Peti85 Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Még semmi tapasztalatom nincs. Hacsak az nem, hogy jól néz ki. :huh: Ma raktam fel. ^_^ Én is nem rég vettem rá de csak elsőt, hátsó ablak úgysincs nagyon használva... Nekem egyáltalán nem zörög lehúzott ablaknál sem...és azért döntöttem a vétel mellett, mert esős időben felhúzott ablakokkal kicsit levegőtlen volt a közlekedés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Én is nem rég vettem rá de csak elsőt, hátsó ablak úgysincs nagyon használva... Nekem egyáltalán nem zörög lehúzott ablaknál sem...és azért döntöttem a vétel mellett, mert esős időben felhúzott ablakokkal kicsit levegőtlen volt a közlekedés :huh: Van venti 3 fokozattal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Van venti 3 fokozattal! Vagy négy. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Van venti 3 fokozattal! Vagy négy. :lol: 2-nél jobban nem szoktam nyomatni, mert akkor már zavaróan hangos. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 2-nél jobban nem szoktam nyomatni, mert akkor már zavaróan hangos. :huh: majd ha mentek nyaralni, és kaptok egy dugót, 10es is keves lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 majd ha mentek nyaralni, és kaptok egy dugót, 10es is keves lenne :huh: Akkor leengedtem az ablakot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Akkor leengedtem az ablakot. :huh: Meg kitárom a tetőablakot! :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Akkor leengedtem az ablakot. :huh: tegnap még 120nál is olyan forró levegő csapottbe az ablakokon, hogy inkább feltekertük az ablakot, és akkor meg tök jó idő lett. gondolom az aszfalt volt vay 50 fokos, vagy még több, és azt éreztük, az abla meg nem engedte ezt be, meg neki a golfon gyárilag kékes az üveg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Vagy négy. :lol: A negyedik az már a kilövés előtti utolsó fok, amit sose használok. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Van venti 3 fokozattal! Úgy úgy..van ám...csak ha ebben is olyan lenne mint a VW kisbuszunkba, hogy ha hidegen van akkor tényleg azt fújja mint ami kint van, akkor még használnám is...Bár most hogy a vízcsőre került egy csap így talán meglesz az a hatás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 majd ha mentek nyaralni, és kaptok egy dugót, 10es is keves lenne :huh: Akkor leengedtem az ablakot. B) Meg kitárom a tetőablakot! :P :lol: Klíma on. :lol: :D Egyébként ez nem off egy hangyányit? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Klíma on. :lol: B) Egyébként ez nem off egy hangyányit? ^_^ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Klíma on. B) :D Egyébként ez nem off egy hangyányit? :P És lesz különbség? :D :lol: Amúgy én igenis használom a 4-est. Páralefújni simán jó. Utána persze kiütöm a hajszárítóüzemmódot, de addig jóaz :huh: Az ablaktekerőnél, nekem nem is maga az üveg szorult a sínben, hanem a mechanikája volt retkes. A sínekhez nem is nyúltam ^_^ lehet hogy ha azt is megcsinálom akkor egyujjas lesz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Adtam szilikonspray-vel az ablaksineknek, és most szépen akadásmentesen felmennek az ablakok. Köszi a tippeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 lehet hogy ha azt is megcsinálom akkor egyujjas lesz? :huh: Nekem most is az. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Adtam szilikonspray-vel az ablaksineknek, és most szépen akadásmentesen felmennek az ablakok. Köszi a tippeket! Ha meguntad a fújkálást (mert hamar elmúlik a hatása) akkor próbáld meg mégis a faggyút, vagy a szilikonzsírt! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Ha meguntad a fújkálást (mert hamar elmúlik a hatása) akkor próbáld meg mégis a faggyút, vagy a szilikonzsírt! :huh: wd40, 3 éve semmi baja a jobboldalinak, pedig úgy meg volt ragadva, hogy alig bírtam felterkerni Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 wd40, 3 éve semmi baja a jobboldalinak, pedig úgy meg volt ragadva, hogy alig bírtam felterkerni De te a mechnaikába fújtad a WD40-et nem? Nekem az ablakvezető síneknél volt akadás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 De te a mechnaikába fújtad a WD40-et nem? Nekem az ablakvezető síneknél volt akadás. nem a sinekbe a szélvédő körüli gumiba meg szilikon spray Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 11éves a legrégebbi G astra hát asszemelmehetnek a sunyiba a horganyzott kasztnijukkal. nem egy G-t láttam, hogy a hátsó sárvádő ív ki van rohadva de enm is a betöltőnél, hanem úgy az ajtó mögötti résztől kezdve végig és még azt tatották róluk, hogy azok az autók kasztnija örök életű... nem pont ezt venni észre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 11éves a legrégebbi G astra hát asszemelmehetnek a sunyiba a horganyzott kasztnijukkal. nem egy G-t láttam, hogy a hátsó sárvádő ív ki van rohadva de enm is a betöltőnél, hanem úgy az ajtó mögötti résztől kezdve végig és még azt tatották róluk, hogy azok az autók kasztnija örök életű... nem pont ezt venni észre. Figy, sztem ha egy maybach-ot összegyűrnek mint egy papírzsepit, utána az is rohadni fog :huh: . Láttam már én is ilyen g-ket, de azoknál egyértelműen azt is látni lehetett hogy volt annak már alufóliagülü formája is valamikor. F-ből azért szomorúbbakat látni :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Figy, sztem ha egy maybach-ot összegyűrnek mint egy papírzsepit, utána az is rohadni fog :huh: . Láttam már én is ilyen g-ket, de azoknál egyértelműen azt is látni lehetett hogy volt annak már alufóliagülü formája is valamikor. F-ből azért szomorúbbakat látni :lol: ^_^ én meg olyat láttam, ami tuti nem volt törve, és mégis rohadt 8 éves korában is már. F ek nem ritkán 16 évesek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 én meg olyat láttam, ami tuti nem volt törve, és mégis rohadt 8 éves korában is már. F ek nem ritkán 16 évesek Az is igaz, de az f-ek közül már a 6-8 évesek is tudnak rohadni ^_^ Foglalkozni kő vele, és akkor jó lösz :huh: Bár ez mindenre igaz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Az is igaz, de az f-ek közül már a 6-8 évesek is tudnak rohadni ^_^ Foglalkozni kő vele, és akkor jó lösz :huh: Bár ez mindenre igaz. :lol: más horganyzott autókat kellene megnézni B) de am leszarom, mert sose veszek G-t akkor inkább B vekit Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Jut ezsembe - valaki irta is nekem amikor csináltam a hátsó kerékjárati ivet, igaza volt - a javitásom nem fog kibirni egy évet sem, már most úgy néz ki... a két lemez között dolgozik a rozsda és nyomja szét, majdnem hiába kinlódtam rajta/vele...elemcsere kell oda. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts