epk947 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 A tetősín alatti hosszú fedőlemezt is csak ki kell pattintani? Mert elöl azt a kis darabot már többször levettem, de a hosszút még egyszer sem, ígaz nekem nem folyik be a víz. Ja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 (edited) Ja. :lol: Kösz, akkó mindjárt jövök! :lol: Ha valaki keres, kimentem porszivózni! :lol: Módosítva Augusztus28, 2009 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Montammá, hogy a tetősint le kell pattintani, és alatta ki kell takarítani. Azzal már kész is! Az a baj, hogy a hátsó végében összegyűlik a trutyi, és feltorlódik a víz. Ezután pedig a tetőlemez korcolásánál levő tömítőpaszta repedésein át lemegy a víz a rolóra. Nekem is ez volt, de a szimpla takarítás segített. Nem is kellett szilózni, mert ha tiszta a vályú, akkor a víz gyorsan lefolyik a levezető csövön. Csak akkor ázik be, ha megáll a víz a tetővályúban! már volt levéve a tetősín, de majd ha nagyon ráérek lehet leveszem megint. igazából az a furcsa h olyan helyen vizes a roló ahová nemtom hogy repül a víz....ablaktól és az ajtótól is messze van...átfolyni meg nem tud... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 már volt levéve a tetősín, de majd ha nagyon ráérek lehet leveszem megint. igazából az a furcsa h olyan helyen vizes a roló ahová nemtom hogy repül a víz....ablaktól és az ajtótól is messze van...átfolyni meg nem tud... Pedig, hát vagy fellülről folyik, vagy az ablaktól, vagy a csomiajtótól. Kihagytam vmit? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Montammá, hogy a tetősint le kell pattintani, és alatta ki kell takarítani. Azzal már kész is! Az a baj, hogy a hátsó végében összegyűlik a trutyi, és feltorlódik a víz. Ezután pedig a tetőlemez korcolásánál levő tömítőpaszta repedésein át lemegy a víz a rolóra. Nekem is ez volt, de a szimpla takarítás segített. Nem is kellett szilózni, mert ha tiszta a vályú, akkor a víz gyorsan lefolyik a levezető csövön. Csak akkor ázik be, ha megáll a víz a tetővályúban! Bazze, tetősínt is cseréltem :lol: :lol: Kisöpörtem, (sérüléseket lerozsdagyilkoltuk, lealapoztuk, új tömítéssel új sínt feltettük) a takarókat is levettük, és végig kipucoltam az egészet. (figyeltem tanárúr, emlékszem :D ) Pedig, hát vagy fellülről folyik, vagy az ablaktól, vagy a csomiajtótól. Kihagytam vmit? :P Jah, ha alulról mászik felfelé. Tudod, közel van a földhöz és a vízcsepp az felugrik az aljára és bemászik :lol: Amúgy a tetőkárpiton nem látszik semmi? :lol: jah tetőablakom nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Bazz, nekem meg a szépen kárpitozott tetőkárpitomról lóg a műbőr. :lol: A fejem felett, meg a hátsó kapaszkodónál rendszeresen elengedi, főleg kánikulában, ha visszasimítom visszaragad, de aztán megint lejön pár nap múlva. Szerintem az a baj, hogy a kárpit hordozója nagyon beitta a pálmatexet, és nem volt tökéletes a ragasztás egy-két ponton. Ha kasztnizva lesz úgyis ki lesz belezve, akkor fellülről megfúrom, aztán fecskendővel nyomok a necces helyekre vmi folyékony ragacsot. Eddíg két pontot találtam ahol mindíg elengedi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Bazz, nekem meg a szépen kárpitozott tetőkárpitomról lóg a műbőr. :lol: A fejem felett, meg a hátsó kapaszkodónál rendszeresen elengedi, főleg kánikulában, ha visszasimítom visszaragad, de aztán megint lejön pár nap múlva. Szerintem az a baj, hogy a kárpit hordozója nagyon beitta a pálmatexet, és nem volt tökéletes a ragasztás egy-két ponton. Ha kasztnizva lesz úgyis ki lesz belezve, akkor fellülről megfúrom, aztán fecskendővel nyomok a necces helyekre vmi folyékony ragacsot. Eddíg két pontot találtam ahol mindíg elengedi. Zotya-style. Fúrd át, aztán átmenő csavarral alátéttel a tetőhöz és jóaz :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Zotya-style. Fúrd át, aztán átmenő csavarral alátéttel a tetőhöz és jóaz :lol: :lol: Na meg sziló, hogy a csavar mellett ne másszanak be a vízcseppek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Na meg sziló, hogy a csavar mellett ne másszanak be a vízcseppek! :lol: Most az se gond, fellül befolyik, allul meg ki. