Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Még semmi tapasztalatom nincs. Hacsak az nem, hogy jól néz ki. :huh: Ma raktam fel. ^_^

Én is nem rég vettem rá de csak elsőt, hátsó ablak úgysincs nagyon használva...

Nekem egyáltalán nem zörög lehúzott ablaknál sem...és azért döntöttem a vétel mellett, mert esős időben felhúzott ablakokkal kicsit levegőtlen volt a közlekedés :lol:

Elküldve
Én is nem rég vettem rá de csak elsőt, hátsó ablak úgysincs nagyon használva...

Nekem egyáltalán nem zörög lehúzott ablaknál sem...és azért döntöttem a vétel mellett, mert esős időben felhúzott ablakokkal kicsit levegőtlen volt a közlekedés :huh:

Van venti 3 fokozattal!

Elküldve
2-nél jobban nem szoktam nyomatni, mert akkor már zavaróan hangos. :huh:

majd ha mentek nyaralni, és kaptok egy dugót, 10es is keves lenne :lol:

Elküldve
Akkor leengedtem az ablakot. :huh:

tegnap még 120nál is olyan forró levegő csapottbe az ablakokon, hogy inkább feltekertük az ablakot, és akkor meg tök jó idő lett.

gondolom az aszfalt volt vay 50 fokos, vagy még több, és azt éreztük, az abla meg nem engedte ezt be, meg neki a golfon gyárilag kékes az üveg.

Elküldve
Van venti 3 fokozattal!

Úgy úgy..van ám...csak ha ebben is olyan lenne mint a VW kisbuszunkba, hogy ha hidegen van akkor tényleg azt fújja mint ami kint van, akkor még használnám is...Bár most hogy a vízcsőre került egy csap így talán meglesz az a hatás...

Elküldve
majd ha mentek nyaralni, és kaptok egy dugót, 10es is keves lenne :huh:

Akkor leengedtem az ablakot. B)

Meg kitárom a tetőablakot! :P :lol:

Klíma on. :lol: :D

Egyébként ez nem off egy hangyányit? ^_^

Elküldve
Klíma on. B) :D

Egyébként ez nem off egy hangyányit? :P

És lesz különbség? :D :lol:

Amúgy én igenis használom a 4-est. Páralefújni simán jó. Utána persze kiütöm a hajszárítóüzemmódot, de addig jóaz :huh:

Az ablaktekerőnél, nekem nem is maga az üveg szorult a sínben, hanem a mechanikája volt retkes. A sínekhez nem is nyúltam ^_^ lehet hogy ha azt is megcsinálom akkor egyujjas lesz? :lol:

Elküldve
Adtam szilikonspray-vel az ablaksineknek, és most szépen akadásmentesen felmennek az ablakok. Köszi a tippeket!

Ha meguntad a fújkálást (mert hamar elmúlik a hatása) akkor próbáld meg mégis a faggyút, vagy a szilikonzsírt! :huh:

Elküldve
Ha meguntad a fújkálást (mert hamar elmúlik a hatása) akkor próbáld meg mégis a faggyút, vagy a szilikonzsírt! :huh:

wd40, 3 éve semmi baja a jobboldalinak, pedig úgy meg volt ragadva, hogy alig bírtam felterkerni

Elküldve
wd40, 3 éve semmi baja a jobboldalinak, pedig úgy meg volt ragadva, hogy alig bírtam felterkerni

De te a mechnaikába fújtad a WD40-et nem? Nekem az ablakvezető síneknél volt akadás.

Elküldve
De te a mechnaikába fújtad a WD40-et nem? Nekem az ablakvezető síneknél volt akadás.

nem

a sinekbe

a szélvédő körüli gumiba meg szilikon spray

Elküldve

11éves a legrégebbi G astra

hát asszemelmehetnek a sunyiba a horganyzott kasztnijukkal.

nem egy G-t láttam, hogy a hátsó sárvádő ív ki van rohadva

de enm is a betöltőnél, hanem úgy az ajtó mögötti résztől kezdve végig

és még azt tatották róluk, hogy azok az autók kasztnija örök életű... nem pont ezt venni észre.

Elküldve
11éves a legrégebbi G astra

hát asszemelmehetnek a sunyiba a horganyzott kasztnijukkal.

nem egy G-t láttam, hogy a hátsó sárvádő ív ki van rohadva

de enm is a betöltőnél, hanem úgy az ajtó mögötti résztől kezdve végig

és még azt tatották róluk, hogy azok az autók kasztnija örök életű... nem pont ezt venni észre.

Figy, sztem ha egy maybach-ot összegyűrnek mint egy papírzsepit, utána az is rohadni fog :huh: . Láttam már én is ilyen g-ket, de azoknál egyértelműen azt is látni lehetett hogy volt annak már alufóliagülü formája is valamikor. F-ből azért szomorúbbakat látni :lol: ^_^

Elküldve
Figy, sztem ha egy maybach-ot összegyűrnek mint egy papírzsepit, utána az is rohadni fog :huh: . Láttam már én is ilyen g-ket, de azoknál egyértelműen azt is látni lehetett hogy volt annak már alufóliagülü formája is valamikor. F-ből azért szomorúbbakat látni :lol: ^_^

én meg olyat láttam, ami tuti nem volt törve, és mégis rohadt 8 éves korában is már.

F ek nem ritkán 16 évesek

Elküldve
én meg olyat láttam, ami tuti nem volt törve, és mégis rohadt 8 éves korában is már.

F ek nem ritkán 16 évesek

Az is igaz, de az f-ek közül már a 6-8 évesek is tudnak rohadni ^_^ Foglalkozni kő vele, és akkor jó lösz :huh: Bár ez mindenre igaz. :lol:

Elküldve
Az is igaz, de az f-ek közül már a 6-8 évesek is tudnak rohadni ^_^ Foglalkozni kő vele, és akkor jó lösz :huh: Bár ez mindenre igaz. :lol:

más horganyzott autókat kellene megnézni B)

de am leszarom, mert sose veszek G-t

akkor inkább B vekit

Elküldve

Jut ezsembe - valaki irta is nekem amikor csináltam a hátsó kerékjárati ivet, igaza volt - a javitásom nem fog kibirni egy évet sem, már most úgy néz ki... a két lemez között dolgozik a rozsda és nyomja szét, majdnem hiába kinlódtam rajta/vele...elemcsere kell oda. :huh: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.