Laleekirály Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Megnézegettem, egy patacsi-team nevű valaminél 2700-ért van a tükör darabja. Namost ez nagyon olcsó, szóval vagy gagyi, vagy nem tudom. Ismeritek ezt a helyet? Nekem a bal oldali tükör van befoltosodva, azt akarom cserélni. 2700-at simán kiadnék egy tükörért, mint egy komplett visszapillantóért! CSak még szétnézek, hátha találok valahol olcsóbbat! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Nekem a bal oldali tükör van befoltosodva, azt akarom cserélni. 2700-at simán kiadnék egy tükörért, mint egy komplett visszapillantóért! CSak még szétnézek, hátha találok valahol olcsóbbat! :) 2700 a komplett visszapillantó. Ez a furcsa nekem, hogy Unixnál meg nincs 6000 alatt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 2700 a komplett visszapillantó. Ez a furcsa nekem, hogy Unixnál meg nincs 6000 alatt. <_< Ja! 2700 az tuti ár! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Ja! 2700 az tuti ár! Kérdés mennyire korrekt lehet a cucc minőségileg ennyiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Kérdés mennyire korrekt lehet a cucc minőségileg ennyiért. Nekem ilyenem van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 csaka tükör lap 2700Ft valahol? ujabb autókba 1500Ft körül vannak a lapok. vmit elnéztél nem Lalee? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Kérdés mennyire korrekt lehet a cucc minőségileg ennyiért. Én onnan vettem a ködösöket. Sztem korrektek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Én onnan vettem a ködösöket. Sztem korrektek. Köszi. Megfontolom, aztán lehet bevásárolok, elég zavaró a lötyögő-zörgő tükör. Bár nekem a legjobb lenne ha személyesen venném át mert itt pestiek. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 csaka tükör lap 2700Ft valahol? ujabb autókba 1500Ft körül vannak a lapok. vmit elnéztél nem Lalee? Katt ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Köszi. Megfontolom, aztán lehet bevásárolok, elég zavaró a lötyögő-zörgő tükör. Bár nekem a legjobb lenne ha személyesen venném át mert itt pestiek. :) Én besétáltam a szlovák úti bontójukba és 2000 Huf-ért a kezembe nyomtak egy zsír új jobbos tükröt (most januárban). 5éve járok oda, volt amit telefonon rendeltem meg és áthozattam a szlovák útra, mert az nekem közelebb van. A motoros, fűthető komplett tükröt adták 5000-ért (bontott). Jó szívvel ajánlom őket. Ha kell hétfőn veszek neked egyet, úgyis megyek oda másért. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Katt ide! az szép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Én besétáltam a szlovák úti bontójukba és 2000 Huf-ért a kezembe nyomtak egy zsír új jobbos tükröt (most januárban). 5éve járok oda, volt amit telefonon rendeltem meg és áthozattam a szlovák útra, mert az nekem közelebb van. A motoros, fűthető komplett tükröt adták 5000-ért (bontott). Jó szívvel ajánlom őket. Ha kell hétfőn veszek neked egyet, úgyis megyek oda másért. <_< Megkérdezhetnéd, hogy Astra GSI motorháztető van-e, és ha van mennyiért. Köszike :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Megkérdezhetnéd, hogy Astra GSI motorháztető van-e, és ha van mennyiért. Köszike <_< neked az minek??? neked már rajta van a két kopoltyú a gyári az nyitott ott, de ezenfelül van különbség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 neked az minek??? neked már rajta van a két kopoltyú a gyári az nyitott ott, de ezenfelül van különbség? Igen...mert az gyárilag nyitott...nem pedig ragaszott. Felragasztottam, és senkinek nem tetszik...az a baj, hogy már lassan nekem se <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Igen...mert az gyárilag nyitott...nem pedig ragaszott. Felragasztottam, és senkinek nem tetszik...az a baj, hogy már lassan nekem se <_< há én nem tom... az a nyitottság csak közelről láccik... meg befolyik majd a víz stb... érdemes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 há én nem tom... az a nyitottság csak közelről láccik... meg befolyik majd a víz stb... érdemes? Simán meglehet oldani, azt hogy ne folyon be a víz...az a legkevesebb! Érdemes, mert az mégis csak gyári, nem pedig műanyag utánzat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Megkérdezhetnéd, hogy Astra GSI motorháztető van-e, és ha van mennyiért. Köszike :) kiskerára: 32000, kedvezményes ára:24000. Nekem első perctől kezdve mindent kedvezménnyel adtak kérés nélkül :lol: Ha kell hétfőn megkérdezem van-e bontottba <_< Iszonyatos beruházásra készülök: van náluk fehér oldalvillogó kemény 1000 Ft a kettő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Iszonyatos beruházásra készülök: van náluk fehér oldalvillogó kemény 1000 Ft a kettő <_< Az nekem is tetszik, nem is drága, csak le kell valakiről koppintani, hogy pontosan hova kell tenni. Nekem nincs ott csati mint Day-nek max. felhúzom az indextől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 kiskerára: 32000, kedvezményes ára:24000. Nekem első perctől kezdve mindent kedvezménnyel adtak kérés nélkül :) Ha kell hétfőn megkérdezem van-e bontottba <_< Iszonyatos beruházásra készülök: van náluk fehér oldalvillogó kemény 1000 Ft a kettő :) Oké! Köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Az nekem is tetszik, nem is drága, csak le kell valakiről koppintani, hogy pontosan hova kell tenni. Nekem nincs ott csati mint Day-nek max. felhúzom az indextől. nekem van most is villogóm csak sárga, pedig 94'-es a verda <_< Ja azt írja, hogy üres lámpa valszeg nincs benne foglalat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 kiskerára: 32000, kedvezményes ára:24000. Nekem első perctől kezdve mindent kedvezménnyel adtak kérés nélkül :) Ha kell hétfőn megkérdezem van-e bontottba <_< Iszonyatos beruházásra készülök: van náluk fehér oldalvillogó kemény 1000 Ft a kettő :) ha lenne még kettő vegyél már nekem is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 ha lenne még kettő vegyél már nekem is megkérdezem. Ha van eltöfögsz érte Július első hetén Miskolcra? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 megkérdezem. Ha van eltöfögsz érte Július első hetén Miskolcra? <_< őőő majd megbesz addig meg a izék.. a faudi fejek is :) na meg ha lesz index. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Megkérdezhetnéd, hogy Astra GSI motorháztető van-e, és ha van mennyiért. Köszike <_< GSi Amúgy véletlenül nem jártál a héten vecsés környékén??? Mert láttam egy ugyan ilyen zöld Astrát, mint a Tied! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 GSi Amúgy véletlenül nem jártál a héten vecsés környékén??? Mert láttam egy ugyan ilyen zöld Astrát, mint a Tied! hm ez nekem de jól állna az ezüst kocsin tiszta tuning lenne :) ha saját gép lenne, elgondolkodnék rajta <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts