Alex0403 Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Srácok...tuti most kiröhögtök, de most tünt fel, hogy a kesztyűtartó alatt kell lennie egy polcnak :) Nekem miért nincs :( ? Én is akarok olyat :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Srácok...tuti most kiröhögtök, de most tünt fel, hogy a kesztyűtartó alatt kell lennie egy polcnak :P Nekem miért nincs :hiya: ? Én is akarok olyat :D Erre gondolsz? :) Karcsinak már van, de úgy rémlik lábfűtés csövet kell hozzá cserélni. Ebként van olyan ami a Karcsinak még nincsen? :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Srácok...tuti most kiröhögtök, de most tünt fel, hogy a kesztyűtartó alatt kell lennie egy polcnak :) Nekem miért nincs :( ? Én is akarok olyat :hiya: nem kell felszereltség függő nekem pl van de JOHnnynak sincs Heningnek se volt, de ő tett bele, és tőle tudjuk, hogy a fűtés csövet is cserélni kell ott. szerintem jobban is néz ki úgy, meg térképnek meg páratörlő szivacsnak pénztárcának stb is jó hely, és nekem pl a neon is az mögött van :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Erre gondolsz? :) Karcsinak már van, de úgy rémlik lábfűtés csövet kell hozzá cserélni. Ebként van olyan ami a Karcsinak még nincsen? :( :P Igen igen...erre gondolok :hiya: Lábfűtés csövet? Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Igen igen...erre gondolok :) Lábfűtés csövet? Miért? Most nem tudom pontosan, vagy útban van, vagy ráfújná a levegőt. Majd Hening cartárs megmondja a tutit. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Igen igen...erre gondolok :) Lábfűtés csövet? Miért? mert nem ahhoz apolcos megoldáshoz van tervezve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Most nem tudom pontosan, vagy útban van, vagy ráfújná a levegőt. Majd Hening cartárs megmondja a tutit. :P Na tesék...látszik mennyire egyszerű vagyok :) Azt hittem csak fel kell szórni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Na tesék...látszik mennyire egyszerű vagyok :P Azt hittem csak fel kell szórni :hiya: Nem vagy egyszerű, az a egyszerű akinek pölö becarik a termosztátja és ahelyett hogy kicserélné ezt pár ezer forintos alkatrészt évekig kartonpapírral takargatja a hűtőt télen. :) De láttam már zseblámpával kotorászó emberkét is az utastérben, mert kiégett a belső világítás izzója. Ki kéne cserélni, de vajon hol lehet? :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Nem vagy egyszerű, az a egyszerű akinek pölö becarik a termosztátja és ahelyett hogy kicserélné ezt pár ezer forintos alkatrészt évekig kartonpapírral takargatja a hűtőt télen. :) De láttam már zseblámpával kotorászó emberkét is az utastérben, mert kiégett a belső világítás izzója. Ki kéne cserélni, de vajon hol lehet? :( :P :lol: :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 nem kell felszereltség függő nekem pl van de JOHnnynak sincs Heningnek se volt, de ő tett bele, és tőle tudjuk, hogy a fűtés csövet is cserélni kell ott. szerintem jobban is néz ki úgy, meg térképnek meg páratörlő szivacsnak pénztárcának stb is jó hely, és nekem pl a neon is az mögött van :( :P térkép, törlő az ajtózsebben, pénztárca szigorúan zsebben...neon meg hát kinek mi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Nem vagy egyszerű, az a egyszerű akinek pölö becarik a termosztátja és ahelyett hogy kicserélné ezt pár ezer forintos alkatrészt évekig kartonpapírral takargatja a hűtőt télen. :) De láttam már zseblámpával kotorászó emberkét is az utastérben, mert kiégett a belső világítás izzója. Ki kéne cserélni, de vajon hol lehet? :( :P Főnököm fapad classicján egyvalami van ami kéne belőle. A gyárilag benne lévő takaró műanyag a hűtőrácsról. :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 térkép, törlő az ajtózsebben, pénztárca szigorúan zsebben...neon meg hát kinek mi... :) térkép kesztyűtartóban, a páramentesítésre meg van nekem egy gomb a középkonzolon, de neked is. :P neon meg annak kell a beltérbe, aki töksötétben sem tud beszállni egy autóba. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Nem vagy egyszerű, az a egyszerű akinek pölö becarik a termosztátja és ahelyett hogy kicserélné ezt pár ezer forintos alkatrészt évekig kartonpapírral takargatja a hűtőt télen. :) De láttam már zseblámpával kotorászó emberkét is az utastérben, mert kiégett a belső világítás izzója. Ki kéne cserélni, de vajon hol lehet? :( :P hát igen... milyen egyszerű is egy kétütemű autó után egy 4 ütemű vezérlése... :lol: térkép, törlő az ajtózsebben, pénztárca szigorúan zsebben...neon meg hát kinek mi... :hiya: na ez az én valahogy az ajtózsebbe semmit se tartok, nemtudom miért... lehet a wareszos idő maradvány :D térkép kesztyűtartóban, a páramentesítésre meg van nekem egy gomb a középkonzolon, de neked is. :D neon meg annak kell a beltérbe, aki töksötétben sem tud beszállni egy autóba. kinek mi hogy, páramantesítésről meg csak annyit, hogy én inkább gyorsan végighúzom a szivacsot, és nem várakozok percekig, mikor erősen párásodott a szélvédő pl :P neonomról meg le lehet szállni :D nem azért tettem vele, mert nem tudok beszállni, hanem mert tetszik egyébként sok autóban gyárilag is van lábtér világítás, és biztos nem azért, hogy feltételezik, hogy nem tudnak beszállni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 hát igen... milyen egyszerű is egy kétütemű autó után egy 4 ütemű vezérlése... na ez az én valahogy az ajtózsebbe semmit se tartok, nemtudom miért... lehet a wareszos idő maradvány kinek mi hogy, páramantesítésről meg csak annyit, hogy én inkább gyorsan végighúzom a szivacsot, és nem várakozok percekig, mikor erősen párásodott a szélvédő pl neonomról meg le lehet szállni :lol: nem azért tettem vele, mert nem tudok beszállni, hanem mert tetszik egyébként sok autóban gyárilag is van lábtér világítás, és biztos nem azért, hogy feltételezik, hogy nem tudnak beszállni :D Ajtózseb jódolog, én használom/tam mindig, (igaz nekem meg az a toyotás-idő maradvány, hogy szemetesnek használom :) ) páratörlés, őőő... nem szeretem b.cogatni a szélvédőt, valamennyire mindig csíkos marad, azt meg rühellem, inkább 4-esen hajszárítóüzemmódban lefújom, és kész :D gyári lábtérvilágítás oké, nade nem színes nejonnal csinálja egyik gyár sem :hiya: :D jóvan nem szólok, én is meg akarom csinálni már, de valamiért mindig elmarad :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Ajtózseb jódolog, én használom/tam mindig, (igaz nekem meg az a toyotás-idő maradvány, hogy szemetesnek használom :) ) páratörlés, őőő... nem szeretem b.cogatni a szélvédőt, valamennyire mindig csíkos marad, azt meg rühellem, inkább 4-esen hajszárítóüzemmódban lefújom, és kész :D gyári lábtérvilágítás oké, nade nem színes nejonnal csinálja egyik gyár sem :hiya: :D jóvan nem szólok, én is meg akarom csinálni már, de valamiért mindig elmarad :P :( saját magadnak beszólsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 saját magadnak beszólsz? :) Be hát, csak egy valaki olyan bátor és kömény hogy nekem be merjen szólni, az pedig én vagyok :hiya: :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Ki mivel szokta tisztítani az ablakokat? Én már próbáltam többféle üvegtisztítót is, de egyik se vált be igazán, volt amelyikkel mindig csíkos lett, volt amelyiknek a tisztító hatása gyenge... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Ki mivel szokta tisztítani az ablakokat? Én már próbáltam többféle üvegtisztítót is, de egyik se vált be igazán, volt amelyikkel mindig csíkos lett, volt amelyiknek a tisztító hatása gyenge... nekem is mindig csíkos meg foltos marad de egyszer sima ecettel csináltam, na azzal tuti volt :) de már rájöttem, felesleges kínlódni vele, 10km után már úgyis redvás az első a többiről meg akármelyik lehozza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Ki mivel szokta tisztítani az ablakokat? Én már próbáltam többféle üvegtisztítót is, de egyik se vált be igazán, volt amelyikkel mindig csíkos lett, volt amelyiknek a tisztító hatása gyenge... Alkoholos clin. Melóból szakadt rám a szokás, mert minden üveget, ablakot egyebet a másológépeken azzal pucolunk, és ha már ott van a kocsiban ugye... :P :hiya: És nem marad csíkos, csak olyan törlőrongyot kell használni hozzá ami nem szöszöl, mert azzal viszont nyaltam már be hogy szép tiszta ablak, sok kicsit szöszmösszel. Úgy meg mindegy hogy a kosz miatt nem látok ki, vagy a szöszök miatt :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Ki mivel szokta tisztítani az ablakokat? Én már próbáltam többféle üvegtisztítót is, de egyik se vált be igazán, volt amelyikkel mindig csíkos lett, volt amelyiknek a tisztító hatása gyenge... Szintén Alkoholos Clin. Az a legjobb! Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Ki mivel szokta tisztítani az ablakokat? Én már próbáltam többféle üvegtisztítót is, de egyik se vált be igazán, volt amelyikkel mindig csíkos lett, volt amelyiknek a tisztító hatása gyenge... Szintén zenész, akarom mondani alkeszes clin. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Ki mivel szokta tisztítani az ablakokat? Én már próbáltam többféle üvegtisztítót is, de egyik se vált be igazán, volt amelyikkel mindig csíkos lett, volt amelyiknek a tisztító hatása gyenge... "TÜKÖR" ablaktisztító!!! A jó öreg.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 "TÜKÖR" ablaktisztító!!! A jó öreg.... soha nem találkoztam még ilyennel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Srácok!! Nincs valakinek ilyen műanyag elem a hátsóajtóra, 5 ajtós 96-os B corsához, vagy nem tud valaki valakit akinek van? (na ezt jól megfogalmaztam :( ) sandor.alexcai@gmail.com, vagy PÜ http://kep.ivpicture.hu/142442.jpg http://kep.ivpicture.hu/142443.jpg Már a b corsa topickba beírtam, és a keresek topicba is, de nem kapok választ :) Sajna nincs ídőm bontókba járni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Srácok!! Nincs valakinek ilyen műanyag elem a hátsóajtóra, 5 ajtós 96-os B corsához, vagy nem tud valaki valakit akinek van? (na ezt jól megfogalmaztam :( ) sandor.alexcai@gmail.com, vagy PÜ http://kep.ivpicture.hu/142442.jpg http://kep.ivpicture.hu/142443.jpg Már a b corsa topickba beírtam, és a keresek topicba is, de nem kapok választ :) Sajna nincs ídőm bontókba járni..... 01 02 03 Valaki biztos eladja róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts