Novy Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 ennyi idő alatt már lehetett volna kutatni egy lufimentes vectrat.... :huh: am ilyen volt a vectrakba ami nem pukkanós még ez is jobb, mint a gyári de azért amaz jobb :lol: de vekibe volt olyan is, mint nekün van az F be egyik haverom szétbontott egyet kint finbe, és hazahoztaakormányt, hogy majd jol eladja nekem, én meg jol kiröhögtem ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 A múlt hónapban kijavíttattam lakatosilag a kisebb rozsdafoltokat az első kerék mögött a sárvédőn, (nincs sárfogó gumim) a hátsó ajtón a rendszámvilágítás mellett meg még pár helyen ahol a festék kezdett megindulni, kőfelverés pár négyzetcentiméteren. Aztán a fényező rendbetette mindezeket. (Már csak a tetőlemezen kellene a foltokat eltüntetni! Nemhiába 17 éves a kicsike.... :huh: ) Tegnap meg kapott egy kövér alváz és motortér mosatást, meg egy alvázvédő felújítást. (Csak javítgatásra volt szükség.) Sikerült összesen 57 ezret elköltenem rá :lol: . De legalább most vigasztal a tudat, hogy minden rendben a lemezeken. Mondta is a kocsimosó, hogy "micsoda szép az autója!" Senki sem akarja elhinni, hogy 17 éves. Mondom nekik, hogy a legszebb lánykorában van! ^_^ Én is most füzögetem az asszonyt, hogy szponzorálja a családi költségvetésből a karosszéiázást. Ami tuti, az a két küszöb, a lemez a talpam alatt, meg a tanknyílás, és felette a dob. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 hádemondomszerdánmegyekmegnézni :lol: majd szerdán látom meg én is, aztán ha szép akkor elhozom, és lefényképelem, és elküldöm (a képet). Ha nem tecc, akkor is lefényképelem és elküldöm, csak akkor az elhozós rész sztornó. ÉÉted? ^_^ :P jó jó...értem :huh: Csak azt hittem, hogy kép alapján szúrtad ki valahol neten(duen, racing, carstyling...stb) És ezért gondoltam hogy linkelsz egy képet! ÉÉted?? :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Én is most füzögetem az asszonyt, hogy szponzorálja a családi költségvetésből a karosszéiázást. Ami tuti, az a két küszöb, a lemez a talpam alatt, meg a tanknyílás, és felette a dob. Minél tovább halasztja az ember, annál több elönyhőz jutt a rozsda! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 ennyi idő alatt már lehetett volna kutatni egy lufimentes vectrat.... :huh: am ilyen volt a vectrakba ami nem pukkanós Köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Minél tovább halasztja az ember, annál több elönyhőz jutt a rozsda! Ez tiszta sor. :lol: De nem lehet minden hónapban a kocsira költeni. :huh: Sajnos. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 jó jó...értem :lol: Csak azt hittem, hogy kép alapján szúrtad ki valahol neten(duen, racing, carstyling...stb) És ezért gondoltam hogy linkelsz egy képet! ÉÉted?? :P ^_^ Jah, neeem :huh: Novy cartárs írta hogy látott egy másik fórumon kormányeladósos hsz-t és hogy mi lenne ha. Én meg jól megkerestem, meg jól feölhívtam a srácot, és holnap meg jól elmegyek érte :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Ez tiszta sor. :lol: De nem lehet minden hónapban a kocsira költeni. :huh: Sajnos. B) Sajnos....Pedig minden áldott nap tudnék költeni rá ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Ez tiszta sor. :lol: De nem lehet minden hónapban a kocsira költeni. :huh: Sajnos. B) Biza nem! Én is április óta halasztgattam ezeket a munkákat, mivelhogy tavasszal kellett volna a tél után a rohadásokat rendbe tenni.... ^_^ Az olajcserét is túlhúztam 2 ezer kilométerrel, a Meta C-t is egy hónappal..... Node most már túl vagyok rajtuk! Igaz, most meg a motoros ablakom állt meg mellettem. Szerencsére csukott állapotban. Remélem nem a motor ment galyra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 ennyi idő alatt már lehetett volna kutatni egy lufimentes vectrat.... :huh: am ilyen volt a vectrakba ami nem pukkanós Helységen belül nem 50-el kellene repeszteni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Helységen belül nem 50-el kellene repeszteni? :lol: Ez az óraállás nálam kb 49-50 km/h felel meg.Ennyit csal. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Biza nem! Én is április óta halasztgattam ezeket a munkákat, mivelhogy tavasszal kellett volna a tél után a rohadásokat rendbe tenni.... :huh: Az olajcserét is túlhúztam 2 ezer kilométerrel, a Meta C-t is egy hónappal..... Node most már túl vagyok rajtuk! Igaz, most meg a motoros ablakom állt meg mellettem. Szerencsére csukott állapotban. Remélem nem a motor ment galyra! Azt is lehet tekercseltetni mint bármilyen villanymotort, nem? Ma felhívtam egy ismerős csávót, van CO-ja és szokott karosszériázni, és tettem neki egy ajánlatot.: szombat reggel odamegyek hozzá kibelezett kocsival, két küszöbbel, egy tanknyílással, belső dobbal, meg lemezzel a lábam alá, ketten nekiállunk, este a befejeztük odaadaom neki pk a munkadíjat. Nem mondtam fix. összeget olyan 30-50 körül gondoltam. Mint nem hozzáértő úgy gondoltam meg tudjuk csinálni kettem egy nap alatt. Elkezdett mellébeszélni, fogalmam sincs volt-e alapja a kifogásainak, mondtam neki akkor tárgytalan. Most azon agyalok tudtam szerezni CO-t, csak palack, meg drót kell hozzá, lehet megcsináljuk ketten a fönökkel/szomszéddal. Ő már csinált ilyet, én meg láttam vkit aki csinálta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Azt is lehet tekercseltetni mint bármilyen villanymotort, nem? Ma felhívtam egy ismerős csávót, van CO-ja és szokott karosszériázni, és tettem neki egy ajánlatot.: szombat reggel odamegyek hozzá kibelezett kocsival, két küszöbbel, egy tanknyílással, belső dobbal, meg lemezzel a lábam alá, ketten nekiállunk, este a befejeztük odaadaom neki pk a munkadíjat. Nem mondtam fix. összeget olyan 30-50 körül gondoltam. Mint nem hozzáértő úgy gondoltam meg tudjuk csinálni kettem egy nap alatt. Elkezdett mellébeszélni, fogalmam sincs volt-e alapja a kifogásainak, mondtam neki akkor tárgytalan. Most azon agyalok tudtam szerezni CO-t, csak palack, meg drót kell hozzá, lehet megcsináljuk ketten a fönökkel/szomszéddal. Ő már csinált ilyet, én meg láttam vkit aki csinálta. :lol: Sajnos csak 1.2-es drótom van :huh: A kifogásainak talán te lehettél az alapja...ismerek olyan szakit, aki nem szereti ha a gazdi is besegít a melóba. Mondjuk engem soha nem zavart ha a gazdi is részt akart venni a fényezésbe. De ha az a bizonyos gazdi(most nem rád célzok) nagyon nem ért hozzá, akkor csak hátráltatja a munkát! Vágod?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Sajnos csak 1.2-es drótom van :lol: A kifogásainak talán te lehettél az alapja...ismerek olyan szakit, aki nem szereti ha a gazdi is besegít a melóba. Mondjuk engem soha nem zavart ha a gazdi is részt akart venni a fényezésbe. De ha az a bizonyos gazdi(most nem rád célzok) nagyon nem ért hozzá, akkor csak hátráltatja a munkát! Vágod?? Vágom persze, én csak azért akartam ott lenni, mert nyekergett, hogy nagy munka, meg ott van nála egy Lada kábé másfél hete, de még nem látni a végét. Gondoltam , ha motiválom azzal, hogy egy nap tud keresni x-összeget, akkor máshogy áll neki, de tévedtem. A saját munkával nem csökkentettem volna a pénzét, meg elüldögéltem volna a sarokban ha azt mondja ne nyúljak hozzá, mindenre megoldásra nyitott voltam, de csak húzódozott. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Vágom persze, én csak azért akartam ott lenni, mert nyekergett, hogy nagy munka, meg ott van nála egy Lada kábé másfél hete, de még nem látni a végét. Gondoltam , ha motiválom azzal, hogy egy nap tud keresni x-összeget, akkor máshogy áll neki, de tévedtem. A saját munkával nem csökkentettem volna a pénzét, meg elüldögéltem volna a sarokban ha azt mondja ne nyúljak hozzá, mindenre megoldásra nyitott voltam, de csak húzódozott. :huh: Figyusz...Ha gondolod, adok egy telefonszámot PÜ-n! Egy nagyon ügyes kezű fényező barátom számát...Győrújfalun lakik! Ő megmondja hol találsz egy normális kasztnist, aki nem variál! Sőt utánna meg a fényezést is megcsinálja olcsón! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Figyusz...Ha gondolod, adok egy telefonszámot PÜ-n! Egy nagyon ügyes kezű fényező barátom számát...Győrújfalun lakik! Ő megmondja hol találsz egy normális kasztnist, aki nem variál! Sőt utánna meg a fényezést is megcsinálja olcsón! Kösz, fényezésen most egyáltalán nem gondolkodom, a kasztnizást is még csak én hajtanám, meg kell beszélnem a pénzügyminiszternővel. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Kösz, fényezésen most egyáltalán nem gondolkodom, a kasztnizást is még csak én hajtanám, meg kell beszélnem a pénzügyminiszternővel. :huh: Rendben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 mennyiért szerzted a co gépet? mert apalack, meg ahuzal együtt olyan 17ezr ft és én mindedféleképen akarok venni majd egy co-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 mennyiért szerzted a co gépet? mert apalack, meg ahuzal együtt olyan 17ezr ft és én mindedféleképen akarok venni majd egy co-t Kiderült a cégnek van. Pontosabban a nagyfőnőknek, de a kisfőnök/szomszéd elkéri tőle, mert kell a Boxerhez. Én meg majd kertnek áttolom. :huh: Már csak érteni kéne hozzá, keresek bőszen a gugliban valami oldalt ahol írnak róla, de eddíg semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Ez a kuplungpedálnak a kormány alatti része, nyikorog mint állat.... ^_^ : zsíroztam , olajoztam, de semmi! :huh: mi a teendő szerintetek??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Ez a kuplungpedálnak a kormány alatti része, nyikorog mint állat.... ^_^ : zsíroztam , olajoztam, de semmi! :huh: mi a teendő szerintetek??? :lol: Szét is szedted? Mert van benne a tengely, az nyikorgott nekem, kivülről nem nagyon jut be oda még a WD-40-se. Én befeküdtem, szétszedtem lepucoltam, bezsíroztam, azóta csend van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Szét is szedted? Mert van benne a tengely, az nyikorgott nekem, kivülről nem nagyon jut be oda még a WD-40-se. Én befeküdtem, szétszedtem lepucoltam, bezsíroztam, azóta csend van. leszedni már nem szedtem le, de a kép segített, ha hazajöttem szétkapom, s mint te is alaposan kitakarítom... Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 leszedni már nem szedtem le, de a kép segített, ha hazajöttem szétkapom, s mint te is alaposan kitakarítom... Köszi! Ezt a műveletet nekem is végre kell hajtanom, de nagyon gyanakszom rá, hogy már a kinyomócsapágy nyikorog nekem, mert a motortérből hallani igazán... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 leszedni már nem szedtem le, de a kép segített, ha hazajöttem szétkapom, s mint te is alaposan kitakarítom... Köszi! Nincs mit, van rajta egy rugós stift, leveszed, letekered az anyát, a tengely meg kúpos, a vezetőoldal felé kell kiütögetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Én megküldtem összerakottan wd40-el és nekem elkussolt. utána már csak azt hallottam ami kívülről jött. megfújtam a bowdennél, semmi, megfújtam a kar forgáspontjánál, semmi, aztán amikor eldurrant az agyam, akkor nagyjából telibefújtam amit láttam, és a villa, és az anya találkozásánál sikerült elhallgattatni. A műanyag nyekergett a villában :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts