp az felugrik az aljára és bemászik :lol:

Amúgy a tetőkárpiton nem látszik semmi? :lol:

jah tetőablakom nincs.

Megosztás:

Bazz, nekem meg a szépen kárpitozott tetőkárpitomról lóg a műbőr. :lol: A fejem felett, meg a hátsó kapaszkodónál rendszeresen elengedi, főleg kánikulában, ha visszasimítom visszaragad, de aztán megint lejön pár nap múlva. Szerintem az a baj, hogy a kárpit hordozója nagyon beitta a pálmatexet, és nem volt tökéletes a ragasztás egy-két ponton. Ha kasztnizva lesz úgyis ki lesz belezve, akkor fellülről megfúrom, aztán fecskendővel nyomok a necces helyekre vmi folyékony ragacsot. Eddíg két pontot találtam ahol mindíg elengedi.

Megosztás:

Bazz, nekem meg a szépen kárpitozott tetőkárpitomról lóg a műbőr. :lol: A fejem felett, meg a hátsó kapaszkodónál rendszeresen elengedi, főleg kánikulában, ha visszasimítom visszaragad, de aztán megint lejön pár nap múlva. Szerintem az a baj, hogy a kárpit hordozója nagyon beitta a pálmatexet, és nem volt tökéletes a ragasztás egy-két ponton. Ha kasztnizva lesz úgyis ki lesz belezve, akkor fellülről megfúrom, aztán fecskendővel nyomok a necces helyekre vmi folyékony ragacsot. Eddíg két pontot találtam ahol mindíg elengedi.

Zotya-style. Fúrd át, aztán átmenő csavarral alátéttel a tetőhöz és jóaz :lol: :lol:

Megosztás:

MEKKMESTEEEEER! :lol: :lol: :lol:

Megosztás:

Látom nem nyugszol :lol: De szerintem nem, a B veki szélesebb az asztinál.

Hát nem :lol:

Most megcsinálunk egy pár dolgot a kocsin és viszket a seggem egy kicsit.

Morcosítás befejezése, tetősín eltüntetése, GSi hátsóajtó lefalazás, motorháztető kivágása a beömlőnek, stb, stb, stb.....

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.