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Bazz, nekem meg a szépen kárpitozott tetőkárpitomról lóg a műbőr. :lol: A fejem felett, meg a hátsó kapaszkodónál rendszeresen elengedi, főleg kánikulában, ha visszasimítom visszaragad, de aztán megint lejön pár nap múlva. Szerintem az a baj, hogy a kárpit hordozója nagyon beitta a pálmatexet, és nem volt tökéletes a ragasztás egy-két ponton. Ha kasztnizva lesz úgyis ki lesz belezve, akkor fellülről megfúrom, aztán fecskendővel nyomok a necces helyekre vmi folyékony ragacsot. Eddíg két pontot találtam ahol mindíg elengedi. MEKKMESTEEEEER! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Az autóm adattábláján a 286 81L színkód (kerámia kék) található, de a delparts-on csak 286/29L-s színkódú javítófestéket lehet venni (ami mellesleg marha drága a többihez képest :lol:). Kérdés, hogy mi a különbség a 81L és 29L között? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Az autóm adattábláján a 286 81L színkód (kerámia kék) található, de a delparts-on csak 286/29L-s színkódú javítófestéket lehet venni (ami mellesleg marha drága a többihez képest :lol:). Kérdés, hogy mi a különbség a 81L és 29L között? 52L? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 52L? :lol: :lol: Ülj előre, egyes alá! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 52L? :lol: :lol: A közönséget kérdezted? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 A közönséget kérdezted? :lol: Nem, Daytől. Gondoltam hátha megmondja hogy beugratós kérdés volt, vagy csak a matematika képességeimmel van gond :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 B Vectra műszerfala befér az Astraba??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 B Vectra műszerfala befér az Astraba??? :lol: Látom nem nyugszol :lol: De szerintem nem, a B veki szélesebb az asztinál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 B Vectra műszerfala befér az Astraba??? :lol: ha kivágod az autóból azokat a helyeket ahol kilóg akkor be. Vagy ha levágod a műszerfalból azt ami már nem fér be akkor is be. De mé' nem veszel Vectrát? abban már mind benne van ezek közül :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Látom nem nyugszol :lol: De szerintem nem, a B veki szélesebb az asztinál. Hát necces, de bele kéne próbálni egy Astráét, hátha passzol. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Látom nem nyugszol :lol: De szerintem nem, a B veki szélesebb az asztinál. Hát nem :lol: Most megcsinálunk egy pár dolgot a kocsin és viszket a seggem egy kicsit. Morcosítás befejezése, tetősín eltüntetése, GSi hátsóajtó lefalazás, motorháztető kivágása a beömlőnek, stb, stb, stb..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 De mé' nem veszel Vectrát? abban már mind benne van ezek közül :lol: :lol: :P Nem tom :lol: Az túl könnyű lenne, és az Astra jobban teccik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Hát nem :lol: Most megcsinálunk egy pár dolgot a kocsin és viszket a seggem egy kicsit. Morcosítás befejezése, tetősín eltüntetése, GSi hátsóajtó lefalazás, motorháztető kivágása a beömlőnek, stb, stb, stb..... Képeket mutasssssssssss! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 B Vectra műszerfala befér az Astraba??? :lol: Sztem első körben fogni kéne egy mérőszalagot, és megmérni a két műszerfal szélességét, abból már kiderülne, hogy érdemes-e foglalkozni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Képeket mutasssssssssss! Majd mutatok. Ígérem!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Sztem első körben fogni kéne egy mérőszalagot, és megmérni a két műszerfal szélességét, abból már kiderülne, hogy érdemes-e foglalkozni vele. De akkorsem egyszerű, a spirál helyett digit jeladó, újy szondák, rengeteg kábelezés, mókolás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts