spzoli Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Tetőablakos Astra-k be szoktak ázni? Eddig ez nem volt jellemző a kocsimra, most viszont nagy zuhi volt a kocsi pedig kint állt és a tetőkárpitomból csavarni lehetne a vizet. A tetőablak szerkezet alatt van valamiféle szigetelés ami megolvadhatott? Csakmert mellette közvetlen volt hegesztgetve még 3hónapja amikor a tetősínbeheggesztés készült. Lehetséges hogy elolvadt a tömítés és ott folyik be a víz a kocsimba? :lol: hallottam már több embertől is h beázik nekik, pedig ők nem heggesztették a tetőt. viszont nemtom mi van ott a szerekezetben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 hallottam már több embertől is h beázik nekik, pedig ők nem heggesztették a tetőt. viszont nemtom mi van ott a szerekezetben :D frankó, akkor hétvégén lesz megint egy belső szétszerelésem, adok neki szilót 5tubussal, csakmegszűnik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 vagy csak simán eltömődött a lefolyó, merthogy olyan is van Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Tetőablakos Astra-k be szoktak ázni? Eddig ez nem volt jellemző a kocsimra, most viszont nagy zuhi volt a kocsi pedig kint állt és a tetőkárpitomból csavarni lehetne a vizet. A 17 éves kocsimon sose ázik be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 A 17 éves kocsimon sose ázik be. hegedálás előtt az enyémse ázott be, de azóta meg igen, majd megnézem a lefolyócsöveket is, jó hogy mondod gabi, lehet hogy azok vannak tele már vízzel azt nemfolyik le a cucc. mind a négy sarkán van 1-1 ugye? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 hegedálás előtt az enyémse ázott be, de azóta meg igen, majd megnézem a lefolyócsöveket is, jó hogy mondod gabi, lehet hogy azok vannak tele már vízzel azt nemfolyik le a cucc. mind a négy sarkán van 1-1 ugye? :D biztos nem vízzel van tele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 biztos nem vízzel van tele :lol: Miért? Ha el van dugulva megtelik vizzel és befolyik a tetőn...vagy nem? :lol: Szerintem igy értette... de végülis lényegtelen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Miért? Ha el van dugulva megtelik vizzel és befolyik a tetőn...vagy nem? :lol: Szerintem igy értette... de végülis lényegtelen. :D jaj he te olyan vagy hogy... :lol: poén, mert a vízzel nem dugul el, vmi trutyi lehet benne, pl gittpor ilyesmik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 jaj he te olyan vagy hogy... :lol: poén, mert a vízzel nem dugul el, vmi trutyi lehet benne, pl gittpor ilyesmik Lehet hogy nem volt jó 5let az építkezés mellett állni, a betonkeverőtől 3 méterre? :D szemét cement :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Lehet hogy nem volt jó 5let az építkezés mellett állni, a betonkeverőtől 3 méterre? :lol: szemét cement :D :lol: neki tuningető van azt abból mehetett bele vmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Le akarom cserélni a hátsó lámpákat, de amiket felraknék azok használtak. Most vettem észre, hogy az egyikben van tömítés a másikban nincs. Nem szeretném, ha beázna. Honnan lehet ilyen tömítést szerezni, vagy mivel lehet helyettesíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Le akarom cserélni a hátsó lámpákat, de amiket felraknék azok használtak. Most vettem észre, hogy az egyikben van tömítés a másikban nincs. Nem szeretném, ha beázna. Honnan lehet ilyen tömítést szerezni, vagy mivel lehet helyettesíteni. Kiveszed abból, amit le fogsz cserélni? :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Kiveszed abból, amit le fogsz cserélni? :lol: :lol: :D Jó, OK. Erre én is gondoltam. :D A baj az, hogy tizensok év alatt eléggé megfáradtak azok a tömítések, ha le is tudom kaparni róla, akkor is csak darabokban. Annak meg mi értelme? Valószínű, hogy amelyiken nincs tömítés az is így járt. Megpróbálták leszedni és szétszakadt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Jó, OK. Erre én is gondoltam. :lol: A baj az, hogy tizensok év alatt eléggé megfáradtak azok a tömítések, ha le is tudom kaparni róla, akkor is csak darabokban. Annak meg mi értelme? Valószínű, hogy amelyiken nincs tömítés az is így járt. Megpróbálták leszedni és szétszakadt. Esetleg megpróbálhatod, hogy azt a részt, ahol a tömítés felfekszik, befeded a festőknél használt tapadós papírral. Aztán a tömítés helyére, a lámpába végignyomsz szépen egy csík szilikont, vagy ilyesmit, és beteszed a lámpát, de a csavarokat nem húzod meg, hogy legyen is egy kis térfogata a tömítésnek. Aztán megszárad, papír le és készen vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Esetleg megpróbálhatod, hogy azt a részt, ahol a tömítés felfekszik, befeded a festőknél használt tapadós papírral. Aztán a tömítés helyére, a lámpába végignyomsz szépen egy csík szilikont, vagy ilyesmit, és beteszed a lámpát, de a csavarokat nem húzod meg, hogy legyen is egy kis térfogata a tömítésnek. Aztán megszárad, papír le és készen vagy. Sziloplasztot, nem? Amúgy szerintem nyugodtan ráhúzhatja a csavarokat. A purhabnak szokása növekedni, mikor megköt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 vagy talán a sok sufnizás helyett vehet szigetlőcsíkot ajtóhozablakhoz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Sziloplasztot, nem? Amúgy szerintem nyugodtan ráhúzhatja a csavarokat. A purhabnak szokása növekedni, mikor megköt. :lol: Oké nem tök mindegy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 vagy talán a sok sufnizás helyett vehet szigetlőcsíkot ajtóhozablakhoz :lol: Az ronda :D és fehér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Az ronda :D és fehér. és pont látszik a bódé és a lámpa között :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 és pont látszik a bódé és a lámpa között :D Lehet kapni barkácsáruházban ajtóhoz-ablakhoz való szigetelőcsíkot. Nem a szivacsossat, hanem gumi profillal, asszem van fekete is. Annak is van öntapadó csík az egyik felén. Praktiker, baumax satöbbi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Jó, OK. Erre én is gondoltam. :lol: A baj az, hogy tizensok év alatt eléggé megfáradtak azok a tömítések, ha le is tudom kaparni róla, akkor is csak darabokban. Annak meg mi értelme? Valószínű, hogy amelyiken nincs tömítés az is így járt. Megpróbálták leszedni és szétszakadt. Én két oldalas ragasztószalagot vennék, olyat ami a két ragsztó felület között van szívacs, lényegébe olyan mint az ablak szígetelő csík. És csak a lámpára ragasztanám rá a másik oldalon rajta hagynám a szalagot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Lehet kapni barkácsáruházban ajtóhoz-ablakhoz való szigetelőcsíkot. Nem a szivacsossat, hanem gumi profillal, asszem van fekete is. Annak is van öntapadó csík az egyik felén. Praktiker, baumax satöbbi... :lol: A szívacsos miért nem jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 A szívacsos miért nem jó? biztos mert a gyári is szivacsot rakott be :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 A szívacsos miért nem jó? Mert abból még nem láttam feketét, és a sziló se tetszett neki mert fehér, meg szerintem a gumi tartósabb mint a szivacs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Az ajtót tartó csapszegnek van valami kódja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts